Cum să urmăriți NFL fără cablu în 2020: tăiați cabluri și mergeți online

Nu vă poate fi scăpat de observația că a început sezonul de fotbal. În următoarele 17 săptămâni, veți putea urmări toate NFL-urile pe care le puteți gestiona, de mai multe ori pe săptămână. Adică, cu condiția să fiți conectat la un canal de cablu. Cu toate acestea, există o mulțime de alternative bazate pe web pentru a viziona NFL fără cablu și vom analiza cele mai bune din acest articol.


La urma urmei, de ce să plătești o companie de cablu câștiguri mari pentru a urmări NFL – plus orice alte prostii pe care le bagă în pachetul tău plin de preț – dacă poți să te abonezi la ceva online cu o precizie puțin mai mare și, de asemenea, cu mult mai puțini bani? Peisajul media se referă la streaming în aceste zile, iar sporturile au urmat. Citiți articolul nostru despre cum să urmăriți Wimbledon pentru un alt exemplu.

Înainte de a intra în modul în care este totul, rețineți că Super Bowl este un ibric diferit de pește în comparație cu jocurile obișnuite NFL. Pentru asta, vă rugăm să consultați articolul nostru despre cum să vizionați Super Bowl.

Cum să urmăriți online NFL cu Pass NFL Game Pass

Cea mai cuprinzătoare soluție pentru a urmări toate jocurile NFL este cu NFL Game Pass. Vine în două arome, Pro și Essential. Pro este cel pe care îl dorești cel mai probabil, deoarece îți permite să accesezi live streaming toate jocurile, plus o mulțime de accesorii suplimentare, în timp ce Essential îți oferă doar evidențe și extra. Se pare că există mai ales pentru abonații de cablu care doresc ceva oomph în plus.

Jocul de pachet costă 100 de dolari pentru persoanele care se conectează de pe o adresă IP a Statelor Unite și vine cu un proces de șapte zile, astfel încât să puteți testa. Ne place foarte mult jocul Pass ca o opțiune, deoarece o sută de dolari nu este chiar atât de mult în comparație cu ceea ce costă o abonament prin cablu și primești jocuri live, replici, multe. 

Cu toate acestea, dacă nu sunteți în state, lucrurile devin ceva mai scumpe. Game Pass vine și într-o versiune internațională care vă oferă aceleași jocuri și accesorii suplimentare, dar costă 200 USD în loc de 100 USD, deși oamenii din Europa obțin prețul cotat în euro. Pachetul Essential vine cu puțin mai puțin de jumătate.

Am verificat mai multe țări care oferă utilizarea unei rețele private virtuale – un program care vă poate răsfăța locația oriunde în lume – și niciuna dintre ele nu scade sub acea marcă de 200 USD. 

Acest lucru înseamnă că aveți una dintre cele două opțiuni dacă citiți acest lucru din afara S.U.A.: puteți plăti 200 USD pentru jocul Pass pentru a urmări toate jocurile pe care omologii americani le urmăresc cu 100 USD sau puteți obține un VPN propriu. Astfel poți plăti doar 100 de dolari așa cum o fac Yanks-urile. 

Am folosit ExpressVPN și am intrat cu ușurință pe site-ul Game Pass, dovedind încă o dată că este cel mai bun VPN de acolo. Este cea mai scumpă opțiune de acolo, la 100 de dolari, dar, în final, veți plăti la fel ca și în pachetul cu jocul internațional și, de asemenea, veți utiliza un VPN excelent pentru un an. 

De exemplu, puteți urmări cu ușurință orice emisiune doriți prin Netflix, eludând cu ușurință interdicția VPN a site-ului sau puteți viziona gratuit emisiunile CW din afara statelor. Un VPN deschide o lume a divertismentului, în același timp păstrându-vă în siguranță și vă recomandăm tuturor să aibă unul. Citiți recenzia noastră ExpressVPN pentru mai multe detalii.

Cum să vizionezi NFL Online cu FuboTV

O altă opțiune pentru a urmări NFL pentru tăieturile de cabluri este fuboTV, un serviciu de streaming care oferă o mulțime de canale diferite, inclusiv cele în care puteți prinde NFL. Puteți utiliza NBC pentru a urmări fotbalul de duminică seară, de exemplu, în timp ce Fox are fotbal de joi seară. FuboTV nu este ieftin la 55 de dolari pe lună, însă asta vă oferă acces la sute de canale din întreaga lume. 

