Cum să urmăriți Netflix pe televizorul dvs. în 2020

Netflix a revoluționat modul în care consumăm filme și emisiuni TV. Nu mai trebuie să ne reglăm într-un canal la o anumită oră și să plutim prin 10 minute de reclame pentru a viziona filmul tău preferat.


Transmiterea pe Netflix înseamnă conținut de înaltă calitate, fără reclame, la cerere pe orice dispozitiv, inclusiv televizorul dvs. Dacă nu sunteți sigur despre cum puteți viziona Netflix la televizor de pe canapeaua din sufragerie, citiți mai departe.

Aplicația Netflix pe Smart TV

Dacă aveți un televizor inteligent, aveți noroc. Netflix are o aplicație dedicată pe aproape toate sistemele de operare smart TV. Acestea fiind spuse, mai întâi trebuie să vă asigurați că sunteți conectat la internet.

televizor inteligent

În cele mai multe cazuri, va trebui să deschideți setările dispozitivului, să căutați o filă „rețea” sau „conexiuni”, faceți clic pe ea și conectați-vă prin WiFi. Uneori, nici nu va trebui să faceți asta, deoarece furnizorii de internet vă vor conecta televizorul inteligent la internet printr-o linie fixă ​​atunci când vă configurează routerul.

Dacă nu vă găsiți rețeaua WiFi în fila cu setările dispozitivului, s-ar putea să se datoreze faptului că aveți de-a face cu un dispozitiv mai vechi. Unele televizoare inteligente timpurii au nevoie de un adaptor pentru a se conecta la o rețea wireless. Prinde unul dintre acestea și vei fi bine să mergi.

După ce v-ați conectat la internet, deschideți piața de aplicații TV, descărcați aplicația Netflix, conectați-vă în contul dvs. și bucurați-vă de servici. Dacă nu aveți un cont, vă puteți înscrie prin aplicația Netflix TV, dar nu o recomandăm, deoarece este mai ușor să o faceți de la un telefon sau laptop.

Cum să obțineți Netflix pe televizorul dvs. inteligent

 1. Deschideți setările televizorului
 2. Deschideți piața de aplicații
 3. Instalați aplicația Netflix
 4. Introduceți datele de autentificare ale contului sau deschideți una
 5. Bucurați-vă de spectacolul dvs.

Conectarea la laptop

Dacă nu vă poate deranja să cumpărați un televizor inteligent de lux, puteți totuși urmări Netflix de la un televizor obișnuit conectându-l la laptop. Nu este complicat să o faci. Nu-ți trebuie decât cabluri HDMI și multă răbdare. 

laptop

Identificați porturile HDMI de pe computer și televizor. Conectați cablul în ambele prize, deschideți meniul „semnal” sau „sursă” al televizorului și selectați semnalul HDMI potrivit. Dacă aveți mai multe porturi, acestea trebuie numerotate. După ce ați setat setările, televizorul ar trebui să difuzeze afișarea laptopului dvs., trebuie să vă conectați la Netflix de pe computer și să începeți să accesați cele mai noi versiuni.

Acestea fiind spuse, procesul probabil nu va merge bine. Va fi nevoie de răbdare, deoarece ori de câte ori vorbim despre conectarea a două dispozitive mai vechi, este posibil să aveți probleme de compatibilitate, mai ales dacă unul dintre aceste dispozitive este produs de Apple.

Dacă Netflix nu este parțial sau complet indisponibil în țara dvs., nu vă faceți griji. Vă puteți bucura în continuare de servicii folosind o rețea privată virtuală. Pentru mai multe informații, citiți cel mai bun VPN pentru rotunjirea Netflix și ghidul nostru despre cum puteți bate interdicția Netflix VPN.

Conectați un laptop la televizor

 1. Obțineți un cablu HDMI
 2. Conectați HDMI la laptop și TV
 3. Deschide Netflix

Google Chromecast

Google Chromecast este un dispozitiv mic creat pentru rezolvarea problemelor de compatibilitate. Este ieftin și rapid de configurat pentru Netflix. 

Netflix-Chromecast

Pentru a face acest lucru, conectați Chromecast la portul USB al televizorului sau la o priză de perete pentru a-l alimenta. În continuare, conectați-l la un port HDMI și conectați-vă smartphone-ul sau tableta la Chromecast în aplicația Google Home. 

Începeți să vizionați Netflix de pe dispozitivul dvs. portabil și veți vedea un buton de streaming în colțul din dreapta sus. Atingeți-l, alegeți sursa HDMI potrivită de pe televizorul dvs. și, dacă ați făcut totul bine, videoclipul ar trebui să înceapă să se redea pe ecranul mare. 

