Cum să vizionezi Locul bun în 2020: Grijă de Cuțitul acela de timp

The Good Place este un spectacol rar, prin faptul că reușește să facă mai multe lucruri simultan și să le facă bine, într-adevăr. Deși te poți întreba uneori dacă este vorba despre o comedie, un mister, un studiu al personajelor sau un exercițiu în absurd, nu vei avea niciodată un moment plictisitor. Din acest motiv, am considerat că ar fi o idee bună dacă punem împreună un ghid despre cum să urmărim Locul bun.


Serialul începe cu moartea lui Eleanor Shellstrop, care se regăsește în Locul Bun, partea din viața de apoi în care mergem dacă am trăit o viață bună. Acest lucru o surprinde pe Eleanor, deoarece era o persoană destul de oribilă. În flashback-uri pline de umor, am arătat felul de lucruri pe care le-a făcut, toate pur și simplu oribile, de la litere până la furturi până la trădarea oamenilor care și-au plasat încrederea în ea.

Restul distribuției este alcătuit dintr-un sortiment plin de personaje bine scrise, inclusiv Chidi intelectual și neliniștit, tahani blocați, Jason și simplu și neștiut, și Janet, ghidul Locului Bun, care poate conjura doar despre orice din aer subțire. 

Furarea spectacolului, însă, este Ted Danson în rolul lui Michael, arhitectul Locului Bun și omul care conduce lucrurile. Danson își bucură în mod evident fiecare secundă a rolului său, iar o bucată bună de bucurie pe care o veți obține din The Good Place îl urmărește pur și simplu să crape pe ecran. Sperăm că îți stârnește pofta de mâncare, așa că hai să îți arătăm cum poți urmări online The Good Place.

Cum să urmărești online The Good Place Online

Good Place este un spectacol NBC și nu poate fi găsit pe un serviciu de streaming proprietar, spre deosebire de emisiunile de la HBO sau CW (citiți ghidul nostru despre cum să urmăriți The Wire sau ghidul nostru despre cum să urmăriți CW pentru exemple de ambele).

Cu toate acestea, ca orice alt spectacol NBC (consultați ghidul nostru atemporal pentru altul), The Good Place poate fi găsit pe Hulu în Statele Unite și pe Netflix în Europa și în anumite zone din Asia. Hulu are toate cele trei sezoane în acest moment și este pregătit să înceapă să difuzeze The Good Place sezonul 4 în septembrie 2019. 

The-Good-Place-Hulu

Hulu este un serviciu de streaming excelent, cu o mulțime de emisiuni în ofertă și există șanse după ce ați citit câteva dintre ghidurile noastre (cum ar fi cum să vizionați Archer) la care puteți dori să vă abonați. Dacă vă aflați în state, aceasta nu este nicio problemă. Cu toate acestea, dacă nu sunteți oriunde altundeva, va trebui să aveți nevoie de o rețea privată virtuală care să vă răsfețe locația ca fiind în S.U.A..

Pe scurt, un VPN vă va reintegra conexiunea la orice locație doriți și o va cripta, astfel încât să nu puteți fi urmăriți atunci când utilizați una. Sunt instrumente foarte utile dacă doriți să vă păstrați anonimat în timp ce navigați, având, de asemenea, un avantaj de divertisment. Hulu este destul de bine să afle dacă folosești unul, totuși, asigură-te că folosești unul dintre cele mai bune VPN-uri pentru alegerile Hulu pentru cele mai bune rezultate..

De asemenea, un VPN va veni la îndemână dacă doriți să urmăriți The Good Place pe Netflix. Am analizat ofertele Netflix ale mai multor țări europene și am descoperit că puteți găsi toate cele trei sezoane existente acolo, deși nu există niciun cuvânt despre momentul în care va fi adăugat cel de-al patrulea sezon..

The-Good-Place-Netflix

Dacă sunteți în afara Europei, dar preferați Netflix față de Hulu, va trebui să utilizați una dintre cele mai bune VPN-uri pentru alegerile Netflix pentru a trece peste temutul interzicere VPN Netflix. Este una dificilă, dar am testat mai multe VPN-uri de mai multe ori pentru a ne asigura că funcționează, favoritul nostru de la Cloudwards.net fiind ExpressVPN.

Cum să vizionezi The Good Place gratuit

Desigur, internetul nu ar fi internet fără o piraterie bună. Am făcut câteva căutări și am găsit trei căi cu care puteți viziona The Good Place gratuit online. Rețineți, totuși, că pentru toate acestea, va trebui să utilizați unul dintre cele mai bune servicii VPN sau amenzi de risc.

În primul rând, este streaming ilegal. La fel ca în cazul altor spectacole pe care le-am acoperit, cum ar fi Outlander, puteți găsi toate anotimpurile din The Good Place pe PutLocker, un site de streaming. Funcționează la fel cum fac Netflix și Hulu, cu excepția faptului că în loc să plătești cu bani, moneda este răbdarea ta.

The-Good-Place-Putlocker

PutLocker și site-uri generează veniturile lor prin intermediul reclamelor. Aceste reclame apar la tine, ori de câte ori simt că le place, și uneori chiar te redirecționează către pagini neplăcute. Pentru a preveni acest lucru, vă recomandăm să utilizați un VPN împreună cu oricare dintre cei mai buni blocanți pop-up.

Cum să vizionezi Locul bun de pe Kodi

Următoarea opțiune mai puțin decât legală este să folosiți Kodi, o platformă de streaming pe care va trebui să o instalați pe orice dispozitiv pe care îl balansați. Este destul de ușor de făcut, mai ales că avem un ghid complet Kodi care vă poate ajuta. Asigurați-vă că verificați și cel mai bun VPN pentru Kodi, astfel încât să nu puteți fi urmărit folosind acesta.

O verificare rapidă a Poseidon, favoritul și cel mai bun supliment al nostru Kodi, arată că toate cele trei sezoane ale The Good Place sunt prezente și contabilizate. Dacă nu aveți Poseidon, ar trebui. Îl puteți găsi sub unul dintre cele mai bune Kodi repos, Kodil.

The Torrents The Good Place

Pentru a termina, am verificat și The Pirate Bay pentru a vedea dacă putem găsi vreun torent decent al The Good Place, desigur folosind NordVPN, cel mai bun VPN pentru torrenting. Dacă nu am fi făcut-o, am putea paria dolari pe gogoși pe care ni s-ar fi lovit echivalentul unui aviz DMCA, ceea ce nu este distractiv.

The-Good-Place-Torrent

Am putea găsi torente pentru toate anotimpurile, dar, ca de obicei, nu vom câștiga pentru această calitate, decât să spunem că toți încărcătorii au un reprezentant ridicat. Dacă nu sunteți fan al The Pirate Bay, avem și un articol despre cele mai bune site-uri alternative de torrent.

Gânduri finale

The Good Place este un spectacol cu ​​adevărat unic, și îl recomandăm oricui căruia îi place ceva filozofie să meargă cu chicoteala lor. A câștigat o mulțime de premii și putem vedea de ce: Nu există nimic asemănător acolo și așteptăm la marginea locurilor noastre pentru sezonul următor..

Ce părere aveți despre The Good Place? Mai degrabă ar fi să te uiți la Cheers, în schimb? Spune-ne în comentariile de mai jos sau dacă simțiți că am ratat vreun fel de a prinde emisiunea online. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me