Cum să urmăriți online Bundesliga din străinătate în 2020

Bundesliga este cea mai bună ligă de fotbal din Germania, iar unii dintre cei mai buni jucători din lume alcătuiesc echipele. De la Bayern München la Borussia Dortmund, 18 echipe concurează pentru a deveni campioana Germaniei. A trecut prin anii ’60 și este una dintre cele mai urmărite ligi din lume, stând în spatele doar Premier League-ului englez.


Sezonul se desfășoară din august până în mai și este transmis în aproximativ 200 de țări. Cu toate acestea, dacă sunteți un tăietor de cablu sau călătoriți, veți avea nevoie de o alternativă la televizorul tradițional. În acest ghid, vă vom arăta cum puteți viziona Bundesliga online.

Dacă nu ați urmărit niciodată Bundesliga sau nu sunteți absolut sigur de reguli, aici este o expunere rapidă pentru a vă familiariza cu jocul.

Liga este înființată astfel încât toate echipele să se joace de două ori în timpul sezonului, o dată acasă și o dată în deplasare. Sistemul de puncte este următorul: echipele câștigătoare câștigă trei puncte, iar cele care remit obțin câte un punct fiecare. Echipa care acumulează cele mai multe puncte până la sfârșitul sezonului devine campioana ligii.

Când toate sunt spuse și terminate, primele patru echipe din tabel sunt introduse automat în UEFA Champions League, iar cele care termină pe locul cinci și șase sunt înscrise în UEFA Europa League. Acolo, ei concurează împotriva altor echipe europene care s-au plasat în aceleași niveluri din ligile lor respective. 

Totuși, pentru fiecare câștigător, trebuie să existe un învingător sau, în acest caz, învinși. Cele două echipe care au cele mai puține puncte sunt retrogradate în divizia a doua, „2. Bundesliga.“ 

Cu toate acestea, pentru a arunca o cheie în lucrări, echipa care s-a clasat pe locul 16 în Bundesliga trebuie să joace împotriva celui de-al treilea campion din 2. Bundesliga, practic luptând pentru slotul rămas în prima divizie..

Cum să urmăriți online Bundesliga

Fox Sports are drepturi de difuzare pentru a arăta jocurile din Bundesliga în SUA, astfel încât să ajungi la rezolvarea dvs. săptămânală a fotbalului german poate să nu fie prea multă durere. 

Dacă locuiești în Statele Unite, dar preferi spaniola decât engleza, UniMás și Fox Deportes vor transmite comentariile în limba spaniolă. De asemenea, puteți viziona Bundesliga prin Sportsnet în Canada, pe BT Sport în Marea Britanie și pe Movistar + în Spania.

how-to-ceas-bundesliga-fox-sport-go

Dacă aveți un abonament la televiziunea prin cablu care include canalele Fox Sports, puteți utiliza gratuit aplicația Fox Sports GO. Tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la furnizorul de televiziune și îl puteți urmări pe dispozitivul dvs. mobil. Cu toate acestea, pentru acest ghid, vom rămâne pe căile care nu au un cordon ombilical.

Urmăriți Bundesliga pe Hulu

Puteți urmări Bundesliga obținând un abonament la Hulu + Live TV. Cu aceasta, veți primi atât bonusuri Sports Sports 1 și Fox Sports 2, cât și canale sport ESPN ca bonus suplimentar. Costă 45,99 USD pe lună, dar există o probă gratuită de șapte zile disponibilă pentru noii clienți. 

how-to-ceas-bundesliga-Hulu

După ce v-ați înscris, veți putea viziona Hulu pe mai multe dispozitive, inclusiv mobil, SmartTV, console de jocuri etc. Consultați ghidul nostru despre cum puteți viziona Hulu la televizor dacă doriți să-l urmăriți pe ecranul mare.

Acestea fiind spuse, Hulu este disponibil numai rezidenților din SUA, așa că, dacă sunteți în afara țării, va trebui să vă schimbați locația cu o rețea privată virtuală. Totuși, cel mai bun ghid VPN pentru Hulu vă poate ajuta.

Urmăriți Bundesliga pe FuboTV 

Pachetul de streaming al FuboTV are peste 100 de canale, inclusiv unele canale sportive, precum FS1, FS2, Fox Soccer și beIN Sports. FuboTV susține că oferă peste 30.000 de evenimente sportive pe an, majoritatea fiind fotbal.

how-to-ceas-bundesliga-fubotv

Este nevoie de un abonament plătit, începând de la 55,99 USD pe lună pentru 90 de canale și până la 59,99 USD pe lună pentru 110 canale. Îl puteți urmări pe dispozitive mobile, tablete, dispozitive de streaming și SmartTV. Pentru ca abonamentul dvs. să fie mai util, puteți viziona, de asemenea, evenimente de la NFL, MLB, NHL și NBA. În plus, există un proces gratuit disponibil.

