Cum să urmăriți ESPN Plus în 2020: Sports Galore

ESPN a lansat în 2018 serviciul său de streaming video, ESPN Plus, și este o opțiune excelentă pentru oricine iubește sportul. Cu toate acestea, există o oarecare confuzie cu privire la ceea ce este inclus și modul în care îl puteți accesa. 


Nu este un înlocuitor pentru canalele obișnuite ale ESPN, așa că este posibil să nu fie ceea ce așteptați. În acest ghid, vă vom spune ce este și cum să urmăriți ESPN Plus.

ESPN are o aplicație gratuită unde puteți obține știri, informații și noutăți la zi cu cele mai recente evenimente. Dacă aveți un abonament TV plătit care include ESPN, puteți transmite canalele din aplicație fără costuri suplimentare. 

Pe de altă parte, ESPN Plus poate fi achiziționat ca un serviciu de sine stătător și are caracteristici unice la care numai abonații săi pot avea acces. Cu toate acestea, nu are o aplicație dedicată. Trebuie să îl accesați prin aplicația existentă.

Conținut și prețuri ESPN Plus

ESPN Plus oferă mii de evenimente în direct, emisiuni și conținut la cerere, pe care ESPN are dreptul de a le transmite. Aceasta include evenimente internaționale, sporturi la colegiu și jocuri de baseball și fotbal din afara S.U.A..

cum-la-ceas-espn-plus-sport

Doar ca să fie clar, evenimentele pe care le arată nu sunt cele care apar pe principalele canale TV ale ESPN. Astfel, în timp ce veți primi evenimente live de la MLB, NHL, MLS și așa mai departe, nu veți putea urmări un eveniment principal care va fi difuzat pe canalele de rețea ESPN. În plus, Monday Night Football nu este disponibil pe ESPN Plus.

Dacă acest sunet îți pare corect, vei fi încântat să știi că este un serviciu destul de ieftin. Costă 4,99 USD pe lună sau poți opta pentru abonamentul anual la 49,99 USD. 

how-to-ceas-espn-plus-de stabilire a prețurilor

Vă puteți înscrie prin aplicația ESPN sau prin site-ul web ESPN Plus. În plus, există o probă gratuită de șapte zile, astfel încât să puteți vedea dacă vă place mai întâi. Amintiți-vă doar să anulați abonamentul înainte de sfârșitul procesului, dacă nu vă place, altfel veți fi facturat automat.

De asemenea, la începutul acestui an, ESPN Plus a devenit destinația exclusivă pentru evenimentele de plată pe viziune ale UFC. Cu toate acestea, fiecare eveniment costă un cost suplimentar de 59,99 USD. Acestea fiind spuse, noii abonați pot cumpăra un pachet de un eveniment PPV UFC și un abonament anual ESPN Plus pentru 79,98 USD (în mod normal 109,98 USD, dacă sunt achiziționate separat).

how-to-ceas-espn-plus-ufc

După ce ai abonament plătit, poți anula oricând, dar nu oferă rambursări. Aceasta înseamnă că dacă anulați dacă abonamentul este încă activ, veți avea acces la serviciu până la sfârșitul perioadei dvs. de facturare curente. 

Cu alte cuvinte, abonații lunari vor avea acces pentru restul lunii, iar abonații anuali vor avea acces pentru restul anului.

Având în vedere acest lucru – și faptul că un proces de șapte zile poate să nu fie suficient timp pentru a fi sigur că sunteți mulțumit de acest serviciu – poate fi o idee bună să optați pentru abonamentul lunar mai întâi..

Dispozitive compatibile ESPN Plus

ESPN Plus vă permite să transmiteți fluxul oricând și oriunde. În plus, puteți rebobina, reda sau descărca conținut pentru a urmări mai târziu. Este disponibil în HD și îl puteți urmări simultan pe până la trei dispozitive.

