Cum să vizionezi Hotstar de oriunde

În timp ce cea mai mare parte a lumii este lipită de Netflix, BBC iPlayer și Hulu, multe persoane din India își rezolvă serviciile de divertisment de la un serviciu de streaming numit Hotstar. Cu toate acestea, serviciul este ferm înrădăcinat în spatele geoblocurilor, astfel încât să ne asigurăm că diaspora indiană poate totuși să rezolve Bollywood și cricket din afara Indiei, am pus laolaltă acest ghid cu privire la modul de vizionare a Hotstar de oriunde..


Vom vorbi puțin mai mult despre ce oferă Hotstar mai jos, dar fiți siguri că intrarea în Hotstar din străinătate este destul de ușoară dacă utilizați o rețea privată virtuală și nici nu va trebui să vă conformați cu versiunea redusă din SUA, fie. În rundele noastre de testare, am obținut cele mai bune rezultate folosind ExpressVPN, așa că dacă vă grăbiți, deoarece meciul urmează să înceapă, urmați acest link și înregistrați-vă.

Dacă vă grăbiți și doriți să vă cunoașteți întreaga gamă de opțiuni când vine vorba de deblocarea Hotstar, faceți clic pe secțiunea din tabelul conținutului din dreapta. Pentru curioși, vom vorbi puțin mai multe despre Hotstar și geoblocuri în următoarea secțiune.

De ce este blocată Hotstar?

Dacă termenul „Hotstar” este nou pentru dvs., este practic răspunsul Indiei la Netflix. În loc să ofere filme și emisiuni TV publicul occidental ar recunoaște, este aproape exclusiv dedicat obsesiilor gemene ale subcontinentului de Bollywood și cricket..

HotStar-Cricket

Deși Netflix oferă câteva filme indiene – și chiar câteva spectacole – Hotstar este într-adevăr resursa ideală pentru fanii cinematografiei și sportului indian. Nu contează dacă sunteți un indian care trăiește în străinătate sau un fan străin, Hotstar are streamingul indian pe care îl doriți. Nu că cricket-ul este singurul sport oferit – veți găsi că badmintonul și kabaddi-ul sunt și pe ardezie..

HotStar-Main-Screen

Cu toate acestea, la fel ca orice alt serviciu de streaming acolo, Hotstar oferă o selecție diferită, în funcție de țara din care accesați site-ul. Acest lucru se datorează problemelor de acordare a licențelor, întrucât organismele de radiodifuziune doresc să se asigure că își elimină fiecare ban din ceea ce produc și aerizează. Veți obține un ecran diferit de bun venit decât cel de mai sus dacă îl accesați din SUA. Acest lucru se datorează faptului că adresa dvs. IP va arăta că sunteți în afara Indiei.

HotStar-SUA

Partea crudă a Hotstar-ului american este că trebuie să vă înscrieți, care vă costă 10 dolari pe lună. Versiunea indiană este gratuită, cu excepția conținutului premium, pe care trebuie să plătiți 1.000 de rupii (15 dolari) pe an, dacă doriți să urmăriți. Totuși, aceasta este o ofertă mai bună decât ecranul obținut atunci când accesați Hotstar din Europa.

HotStar-Europa

Având în vedere veștile proaste, aruncăm o privire la veștile bune.

Cum se deblochează Hotstar

Spre deosebire de renumitul interzis VPN Netflix, este ușor să ocoliți geoblocul Hotstar. Serviciul de streaming nu pare deosebit de interesat să împiedice oamenii să acceseze versiunea indiană. Am încercat mai mulți dintre cei mai buni furnizori VPN care au servere în India și aproape toți au intrat, cu excepția câtorva servicii care au probleme cu răspândirea unei adrese IP indiene (majoritatea dintre cei mai răi furnizori VPN).

Pentru cei neinițiați, un geobloc se bazează pe locația dvs., așa că tot ce trebuie să faceți este să vă schimbați adresa IP pentru a face să pară că accesați site-ul ales la locul „corect”..

Un VPN poate face acest lucru cu ușurință permițându-vă să accesați internetul printr-un server dintr-o altă țară, de exemplu, un server indian care vă oferă o adresă IP indiană. Ca bonus, îți va ascunde și activitatea online datorită unui lucru numit tunel VPN, care îți asigură prezența online.

Acest articol, de exemplu, este scris din Bosnia și Herțegovina, dar adresa IP se arată ca una din Mumbai, oraș în care scriitorul nu a pășit niciodată.

HotStar-adresa IP-Mumbai

Unele servicii de streaming, cum ar fi Netflix, BBC iPlayer și Hulu, merg în mod activ după un serviciu VPN și blochează adresele IP asociate, ceea ce înseamnă că puține servicii intră în mod fiabil în acele site-uri. În cazul nostru, însă, Hotstar nu are această problemă. Acest lucru înseamnă că veți avea probleme mult mai puține despre încercări și erori atunci când doriți să urmăriți cricket sau Lagaan.

