Cum să urmăriți peștișoarele în 2020: Fraudești nemasurați

Ceva despre noi oamenii ne face să ne bucurăm să ne dezvăluim în mizeria altor oameni și în viața de dragoste eșuată. Dacă asta sună ca tine, atunci peștișorul este chiar pe aleea ta. Prinde-ți niște floricele, o băutură și stai să vizionezi niște drame din viața reală, în timp ce îți vom arăta cum poți urmări Catfish online.


Catfish este o serie documentară bazată pe realitate, bazată în America. A fost lansat pentru prima dată pe MTV în noiembrie 2012. Show-ul este co-găzduit de Nev Schulman și Max Joseph. Prin intermediul serialului, duo-ul este contactat de persoane care suspectează că relația lor online nu este ceea ce pare a fi.

Perechea călătorește în toată țara pentru fiecare episod de o oră pentru a întâlni oameni care se presupune că sunt îndrăgostiți, în ciuda faptului că nu și-au întâlnit de fapt Romeo sau Juliette în persoană. Schulman și Joseph joacă un detectiv și săpate adânc în prezența online a acestor oameni pentru a găsi indicii despre cine este cu adevărat în spatele ecranului. 

De cele mai multe ori, găsesc informații valoroase la doar câteva minute de la căutarea lor. În unele ocazii, spectacolul reunește cuplurile. Atunci se pune întrebarea dacă va mai rămâne dragoste în aer după acea primă întâlnire față în față. În alte cazuri, iubitorul oarecum de mister este AWOL.

Cum să vizionezi Catfish online

Catfish este afișat pe MTV, așa că cel mai simplu mod de a-l urmări online este să mergeți direct pe site-ul MTV. 

how-to-ceas-somn-mtv

Puteți face asta, însă, dacă sunteți înregistrat la unul dintre furnizorii de televiziune enumerați, cum ar fi Verizon Fios sau DirecTV. Dacă nu sunteți abonat la unul dintre acestea, există alte modalități de a urmări Catfish.

Am verificat Hulu și am descoperit că puteți accesa toate cele șapte sezoane de pește Catfish. Hulu este disponibil printr-un abonament plătit, pachetele împărțite începând de la 5,99 USD pe lună. 

Dacă doriți să săriți anunțurile, totuși, ar trebui să optați pentru oferta de 11,99 USD pe lună. Cu Hulu, veți avea acces și la alte spectacole, precum Archer și Saturday Night Live. În plus, există un proces gratuit.

how-to-ceas-somn-Hulu

Totuși, Hulu este disponibil numai în S.U.A., așadar, dacă sunteți în afara țării, va trebui să aveți o adresă IP a SUA pentru a trece peste geoblocurile sale. O rețea privată virtuală vă poate ajuta în acest sens și avem câteva recomandări în cel mai bun VPN pentru piesa Hulu.

Amazon Prime Video este o altă platformă pe care am găsit-o pe Catfish. Dezavantajul cu acesta este însă că ai fi plătit de două ori pentru a-l urmări. Cu Amazon Prime Video, plătiți o taxă lunară și apoi adăugați o taxă suplimentară pentru episoadele sau anotimpurile Catfish. 

how-to-ceas-somn-amazon-prim-video de

Dacă vă aflați blocat de Amazon Prime Video sau de la un alt conținut al acestuia, precum spectacolul de comedie A.P. Bio, cel mai bun VPN pentru Amazon Prime Video vă poate ajuta.

Dacă aveți nevoie de un VPN pentru a vă schimba locația, ExpressVPN va face exact asta. Are un număr foarte mare de servere și vă poate introduce în toate serviciile de streaming. În plus, are viteze rapide și lățime de bandă nelimitată, ceea ce îl face cel mai bun VPN pentru streaming. Citiți recenzia noastră ExpressVPN pentru o mai bună privire asupra serviciului.

Cum să vizionezi Catfish gratuit

Nu contează cine ești, toată lumea adoră să obțină ceva gratis. Există multe site-uri de streaming gratuite disponibile care vă pot oferi ceea ce doriți. PutLocker este unul dintre cele mai bune site-uri pe care le-am întâlnit, deoarece are o colecție masivă de emisiuni TV și filme de bună calitate. Am făcut o căutare rapidă pe PutLocker și am găsit toate cele șapte sezoane disponibile.

how-to-ceas-somn-putlocker

Când utilizați site-uri precum PutLocker, este bine să instalați și un pop-up blocker. Fără unul, veți fi inundat de reclame, ferestre de tip pop-up și malware care vin cu acestea. Instalați unul dintre cei mai buni blocanți pop-up și veți fi bine să mergeți. 

