Cum să urmăriți Disney Plus cu un VPN în 2020 în afara SUA

În ultimele luni, Disney anunță noul său canal de streaming, Disney +, care va fi lansat pe 12 noiembrie 2019. Cu toate acestea, nu trebuie să aștepți până atunci pentru a-l verifica singur. Am făcut o săpătură și am aflat cum puteți viziona gratuit Disney + acum și vom împărtăși trucul cu dvs. în acest articol.


Dacă doriți să vă adresați direct la asta, faceți clic aici pentru a ajunge la salt sau utilizați cuprinsul de mai sus. Dacă doriți mai mult un fundal mai întâi pe Netflix-buster Disney, continuați să citiți.

Vorbim mult în ultima vreme în coloana noastră lunară de stat din Cloud despre războaiele de streaming. Probabil că cunoașteți fluxul gigant Netflix, care a crescut aproape non-stop de la înființare cu mai mult de un deceniu în urmă. Cu toate acestea, nu poți crește atât de mult – și să câștigi atât de mulți bani – fără ca alții să-și dorească o bucată din plăcintă.

Acest lucru a dus la situația actuală, în care – în funcție de modul în care numeri – există mai mult de 15 servicii de streaming majore care îți atrag atenția. Aceasta include giganti precum Amazon Prime Video, precum și servicii mai mici, dar la fel de bune, precum CW. Deși piesele se înmulțesc, plăcinta în ansamblu crește în continuare, ceea ce este o veste bună pentru aceste corporații masive.

The Rise of Disney + Streaming

Acest echilibru poate fi deranjat curând, însă, datorită celei mai mari corporații de divertisment din lume care participă la acțiune. Disney, nu se mulțumește doar cu difuzarea site-ului de streaming Hulu și a canalului sportiv ESPN, a decis să asalteze tronul lansând propriul site, Disney +, care va purta toate drepturile de autor intelectuale..

Disney + -Homepage

S-ar putea să nu pară prea mult la început, dar există un motiv pentru care Netflix exec nu dormi bine noaptea. Drepturile de autor Disney nu se extind doar la lucrurile pe care le aveți și aproape fiecare persoană care a citit acest lucru a crescut, urmărind, cum ar fi White Snow, The Lion King și toate celelalte schlock-uri saccharine. Disney a fost într-o masă de cumpărare masivă de aproape un deceniu acum și deține drepturile la mult conținut.

Un Dominion Ducky

În momentul de față, Disney deține 20th Century Fox și filialele sale (studioul de film, nu canalul de divertisment Fox News), Marvel Studios (cred că The Avengers, Black Panther) și Lucasfilm (Star Wars, unele lucruri Ewok), printre multe altele.

Pe lângă faptul distractiv că Leia și Black Widow sunt prințese Disney, asta înseamnă și că Disney se uită la miliarde de dolari în venituri din divertisment, chiar și fără a avea propriul canal de streaming. 

Disney + va fi o atragere uriașă pentru mulți oameni, datorită tuturor acestor francize populare, dar ceea ce înseamnă și acest lucru este că Netflix nu va arăta nimic din aceste lucruri. Gigantul de streaming se pierde pe două fronturi și este de când Disney și-a retras întregul conținut în urmă cu aproximativ un an.

Disney + Preț

Dacă cele de mai sus nu sunt motivele suficiente pentru a crede că Disney nu este disponibil pentru Netflix, există și problema prețurilor. Disney + va scădea Netflix cu o marjă semnificativă, cerând doar 7 USD pentru planul său de bază și 13 dolari pentru planul care include Disney +, Hulu și ESPN. 

Contrastați-o cu 9 USD pentru planul de bază al Netflix și cu 13 sau 16 USD pentru cei mai avansați și putem determina că este foarte mult un caz de focuri filmate..

