Cum să vizionezi Brooklyn Nine-Nine în 2020: Noice!

Brooklyn Nine-Nine este una dintre cele mai bune comedii de la televizor, lucru demonstrat de suportul de celebritate greu pe care l-a primit după ce a fost anulat de Fox. NBC a preluat-o pentru cel de-al șaselea sezon, din fericire, și se pare că nu va ieși în aer în curând.


Suntem aici pentru a vă ajuta să fiți surprinși de ceea ce se întâmplă în incinta Wacky. În acest ghid despre cum puteți viziona Brooklyn Nine-Nine, vă vom arăta toate modalitățile de a viziona emisiunea, fie ea online sau pe canapeaua dvs. În afara platformelor de streaming care îl găzduiesc, vă vom arăta, de asemenea, câteva moduri de a viziona gratuit.

Urmăriți online Brooklyn Nine-Nine

Brooklyn Nine-Nine este disponibil pentru a fi transmis pe Hulu și Netflix, dar numai în anumite părți ale lumii. Pe Hulu, este doar în SUA, așa cum sunt toate spectacolele Hulu, grație geoblocurilor stricte de distribuție instituite de rețele precum NBC. NBC are o prezență puternică pe Hulu, cu emisiuni precum Brooklyn Nine-Nine și Saturday Night Live în streaming în ziua următoare episodului.

how-to-ceas-brooklyn-nouă-nouă-Hulu

Acest lucru aduce, de asemenea, un număr mare de reclame. Se pare că emisiunile NBC au mai multe anunțuri decât în ​​mod normal, mai ales când transmiteți episodul aproape de data de difuzare. O problemă similară a apărut cu recent reîncepere a zonei Twilight Zone (citiți cum să urmăriți ghidul Zona Amurg).

Netflix nu are reclame, din fericire, dar numai rezidenții UE vor putea să difuzeze acolo. Încă o dată, din cauza distribuției NBC a ales pentru spectacol, rezidenții americani trebuie să curgă pe Hulu, în timp ce rezidenții UE transmit stream pe Netflix.

Cu toate acestea, există o modalitate de a accesa oricare dintre platforme, indiferent de locul în care vă aflați. Folosind o rețea privată virtuală, poți apărea ca și cum ai fi într-o altă locație geografică practic. Te conectează la un server de la distanță înainte de a-ți trimite traficul pe internetul deschis. În acest fel, VPN vă poate deghiza adresa IP și poate face să pară că sunteți în altă parte.

Din păcate, nu toate VPN-urile sunt create egale, iar Netflix și Hulu au ieșit din calea lor pentru a vă asigura că conexiunea dvs. este blocată dacă utilizați una. Dacă parcurgeți ruta legală pentru a face flux Brooklyn Nine-Nine, citiți cel mai bun VPN pentru Hulu și cel mai bun VPN pentru ghidurile Netflix. Opțiunile noastre în ambele s-au dovedit din nou și din nou că pot trece prin zidurile Hulu și Netflix.

Urmăriți Brooklyn Nine-Nine gratuit

Netflix și Hulu sunt minunate, dar costă bani. Nu te teme, totuși, există modalități de a urmări Brooklyn Nine-Nine gratuit. Căutând în jurul nostru, am găsit sezoanele patru și cinci pe Couchtuner și toate cele șase sezoane pe Europix.

how-to-ceas-brooklyn-nouă nouă-europix

Acestea fiind spuse, ar trebui să utilizați și un VPN aici. Site-uri precum Couchtuner și Europix nu sunt legale și, utilizându-le, este posibil să vă puneți în pericol. Asigurați-vă că sunteți protejat cu cel mai sigur VPN înainte de a trece în flux. Vă recomandăm ExpressVPN (citiți recenzia noastră ExpressVPN).

Nici un antivirus nu este o idee proastă. Având în vedere faptul că streamingul de conținut protejat de drepturi de autor este oarecum un cybercrime, platforme de streaming precum Couchtuner și Europix sunt motive de reproducere pentru malware. Dacă nu vă interesează să vă infectați aparatul, spuneți ransomware, ar trebui să utilizați o selecție din cel mai bun ghid al nostru pentru software antivirus.