Totuși, la fel ca Hulu, FuboTV este disponibil numai în S.U.A., așa că va trebui să obțineți o adresă IP a S.U.A., dacă sunteți în afara țării.

Urmăriți Bundesliga pe DirecTV

DirecTV este un alt serviciu pe care îl puteți utiliza pentru a urmări Bundesliga. Pachetul său de streaming începe de la 59,99 USD pe lună, dar este doar pentru configurarea de bază. 

Pentru a avea acces la canalele care difuzează fotbalul german, vei avea nevoie de pachetul Ultimate al DirecTV. Asta costă 84,99 USD pe lună, ceea ce înseamnă un salt mai mare, dar vei avea acces la mai mult de 250 de canale. Treizeci dintre acestea sunt canale sportive și includ canale Fox Sports.

how-to-ceas-bundesliga-DirecTV

După ce ați configurat abonamentul, puteți viziona canalele de pe dispozitivul mobil prin intermediul aplicației. Totuși, încă o dată, DirecTV nu este disponibil în afara S.U.A., așa că va trebui să vă răsfățați locația dacă nu sunteți deja acolo.

Urmăriți Bundesliga la Sling TV

Ultima noastră recomandare pentru vizionarea Bundesliga online este Sling TV. Are trei pachete disponibile: Sling Orange, Sling Blue sau puteți opta pentru cele două împreună. Pentru a obține canalele Fox Sports, veți avea nevoie de pachetul Sling Blue. Pachetele Sling Blue și Orange costă fiecare 25 USD pe lună, dar puteți obține prima lună pentru doar 15 dolari.

Dacă doriți mai multe canale sportive, cum ar fi ESPN, atunci va trebui să vă înscrieți la pachetul combo Orange-and-Blue. Sling TV oferă o reducere pentru prima lună, ceea ce face 25 de dolari pe lună, dar după aceea, este de 40 de dolari pe lună. Îl puteți urmări pe dispozitive mobile și în streaming, SmartTV-uri și Xbox.

how-to-ceas-bundesliga-slingtv

La fel ca și celelalte opțiuni, Sling TV este disponibil doar în S.U.A., astfel încât dacă doriți să-l urmăriți din afara țării, va trebui să fiți conectat la un server din SUA. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este folosind un VPN, care vă va schimba locația și vă va proteja pe parcurs.

Există mulți furnizori decenți în recenziile VPN, dar pentru a vă economisi ceva timp, vă recomandăm să folosiți ExpressVPN. Este cel mai bun VPN de pe piață și un avantajos. 

ExpressVPN vă va oferi o adresă IP a SUA, fără probleme și poate intra în orice serviciu de streaming, motiv pentru care este cel mai bun VPN pentru streaming. Există și multe alte funcții, după cum puteți citi în recenzia noastră ExpressVPN.

Gânduri finale

Bundesliga este una dintre cele mai bune ligi de fotbal din lume, cu jucători de talie mondială din întreaga lume. Va putea Borussia Dortmund să meargă cu un pas mai departe anul acesta și să-l bată pe Bayern München pentru a câștiga liga sau o altă echipă va prăbuși petrecerea? Va trebui să așteptăm și să vedem, dar, din fericire, există câteva moduri în care îl puteți urmări online și să fiți la curent.

Indiferent de serviciul de streaming online pe care decideți să îl utilizați, asigurați-vă doar că include Fox Sports în pachet. Dacă literalmente vrei doar să urmărești Bundesliga și nimic altceva, atunci mergi la pachetul Sling Blue, deoarece este cea mai ieftină opțiune pe care am găsit-o.

Nu uitați, dacă sunteți în afara S.U.A., va trebui să utilizați un VPN pentru a vă răsfăța locația. Puteți citi ghidul nostru de geoblocare pentru a vă ajuta să treceți peste aceste blocaje regionale. Cu toate acestea, ExpressVPN este cel mai bun VPN pentru a evita restricțiile și îl puteți încerca cu garanția de returnare a sumelor de 30 de zile.  

Dacă există ceva care ne-a lipsit sau cunoașteți o modalitate mai ușoară de a urmări Bundesliga online, anunțați-ne în secțiunea de comentarii. Aruncați o privire și asupra celorlalte articole de divertisment. Ca întotdeauna, mulțumesc pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map