Cum să vizionezi Oglinda Neagră și Bandersnatch în 2020

Black Mirror ne permite să călătorim într-un viitor nu atât de îndepărtat și să experimentăm viața, deoarece ar funcționa dacă anumite tehnologii avansau mai rapid decât viteza luminii. Dacă te-ai întrebat vreodată cum ar fi să-ți retragi amintirile sau pur și simplu îți place fiorul unei lumi post-apocaliptice conduse de mutanți, acest spectacol este potrivit pentru tine.


Episoadele sunt de sine stătătoare și înțelegătoare cu privire la natura umană, așa că nu este de mirare că a atras atenția oamenilor încă de la debutul din decembrie 2011. Serialul este programat să lanseze un al cincilea sezon și a lansat un film interactiv numit Black Mirror: Bandersnatch la sfârșitul anului 2018.

Mintea din spatele Black Mirror este Charlie Brooker. Netflix rulează acum emisiunea, achiziționând serialul de la BBC în 2015. Din cum arată lucrurile, va fi o perioadă de timp.

Dacă sunteți curioși despre cea mai bună modalitate de a-l urmări, ar trebui să țineți cont de siguranță și preț, așa că citiți mai departe pentru a vedea cel mai bun mod de a urmări oglinda neagră.

Cum să vizionezi oglinda neagră: Bandersnatch

Mulți oameni au intrat în Black Mirror datorită Bandersnatch. Este o operă de artă care se află la granița dintre film și jocuri video. Este o imagine în mișcare, dar permite spectatorului să aleagă în timp ce urmărește. Cât de bine funcționează vom lăsa la latitudinea cititorului individual.

Filmul se bazează pe cărțile Alege-ți propria aventură care au fost celebre în anii ’70 și ’80. Popularitatea lor a scăzut odată ce interactivitatea s-a mutat pe scena jocurilor video, unde a rămas mult timp.

Asta este până acum. Bandersnatch a revoluționat imaginile în mișcare lăsându-vă să alegeți modul în care se desfășoară povestea. Nu este o operă de artă perfectă, dar a creat o mulțime de oportunități pentru industria cinematografică.

how-to-ceas-negru-oglindă-bandersnatch

Dacă vorbim despre streaming cu plată, Netflix este singurul loc în care îl poți urmări. Nici o altă platformă nu prezintă titlul.

Puteți găsi Bandersnatch pe câteva site-uri de streaming gratuite și este disponibil pentru torrent. Din păcate, opțiunile gratuite vă vor permite să vizionați filmul doar cu alegeri premade. Aceasta este o opțiune bună dacă sunteți curios despre complot, dar pentru experiența completă veți avea nevoie de un abonament Netflix.

Streaming platit

Când vine vorba de Black Mirror, în general, Netflix este platforma de acces. Există totuși modalități alternative de a-l urmări, așadar să le rotunjim.

Netflix

Toate anotimpurile Black Mirror sunt disponibile pentru a fi transmise pe Netflix în definiție înaltă și cu subtitrare. Platformele plătite, cum ar fi Netflix, nu reprezintă o serie de amenințări, dar pentru siguranța dvs. vă recomandăm în continuare să transmiteți în mod anonim.

Pentru a evita problemele, ar trebui să utilizați o rețea privată virtuală. Practic, îți va schimba IP-ul pentru a face să pară că navighezi dintr-o altă țară.

Acest lucru vă ajută să rămâneți în siguranță în timp ce transmiteți fluxul, deoarece informațiile dvs. nu vor fi disponibile pentru organizații. Netflix este de încredere, dar navigarea fără VPN vă face încă vulnerabil în caz de încălcare.

Amazon Prime Video

Amazon Prime Video nu are Black Mirror, dar compania a lansat Electric Dreams în 2017. Este similară cu Black Mirror și, deși este în comparație cu succesul lui Charlie Brooker, este un spectacol bun.

Totuși, puteți găsi seria pe Amazon. De exemplu, prima serie de Oglindă Neagră este disponibilă pentru doar 33 USD. În plus, puteți găsi oferte speciale pentru Oglinda Neagră, cum ar fi jocul său de strategie socială Oglinda neagră: Nosedive.

Amazon nu este cel mai bun loc pentru a te cufunda în lumea Oglinzilor Negre, dar poți găsi lucruri frumoase acolo.

Hulu

Hulu nu are nimic legat de Oglinda Neagră, dar puteți urmări In the Dark, care a fost supranumit un concurent la spectacol. Provine de la creatorii The Purge și, deși este similar cu Black Mirror, se concentrează mult mai mult pe furnizarea de emoții..

Urmăriți Oglinda Neagră gratuit

O mulțime de site-uri de streaming gratuit oferă Black Mirror. Este o serie faimoasă, așa că nu vei avea greutăți să o transmiteți gratuit. Cu toate acestea, vă sfătuim să aveți grijă. Multe dintre aceste site-uri web prezintă amenințări de securitate, cum ar fi malware sau phishing.

Vă recomandăm IOmovies.to pentru difuzarea emisiunii. Nu este cel mai bun site web în ceea ce privește supărarea – are o mulțime de anunțuri – dar este o platformă sigură. Dacă doriți să depășiți problema pop-up, consultați cea mai bună listă de blocanți pop-up pentru ajutor.

Unele site-uri web vor detecta un astfel de software, dar noi l-am încercat și uBlock Origin funcționează cu IOmovies.

Torrents

KickassTorrents a fost doborât și Golful Pirat nu este ușor accesibil. Cu toate acestea, puteți totuși să vă scăpați de date în 2019, așa că citiți ghidul nostru despre torrenting și lista noastră de site-uri web alternative pentru torrenturi.

Puteți găsi specială Black Mirror și Bandersnatch pe site-urile torrent, dar, din nou, trebuie să vă sfătuim să aveți grijă. Riscul este mult mai mare în comparație cu streamingul gratuit, așa că asigurați-vă că luați măsurile de precauție necesare.

Una dintre cele mai frecvente probleme cu torrenting este descărcarea de malware, care sunt practic viruși ascunși în fișierele obișnuite ale unui film. O bună măsură de precauție este să folosiți un antivirus, așadar, citiți programul nostru cu cel mai bun software antivirus gratuit înainte de a începe.

Cel mai important este să faci totul în mod anonim. Unele țări nu își aplică legile anti-piraterie, dar este totuși mai bine să-l joci în siguranță și să obții cel mai bun VPN pentru torrenting.

Kodi

Kodi este o aplicație de home theater. A început ca aplicație pentru Xbox acum mai bine de 15 ani, dar este disponibil pe o mulțime de platforme acum.

how-to-ceas-negru-oglindă-Kodi

Practic descărcați pluginuri care conțin show-ul sau filmul dorit pentru a le urmări cu Kodi. Toate seriile Black Mirror sunt disponibile pentru a fi descărcate și vin și în HD.

Acestea fiind spuse, Kodi este mai complicat de configurat, așa că consultați ghidul nostru Kodi. Dacă vă place software-ul, puteți descărca alte plugin-uri, așa că aruncați o privire la ghidul nostru pentru cele mai bune suplimente Kodi..

Gânduri finale

Black Mirror este distractiv de urmărit, dar pune și întrebări importante despre existența noastră. Dacă sunteți interesat, încercați să îl transmiteți în flux. De regulă generală, ar trebui să navigați pe web în siguranță. Pentru a face cel mai bine, citiți despre cei mai buni furnizori VPN.

A fost util acest ghid? Ți-a plăcut Black Mirror? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și vă mulțumim pentru citire.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me