Cum să urmăriți MasterChef Online în 2020: controlul bucătăriei

Bucătarii în devenire au nevoie de inspirație și nicăieri nu este mai bine să-l obții decât MasterChef. Spectacolul ne motivează de zeci de ani cu mâncărurile sale creative și sărbătorirea tuturor lucrurilor culinare. Găsirea unei modalități de a urmări acest lucru nu este simplă, totuși, așa că vom cogita, rumeni și vom încerca să ne dăm seama cum să ne uităm la MasterChef.


Spectacolul prezintă concurenții care concurează pentru a face cele mai gustoase mese pe care le pot și pentru a completa provocările de gătit. O echipă de judecători experți decide câștigătorul la final.

MasterChef a început în Marea Britanie, dar formatul s-a răspândit în întreaga lume. Ediția britanică originală a prezentat rafinarea sofisticată a gastronomului american Loyd Grossman, în timp ce versiunea din SUA a transformat bucătarul aerian albastru Gordon Ramsey și alte gazde care se schimbă de la sezon la sezon..

Diferite versiuni ale emisiunii au apărut în peste 50 de țări, deci este posibil să fi văzut versiunea ta locală. Dacă sunteți curioși să vedeți versiuni din alte țări, ar putea merita să utilizați una dintre cele mai bune VPN-uri pentru a vă oferi o adresă IP din altă parte.

Există, de asemenea, spin-off-uri, cum ar fi Celebrity MasterChef și MasterChef: The Professionals, dacă doriți să vedeți ce pot face vedetele în bucătărie sau cum fac profesioniștii.

Există multe moduri de a urmări MasterChef, de la streaming la torrenting. Să ne uităm la unele dintre opțiunile dvs., începând cu cele mai bune servicii de streaming online.

Urmăriți MasterChef Online

Streamingul plătit vă permite să vizionați o mulțime de emisiuni. Cu toate acestea, principalele servicii își schimbă bibliotecile și variază de la locație la locație. Dacă doriți să urmăriți ceva disponibil într-o țară diferită, este posibil să puteți utiliza o VPN pentru a ocoli restricțiile geografice.

how-to-ceas-Masterchef-episoade

Amazon Prime Video poartă MasterChef. Am găsit sezoane 7-10, cu anotimpurile anterioare enumerate, dar marcate ca indisponibile. Episoadele individuale se ridică la 2,99 USD, iar sezoanele costă 34,99 USD. Citiți cum să urmăriți ghidul video Amazon Prime dacă nu puteți accesa serviciul.

how-to-ceas-MasterChef-Hulu

De asemenea, puteți găsi emisiunea pe Hulu. Abonamentele Hulu încep de la 5,99 USD pe lună, dar serviciul este disponibil numai în S.U.A. Dacă doriți să îl accesați din altă parte, citiți cel mai bun VPN pentru articolul Hulu.

BBC iPlayer are înregistrări pentru spectacol, dar este marcat ca indisponibil. Telespectatorii britanici ar trebui să fie cu ochii pe el, iar cei din afara Regatului Unit pot încerca una dintre VPN-urile noastre de top pentru BBC iPlayer dacă doresc să vadă ce altceva este disponibil pe acest serviciu. Este minunat dacă te-ai întreba cum să te uiți la Doctor Who, de exemplu.

Nu am putut găsi MasterChef pe Netflix, dar aruncăm o privire pentru a vedea ce este disponibil în zona dvs..

Spectacolele serviciilor de streaming sunt aici cu un minut și au trecut. Pentru a ține pasul, consultați articolele noastre de streaming, care au cele mai recente sfaturi despre utilizarea lor.

Urmăriți gratuit MasterChef

Multe site-uri de streaming afișează programe TV gratuit și este posibil să găsiți MasterChef pe unul singur. Site-uri precum Couchtuner au tot felul de conținut și nu toate sunt legale. Cu toate acestea, există o mulțime de site-uri care oferă servicii similare, așa că google și vedeți ce puteți găsi.

Aceste site-uri web tind să fie pline de malware, deci, dacă le vizitați, ar trebui să luați măsuri de precauție. Instalați unul dintre cei mai buni blocanți pop-up pentru a opri apariția Windows-urilor suplimentare. De asemenea, ar trebui să citiți informațiile informatice, astfel încât să fiți conștienți de pericole.

Un VPN vă poate ajuta aici, așa că citiți cel mai bun VPN al nostru pentru difuzarea articolului pentru a găsi ceva potrivit.

MasterChef pe Kodi

Dacă vizionați televizorul din sufragerie, Kodi vă poate ajuta să accesați tot felul de emisiuni. Vă oferă o interfață prietenoasă cu controlerul și o puteți configura pentru a urmări fluxurile din diverse surse. Multe dintre acestea includ cele discutabile legal menționate mai sus, așa că fiți atenți și acordați atenție securității online.

how-to-ceas-MasterChef-bbc

Utilizarea celui mai bun software antivirus este o idee bună, precum și examinarea analizelor noastre antivirus.

Configurarea Kodi poate fi la fel de provocatoare ca și cum ar fi să creeți suffle perfect, așa că dacă sunteți nou în software, aruncați o privire la ghidul nostru pentru cele mai bune construcții Kodi. Ghidul nostru Kodi merită citit și el.

Torrenturi MasterChef

Site-urile pentru torrent sunt locuri bune pentru a găsi episoade TV vechi, deși dacă nu sunteți sigur dacă utilizarea lor este legală în zona dvs., ar trebui să citiți ghidul nostru ilegal care ne chinuie înainte de a vizita unul.

Site-uri precum The Pirate Bay au în general toate programele, dar sunt din ce în ce mai blocate de furnizorii de servicii de internet. Aceste site-uri web pot avea probleme și cu malware, așa că, dacă doriți să le utilizați în siguranță, citiți cele mai bune VPN-uri pentru ghidul torrenting.

Cu atât de multe versiuni diferite de MasterChef de vizionat, veți avea nevoie de mult spațiu pentru ele. Dacă aveți o mulțime de fișiere video, citiți cel mai bun spațiu de stocare în cloud pentru activarea video.

Gânduri finale

După cum am văzut, fanii flămânzi de MasterChef nu au nevoie să se înfomete. Există o mulțime de moduri de a-ți satisface poftele și suficiente episoade pentru a-i sativa pe oricine. Există modalități de a vizualiza episoadele în mod legal, dar cei care încearcă să facă o scurtătură ar trebui să fie conștienți de pericolele potențiale. Articolul nostru despre infracțiuni informatice vorbește mai mult despre acestea.

Serviciile de streaming online vă oferă episoade MasterChef de înaltă calitate, iar accesul la emisiune prin intermediul acestora este cel mai bun pariu. Nu este costisitor și, la 3 dolari, un episod, merită mai mult decât dificultatea care vine cu torente și site-uri de streaming ilegale. Totuși, aceste opțiuni există, dacă sunteți disperat de gătit și nu găsiți o modalitate oficială de a urmări.

După ce ați urmărit MasterChef și ați fost inspirat să gătiți o capodoperă, este posibil să doriți ceva de urmărit în timp ce o mâncați. Aflați cum să vizionați The Wire sau cum să urmăriți articolele Westworld dacă vă simțiți ca o dramă.

Dacă preferați sportul cu mâncarea dvs., consultați cum să urmăriți Wimbledon și cum să urmăriți articolele Ligii Campionilor.

Dacă ați reușit să găsiți online MasterChef, vă rugăm să ne informați în comentarii. Mulțumesc pentru citit.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me