Torrenting este un alt mod de a obține conținut gratuit. După o căutare rapidă pe The Pirate Bay, am găsit mai mulți torenți Catfish imediat. 

Toate cele șapte sezoane au fost enumerate, însă urmărirea cu succes a peștelui Catfish printr-un torent va depinde cât de sănătos este. Acest lucru poate fi determinat de numărul de semănători prezenți. Cu cât sunt mai multe semănători, cu atât mai rapid se va descărca fișierul.

how-to-ceas-somn-the-pirat-bay

Există și site-uri alternative de torrent, în cazul în care nu doriți să utilizați The Pirate Bay. Cu toate acestea, fiți întotdeauna precauți atunci când aveți de-a face cu torentele, deoarece acestea pot fi ghicite cu malware și alte pericole online. 

Același lucru este valabil și pentru site-urile cu streaming gratuit, deoarece există multe site-uri copycat acolo cu scopul exclusiv de a infecta dispozitivul cu conținut rău intenționat..

Din aceste motive, ar trebui să instalați un antivirus, cum ar fi Bitdefender. Acesta vă va feri de materiale dăunătoare și considerăm că este cel mai bun software antivirus de pe piață. Citiți recenzia noastră pentru Bitdefender pentru mai multe informații.

De asemenea, nu uitați că conținutul conținut în torrente este cel mai probabil material protejat de drepturi de autor, iar prin utilizarea acestuia, încălcați legea. Totuși aceasta este alegerea voastră. Vrem doar să vă facem conștienți înainte de a merge mai departe.

Vă puteți proteja în timp ce faceți un torrent folosind un VPN, care vă va ascunde adresa IP și vă va păstra anonimat. Pentru securitate VPN de top, vă recomandăm să folosiți NordVPN, care include servere peer-to-peer, în special pentru torrenting. Acesta este motivul pentru care este cel mai bun VPN pentru torrenting. Uitați-vă la recenzia noastră NordVPN pentru mai multe detalii.

Cum să vizionezi peștișoare pe Kodi

Există, de asemenea, Kodi, care este un software open-source care vă poate transforma dispozitivul într-un home theater. Vă permite să transmiteți emisiuni TV și filme, precum și să stocați media pe ea. Este ușor de instalat și este personalizabil pentru a se potrivi nevoilor tale. Dacă doriți să începeți, consultați ghidul nostru Kodi.

Puteți accesa conținutul prin instalarea depozitelor și apoi accesarea accesoriilor. Am analizat suplimentul Poseidon din depozitul Kodil și am găsit Catfish disponibile.

how-to-ceas-somn-Kodi

Există o mulțime de alte opțiuni de depozitare și de adăugare în Kodi, însă alegerea celui potrivit poate da dureri de cap. Pentru a vă ușura, puteți să aruncați o privire la cele mai bune depozite Kodi și la cele mai bune mesaje complementare Kodi..

Multe dintre suplimente conțin conținut ilegal, cum ar fi Covenant, care vă oferă conținut piratat. În timp ce mulți oameni consideră că Kodi în sine este ilegal, acestea sunt suplimentele neoficiale care dau vârf pe cântare. Totuși, dacă acest lucru pare a fi ceva dorit, puteți utiliza modul nostru de instalare Covenant pe ghidul Kodi.

Utilizarea unei VPN este importantă, de asemenea, astfel încât să nu vă puneți probleme. ExpressVPN este cel mai bun VPN pentru Kodi, dar și CyberGhost este o alegere bună. Are o securitate bună și are servere specializate pentru protecție suplimentară. Citiți recenzia noastră CyberGhost pentru mai multe detalii.

Gânduri finale

Sperăm că ghidul nostru v-a pus pe calea cea bună pentru a urmări Catfish online. Indiferent dacă doriți să urmăriți întreaga serie sau ați ratat ultimul episod, există o mulțime de opțiuni din care să alegeți. Pe de o parte, aveți abonamentele plătite, cum ar fi Hulu, pe de altă parte, puteți parcurge traseul gratuit și puteți utiliza site-uri de streaming gratuit, torrente sau Kodi. 

Pentru acestea din urmă, asigurați-vă că rămâneți protejat cu unul dintre cele mai bune VPN-uri și un antivirus bun, cum ar fi Bitdefender. ExpressVPN se află în vârful listei noastre, deoarece are o securitate excelentă și multe alte funcții. Există o garanție de rambursare de 30 de zile, astfel încât să o puteți încerca înainte de a o cumpăra.

Spuneți-ne în secțiunea de comentarii dacă cunoașteți o modalitate mai bună sau mai ușoară de a urmări Catfish online. Aruncați o privire și asupra celorlalte articole de divertisment. Ca întotdeauna, vă mulțumesc pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map