Există tot felul de servicii de streaming care concurează pentru atenția dvs. și oferind cele mai bune filme, TV și muzică. DAZN vizează fanii sportului, oferind o selecție largă de programe pentru spectatorii din întreaga lume. Dacă v-ați întrebat vreodată cum să vizionați DAZN, acesta este articolul pentru dvs..


DAZN este relativ nou, dar a câștigat multă tracțiune de la lansarea sa în 2016. Are sediul în Marea Britanie, deși nu este disponibil acolo. În multe locuri, DAZN este singura modalitate de a urmări turneele sau meciurile speciale în mod legal. A fost singurul serviciu care a arătat toate meciurile din liga premieră din Japonia în sezonul trecut, de exemplu.

Dacă nu sunteți sigur de DAZN, consultați fuboTV, care oferă tot felul de sporturi și divertisment.

Ce este DAZN?

DAZN este disponibil pe majoritatea dispozitivelor. Se rulează în browser, astfel încât poate fi utilizat pe orice computer obișnuit. Există, de asemenea, aplicații DAZN pentru Android și iOS, astfel încât să le puteți folosi din mers. Verificați, totuși, lățimea de bandă, pentru că s-ar putea scumpi în timp ce plătiți. De asemenea, funcționează pe console de jocuri și la majoritatea televizoarelor moderne.

how-to-ceas-dazn-main

Calitatea fluxului este de 1080p. Este destul de bun pentru majoritatea oamenilor, dar o opțiune 4K ar fi frumoasă. Calitatea este în general bună. Nu am analizat-o din punct de vedere tehnic, dar imaginea este clară. Bănuim că rata cadrelor este mai mică decât cea a televizorului prin cablu, însă, cel puțin o parte din timp. Are ocazii scăzute de calitate în timpul evenimentelor live, dar sunt rare și s-au îmbunătățit în ultimul an.

Există o gamă largă de sporturi, inclusiv fotbal american, fotbal, tenis, sporturi cu motor, box și baschet. MLB, NFL și Formula 1 sunt incluse, dar uitați să vedeți care este disponibil în locația dvs. Fanii fotbalului pot aprecia, de asemenea, modul nostru de a urmări articolul Ligii Campionilor.

how-to-ceas-dazn-campionilor-liga

Programul DAZN este imprevizibil. Jocurile sunt transmise în direct și de obicei disponibile pentru a transmite timp de o săptămână sau două după aceea. Puteți viziona emisiuni sau doar cele mai importante, deși unele lucruri sunt disponibile doar ca evidențiere. De asemenea, obțineți un interviu ocazional sau o caracteristică specială, cum ar fi turneele săptămânale de ligă.

În afară de S.U.A., este disponibil în Canada, Japonia, Brazilia și în mai multe țări europene, dar europenii de limbă engleză ar putea avea nevoie să profite de cel mai bun VPN pentru Marea Britanie sau cel mai bun VPN pentru articole din Irlanda.

Costul DAZN

DAZN costă 19,99 dolari pe lună în SUA. De curând și-a dublat prețurile în încercarea de a impune utilizatorii către planurile sale anuale. Un abonament anual, la 99 USD, este mult mai ieftin decât oferta lunară.

Oferă o selecție decentă a metodelor de plată. Pe lângă plata prin card de credit, puteți utiliza PayPal, Apple Pay, Achiziții în aplicație Amazon și Facturare Google Play. Cardurile preplătite sunt disponibile și în anumite locații.

Procesul gratuit DAZN durează o lună, astfel încât să puteți afla cum este calitatea pentru dvs. și să vedeți ce sunt ofertele sportive. Selecția variază în funcție de regiune, deci asigurați-vă că ceea ce doriți vă este disponibil.

În mod util, vă puteți întrerupe abonamentul automat. Dacă echipa dvs. joacă sâmbătă și abonamentul dvs. se reînnoiește miercurea viitoare, puteți amâna reînnoirea până la următorul joc pe care doriți să îl urmăriți. Funcția nu vă este prezentată decât după ce faceți clic pe butonul de anulare a abonamentului, deci este bine să știți că este acolo.

DAZN SUA & DAZN Canada

Dacă DAZN nu este disponibil în țara dvs. sau preferați selecția oferită în altă parte, este posibil să utilizați o VPN pentru a o accesa. Avem multe articole VPN, așa că aruncați o privire la cel mai bun VPN pentru ghidul de streaming, sau să treceți la recenzia ExpressVPN pentru a citi despre unul dintre cele mai bune. Puteți obține un hit de performanță atunci când îl accesați în acest mod, așa că ar putea merita să îl faceți prin testul gratuit la început.

Un VPN vă poate masca locația, făcându-l să pară că sunteți în aproape orice țară din lume și vă permite să accesați servicii care sunt disponibile doar acolo. Acest lucru poate fi sau nu legal, dar, în multe cazuri, restricțiile geografice se limitează la detaliile acordărilor de licențiere, iar deținătorii platformei sunt fericiți să vă ia banii.

Streaming DAZN

Există și alte modalități de a vă rezolva sportul, inclusiv câteva site-uri de streaming gratuit, cum ar fi Couchtuner. Atenție, însă, deoarece conținutul de pe aceste site-uri poate fi ilegal sau periculos. Pentru a afla cum să vă protejați împotriva infracțiunilor informatice, citiți ghidul nostru de confidențialitate online.

Există, de asemenea, Kodi, o aplicație media care rulează pe televizoare inteligente și alte dispozitive. Poate scoate legătura din conectarea la fluxuri, dar din nou, ar trebui să fii prudent cu asta, deoarece nu tot conținutul pe care îl oferă este legal sau sigur.

Kodi are un plugin DAZN, dar nu este oficial. Kodi vine în multe arome, majoritatea pe care le-am probat aici la Cloudwards.net. Dacă aveți în vedere să îl utilizați, citiți ghidul nostru Kodi sau cel mai bun articol pentru Kodi builds.

Dacă ați pierdut un joc și doriți să vă ridicați la capăt, puteți găsi un torrent pe care să îl descărcați. Din nou, legalitatea acestuia va depinde de sport, de eveniment și de țara în care vă aflați.

Dacă te-ai săturat de sport, există o mulțime de televizoare de calitate disponibile. Citiți articolul nostru despre cum să vizionați Outlander sau, dacă preferați anime, cum să vizionați ghidul One-Punch Man.

Gânduri finale

DAZN este o opțiune excelentă pentru iubitorii de sport, datorită selecției sale largi de evenimente și a calității bune a imaginii. Nu este prea scump. Dacă nu îl puteți accesa acolo unde vă aflați, există mai multe soluții potențiale, așa cum am văzut.

Dacă nu te ocupi de sport, dar ai nevoie de ceva de urmărit, aruncă o privire la modul nostru de a urmări articolul Amazon Prime Video pentru o alternativă. Amazon Prime Video are tot felul de filme și emisiuni TV pentru a vă menține ocupat.

Dacă ați încercat DAZN să încercați să îl accesați folosind oricare dintre metodele pe care le-am discutat, vă rugăm să ne informați cum v-ați prezentat în comentarii. Mulțumesc pentru citit.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me