Cum să urmăriți CW de oriunde în 2020

CW este o rețea destul de mișto din SUA, care și-a făcut numele datorită Arrowverse și Riverdale, dar oferă și o mulțime de alte spectacole. De fapt, rețeaua a pus atât de mult conținut, ne-am gândit că vom dedica un articol despre cum să urmărești CW, astfel încât să poți să-l încerci singur, oriunde te-ai afla.


CW a început viața în 2006 ca o fuziune între două rețele existente. Deși s-a luptat puțin la început, acum a devenit un element principal al lumii divertismentului, producând spectacole precum Jane the Virgin, o abordare foarte contemporană a telenovelei și 100, o serie post-apocaliptică cu mai multe răsuciri decât un drum de munte..

Cu toate acestea, cele mai mari puncte de vânzare pentru CW sunt Riverdale, un adolescent care este îngrijit de furia pe benzile desenate Archie, pe care ne-am onorat cu ghidul propriu despre cum să privim Riverdale și Arrowverse. Acest ultim termen este un captivant pentru o serie de spectacole setate în Universul DC, cum ar fi The Flash, Supergirl, Legends of Tomorrow și, desigur, cel care a pornit totul, Arrow. 

Dacă acest spectacol vă interesează, avem desigur un ghid complet despre cum să urmăriți săgeata. Totuși, dacă este CW-ul în întregime, urmărește să citești, în timp ce îți arătăm cum poți să-l urmărești online de oriunde în lume.

Urmăriți CW Live

CW este un canal de cablu ca oricare altul și astfel îl puteți include în orice pachet pe care îl aveți cu furnizorul de cablu, atât timp cât sunteți în Statele Unite sau în anumite părți din Canada. Cu toate acestea, întrucât nu suntem într-adevăr în toate aceste lucruri terestre aici, la Cloudwards.net, ne vom concentra pe modalitățile de a urmări CW online.

Dacă doriți să aveți tot ce oferă CW-ul pe măsură ce se difuzează, Hulu îl oferă ca parte a pachetului său Live TV, care vă va rula aproximativ 45 USD pe lună și are o mulțime de canale în el, plus toate fluxurile regulate Hulu promoții. Dacă acest lucru vă sună bine, vă recomandăm să îl verificați, deși avertizați că Hulu este accesibil numai pentru persoanele cu o adresă IP a S.U.A..

Dacă nu sunteți în SUA, dar doriți totuși să îl urmăriți pe Hulu, va trebui să utilizați una dintre cele mai bune VPN-uri pentru alegerile Hulu pentru a trece peste interdicția draconiană a VPN.

Un alt mod de a urmări CW online este accesând site-ul web CW, făcând clic pe fila „arată” sau accesând bara de căutare și introducând titlul a ceea ce doriți să urmăriți. CW oferă ultimele câteva episoade din fiecare emisiune în direct pe site cu playerul încorporat, gratuit, dar cu reclame. În general, este o ofertă destul de bună și o modalitate excelentă de a ține pasul la emisiuni pe măsură ce se difuzează sau dacă ați ratat un episod.

Show-urile CW

Cu toate acestea, CW este geoblocat doar pentru vizitatorii americani, așa că, din nou, va trebui să utilizați o rețea privată virtuală pentru a intra. O VPN vă va răsfăța locația, astfel încât să puteți preface că sunteți în state. Blocul creat de CW nu este foarte formidabil, deci este căptușeala de argint chiar acolo.

Pentru acest articol am folosit ExpressVPN, care pare să funcționeze foarte bine tot timpul, atât pe mobil cât și pe desktop. Citiți mai multe despre servicii în recenzia noastră ExpressVPN.

Cu toate acestea, există o modalitate mai bună de a urmări CW-ul decât prin intermediul site-ului și asta prin utilizarea aplicației sale. Hai să verificăm.

Urmăriți aplicația CW

Pentru a găsi aplicația CW, pur și simplu accesați site-ul web și accesați fila „aplicații”. Veți găsi o mulțime de dispozitive pe care puteți instala aplicația. Faceți clic pe cea dorită și sunteți la concurs. Vei observa, totuși, că aplicația nu poate fi instalată pe sisteme de operare desktop, ceea ce este o durere dacă tot ce ai este un laptop și un telefon (ca al tău cu adevărat).

Pentru acest articol, am instalat aplicația CW pe un smartphone Android și am încurcat-o. Arată destul de bine, deși probabil arată mai bine pe televizorul sau tableta inteligentă.

Aplicația CW

Este o aplicație foarte ușor de utilizat, în general, și o recomandăm foarte mult, mai ales că este gratuită. Anunțurile pot fi enervante, dar nu sunt la fel de rău cum ar fi, să spunem, cu site-uri precum PutLocker și altele asemenea (citiți ghidul nostru despre cum puteți viziona The Wire pentru un alt program care este pe PutLocker).

Cu toate acestea, la fel ca site-ul CW, aplicația este blocată în regiune, așa că va trebui să aveți nevoie de o VPN pentru a o accesa din afara Statelor Unite. Testul rapid arată că niciunul dintre cele mai bune servicii VPN nu va face asta, deoarece CW nu pare să ia asta prea în serios.. 

Instalarea aplicației din afara S.U.A. este o problemă diferită, deoarece Google Play Store nu va lăsa unii VPN să o păcălească. Am sfârșit descărcând un APK de pe acest site, dar este una dintre ofertele „pe propriul dvs. risc”. Acestea fiind spuse, până acum APK nu ne-a dat probleme.

Urmăriți emisiunile CW pe Netflix

Dacă toată această încurcătură cu site-uri, abonamente, aplicații și APK-uri pare o problemă prea mare, există o ultimă modalitate prin care poți urmări multe, deși nu toate, arată CW și asta prin intermediul Netflix European. Versiunea UE a site-ului de streaming popular are licențe pentru o mulțime de conținut CW, inclusiv majoritatea în cazul Arrowverse.

Arrow-Netflix

Dacă acest lucru pare interesant, deoarece aveți deja un abonament Netflix, dar nu sunteți în Europa, consultați cel mai bun VPN pentru selecția Netflix pentru a avea acces.

Gânduri finale

CW este o rețea grozavă cu o mulțime de emisiuni grozave și are ca bonus faptul că conținutul său este complet gratuit, chiar dacă este blocat în Statele Unite. Sperăm că, cu aceste sfaturi, puteți viziona Arrowverse plus orice altceva CW are de oferit fără prea multe probleme.

Ce părere aveți despre CW și aplicația sa? Ne-a lipsit vreun sfat bun? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me