Cum să urmăriți online desemnat supraviețuitor în 2020: Capitol Afaceri

Dacă îți place drama politice tensionate, cu un thriller spion, Designated Survivor este pentru tine. Urmează lucrările lui Tom Kirkman, un cabinet extrem de prost, care este propulsat în Oficiul Oval, după ce un atac terorist șterge pe toți ceilalți din linia de succesiune prezidențială a Statelor Unite. Este bine, așa că ne-am gândit că ar trebui să vă arătăm cum să urmăriți online Desemnat supraviețuitor.


Kiefer Sutherland joacă rolul lui Kirkman, prim-secretarul neplăcut al locuinței, care este atât de neînsemnat, încât trebuie să stea statul Uniunii (să nu fie confundat cu statul norului) într-o locație sigură. Cu toate acestea, rolul supraviețuitorului desemnat se dovedește fatidic, iar atunci când o bombă scoate Capitoliul și toată lumea din el, Kirkman se găsește președinte al Statelor Unite.

Kirkman, care este susținut de personaje bine dezvoltate, se dovedește repede mai mult decât până la sarcină și în curând se va transforma într-un președinte eficient, principial, simpatic și muncitor. Pentru a evita nebunia partizană, scriitorii au optat pentru a face din Kirkman un independent înregistrat, iar în emisiune, el navighează cu îndemânare diferența dintre democrați și republicani.

În afară de politică, celelalte centre de complot principale în jurul valorii de a afla cine a explodat Capitoliul și de ce. Aici intră în joc elementele thriller-spion, în timp ce un grup de agenți FBI dedicați își riscă viața pentru a-i urmări pe teroriști și pentru a descoperi o conspirație care chiar ar fi făcut să-și facă rușine X-Files. 

Dacă ți se pare bine, ai noroc pentru că este ușor să găsești online Deservitorul supraviețuitor. Să vedem unde îl puteți transmite.

Cum să urmărești desemnat supraviețuitorul online

Survivor desemnat a debutat pe rețeaua americană ABC, dar s-a mutat la Netflix după două sezoane. La rândul său, Netflix a adăugat un al treilea sezon și toate cele trei sunt disponibile pe platformă în toate țările, cu tot felul de subtitrări și opțiuni lingvistice..

Desemnat-Survivor-Netflix

Acest lucru face ca Designated Survivor să fie unul dintre rarele spectacole în care nu va trebui să aveți de-a face cu interdicția Netflix VPN sau cu ceva asemănător. Accesați site-ul, înscrieți-vă și puteți urmări emisiunea. Dacă sunteți nou la serviciul de streaming, consultați cele mai bune hack-uri Netflix pentru a profita la maximum de experiența dvs. de vizionare. 

Cum să urmăriți desemnat supraviețuitor gratuit

Acestea fiind spuse, nu toată lumea are bani pentru a cheltui pe Netflix sau disponibilitatea de a sari de la proces la proces folosind adrese de e-mail false. Pentru ei, există o mulțime de servicii de streaming gratuite, cum ar fi Couchtuner și Putlocker. Acesta din urmă are online toate cele trei sezoane ale desemnatului Supraviețuitor, iar o verificare rapidă arată că toate episoadele funcționează bine.

Desemnat-Survivor-PutLocker

Putlocker ne place cel mai mult dintre multe, multe opțiuni din care puteți alege, deoarece pare să aruncați cele mai puține reclame de pe dvs. și vă infectează computerul cu cel mai puțin malware. Totuși, ar trebui să aveți unul dintre cei mai buni blocanți pop-up activi în timp ce navigați, numai dacă nu vă feriți de bombardamentele comerciale.

Chiar și cu pop-up-urile blocate, a merge la Couchtuner și Putlocker este ca și cum ai înota în canalizare. Veți alege ceva urât dacă nu vă protejați. Pentru a face acest lucru, alegeți selecția noastră dintre cele mai bune programe antivirus și asigurați-vă că nimic nu vă aruncă pe hard disk, care nu ar trebui să fie acolo.

Cum să urmărești supraviețuitorul desemnat pe Kodi

Ultima dvs. opțiune de streaming este Kodi, platforma media open-source care a fost dezvoltată pentru Xbox, dar acum este disponibilă pe aproape fiecare sistem de operare și dispozitiv la care vă puteți gândi. Este mișto, dar să te duci la treabă poate fi o cruce de suportat, așa că consultați ghidul nostru Kodi pentru o experiență nedureroasă.

La fel ca în majoritatea spectacolelor pe care le-am acoperit, suplimentul Poseidon al repo-lului Kodil are toate cele trei sezoane de desemnat supraviețuitor, așa că vă recomandăm să începeți căutarea acolo. Kodil este unul dintre cele mai bune depozite Kodi, așa că veți dori să îl verificați, oricum.

desemnat-supravietuitor-Kodi

Acestea fiind spuse, deoarece utilizarea Kodi nu este legală, cel puțin din punct de vedere tehnic, vă recomandăm să utilizați una dintre cele mai bune VPN-uri pentru Kodi, chiar dacă doar pentru liniște. Să aveți drepturi de autor să vină după dvs. nu este distracție, ceea ce reprezintă un risc să utilizați acțiuni Kodi cu următoarea și ultima opțiune pentru urmărirea desemnatului supraviețuitor.

Torrenți supraviețuitori desemnați

În cele din urmă, există opțiunea de torentare. Deși nu este la fel de convenabil ca streamingul, există avantaje serioase pentru a avea emisiunile preferate pe hard disk în loc să plutești în cloud. Se vor încărca mai repede și dacă conexiunea la internet nu reușește, nu va trebui să vă lăsați bibanul pe canapeaua dvs. pentru a citi o carte sau ceva similar.

Acestea fiind spuse, torrenting-ul este într-adevăr ilegal. Spre deosebire de streamingul ilegal sau Kodi, șansa de a fi prins este aproape de nota de 100 la sută. Nu putem sublinia suficient faptul că torrenting-ul fără o rețea privată virtuală implicată cere doar o notificare DMCA sau echivalentul local pentru a vă arunca pe portarul dvs.. 

Consultați cel mai bun VPN pentru articolul torrent pentru a preveni acest lucru. Dacă doriți să preveniți și mai mult citirea, NordVPN este alegerea noastră de top din mai multe motive, dar mai ales datorită serverelor P2P adaptate.

Desemnat-Survivor-Torrent

După ce obțineți tot ce ați sortat, puteți urmări tot Supraviețuitorul care vă place, pentru că toate cele trei sezoane pot fi găsite pe Golful Piratelor, deși nu este atât de bine reprezentat cum ar fi, să spunem, Scutul sau The Wire. 

Gânduri finale

Supraviețuitor desemnat este un ceas excelent pentru oricine are mai multă tensiune cerebrală. Fanii dramei politice sau ai thrillerelor spioni implicați vor scăpa probabil și ei, și cu toate modalitățile prezentate mai sus pentru a o urmări, nu există niciun motiv să nu încercați.

Ce părere aveți despre Desemnat supraviețuitor? Fierbinte sau nu? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și, de asemenea, spuneți-ne despre orice modalități de a o urmări pe care credeți că am ratat-o. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me