Vei controla redarea de pe dispozitivul tău de mână, dar nu-ți face griji pentru a-ți folosi excesiv bateria. Puteți opri dispozitivul și Netflix va continua să transmită streaming. Pentru o etapă extinsă, citiți ghidul nostru despre cum puteți viziona Netflix pe Chromecast.

Tehnic, puteți face asta și de la un dispozitiv iOs, dar orice actualizare software poate schimba asta. Totuși, totuși te-am acoperit, pentru că poți urmări Netflix de pe televizorul tău folosind un Apple TV.

Urmăriți Netflix pe televizorul dvs. prin Chromecast

 1. Conectați-vă Chromecast la televizor
 2. Accesați Chromecast folosind telefonul sau tableta
 3. Utilizați aplicația mobilă Netflix pentru a accesa site-ul
 4. Bucurați-vă de filmul dvs.

Netflix & Apple TV

Apple TV este mai ieftin decât Chromecast, dar oferă și alte câteva avantaje, cum ar fi propriul său centru de aplicații.

Netflix-AppleTV

Pentru a viziona Netflix cu acesta, trebuie să îl conectați la televizor cu aceleași cabluri HDMI, să îl conectați și să alegeți sursa potrivită. De acolo, este ca și cum ai avea un nou sistem de operare instalat pe ecranul tău mare.

Utilizați telecomanda Apple TV pentru a localiza aplicația Netflix și urmați aceiași pași pe care i-ați face în cazul în care utilizați un televizor inteligent obișnuit. Singura diferență este că trebuie să utilizați telecomanda Apple pentru opțiuni de redare. 

Dacă ați cumpărat un Apple TV și v-ați abonat la Netflix doar pentru a afla că emisiunea dvs. preferată nu este prezentată acolo, citiți ghidul nostru Kodi sideloading. Te va învăța cum să instalezi Kodi pe un Apple TV, oferindu-ți acces la mai mult conținut.

Urmăriți Netflix pe Apple TV

 1. Obțineți un cablu HDMI
 2. Conectați HDMI la laptop și la Apple TV
 3. Deschide Netflix

Roku & Netflix

Procesul pentru vizionarea Netflix pe televizorul dvs. cu un Roku este similar cu utilizarea unui Chromecast sau a unui Apple TV.

Netflix-Roku

Singura diferență este că Roku poate fi conectat la o casetă sau un router Ethernet. Acest lucru vă va îmbunătăți sesiunea Netflix dacă aveți o conexiune slabă la internet, deoarece dispozitivul comunică direct cu rețeaua dvs., reducând la minimum potențialul lag.

Pe de altă parte, Roku este o problemă în comparație cu Chromecast și Apple TV, deoarece actualizările necesită mult timp, iar configurarea inițială este mai complicată. Trebuie să creați un cont Roku, să decideți preferințele de limbă etc..

Dacă Roku îți arăta interesul, dar nu ești tipul Netflix, există alternative. Pentru a afla mai multe, citiți ghidul nostru despre cum să utilizați Kodi pe Roku.

Consola de jocuri video

Consolele de jocuri video au parcurs mult timp de la Commodore 64. PlayStation și Xbox pot fi folosite pentru mai mult decât să joci Call of Duty.

De exemplu, pot reda Netflix pe televizor. Pentru a face acest lucru, pur și simplu configurați-vă consola, căutați aplicația Netflix în centrul de aplicații dedicat, descărcați-o și conectați-vă. Fiți conștienți de faptul că tastați orice lucru cu un controller de jocuri video poate fi o problemă mare.

Utilizarea unei console de jocuri video nu este cea mai bună opțiune, așa că vă recomandăm să o faceți doar dacă aveți deja una și nu vă poate deranja să cumpărați un Chromecast sau un Apple TV..

Gânduri finale

Vă recomandăm să vă bucurați de Netflix pe un televizor inteligent, deoarece este cel mai simplu mod de a configura totul. Dacă sunteți în urmă cu investițiile pentru divertismentul acasă, îl puteți face să funcționeze cu un laptop, Chromecast, Apple TV, Roku sau chiar o consolă de jocuri video.

Pentru a face și mai bine, asigurați-vă că citiți cea mai bună piesă de hacks Netflix. Veți afla cele mai bune comenzi rapide, veți vedea cum puteți personaliza subtitrările și veți afla cum să solicitați emisiuni pentru platformă. Pe de altă parte, dacă Kodi te-a exagerat, nu uita să verifici centrul nostru de cunoștințe Kodi.

Îți place Netflix pe un ecran mare? Spuneți-ne în comentariile de mai jos. Mulțumesc pentru citit.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me