Cum să urmăriți Goldberg-urile în 2020 pentru unii 80 de ani Nostalgia

Dacă vă întrebați cum a fost să trăiești și să crești în anii 80, atunci The Goldbergs este spectacolul de urmărit. Spectacolul are loc în Jenkintown, Pennsylvania și urmează o familie tipică americană. Indiferent dacă ați ratat unele episoade sau tocmai ați aflat despre această sitcom de comedie amuzantă, ghidul nostru vă va arăta cum puteți viziona The Goldbergs online.


Spectacolul se bazează în cea mai mare parte pe copilăria creatorului emisiunii, Adam Frederick Goldberg. Adam, în vârstă de 11 ani, este interpretat de Sean Giambrone, iar o mare parte din povestea emisiunii este preluată din evenimente din viața reală pe care le-a înregistrat în timpul copilăriei din anii 1980. 

De când The Goldbergs a fost lansat pentru prima dată pe ABC în 2013, a fost prezentat în mai multe țări diferite din întreaga lume și are, de asemenea, un spectacol spin-off, numit Schooled.

Urmăriți online Goldbergs

Există multe servicii online care oferă fluxuri de bună calitate pentru a urmări The Goldbergs. Cel mai simplu mod de a urmări este să mergeți direct pe site-ul ABC, deoarece acestea sunt disponibile acolo. 

how-to-the-ceas-goldbergs-abc

Dacă locuiești în afara S.U.A., totuși, vei primi un mesaj de eroare. Pentru că ați lovit un geobloc. Pentru a evita acest lucru, va trebui să aveți o adresă IP a S.U.A. Modul nostru de a obține un ghid de adrese IP din SUA vă poate ajuta în acest sens.

Dacă sunteți membru Amazon Prime Video, puteți găsi The Goldbergs acolo. Vă permite să cumpărați episoade individuale sau sezoane întregi. Acesta include și sezonul curent și cele anterioare. În plus, noii membri se pot bucura de o probă gratuită de 30 de zile cu Amazon Prime Video, astfel încât acestea vor reduce costurile.

Dacă nu este disponibil în țara dvs. actuală, puteți utiliza cel mai bun VPN pentru ghidul nostru pentru Amazon Prime Video pentru a vă deplasa prin blocuri.

cum-la-ceas-de-goldbergs-amazon-prim-

Hulu arată de asemenea The Goldbergs și oferă o probă gratuită de șapte zile, astfel încât să vă asigurați că vă place serviciul. La fel ca episoadele de pe ABC, Hulu este disponibil numai în S.U.A., astfel încât dacă sunteți în afara Americii, veți fi blocat. Puteți utiliza o rețea privată virtuală pentru a obține o adresă IP a S.U.A., iar cel mai bun VPN pentru piesa Hulu are câteva recomandări.

how-to-the-ceas-goldbergs-Hulu

Dacă nu ați obținut timpul pentru a examina o mulțime de VPN-uri, atunci vă recomandăm să folosiți ExpressVPN. Vă va schimba locația, dar veți beneficia, de asemenea, de lățimea de bandă nelimitată și securitate excelentă. (Aflați mai multe despre cum să stați în siguranță pe web cu articolul nostru de securitate VPN.) 

Este și cel mai rapid VPN de pe piață. Cu aceste caracteristici, acesta a câștigat primul loc în cel mai bun VPN pentru compararea de streaming. Citiți recenzia noastră ExpressVPN pentru mai multe informații.

Urmăriți gratuit Goldbergs

Dacă banii sunt strânși și ziua de plată se pare că este la câteva luni de distanță, atunci veți fi încântat să știți că am găsit câteva site-uri care arată Goldberg-urile gratuit. 

