Cum să urmăriți Doom Patrol în 2020: Du-te la DC

Ca nepotrivire, în afara X-Men din universul DC, Doom Patrol reunește pe cei mai improbabili eroi în circumstanțe extreme. De asemenea, este unul dintre primele emisiuni difuzate pe platforma de streaming DC Universe, alături de Titans și Krypton.


În acest ghid despre cum să urmăriți Doom Patrol, vă vom arăta toate modalitățile de a transmite online emisiunea. Deși vom acoperi modalitățile legitime de difuzare a acestuia, vom vorbi și despre modalități prin care puteți transmite sau descărca gratuit emisiunea.

Urmăriți Doom Patrol Online

După cum am menționat, Doom Patrol este disponibil exclusiv prin intermediul platformei de streaming DC Universe. Pe lângă mica serie de spectacole pe care le are, DC Universe include mărfuri exclusive, romane grafice moderne, benzi desenate clasice și spectacole animate DC dintr-o epocă trecută. Acestea fiind spuse, este scump.

how-to-ceas-doom-patrulare-on-line

Deși este posibil ca unii fani DC să plătească bine prețul anual de 80 USD, platforma este prețioasă. În plus, este disponibil numai în S.U.A., cu excepția Titanilor, care este distribuit prin Netflix în afara SUA și China (citiți cel mai bun VPN pentru ghidul Netflix).

Există totuși modalități de a transmite DC Universe dacă nu sunteți în Statele Unite. Folosind o rețea privată virtuală, poți apărea ca și cum ai fi oriunde în lume practic. Acest lucru se face prin conectarea la un server la distanță înainte de a merge la internet deschis, înlocuind adresa IP și informațiile de geolocalizare cu cea a serverului.

În funcție, VPN-urile sună similar cu proxy-urile, dar după cum puteți citi în proxy-ul nostru VPN vs. proxy vs. Tor, acesta nu este cazul. Proxy-urile pot fi de obicei detectate prin intermediul platformelor de streaming – citiți cum să bateți ghidul de interzicere VPN Netflix pentru a vedea asta în acțiune – deci un VPN este un pariu mai sigur.

Acest lucru se datorează faptului că VPN-urile criptează conexiunea inițială. Prin utilizarea protocoalelor VPN, software-ul răsfoiește solicitările pe care le trimiteți, mascând efectiv cine sunteți și ce faceți online. Spre deosebire de proxie, VPN-urile nu vă pot fi identificate. Citiți ghidul nostru de securitate VPN pentru specificul acestui proces.

Există o mulțime de opțiuni atunci când faceți tunel și în S.U.A. Cel mai bun VPN și cel mai bun VPN pentru ghidurile SUA sunt un loc bun pentru a începe să-l cauți, dar ExpressVPN câștigă în ambele. Dacă nu vă pasă de cumpărături, puteți accesa direct recenzia ExpressVPN.

Urmăriți gratuit Doom Patrol

Chiar și cu un VPN, va trebui să plătiți prețul de admitere pentru a face flux pe DC Universe. Din fericire, însă, există modalități de a urmări Doom Patrol gratuit. Aruncând o privire online, am găsit fluxuri pe Couchtuner și Europix pentru toate episoadele disponibile la momentul scrierii. Probabil sunt și alte platforme care nu sunt decât o căutare Google.

how-to-ceas-doom-patrulare-free

Deși cele mai multe dintre aceste platforme de streaming sunt disponibile în întreaga lume – cu excepția cazului în care trăiești într-o țară cu o cenzură strictă – ar trebui să folosești totuși un VPN atunci când faci streaming pe ele. Platforme precum Couchtuner și Europix cerșesc pentru infracțiuni informatice, astfel încât o conexiune nesecurizată ar putea duce la amânarea sau, mai rău, a malware.

Cel mai sigur ghid VPN enumeră furnizorii care vă pot păstra cel mai protejat, dar un VPN este doar o piesă a puzzle-ului. De asemenea, ar trebui să vă protejați mașina cu cel mai bun software antivirus. Deși amăgirea este întotdeauna o preocupare, un atac local, să zicem, din ransomware, se referă, de asemenea.