Cel mai sigur ghid pentru software antivirus este un loc bun pentru a arăta și tu. Îl vom răsfăța și vă vom anunța că Bitdefender Antivirus a luat coroana în amândouă (citiți recenzia noastră pentru Bitdefender Antivirus).

Pop-up-urile sunt, de asemenea, o problemă cu această categorie de platforme de streaming, de asemenea, citiți și cel mai bun ghid pentru blocatorii de tip pop-up.

Urmăriți Brooklyn Nine-Nine pe Kodi

Dacă te uiți mai degrabă la canapeaua ta, Kodi este o opțiune bună. Ghidul nostru Kodi analizează modul în care funcționează platforma, dar este scurt faptul că Kodi este un media player open source care vă poate permite să transmiteți aproape orice. Prin utilizarea de suplimente neoficiale, Kodi poate găsi fluxuri protejate de drepturi de autor pe web gratuit.

Cel mai bun ghid de suplimente Kodi ne arată preferatele noastre, așa că citiți asta pentru recomandări. Ceea ce căutați aici este un supliment care poate freca surse, cum ar fi Couchtuner și Europix, și compila o listă de fluxuri. Kodi face ridicarea grea, așa că tot ce trebuie să faceți este jocul de presă.

Doar pentru că poți folosi Kodi pe canapea, nu înseamnă că nu te afli din pădurea legală. Ghidul nostru legal Kodi vorbește despre nuanțele a ceea ce este legal și ceea ce nu, dar în mare parte, streamingul de conținut protejat de drepturi de autor este un „nu” în majoritatea țărilor. Ca și în cazul streamingului online, ar trebui să utilizați un VPN.

Cel mai bun VPN pentru ghidul nostru Kodi arată preferatele noastre pentru platformă, dar puteți utiliza și o selecție din cel mai bun VPN pentru ghidul de streaming. CyberGhost se clasează bine în ambele, în mare parte datorită gamei sale de servere specifice streamingului (citiți recenzia noastră CyberGhost).

Urmăriți Brooklyn Nine-Nine Torrent

Dacă doriți să evitați difuzarea fluxurilor, puteți să torentați Brooklyn Nine-Nine. Torrenting este procesul de descărcare a unui fișier prin conectarea la mai multe calculatoare. Aceste computere partajează fiecare o mică parte a fișierului, care se combină pe mașina dvs. pentru a forma întregul.

how-to-ceas-brooklyn-nouă nouă torrent-

Deoarece nu este centralizat, torentul devine ciudat când vine vorba de legalitate. Discuțiile noastre cu privire la ghid ilegal sunt torentive, dar, la fel ca în cazul lui Kodi, cel mai bine este să rămânem protejați în orice fel. Cu toate acestea, nevoile torrenterelor sunt diferite, așa că consultați cele mai bune VPN-uri pentru ghidul torrenting pentru recomandări.

NordVPN se situează în vârf datorită gamei sale de servere proiectate pentru torrenting. Conexiunile care utilizează clienții care torrentează consumă o mulțime de date, pe deasupra fiind periculoase, așa că este important să utilizați un VPN de calitate atunci când pirați NordVPN se încadrează în factură, după cum puteți vedea în review-ul nostru NordVPN.

Gânduri finale

Brooklyn Nine-Nine este ușor de găsit. Puteți viziona emisiunea de la sursă prin Hulu și Netflix, dar Europix și Couchtuner oferă alternative dacă doriți să salvați câteva oase. Indiferent unde transmiteți fluxul, asigurați-vă că sunteți protejat cu un VPN. Puteți citi recenziile VPN pentru a găsi cea mai bună pentru dvs..

Consultați și arhiva noastră de streaming pentru ghiduri ca acesta. De curând am publicat cum să vizionăm One-Punch Man și cum să urmărești The Handmaid’s Tale, așa că citește-i pe aceștia dacă ești interesat de ei.

Cum te uiți la Brooklyn Nine-Nine? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, mulțumim pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me