Am considerat că PutLocker este destul de promițător, deoarece a avut toate cele șase sezoane pe site-ul său. Aveți grijă atunci când căutați pe site-uri de streaming ilegal, deoarece acestea pot avea viruși și malware ascunse în fluxurile lor.

how-to-the-ceas-goldbergs-putlocker

Puteți merge și pe traseul torenting. Există o mulțime de site-uri de torrent disponibile, dar am verificat The Pirate Bay și am găsit o mulțime de fișiere pe The Goldbergs fiind distribuite, din primul sezon până la cele mai recente episoade. Cu toate acestea, la fel ca și site-urile de streaming gratuit, există riscuri legate de descărcarea de torrenturi.

cum-la-ceas-de-goldbergs-the-pirat-bay

Folosind un VPN, vă veți păstra adresa IP ascunsă de ochii indepărtați și vă veți proteja de infracțiuni informatice. NordVPN este pe lista noastră. Are o securitate excelentă, care include un comutator de ucidere și are și servere personalizate peer-to-peer. Nu este de mirare că este cel mai bun VPN pentru torrenting. Citiți recenzia noastră NordVPN pentru a afla mai multe.

Este o idee grozavă să instalați și un software antivirus bun. Vă recomandăm Bitdefender, deoarece funcționează bine în timp real. Dacă ar fi să descarci un torrent care conține viruși, Bitdefender îți va proteja dispozitivul. Citiți recenzia noastră pentru Bitdefender pentru mai multe informații.

Urmăriți The Goldbergs pe Kodi

O altă opțiune este utilizarea Kodi. Dacă nu știți ce este Kodi, pe scurt, este un home theater open-source. Puteți să îl utilizați pentru a transmite în flux, precum și pentru a stoca și organiza fișiere media în cadrul acestuia. 

Îl puteți adapta la preferințele dvs. și funcționează pe diferite platforme, cum ar fi desktop, macOS și Android. Vezi ghidul nostru Kodi pentru a începe.

Kodi în sine nu este ilegal (piesa noastră legală Kodi intră mai detaliat). Acolo unde apa devine noroasă este atunci când începi să instalezi depozite și suplimente pentru a avea acces la conținut.

Unele dintre ele sunt oficiale și legale, dar altele, cum ar fi suplimentul Pact, nu sunt. 

Am putut accesa toate cele șase sezoane ale The Goldbergs prin intermediul suplimentului Poseidon, care face parte din depozitul Kodil.

cum-la-ceas-de-goldbergs-Kodi

Aflați cele mai bune liste de suplimente Kodi pentru mai multe recomandări, în cazul în care doriți să încercați altul. Vă rugăm să vă amintiți, însă, că atunci când utilizați Kodi pentru a urmări The Goldbergs îl faceți printr-un torrent. Utilizarea unui VPN este obligatoriu pentru a vă acoperi identitatea. 

Pentru noi, cel pe care îl utilizăm este ExpressVPN, dar vă putem recomanda și CyberGhost, deoarece oferă un serviciu excelent. Puteți citi despre asta în recenzia noastră CyberGhost. Puteți vedea, de asemenea, cel mai bun VPN pentru rotunjirea Kodi pentru mai multe opțiuni.

Gânduri finale

Există diferite modalități de a urmări The Goldbergs online. Puteți merge pe ruta simplă și puteți utiliza un abonament plătit, cum ar fi Amazon Prime Video. Acestea fiind spuse, puteți opta pentru ruta gratuită și puteți utiliza site-uri de streaming, torrente sau Kodi. 

Știm că acesta din urmă arată ca un câmp de mină acolo și probabil sunteți îngrijorat să descărcați un virus în locul episodului pe care doriți să-l urmăriți. Cu toate acestea, dacă urmați sfaturile noastre despre antivirus și VPN-uri, ar trebui să fiți în siguranță.

Vă recomandăm să folosiți ExpressVPN. Este unul dintre cele mai bune VPN-uri noastre, iar securitatea sa excelentă vă va feri de siguranța împotriva oricărei urări pe care le întâlniți. Există, de asemenea, o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile, astfel încât să o puteți încerca înainte de a o cumpăra.

Spuneți-ne dacă puteți recomanda un alt mod de a urmări The Goldbergs online în secțiunea de comentarii. Aruncați o privire și asupra celorlalte articole de divertisment. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map