Cum să urmăriți Mr. Robot Online în 2020: zdrobiți sistemul

Domnul Robot este unul dintre cele mai interesante emisiuni făcute în ultimul deceniu și, deși are câteva transformări neașteptate și, din când în când, neplăcute, a obținut un procent de 93% la Rotten Tomatoes. Dacă dă degetul puterilor care se află într-o versiune și mai distopică a societății noastre sună ca ceașca ta, citește mai departe pentru a afla cum să-l urmărești pe domnul Robot.


Emisiunea îl urmează pe Elliot, un inginer de securitate cibernetică de zi și hacker noaptea. Deși atitudinea sa antisocială duce la mici probleme la locul de muncă, Elliot se confruntă cu probleme mai presante în timp ce încearcă să desființeze corporația care îi oferă traiul. 

Inspirat de hacktiviștii care fac parte din anonimat, Elliot se alătură unui grup de hackeri subterani cunoscuți drept „fsociety” pentru a da jos cea mai mare corporație din lume, E Corp. Dacă nu era clar, domnul Robot este în nas cu comentariul său social, întrebând cât de mult pot fi întinse moravurile înainte să nu merite.

Urmăriți domnul Robot Online

Domnul Robot se afișează în rețeaua SUA și, deși unele rețele vă permit să transmiteți online emisiunile lor – citiți un exemplu despre ghidul Riverdale – Rețeaua SUA nu se află printre ele. Singura modalitate de a viziona online domnul Robot care este legitim este prin intermediul Amazon Prime Video, care poate pune probleme în funcție de locul în care locuiți. 

how-to-ceas-mr-robot amazon

Amazon Prime Video este disponibil în 200 de țări, dar nu toate emisiunile și filmele de pe platformă sunt disponibile peste tot. Din cauza geoblocurilor de distribuție, este posibil să vedeți o bibliotecă diferită, în funcție de locul în care vă aflați. Amazon chiar spune că membrii UE care călătoresc în afara UE vor putea urmări doar titluri de la Prime Originals.

Din fericire, totuși, există o cale în acest sens. Cu o rețea privată virtuală, poți apărea ca și cum ai fi oriunde în lume, fără să fii fizic acolo. VPN înlocuiește adresa dvs. IP și criptează conexiunea dvs., protejându-vă nu numai de sistemele de detectare VPN, ci și de spectatorii de rețea. 

Avem o listă dedicată platformei de streaming, așa că citiți cel mai bun VPN al nostru pentru ghidul video Amazon Prime pentru a găsi alegeri. Ar trebui să faceți referire la modul nostru de a urmări ghidul Amazon Prime Video, deoarece vă va prezenta câteva trucuri pentru a lua conținutul platformei din mers. 

Urmărește domnul Robot gratuit

Găsirea d-lui Robot gratuit este dificilă, ceea ce nu este surprinzător având în vedere cât de strânsă rețeaua SUA are spectacolul în piept. Totuși, am găsit fiecare episod pe streaming pe Couchtuner, care, dacă nu l-ai folosit niciodată, este la fel de schițat pe cât devine. 

how-to-ceas-mr-robot de-canapea-tuner

Site-urile ilegale de streaming, cum ar fi Couchtuner, sunt finanțate în câteva moduri, dar principalul este pop-up-urile. Totul, de la jocuri până la jocuri de noroc până la pornire, poate trece pe monitor, așa că este important să obținem unul dintre cei mai buni blocanți ai pop-up-ului înainte de a începe spectacolul. Având în vedere statutul legal al site-urilor web, este important și un VPN. Citiți recenzia noastră ExpressVPN pentru a afla despre preferatul nostru. 

Un antivirus este chiar mai important. Aceste site-uri web de streaming sunt pline de infracțiuni informatice, așa că veți dori ceva care să vă asigure că nu veți fi lovit cu, de exemplu, ransomware. Puteți citi cel mai bun ghid pentru software antivirus pentru câteva sugestii, dar noi ne place cel mai mult Bitdefender Antivirus (citiți recenzia noastră pentru Bitdefender Antivirus).