Cu toate acestea, la fel ca în cazul oricăror servicii de streaming, există câteva geoblocuri în loc, ceea ce înseamnă că nu puteți viziona totul de pretutindeni. Versiunea americană a site-ului are cea mai mare ofertă, inclusiv canale TV premium, în timp ce fotbalul poate fi găsit pe versiunile europene și latino-americane prin intermediul unei adrese IP mexicane..

Aici vine vechiul nostru prieten ExpressVPN. FuboTV salută pozitiv utilizarea VPN și nu am avut probleme să intrăm în diferite versiuni ale site-ului. FuboTV vine cu un proces de șapte zile, așa că vă recomandăm să îl verificați dacă vizionați sporturi pe sunete ieftine.

Cum să urmăriți online NFL cu DAZN

Un concurent de fuboTV mai orientat către sport este DAZN și transmite direct jocuri NFL, dar numai în Statele Unite ne place pentru că este destul de ieftin, costă 20 de dolari pe lună sau 99 de dolari pe an, dar este disponibil doar într-o mână de țări. Consultați ghidul nostru despre cum puteți urmări DAZN pentru mai multe informații despre acest serviciu.

Cu toate acestea, întrucât DAZN are jocuri NFL pentru spectatorii din SUA, va trebui să folosiți ExpressVPN pentru a intra. Dacă sunteți în SUA, dar doriți să urmăriți sporturi internaționale, consultați ghidurile noastre despre cum să obțineți un brazilian Adresa IP și adresa IP germană.

Cum să urmărești NFL-ul online cu Hulu

La fel ca fuboTV, Hulu oferă și canale de cablu precum NBC și Fox pe care le puteți folosi pentru a viziona jocuri NFL. Se numește Hulu + Live TV și nu este ieftin la 45 USD pe lună. Costul este compensat de faptul că nu numai că ai acces la o mulțime de canale, ci și la biblioteca masivă de difuzare a lui Hulu, pe care am acoperit-o în ghidurile noastre pentru a urmări, printre altele, The Handmaid’s Tale and Archer..

Din nou, însă, Hulu + Live TV funcționează numai dacă vă conectați din SUA, așa că veți dori să utilizați una dintre cele mai bune VPN-uri pentru Hulu, dacă nu sunteți în state, dar sună opțiunea pentru dvs. . Avem, de asemenea, un ghid despre cum să vizionați Hulu la televizor, dacă ecrane mari sunt mai multe viteza ta.

Cum să urmăriți gratuit NFL Online

În sfârșit, am dori să clasăm toate opțiunile pe care le aveți pentru a urmări gratuit NFL. Rețineți, însă, că niciuna dintre aceste opțiuni nu este exact legală, așa că va trebui să aveți un VPN angajat pentru a le utiliza în siguranță, precum și una dintre cele mai bune soluții antivirus, astfel încât nimic nedorit să nu ajute la conexiunea dvs.. 

Cel mai bun loc pentru a găsi fluxuri ilegale de jocuri NFL este pe Reddit. În trecut, r / nflstreams a fost o resursă bună pentru găsirea lor și o privire rapidă arată că este și cazul acum. Cu toate acestea, avertizările obișnuite se aplică, așa că vă rugăm să fiți atenți.

O altă opțiune este utilizarea Kodi. Această platformă media are tot felul de depozite interesante, unde puteți viziona jocurile NFL din trecut și din prezent. Consultați ghidul nostru pentru cele mai bune suplimente Kodi pentru sport pentru a găsi cele mai bune opțiuni. Dacă nu aveți cunoștință de Kodi, consultați ghidul nostru complet Kodi pentru a începe să utilizați această platformă impresionantă.

Gânduri finale

Fotbalul american este cel mai popular sport din SUA, ceea ce explică de ce o mare parte din acesta este ascunsă în pachete de cablu scumpe. Sperăm că sugestiile de mai sus te vor ajuta să urmărești NFL pentru cel puțin mai puțini bani decât cheltuiți altfel, și poate chiar din străinătate folosind ExpressVPN.

Vă rugăm să ne informați dacă ne-am lăsat modul preferat de a privi NFL fără cablu lăsând un comentariu sub acest articol. În afară de asta, vă dorim un sezon de fotbal minunat și multă plăcere de vizionare. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map