Hulu de la sine este o alternativă puternică la Netflix, iar faptul că este asociat cu Disney + poate fi o tentă prea puternică pentru mulți utilizatori Netflix să reziste. În plus, majoritatea gospodăriilor au bani doar pentru unul, poate două abonamente de streaming, astfel încât Netflix ar putea să-și vadă baza de utilizatori micșorându-se. Numai timpul va spune.

Disney + Data lansării

Data lansării Disney + a fost stabilită pentru 12 noiembrie 2019. Cu toate acestea, Disney a lansat un proces al serviciului în, în toate locurile, Olanda. Până pe 12 noiembrie, rezidenții din țara dopei și glorie pot viziona Disney + pentru un mare număr de un euro, cu prețul complet de 7 euro aflat la data oficială de lansare.

Presupunem că olandezii au fost aleși ca cobai pentru că va fi o piață bună pentru Disney + odată ce este lansată oficial, fiind totodată o piață suficient de mare pentru ca eventualele bug-uri să poată fi îndreptate la timp.

Prima impresie Disney + Trial

Desigur, dedicat pentru a vă oferi cele mai bune în streaming, am mers și am verificat Disney +. Acest lucru a fost de fapt mai dificil decât ați putea crede, datorită faptului că serverele site-ului nu au reușit să gestioneze încărcarea în primele săptămâni și nu ne-au permis să ne conectăm. Deja un semn bun pentru Disney și unul rău pentru Netflix.

Odată intrat, primul lucru pe care l-am observat a fost că Disney + seamănă foarte mult cu Netflix. Ca și în, designul este practic același.

Netflix-vs-Disney +

Cu toate acestea, acesta este un lucru bun, deoarece puteți vedea direct în ceea ce doriți. Cu toate acestea, nu este aceeași alegere cu Netflix. Apoi, din nou, dacă sunteți într-adevăr în Disney sau în Marvel, mai sunt suficiente pentru a alege.

Disney + -marvel

Streamingul a mers foarte bine, la fel ca Netflix, și putem vedea cu siguranță unde se află atracția. Netflix are dreptul să fie îngrijorat.

Cum pot viziona gratuit Disney Plus cu un VPN?

Cititorii experimentați și-au dat seama deja de cele de mai sus despre cum pot prinde Disney + timpuriu și gratuit. Pur și simplu obțineți-vă o adresă IP olandeză utilizând o rețea privată virtuală, conectați-vă la Disney +, plătiți banii și sunteți la podraces.

Pentru cei neinițiați, un VPN este un program pe care îl puteți utiliza pentru a vă răspândi locația oriunde, rămânând în siguranță. Sunt super la îndemână și le recomandăm tuturor, tot timpul. Cel mai bun VPN, conform estimării noastre, este ExpressVPN și acesta este cel pe care l-am folosit pentru a accesa Disney+.

A funcționat perfect, așa cum vă așteptați de la serviciul VPN, considerăm cea mai bună VPN pentru streaming, deși ne așteptăm ca Disney + să obțină o interdicție VPN, nu spre deosebire de Netflix în viitorul apropiat. Acestea fiind spuse, chiar acum funcționează bine, așa că vă recomandăm să-i dați o lovitură pentru a prinde cel mai recent din Star Wars.

Cum să urmăriți Disney Plus cu un VPN

  1. Accesați ExpressVPN și înregistrați-vă
  2. Descărcați clientul ExpressVPN pe dispozitiv
  3. Conectați-vă la un server din Olanda (orice va face)
  4. Odată conectat, accesați disneyplus.com
  5. Înscrieți-vă și plătiți banii
  6. Bucurați-vă, deși amintiți-vă să continuați ExpressVPN

Gânduri finale

Disney se pregătește să preia Netflix și, din ceea ce am văzut, se formează pentru a fi un adevărat concurențial. Deși Disney + de la sine nu va face ca niciun concurenți să izbucnească într-o transpirație rece, pachetul Hulu și ESPN îl vor pune ferm pe piață ca serviciu pentru a fi atent..

Ce crezi despre toate acestea? Vei anula Netflix pentru a primi un abonament Disney +? Sau vei păstra ambele? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me