Cum să veghezi la dezvoltarea arestată în 2020: să ții pasul cu binele

Arrested Development este o emisiune incredibil de amuzantă, plină de remarci uscate, livrări de glume pe termen lung și personaje de top. Spectacolul – creat de Mitchell Hurwitz și povestit (foarte sarcastic) de Ron Howard – urmărește o familie înstărită, ai cărei membri sunt cu toții lipsiți de contact cu lumea reală. Aflați cum să urmăriți dezvoltarea arestată și aflați de ce există mereu bani în standul bananelor.


La începutul emisiunii, familia Bluth se luptă după ce patriarhul clanului, George Sr., este încarcerat în urma unor relații de afaceri moral și juridic dubioase. Intrați pe Michael Bluth – fiul mijlociu al lui George Sr., interpretat de Jason Bateman – care trebuie să încerce să mențină afacerea familiei la plutire, în ciuda restului anticilor nebune ale familiei sale.

Alăturarea lui Michael este mama sa alcoolică și adesea crudă, Lucille; cei doi frați ai săi perpetuamente imaturi, Gob și Buster; sora sa, Lindsay, soțul ei, Tobias (un „niciodată nud” auto-identificat) și fiica lor, Maeby; și în sfârșit fiul lui Michael, George Michael.

În ciuda faptului că a fost un succes instantaneu cu critici, emisiunea a primit calificări slabe și a fost anulată după cel de-al treilea sezon din 2006. Netflix a achiziționat în cele din urmă spectacolul, și – după lungi hiatuse din cauza programelor aglomerate ale distribuției – a produs un al patrulea și al cincilea sezon din spectacolul.

Cum să urmăriți dezvoltarea arestată online

De când Netflix a ales emisiunea, puteți urmări toate cele cinci sezoane ale dezvoltării arestate pe platforma de streaming. Cu toate acestea, din moment ce alte rețele din anumite țări dețin încă drepturile de distribuție pentru anotimpurile anterioare, spectacolul nu este disponibil peste tot, spre deosebire de majoritatea spectacolelor deținute direct de Netflix.

Netflix

Puteți urmări Dezvoltarea arestată pe Netflix doar în S.U.A., Canada, Germania, Austria, Elveția, Belgia, Franța, Italia, Olanda, Portugalia, Spania și Marea Britanie, precum și în regiunile nordice și latino-americane. Dacă nu vă aflați în niciunul dintre aceste locuri, puteți consulta ghidul nostru cu privire la cel mai bun VPN pentru Netflix pentru a ocoli interzicerea VPN Netflix.

Deoarece taxele de abonament Netflix variază în funcție de regiune, prețul exact va depinde de ce țară este metoda de plată înregistrată – dar variază între 5 și 10 USD pe lună de streaming.

Hulu

De asemenea, puteți urmări primele trei sezoane pe Hulu. Cu toate acestea, având în vedere că platforma este disponibilă doar pentru clienții din Statele Unite, va trebui să vă adresați o adresă IP a S.U.A. pentru a urmări Dezvoltarea arestată acolo. Acestea fiind spuse, Hulu este foarte bun în blocarea utilizatorilor care se conectează printr-un VPN, așa că vă recomandăm să citiți articolul nostru despre cel mai bun VPN pentru Hulu înainte de a începe. Un abonament Hulu vă va costa 5,99 USD pe lună.

Amazon Prime

În sfârșit, puteți cumpăra și Arrested Development de pe Amazon Prime Video, unde fiecare sezon costă 19,99 USD (cu excepția celui de-al doilea sezon, care este doar 9,99 USD) sau puteți cumpăra episoade individuale cu 2,99 USD. Dacă nu ați mai folosit niciodată serviciul, accesați ghidul nostru despre cum puteți viziona Amazon Prime Video.

Cum să urmărești dezvoltarea arestată gratuit

Este posibil să urmăriți gratuit Arrested Development online și am găsit toate anotimpurile disponibile atât pentru Couchtuner, cât și pentru PutLocker, deși anumite link-uri ale episodului nu au funcționat la prima. Trebuie să țineți cont de faptul că aceste fluxuri sunt ilegale, iar site-urile sunt incredibil de schițate.

Putlocker

Datorită naturii lor dubioase, dacă veți folosi aceste site-uri pentru a urmări dezvoltarea arestată, merită să luați măsuri suplimentare. Sursa lor principală de venit este prin reclame pop-up enervante și adesea răuvoitoare, așa că înarmați-vă cu unul dintre cei mai buni blocanți pop-up, înainte de a începe să vizionați.

Conectarea printr-o VPN este, de asemenea, o idee bună, mai ales având în vedere legalitatea utilizării acestor tipuri de site-uri de streaming, așa că consultați lista noastră cu cele mai bune VPN-uri, astfel încât să vă puteți proteja în mod adecvat și identitatea dvs. înainte de a începe să urmăriți.

Couchtuner

Cel mai important lucru este un program antivirus solid, însă, atât Couchtuner, cât și PutLocker sunt pline de diverse programe malware și alt conținut rău intenționat care vă poate infecta computerul. Dacă nu aveți software antivirus și vă întrebați de unde să începeți, cel mai bun ghid al nostru pentru software antivirus vă va oferi câteva idei.

Cum să urmărești dezvoltarea arestată pe Kodi

O altă alternativă pentru streaming online de dezvoltare arestată este Kodi. Am făcut o căutare rapidă a emisiunii și am găsit-o disponibilă atât la suplimentele Poseidon, cât și la Incursion, prin intermediul depozitului Kodil. Dacă nu aveți cunoștință de Kodi sau aveți nevoie de asistență pentru configurarea acestuia, avem un ghid Kodi care vă va ajuta să începeți.

Poseidon

Totuși, urmărirea dezvoltării arestate pe Kodi este la fel de ilegală ca utilizarea celorlalte alternative de streaming gratuite de mai sus. Din acest motiv, vă recomandăm în continuare să utilizați un VPN, așa că asigurați-vă că aruncați o privire la lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Kodi înainte de a începe să urmăriți. Descărcarea și instalarea repos-ului potrivit pentru Kodi poate fi, de asemenea, destul de complicată, așa că avem o listă cu cele mai bune depuneri Kodi pentru a simplifica procesul pentru dvs..

Torenți de dezvoltare arestați

Nu este surprinzător pentru un astfel de spectacol popular, puteți găsi Arrested Development pe mai multe site-uri torrenting. Cu toate acestea, la fel ca în cazul opțiunilor de streaming gratuit, torrenting-ul este ilegal atunci când îl folosești pentru a descărca material protejat de drepturi de autor, deci protejează-te folosind una dintre cele mai bune VPN-uri pentru torrenting, unde NordVPN este în top.

Torrents

Ca întotdeauna când torrenting, căutați încărcătoare de încredere și torrent-uri cu comentarii care verifică autenticitatea și calitatea lor înainte de a descărca ceva, deoarece site-urile de torrent sunt adesea un câmp minier de viruși și falsuri.

Gânduri finale

Dezvoltare arestată este una dintre cele mai mari comedii TV din ultimii ani și există mai multe modalități de a vă putea viziona, atât gratuit, cât și pe servicii de streaming cu plată.

Ce părere aveți despre Arrested Development? Îți plac anticsul de neconceput al familiei Bluth sau spectacolul este pur și simplu prea absurd sau uscat pentru gusturile tale? Mai mult, ce părere aveți despre opțiunile de streaming și descărcare prezentate în acest articol? Sunt toate acolo sau am ratat vreuna? Spuneți-ne în comentariile de mai jos. Ca întotdeauna, vă mulțumesc pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map