Cum să vizionezi Hulu la televizorul tău în 2020

Dacă sunteți un tăietor de cablu serios, dar doriți totuși acces la emisiunile preferate, Hulu oferă o bibliotecă puternică cu canale la cerere, precum și mii de emisiuni și filme. Îl puteți folosi pe computer și pe dispozitivele mobile, dar pentru a-l transmite de pe televizor, trebuie să faceți un pas suplimentar. În acest ghid, vă vom arăta cum puteți viziona Hulu la televizor, astfel încât să puteți profita la maximum de serviciile sale.


Hulu transmite primele episoade ale emisiunilor tale preferate din rețelele tradiționale precum ABC, Fox și NBC. De asemenea, are o gamă din ce în ce mai mare de conținut original exclusiv – cum ar fi The Handmaid’s Tale, o dramă premiată cu multe premii – printre alte filme notabile și conținut din alte magazine de cablu..

ceas-Hulu-TV-show-uri

Nu numai că, există serviciul de televiziune live Hulu care are peste 50 de canale incluse, care se ocupă de Sling TV, AT&T Now TV (fosta DirecTV Now), PlayStation Vue și YouTube TV. Acest lucru îl face cu ușurință unul dintre cele mai bune servicii de streaming video din jur.

Cum să vizionezi Hulu la televizor

Hulu are sediul SUA, deci nu o puteți accesa legal în afara țării. Din baza sa de cunoștințe, Hulu arată clar că nu are intenția ca altcineva decât membrii unei gospodării unice din SUA să-și folosească serviciul. Cu toate acestea, puteți utiliza o rețea privată virtuală pentru a accesa Hulu din afara S.U.A..

ceas-Hulu-TV-eroare

Blocurile Hulu sunt mai dificil de evitat decât interdicția Netflix VPN. Acest lucru se datorează faptului că oferă episoade populare de emisiuni TV o zi după ce au fost difuzate în rețelele majore sau chiar în direct, dacă aveți abonamentul potrivit. Distribuitorii emisiunii sunt deosebiți de afișarea conținutului numai clienților din S.U.A.. 

Cu un VPN, puteți să vă înscrieți la emisiunile preferate ori de câte ori sunt difuzate, din orice parte a lumii. Nu numai că, vă asigură conexiunea și vă maschează efectiv identitatea online.

Cele mai bune funcții VPN pentru selecțiile Hulu vă permit să instalați VPN-ul pe mai multe dispozitive, inclusiv routere, astfel încât nu veți fi numai sigur în timp ce transmiteți Hulu, ci și să vă protejați în timp ce faceți orice altceva..

Ca și Netflix, există mai multe metode pe care le puteți utiliza pentru a viziona Hulu la televizor din confortul camerei de zi. Acestea includ utilizarea unui Smart TV, o consolă de jocuri precum Xbox, un dispozitiv de distribuție ca un Roku sau conectarea unui laptop la televizor printr-un cablu HDMI.

Lista cu dispozitivele Hulu detaliază dispozitivele și funcțiile acceptate, ceea ce este un loc bun pentru a începe dacă nu sunteți sigur de configurarea dvs. Este posibil să găsiți cel puțin unul pe care îl dețineți deja pe listă. Să explorăm aceste metode individual.

Cum să vizionezi Hulu pe un televizor inteligent

ceas-Hulu-TV-smart-tv

Sistemele de operare inteligente TV se conectează automat la rețeaua WiFi sau Ethernet, astfel încât să puteți accesa, gestiona și vizualiza conținut online din Hulu și alte servicii. Dacă aveți unul, nu aveți nevoie de nimic în plus în cabinetul dvs. pentru a vă ajuta să vizionați Hulu la televizor.

Unele televizoare inteligente au aplicații încorporate, cum ar fi Hulu și altele, în hard disk-ul lor, astfel încât puteți pur și simplu să vă autentificați în contul dvs. și să urmăriți clipurile preferate în cel mai scurt timp. Dacă al tău nu are Hulu, poți descărca o aplicație pentru ca aceasta să funcționeze, dar Hulu este cel mai bine utilizat cu aplicația sa dedicată.

Cum să obțineți Hulu pe televizorul dvs. inteligent

 1. Apăsați „Acasă” de pe telecomandă pentru a accesa hub-ul
 2. Selectați Aplicații
 3. Căutați „Hulu” folosind pictograma de căutare din colțul din dreapta sus
 4. Instalați aplicația Hulu folosind indicațiile de pe ecran
 5. Lansați aplicația Hulu
 6. Selectați „log in” pe ecranul de întâmpinare și selectați „log in” pe acest dispozitiv
 7. Introduceți datele de acreditare ale contului și selectați „conectați-vă”
 8. Alegeți profilul personal din listă și începeți să transmiteți fluxul

Notă: Dacă ați creat abonamentul Hulu pe Apple TV, finalizați configurarea contului dvs. înainte de a vă conecta la Hulu sau la alte dispozitive acceptate.