Dacă doriți să aflați mai multe despre accesarea unui serviciu de streaming, altele decât Hotstar, vă recomandăm să consultați articolele noastre despre cel mai bun VPN pentru Netflix și cel mai bun VPN pentru BBC iPlayer.

Cel mai bun VPN pentru Hotstar

Cele de mai sus nu înseamnă că toate serviciile VPN sunt create egale. De exemplu, unele servicii VPN sunt pur și simplu prea lente pentru a transmite în mod corespunzător conținut sau nu vor oferi genul de securitate care ne place să vedem.

Dezavantajul dacă utilizați un VPN este că costă bani, sau cel puțin cei buni. Există, de asemenea, unele servicii VPN gratuite, dar cele mai bune VPN-uri gratuite vor limita cantitatea de trafic pe care o puteți parcurge, în timp ce cel mai rău vă va vinde pur și simplu datele pentru a face câțiva bani.

Acestea fiind spuse, folosirea unui serviciu VPN nu va sparge nici banca. Majoritatea celor mai bune opțiuni VPN pentru India vă vor oferi o afacere pe mai mulți ani pentru o sumă rezonabilă de bani și toți li se garantează că vor lucra pentru a accesa Hotstar. Mulți oferă, de asemenea, o garanție de returnare a banilor, astfel încât să puteți recurge la asta dacă nu puteți accesa Hotstar.

VPN-ul nostru Hotstar preferat al grupului este, totuși, ExpressVPN, datorită vitezei și ușurinței de utilizare – deși este un preț scump. În plus față de serverele sale din India, are și servere în alte 93 de țări. Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN pentru mai multe despre acest serviciu.

Indiferent de serviciul pe care îl alegeți, tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți, să instalați aplicația sau clientul și apoi să selectați un server indian. Odată conectat cu adresa dvs. IP indian, accesați www.hotstar.com și, presto, ar trebui să puteți accesa Hotstar în afara Indiei. Un alt avantaj al utilizării unei VPN este că aproape toți furnizorii vor avea și o aplicație pentru smartphone sau tabletă, ceea ce înseamnă că puteți debloca serviciul și după ce descărcați aplicația Hotstar.

Urmăriți Hotstar cu Kodi

VPN-urile nu sunt singura cale de a urmări Hotstar din afara Indiei. O altă opțiune excelentă este să folosiți Kodi pentru a accesa Hotstar. Dacă nu aveți cunoștință de acest serviciu, consultați ghidul nostru complet Kodi pentru elementele de bază. Este posibil să îți placă.

Am privit în jur câteva dintre cele mai bune depuneri Kodi, iar cel de mai jos pare să funcționeze cel mai bine pentru majoritatea oamenilor. Vom folosi SuperRepo pentru acest ghid.

 • Deschideți Kodi și accesați setările (pictograma roată)
 • Faceți clic pe „manager de fișiere”
 • Faceți clic pe „adăugați sursa” din meniul din stânga
 • Selectați „none” și tastați „http://srp.nu/“
 • Faceți clic pe „gata” și derulați la bara goală și introduceți „SuperRepo”
 • Selectați „OK”
 • Reveniți la ecranul de pornire Kodi și selectați „suplimente”
 • Selectați „browserul suplimentar” (pictograma casetei deschise) apoi „instalați din fișierul zip”
 • Apoi, alegeți „SuperRepo”, „Krypton”, „toate” și „superrepo.kodi.krypton.all-x.x.x.zip”
 • Selectați dintre „instalați din depozit”, apoi „SuperRepo Toate”, apoi accesați „suplimente video” > „HotStar“ > “instalare”
 • Așteptați, deoarece va dura ceva timp pentru a activa complementul
 • Reveniți la ecranul de start și selectați „videoclipuri” și „suplimente”
 • Alege Hotstar

Asta ar trebui să te uiți la cricket sau emisiuni TV indiene în cel mai scurt timp. Pentru o securitate suplimentară, poate doriți să consultați și piesa noastră pe cel mai bun VPN pentru Kodi.

Gânduri finale

Deși există și alte modalități de a debloca Hotstar, metodele de mai sus sunt aproape garantate pentru a vă permite să accesați Hotstar sau aplicația Hotstar din afara Indiei și vă vor menține prezența în siguranță, pentru a porni. Pentru mai multe opțiuni, consultați ghidul nostru despre cum puteți obține o adresă IP indian. Proxie-urile, un alt favorit al mulțimii în rândul mulțimii de deblocare, sunt adesea nesigure și niciodată sigure, așa că ezităm să le recomandăm să acceseze Hotstar. 

Aveți alte sfaturi sau trucuri pentru vizionarea Hotstar din afara Indiei? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, mulțumim pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me