Cum să vizionezi filme gratuite online în 2020

Într-o epocă în care ai nevoie de un al doilea loc de muncă pentru a merge la filme, nu este de mirare că tot mai mulți oameni caută modalități de a viziona filme online. Vă vom spune cum să vizionați filme gratuite, astfel încât să puteți să luați niște gustări de 1 dolar din magazin și să urmăriți ce ați murit pentru a vedea din confortul canapelei dvs..


Există multe moduri de a viziona filme gratuite, dar cum și unde le găsiți se reduce până la vârsta în care. Poate doriți să vă bazați cu un clasic sau să vă pierdeți în una dintre cele mai recente din Hollywood. Oricare ar fi, nu fiți sincronizat pe site-urile web care vă solicită să vă înscrieți și să faceți un milion de sondaje, doar pentru a afla că nu puteți finaliza ultima. Tu doar pierzi timpul.

Urmăriți filme gratuite online

Dacă după filme noi, va trebui să vă murdăriți mâinile. În timp ce nu condamnăm piratarea, nu suntem aici pentru a vă spune ce este corect sau rău. Totuși, ceea ce putem face este să vă orientăm în direcția corectă și să vă sfătuim să faceți acest lucru în siguranță.

Dacă nu sunteți prea interesant în privința calității, există o mulțime de site-uri care transmit conținut protejat de drepturi de autor. 123Movies a fost una dintre cele mai populare, dar a închis în 2018, cel mai probabil din cauza presiunii din partea autorităților. Există alternative, precum Putlocker, SolarMovie și LookMovie. Trebuie doar să țineți cont de faptul că mulți trebuie să joace scaune muzicale cu numele lor de domeniu pentru a rămâne online, așa că poate va trebui să săpați pentru a le găsi.

Vizionați filme gratuit

Având în vedere că faceți unele chestii neplăcute, vă recomandăm să vă înscrieți la o rețea virtuală virtuală bună. Utilizarea unui VPN vă va proteja ascunzându-vă identitatea și păstrându-vă activitățile în secret, ceea ce înseamnă că puteți continua în mod anonim. ExpressVPN este cel mai bun lucru disponibil, după cum puteți citi în recenzia ExpressVPN.

Chiar și cu cele mai cunoscute site-uri web pentru filme gratuite, vă puneți în pericol datele și confidențialitatea. Multe dintre ele au la dispoziție viruși și, deși nu descărcați de fapt nimic, vă pot infecta computerul. Din acest motiv, vă recomandăm să instalați și un antivirus decent. Bitdefender este una dintre cele mai bune opțiuni de protecție împotriva amenințărilor online. Adăugați la unul dintre cei mai buni blocanți pop-up și veți fi bine să mergeți.

Vizionați filme gratuite pe Kodi

Kodi este un home theater open source. Vă permite să faceți flux, să stocați și să organizați media și este compatibil cu majoritatea platformelor. După ce l-ați instalat, îl puteți adapta la preferințe. Dacă sunteți nou în el, consultați ghidul nostru Kodi pentru a începe.

Mulți oameni cred că Kodi este ilegal, dar nu este pe cont propriu. Puteți instala depozite cu suplimente care vă oferă acces la conținut, unele dintre ele fiind oficiale, iar altele nu. Acesta este cel din urmă care îl face ilegal. Complementele neoficiale vă oferă acces la o mulțime de conținut piratat.

Unul dintre cele mai bune suplimente se numește Covenant. Găsește torentele de filme pe internet și le transmite în flux. Cu acesta, veți obține aproape fiecare film pe care l-ați putea dori și veți putea găsi unele care sunt încă în teatre. Există și alte suplimente și am enumerat preferatele noastre în cele mai bune piese de completare Kodi.

vizionați filme gratuit
© KodiVPN

Chiar și cu Kodi, realitatea este că mai transmiteți un torrent, așa că ar trebui să utilizați un VPN pentru a vă păstra protejat și ascuns. Nu puteți bate ExpressVPN, dar puteți consulta cel mai bun VPN pentru articolul Kodi pentru mai multe opțiuni.

De asemenea, ați putea căuta doar un torent al filmului pe care doriți să îl vizionați pe site-uri precum The Pirate Bay, dar ar trebui să vă protejați în continuare. Cel mai bun VPN al nostru pentru torrenting are câteva sugestii care pot fi îndeplinite.

Vizionați filme prin servicii de streaming

Puteți utiliza servicii de streaming, cum ar fi Amazon Prime Video, Hulu, Vudu sau Netflix, pentru a viziona și filme. Au selecții decente și, deși nu vor avea cele mai recente blockbusters din bibliotecile lor, unele se adaugă rapid.

În timp ce niciuna dintre acestea nu este gratuită, puteți să vă înscrieți la încercările lor gratuite pentru a vedea dacă vă place. Asigurați-vă doar că anulați înainte de a fi taxat dacă nu doriți să vă abonați. Puteți opta întotdeauna pentru înregistrarea constantă din nou și din nou folosind adrese de e-mail false. Este supărător, dar, hei, gratuit este gratuit.

În funcție de locul în care vă aflați, este posibil să aflați că bibliotecile lor sunt limitate de geoblocuri. De obicei, puteți să vă ocoliți, descărcând un VPN și utilizându-l pentru a vă conecta la un server dintr-o altă locație. După ce ai făcut asta, vei avea acces la multe alte titluri decât până acum. De exemplu, este posibil să fiți nevoit să vă conectați la un server din UE pentru a viziona un flick Marvel (citiți cum să urmăriți ghidul Avengers).

Acestea fiind spuse, Netflix este destul de complicat și are unul dintre cele mai sofisticate sisteme de detectare VPN, după cum puteți citi în lucrarea noastră despre cum să învingeți interdicția Netflix. Din fericire pentru tine, am făcut munca grea și am găsit cel mai bun VPN pentru Netflix.

ExpressVPN este cea mai bună alegere pentru ocolirea sistemelor Netflix și cea mai bună VPN pentru streaming în general. Totuși, NordVPN este o altă alegere, pentru că este excelent să ocolești geoblocurile serviciilor de streaming. Citiți recenzia noastră NordVPN pentru a afla mai multe.

Gânduri finale

În funcție de ceea ce urmează, există multe moduri de a viziona filme online. Pe de o parte, există site-uri web și servicii care oferă o bibliotecă decentă, dar este posibil să nu aibă cele mai recente filme și care pot veni cu un panou de plată. Pe de altă parte, există o mulțime de modalități de a urmări ceea ce doriți gratuit, dar dacă sunteți după unul care se află încă în teatre, există mai multe.

Puteți utiliza un site web, cum ar fi Putlocker, opta pentru torrenting sau configurați Kodi cu un add-on. Dacă intenționați să faceți asta, totuși, trebuie să începeți protejându-vă de pericolele online și de problemele legale cu unul dintre cei mai buni furnizori VPN și un antivirus.

Sperăm că v-am ajutat să vă planificați următoarea noapte de film. Dacă există modalități de a obține filme gratuite pe care le-am ratat, informați-ne în secțiunea de comentarii. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map