Cum să urmărim teoria Big Bang în 2020

Dacă cuvântul „bazinga” nu vă confundă, probabil ați auzit despre The Big Bang Theory. Site-ul neobișnuit despre tocilari, știință și desfășurarea fără speranță a femeilor a funcționat timp de 12 sezoane, a generat propriul spin-off și s-a dovedit a fi unul dintre cele mai de succes emisiuni TV americane din toate timpurile..


Spectacolul se concentrează în jurul vieții a patru oameni de știință incomod și a vecinului lor fată-alături, în timp ce se luptă prin situații sociale inconfortabile și relații eșuate pentru a se înfunda, a găsi dragoste și a crește ca oameni. Dacă îți place știința sau ficțiunea, probabil îți va plăcea The Big Bang Theory.

Totuși, peste 200 de episoade va fi dificil dacă nu știi unde să arăți. În acest ghid, vă vom spune cum să urmăriți online The Big Bang Theory.

Cum să urmărești The Big Bang Theory online

Netflix este excelent pentru vizionarea de binge până când vei afla că nu are emisiunea pe care o cauți. Acest lucru se datorează faptului că nu orice regiune pe care o servește are același conținut. După ce ați aflat cum puteți bate interdicția VPN Netflix, vă abonați la rețeaua virtuală virtuală adecvată, cum ar fi CyberGhost (consultați recenzia noastră CyberGhost), vă pot permite să urmăriți conținut din orice regiune Netflix.

BigBang-Netflix-UK

Teoria Big Bang nu este disponibilă în versiunile Netflix din SUA sau canadiene, dar este în altă parte. Regiunile britanice, elvețiene și germane Netflix poartă primele 11 sezoane ale emisiunii, iar versiunile românești, japoneze și grecești au primele opt.

Emisiunea nu este nici pe Amazon Prime Video, nici pe Hulu. Dacă puteți obține un cont, puteți fi la curent cu ultimul sezon al emisiunii pe CBS All Access.

Închirierea sau cumpărarea de episoade din primele 11 sezoane ale emisiunii este ușoară cu iTunes. Dacă doriți să vă legați de The Big Bang Theory online, însă, combinarea unei conexiuni VPN din cel mai bun VPN pentru lista noastră Netflix cu abonamentul dvs. Netflix este cea mai bună metodă.

Cum să urmărești teoria Big Bang gratuit

Există modalități de a viziona emisiuni TV precum The Big Bang Theory fără a vă abona la un serviciu de streaming. Există site-uri de streaming gratuit, dar aveți grijă, deoarece nu toate sunt sigure de utilizat.

Pirateria este o alegere personală. Dacă nu vă pasă de unde veți obține conținutul dvs., ci doar că este gratuit, nu vom judeca pentru asta. Acest articol este strict factual. Nu recomandăm să utilizați site-uri de streaming gratuit sau alte metode de încălcare a drepturilor de autor.

Singura recomandare pe care o facem este să vă protejăm hardware-ul. Instalați cel mai bun software antivirus și țineți-l la curent pentru a vă feri de malware.

Un abonament VPN este un al doilea nivel de apărare bun, mai ales dacă vine cu protecție împotriva programelor malware, cum ar fi WiTopia personalVPN (citiți recenzia noastră WiTopia personalVPN).

Teoria Big Bang veți găsi pe majoritatea site-urilor de streaming gratuite. Cronometrele vechi, cum ar fi Putlocker și Filme123 sunt încă în jur, la fel ca o mulțime de pretendenți care folosesc aceleași nume sau alte nume similare și este probabil ca toți să fie enumerați The Big Bang Theory.

Doar nu ai încredere în ceea ce vezi. Țineți-vă apărările în sus și, dacă nu este difuzat, încercați în altă parte.

Urmăriți The Big Bang Theory pe Kodi

Nu toată lumea vrea să riște să-și infecteze computerul doar pentru a viziona o emisiune TV. Kodi, software-ul media center, este alternativa perfectă, datorită suplimentelor terță parte.

BigBang-Kodi-Yoda

Va trebui să citiți ghidul nostru final Kodi dacă nu ați folosit niciodată software-ul. După ce l-ați instalat pe computer sau smartphone, va trebui să instalați suplimentul de streaming potrivit pentru a începe vizionarea.

Seren, Placenta și 13 Clovni sunt populari pentru utilizatorii Kodi, dar este posibil să fie nevoie să adăugați unele dintre cele mai bune depozite Kodi pentru a le putea găsi și instala..

Complementele lui Kodi se schimbă din când în când, așa că consultați cele mai bune ghiduri pentru suplimentele noastre Kodi pentru unele dintre cele mai bune. Majoritatea sunt create de pasionații care nu doresc să riscă mânia marilor firme de conținut pentru a-și menține serviciile la zi..

Not So Bazinga: The Big Bang Theory and Torrents

După cum am menționat deja, depinde de dvs. dacă vă angajați în piratarea drepturilor de autor. Dacă este ceva ce vrei să faci, torrenting-ul este o alternativă la streamingul The Big Bang Theory în altă parte.

Cu toate acestea, nu putem spune că este legal, pentru că nu este în multe țări. Nu vă riscați siguranța. Utilizați un serviciu VPN, cum ar fi ExpressVPN (consultați recenzia noastră ExpressVPN) sau consultați unele dintre celelalte din cel mai bun VPN pentru ghidul torrenting.

BigBang-piratebay

Teoria Big Bang-ului este una dintre cele mai cunoscute sitcom-uri din SUA, deci găsirea acesteia ar trebui să fie ușoară. Site-urile Torrent, cum ar fi The Pirate Bay, au episoade și sezoane complete pentru descărcare, inclusiv cele mai recent difuzate.

Doar fiți conștienți de faptul că producătorii mari de televiziune și film vor împărtăși propriul conținut pe site-urile web pentru torrent pentru a construi o listă de distribuitori pe care îi pot urmări pentru daune, folosind adresele lor IP pentru identificarea lor.

Acesta este motivul pentru care utilizarea unui serviciu VPN care acceptă torrenting, cum ar fi TorGuard (consultați recenzia noastră TorGuard), este atât de importantă.

Gânduri finale

Odată cu difuzarea Big Bang Theory, nu a existat niciodată un moment mai bun pentru a fi la curent cu sute de ore de bunătăți sitcom pline de tocilari. Datorită spin-off-ului Young Sheldon, fanii The Big Bang Theory vor avea încă multe de urmărit când se termină seria.

Având în vedere riscurile, torentiunea The Big Bang Theory nu este ceva recomandat de noi. Dacă o faceți, utilizați un VPN, cum ar fi VyprVPN (citiți recenzia noastră VyprVPN), pentru protecție suplimentară. Streamingul utilizând un supliment Kodi este o opțiune mai bună pentru majoritatea oamenilor și merită să ne uităm mai întâi la modul de utilizare a ghidului Kodi.

Vei găsi primele 11 sezoane ale The Big Bang Theory pe câteva versiuni regionale ale Netflix, deci dacă ești abonat Netflix, folosind un furnizor VPN care acceptă Netflix, cum ar fi ExpressVPN, este cea mai bună opțiune.

Dacă The Big Bang Theory nu este lucrul tău, atunci dă-ți noapte liberă și învață cum să vizionezi filme gratuite online.

Aveți recomandări pentru vizionarea The Big Bang Theory online? Ne-ar plăcea să aflăm de la dvs. în comentariile de mai jos. Mulțumesc pentru timpul acordat.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me