Puteți urmări doar ESPN Plus direct din browser. Cu toate acestea, dacă doriți o experiență din mers sau preferați să o transmiteți la televizor, există câteva opțiuni din care puteți alege. 

cum-la-ceas-espn-plus-dispozitive

Opțiunile din mers includ dispozitivele iPhone, iPad și Android. Pentru a-l transmite direct la televizor, îl puteți accesa pe dispozitive precum Roku, Chromecast, Fire TV și a treia și a patra generație de Apple TV. În plus, dacă aveți un televizor Samsung cu sistemul de operare Tizen, puteți conecta abonamentul dvs. la ESPN Plus la acesta și îl puteți transmite direct de acolo.

Alte opțiuni includ Xbox One, PlayStation 4 și Oculus Go. În cazul în care aveți nevoie de ajutor pentru configurarea acestuia pe oricare dintre aceste dispozitive, ESPN Plus are câteva articole dedicate la îndemână pentru a vă ajuta.

Geoblocuri ESPN Plus

ESPN Plus nu este disponibil în afara S.U.A., din cauza acordurilor de licență. Dacă sunteți în afara țării, va trebui să vă răsfățați locația pentru a ocoli geoblocurile. Puteți face acest lucru folosind o rețea privată virtuală pentru a obține o adresă IP a S.U.A..

VPN-urile au multe alte funcții benefice, cum ar fi securitatea, așa că merită să investești într-una. Există o mulțime de opțiuni în cadrul recenziilor VPN, dar vă recomandăm să folosiți ExpressVPN. Este ușor de utilizat și vă va trece peste orice restricții de streaming pe care le întâlniți (chiar și interdicția Netflix). Aceasta și viteza rapidă – este motivul pentru care este cel mai bun VPN pentru streaming.

Este, de asemenea, cel mai bun VPN pentru ESPN, așa că nu este de mirare că este o potrivire bună pentru ESPN Plus. Citiți recenzia noastră ExpressVPN pentru a afla mai multe sau încercați-o fără riscuri, cu garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Evenimente sportive pe Kodi

Puteți utiliza, de asemenea, Kodi pentru a urmări evenimente sportive. Dacă nu-l cunoașteți, Kodi este un player de media gratuit, open-source. Vă permite să stocați și să redați media și puteți obține acces la conținut prin intermediul depozitelor și suplimentelor. Citiți ghidul nostru Kodi pentru a începe.

Este legal, atât timp cât nu urmărești conținut protejat de drepturi de autor. Cu toate acestea, multe evenimente sportive se găsesc în suplimente neoficiale, care adesea furnizează fluxuri nelegitime. Dacă utilizați unul pentru a urmări un eveniment sportiv, ar trebui să vă asigurați că utilizați un VPN pentru a vă păstra ascuns. Nu puteți bate ExpressVPN, dar cel mai bun VPN pentru ghidul Kodi are alte opțiuni.

Există multe suplimente disponibile pentru vizionarea sportului pe Kodi și am numit unele dintre cele mai bune suplimente Kodi pentru piesele sportive. SportsDevil și Project D sunt ambele suplimente care pot fi găsite în depozitul Kodil. 

how-to-ceas-espn-plus-Kodi

Cu SportsDevil, puteți viziona aproape orice eveniment live pe care îl aveți și deseori în 1080p. Proiectul D, însă, este excelent pentru jocurile mai vechi, deoarece nu există fluxuri live.

Gânduri finale 

Sperăm că acum înțelegeți diferențele dintre aplicația ESPN și ESPN Plus. Deși totuși va trebui să fiți abonat la canalele obișnuite ale rețelei ESPN pentru a urmări majoritatea evenimentelor sportive majore, ESPN Plus oferă un serviciu unic pentru iubitorii de sport din SUA. Vei primi spectacole originale, evenimente live și conținut la cerere pentru prețurile reduse pret de 4,99 USD pe luna.

Nu uitați, dacă nu sunteți în state, nu este sfârșitul lumii. Puteți schimba locația dvs. utilizând o VPN, în esență păcălind serviciul pentru a crede că sunteți în țară. ExpressVPN este cel mai bun VPN pentru a intra în servicii de streaming, deci este o alegere bună pentru ESPN Plus.

Aveți sugestii pentru vizionarea ESPN Plus sau există ceva ce ne-a lipsit? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii. Vezi și alte articole de divertisment. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me