Puteți, de asemenea, să vă autentificați folosind un cod de activare, în loc să introduceți o adresă lungă de e-mail și o parolă. Dacă preferați ruta respectivă, iată pașii de făcut:

 1. Lansați Hulu
 2. Selectați „conectați-vă” pe ecranul de întâmpinare
 3. Selectați „activați” pe un computer. Pe ecranul următor va apărea un cod de activare
 4. Accesați hulu.com/activare și conectați-vă
 5. Introduceți codul unic de activare și veți fi conectat în curând
 6. Alegeți profilul personal din listă și începeți să transmiteți fluxul

Nu toate dispozitivele au un cod de activare, cum ar fi telefoanele sau tabletele, caz în care puteți activa utilizând aplicația cu adresa de e-mail și parola.

Cum să vizionezi Hulu cu o consolă de jocuri

ceas-Hulu-TV-jocuri-consolă

Consolele de jocuri video pot fi folosite pentru mult mai mult decât pentru a juca jocuri. De asemenea, pot juca Hulu la televizor. Pentru a face acest lucru, puteți configura Microsoft Xbox 360 sau Xbox One, Nintendo Switch, Wii U sau Sony PlayStation 3 și 4 și puteți găsi aplicația Hulu înainte de a transmite conținut.

Deși aceasta nu este cea mai bună opțiune pentru a viziona Hulu pe televizorul dvs., este la îndemână dacă dețineți unul și nu doriți să obțineți un Apple TV sau un Chromecast. Singura dificultate este să introduceți ceva de la controler.

Urmăriți Hulu cu o consolă pentru jocuri

 1. Descărcați și instalați aplicația Hulu din jocul sau magazinul de aplicații al consolei
 2. Lansați aplicația și conectați-vă cu contul Hulu
 3. Conectați consola la televizor folosind un cablu HDMI
 4. Începeți să transmiteți emisiunile preferate

Cum să vizionezi Hulu cu un dispozitiv de turnare

Un dispozitiv de turnare sau o casetă media poate fi orice dispozitiv pe care îl conectați în portul HDMI al televizorului. Acestea includ dispozitive precum Apple TV, Google Chromecast, Roku și Amazon Fire TV. Dacă sunteți interesat, avem și un ghid despre cum puteți viziona Netflix prin Chromecast.

ceas-Hulu-TV-jocuri-chromecast

Toate acestea vă pot ajuta să vizionați Hulu pe televizor, permițându-vă să aruncați videoclipuri pe televizor sau să utilizați o aplicație încorporată prin care puteți naviga de pe ecran. Cu toate acestea, pentru acest ghid, ne vom concentra pe utilizarea Chromecast și Roku.

Vizionați Hulu la televizorul dvs. prin Chromecast

Google Chromecast este un dispozitiv mic care vă permite să configurați rapid Hulu printr-o apăsare sau un clic pe un buton, iar videoclipul pe care îl vizionați va fi aruncat instantaneu pe televizorul dvs..

 1. Conectați-vă Chromecastul la o priză de perete sau un port USB TV pentru a-l alimenta
 2. Conectați-l la un port HDMI de pe televizor utilizând un cablu HDMI
 3. Conectați smartphone-ul sau tableta la Chromecast în aplicația Google Home
 4. Începeți să vizionați Hulu de pe smartphone sau tabletă
 5. Atingeți butonul de streaming din partea dreaptă sus a ecranului dispozitivului
 6. Selectați sursa HDMI potrivită din televizor
 7. Bucurați-vă de filmul dvs.

Cum să vizionați Hulu la televizor cu un laptop

ceas-Hulu-TV-laptop

Ultima opțiune este modul vechi, care este să conectați un laptop la televizor și să începeți să vizionați videoclipuri Hulu.

Majoritatea televizoarelor de înaltă definiție au porturi HDMI, așa că veți avea nevoie de un cablu HDMI și port de ieșire pe laptop pentru a viziona Hulu la televizor. Cu toate acestea, dacă laptopul dvs. are un port VGA sau DVI și televizorul dvs. acceptă doar cabluri HDMI, trebuie să cumpărați un convertor VGA sau DVI care să poată utiliza portul HDMI de pe televizorul dvs..

Urmăriți Hulu la televizorul dvs. cu un laptop

 1. Conectați laptopul la televizor folosind un cablu HDMI
 2. Deschideți meniul sursă al televizorului
 3. Selectați semnalul HDMI potrivit (mai multe porturi trebuie numerotate)
 4. Televizorul va transmite ecranul laptopului
 5. Conectați-vă la Hulu de pe laptop și începeți să transmiteți videoclipuri

Gânduri finale

Hulu are o mulțime de filme notabile și alt conținut de oferit. Din păcate, doar rezidenții americani pot accesa acest lucru. Cu toate acestea, cu un VPN, puteți fi oriunde în lume și vă puteți bucura în continuare de spectacole grozave, cum ar fi Oameni dificili, Saturday Night Live, Marvel’s Runaways și multe altele.

Toate metodele menționate mai sus vă pot ajuta să urmăriți Hulu la televizor. Vă recomandăm să vizionați un Smart TV deoarece este cel mai ușor de configurat. Dacă nu aveți un Smart TV, o consolă de jocuri sau un dispozitiv de turnare, puteți să-l faceți să funcționeze cu un laptop vechi și o metodă de cablu HDMI..

Înainte de a începe să te angajezi pe seria ta preferată, asigură-te că vezi arhiva noastră de streaming, unde te parcurgem prin ce este fluxul și cum să o faci în siguranță în timp ce urmărești conținut pe web.

Îți place să te uiți la Hulu pe un ecran mare? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos. Ca întotdeauna, mulțumesc pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map