Urmăriți domnul Robot pe Kodi

Dacă căutarea unor site-uri web schițate nu este lucrul tău – oricum, domnul Robot va învăța mai bine – poți face stream prin Kodi. Este nevoie de fluxurile găsite pe site-uri web precum CouchTuner și le compilează într-un singur loc. Dacă doriți să aflați mai multe despre platformă, citiți ghidul nostru Kodi. 

how-to-ceas-mr-Robo-Kodi

Puteți face flux cu Kodi folosind suplimente, despre care puteți afla în cel mai bun ghid al nostru suplimente Kodi. Acestea fiind spuse, nefolosirea directă a site-ului nu înseamnă că nu transmiteți conținut de la acesta. Vei dori în continuare un VPN și un antivirus care să te protejeze, dar un blocant pop-up este mai puțin îngrijorător. 

Domnule Robot Torrents

Îl poți torenta și pe domnul Robot. Torrenting este o metodă de descărcare a fișierelor care folosește o conexiune peer-to-peer pentru a împărți fișierul din mai multe mașini. Datorită naturii sale descentralizate, torentarea este o cale populară pentru a evita încălcarea drepturilor de autor, deși nu este în întregime legală. 

how-to-ceas-mr-robot torrent

Dacă nu doriți o notificare de la furnizorul de servicii de internet sau, mai rău, să fie amendat de către titularul dreptului de autor, veți dori să utilizați o VPN atunci când faceți un torrent. Avem un ghid cu privire la cel mai bun VPN pentru torrenting și, deși ExpressVPN este încă o alegere excelentă pentru acesta, ne place mai mult NordVPN (citiți recenzia noastră NordVPN). 

Deși poate fi dificil să găsești un flux pentru domnul Robot, nu este dificil să găsești torente, ceea ce nu este surprinzător având în vedere că subiectul este atât de strâns legat. Am găsit fiecare episod pe RARBG, LimeTorrents și The Pirate Bay, deci nu ar trebui să aveți probleme în a găsi fișierul de care aveți nevoie. 

ExpressVPN este încă cea mai bună alegere și a luat coroana în cel mai bun VPN pentru ghidul Kodi. Există și alte opțiuni. Ne place mult CyberGhost pentru streaming și, după cum puteți citi în comparația ExpressVPN vs. CyberGhost, nu este departe de preferatul nostru. Citiți recenzia noastră CyberGhost pentru a afla mai multe.

Gânduri finale

Domnul Robot devine ciudat, dar spectacolul merită un ceas, indiferent. Tonul sumbru și subiectul întunecat sunt surprinzătoare, în special pentru USA Network. Cu toate acestea, trecerea de la programarea standard a fost plătită, pentru că aventurile lui Elliot și fsociety au suficient de întoarceri pentru chiar și cei mai îndurați de luptă.. 

Înainte de a vă pierde în compania underbelly, consultați arhiva noastră de streaming. Veți găsi articole la fel ca acesta acolo, inclusiv piesele noastre publicate recent despre cum să vizionați Stranger Things și cum să vizionați Bleach. 

Cum plănuiești să-l urmărești pe domnul Robot? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, mulțumim pentru lectură. 

FAQ Robot

Despre ce este domnul Robot?

Domnul Robot urmează povestea unui hacker transformat în programatori numit Elliot. Într-un viitor distopic, Elliot este însărcinat să decidă dacă dorește să-și folosească abilitățile pentru a-și asuma puterile care sunt sau să se mulțumească pentru status quo.  

Ce rețea este Mr. Robot On?

Domnul Robot este difuzat în rețeaua SUA, dar poate fi transmis și pe Amazon Prime Video. 

Unde este filmat Mr. Robot? 

Domnul Robot este împușcat aproape în întregime la New York. Unele dintre locațiile emblematice provin de la stația de metrou Church Avenue, Deno Wonder Wheel și The Dominick, care a fost anterior Trump SoHo New York. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map