Bitdefender Antivirus este software-ul nostru de acces la antivirus, nu numai pentru interfața ușor de utilizat și pentru abundența de funcții, ci și pentru rezultatele sale excelente de protecție. Puteți afla mai multe despre asta în recenzia noastră Antivirus Bitdefender.

Urmăriți Doom Patrol pe Kodi

Dacă doriți să urmăriți Doom Patrol pe canapeaua dvs., există Kodi. După cum puteți citi în ghidul nostru Kodi, este o interfață front-end pentru centrele media care vă permite să vă organizați emisiuni TV, filme, muzică și multe altele fără să vă părăsiți canapeaua. Deși există o aplicație DC Universe pentru Kodi, vom discuta despre celelalte modalități de a transmite Doom Patrol pe platformă.

Kodi este o interfață front-end, dar poate fi extinsă cu suplimente. După cum sugerează și numele, suplimentele vă permit să lărgiți funcționalitatea Kodi, ceea ce, în acest caz, înseamnă mai mult streaming. Cel mai bun ghid pentru suplimente Kodi vă poate explica cum să instalați suplimentele pe Kodi și oferă o listă scurtă a recomandărilor noastre.

În esență, transmiteți fluxuri suplimentare de pe site-uri web precum Couchtuner și Europix și compilați fluxurile pe dispozitivul Kodi. Vei fi transmis în continuare de pe orice site web pe care îl găsește, dar o vei face de pe televizor în loc de monitor.

Din această cauză, va trebui să fiți protejat. După cum vorbim în ghidul nostru legal Kodi, există anumite zone gri atunci când vine vorba de difuzarea cu platforma. Un VPN este cheie, deoarece vă poate ascunde adresa IP și cererile de a viziona un anumit spectacol.

Cel mai bun VPN pentru Kodi listează câteva dintre preferatele noastre, dar CyberGhost este o alegere sigură. Este unul dintre cele mai bune VPN-uri pentru streaming, care se potrivesc cu o etichetă cu preț redus și o listă lungă de servere dedicate streamingului pe peste 50 de platforme de pe web. Puteți citi recenzia noastră CyberGhost pentru a afla mai multe.

Urmăriți Doom Patrol Torrent

Dacă nu doriți să transmiteți fluxul Doom Patrol, îl puteți torenta. Torrenting este procesul de descărcare a unui fișier printr-o conexiune peer-to-peer. De obicei, există mai multe computere în conexiune care vă livrează bucăți mici de fișier, care se asamblează pe mașina dvs. printr-un client torrent.

how-to-ceas-doom-patrulare-torrent

Analizând site-urile web populare despre torrent, am găsit mai multe fișiere pentru Doom Patrol, inclusiv 720p și 1080p. Acestea fiind spuse, cu celelalte modalități de a urmări Doom Patrol gratuit, vei dori un VPN și un antivirus înainte de a descărca ceva.

Vă explicăm de ce în ghidul nostru este ilegal, dar scurtul este că descărcarea de conținut protejată de drepturi de autor este, în general, un no-no. Totuși, nu vă temeți, cel mai bun VPN pentru ghidul torrenting vă poate determina să setați calea cea bună.

NordVPN se situează în partea de sus a listei, datorită securității sale excelente și a rețelei mari de servere. De asemenea, are servere dedicate pentru torenting, care pot gestiona transferul masiv de date pe care îl necesită conexiunile P2P. Puteți afla mai multe despre NordVPN și lista lungă de funcții din recenzia noastră NordVPN.

Gânduri finale

Doom Patrol merită un ceas, mai ales cu un procent de 95% la roșiile putrede. Din fericire, opțiunile pentru a-l urmări sunt multe, de la transmiterea acestuia prin DC Universe până la descărcarea unui torrent pentru a-l urmări local. Indiferent de modul în care îl urmăriți, asigurați-vă că vă protejați cu un program VPN și antivirus.

Dacă doriți să citiți mai multe ghiduri ca acesta, consultați arhiva noastră de streaming. De curând am publicat cum să urmăriți American Horror Story și cum să vizionați Brooklyn Nine-Nine, așa că citiți-le dacă sunteți interesat.

Cum urmărești Doom Patrol? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, mulțumim pentru lectură.  

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me