Cum să urmăriți Amazon Prime Video în 2020: un ghid simplu

Amazon Prime Video apare ca un alt concurență care merită să fii atent la războaiele de streaming. Un flux constant de conținut licențiat și original, filme pentru rent a la carte și pachetul cu avantajele Amazon Prime îl fac un rival demn pentru aprecierile Netflix și Hulu.


Deoarece Netflix tocmai și-a majorat prețurile și are această interdicție urâtă a VPN, unii ar putea să se întrebe ce alte opțiuni de streaming sunt acolo, în special cei care au un buget de divertisment restrâns și nu doresc să plătească pentru mai multe abonamente. Amazon este bine poziționat pentru valoare, în special pentru cei care utilizează deja Amazon Prime pentru transportul de două zile.

Poate sunteți un membru de lungă durată al Amazon Prime și pur și simplu nu ați acordat niciodată atenției Prime Video sau căutați să încercați acest lucru pentru a vă consolida cheltuielile de servicii de streaming. Oricum, în acest ghid rapid, vă vom descoperi elementele de bază, cum ar fi cum să obțineți Amazon Prime Video și cum să îl urmăriți pe televizor sau smartphone.

Pentru toate lucrurile în streaming, ar trebui să consultați arhiva noastră de streaming pentru recomandările noastre pentru cele mai bune rețele virtuale private pe care să le utilizați în timpul streamingului, precum și alte tutoriale precum acesta.

Cum să obțineți Amazon Prime Video

Amazon Prime

Pentru a avea acces la serviciul de streaming al Amazon, trebuie să fiți membru Prime. Puteți alege să plătiți 119 dolari anual sau 13 dolari pe lună. Dacă sunteți un student cu o adresă de e-mail de student valabilă, vă puteți abona la 59 de dolari pe an.

În comparație cu rivalii precum Netflix și Hulu, există câteva puncte în care Amazon are un avantaj. În primul rând, este singurul furnizor de streaming care oferă conținut dinamic ridicat activat. În al doilea rând, acesta nu percepe un cost suplimentar pentru videoclipurile de înaltă definiție 4K. Asta înseamnă că dacă aveți un televizor de înaltă performanță sau un home theater configurat și doriți să transmiteți 4K la cel mai mic preț, Amazon este în prezent cel mai bun pariu.

Cum să vizionezi Amazon Prime Video la TV

Urmăriți Amazon Video Offline

La fel ca Netflix și Hulu, Amazon are o aplicație dedicată pentru dispozitivele conectate. Dacă aveți un televizor inteligent, o consolă de jocuri sau un player Blu-ray conectat la internet, nu trebuie decât să accesați magazinul de aplicații al dispozitivului și să descărcați aplicația Amazon Prime Video. Paginile de asistență Amazon detaliază dispozitivele și funcțiile acceptate, astfel încât acesta este un loc bun pentru a începe dacă nu sunteți sigur cu privire la configurarea dvs..

Dacă aveți dispozitive mai vechi sau un televizor care nu este pregătit pentru internet, Amazon are încă o opțiune pentru dvs. Amazon Fire TV Stick vă permite să transmiteți fluxul video Amazon Prime pe televizoarele HD mai vechi. Tot ce ai nevoie este un port HDMI de rezervă și o conexiune WiFi. Este disponibil în două variante: una care acceptă 1080p și una care acceptă 4K.

În cea mai mare parte arată la fel, dar există câteva caracteristici diferențiante. Au diferite procesoare și acceptă diferite versiuni ale audio Doly. Amândoi necesită alimentare externă, Wi-Fi și un port HDMI.   

În ceea ce privește HDMI, asigurați-vă că aveți cele mai recente cabluri HDMI. Pentru streaming 4K, HDR, veți dori un cablu HDMI care acceptă versiunea 2.0a HDMI.

Cum să vizionezi videoclipul Amazon Prime pe un smartphone

Dacă sunteți un membru Prime, este ușor să accesați Amazon Prime Video pe dispozitivul Android sau Apple. Nu aveți nevoie decât pentru a naviga către magazinul de aplicații al dispozitivului dvs. – App Store pentru iOS sau Play Store pentru Android. Acolo, puteți descărca aplicația Amazon Prime Video, o poți deschide și te autentifica cu contul tău Amazon.

Amazon Prime Mobile

În timp ce vă avem aici, luați în considerare să consultați cel mai bun VPN pentru Android sau cel mai bun VPN pentru iOS.

Cum să vizionezi Amazon Prime Video online

De asemenea, aveți opțiunea de a viziona Amazon Prime Video pe computer prin intermediul browserului dvs. preferat. Există însă avertismente. Browserul și computerul dvs. trebuie să fie adaptate la cerințele Amazon. Acestea fiind spuse, cerințele minime sunt mai mult decât modeste și, atât timp cât utilizați un browser web modern, nu este probabil să vă confruntați cu probleme.

Chrome, Safari și Firefox sunt printre cele mai populare browsere web, așa că asigurați-vă că utilizați cea mai recentă versiune. Dacă sunteți utilizator Windows, cel puțin trebuie să fiți pe Windows 7. Pentru macOS, 10.7 este cea mai veche versiune acceptată. Deși Linux este acceptat, cea mai bună combinație pare să fie utilizarea Google Chrome, deoarece acceptă playerul HTML5.

După ce ați setat, accesați site-ul web principal al Amazon Video, înregistrați-vă sau conectați-vă și accesați binging-ul.

Cum să urmărești Amazon Prime Video Offline

La fel ca majoritatea serviciilor de streaming, Amazon oferă posibilitatea de a descărca anumite conținut. Acest lucru este deosebit de util dacă sunteți în drum mult și mergeți în zone moarte WiFi. Cu toate acestea, trebuie să fiți membru plătitor. Membrii gospodăriei sau utilizatorii cu care ați împărtășit beneficiile Amazon Prime nu pot descărca videoclipuri. Citiți pagina de asistență Amazon pentru mai multe despre asta.

Veți vedea o opțiune de descărcare asociată cu conținut eligibil, atât timp cât utilizați un dispozitiv compatibil. Puteți alege să descărcați video la diferite setări de calitate – cel mai bun, mai bun și bun – în funcție de situația de stocare.

După aceea, conținutul descărcat ar trebui să apară în biblioteca ta. Totuși, veți avea un timp limitat pentru a-l urmări.

Gânduri finale

Pe măsură ce războaiele de streaming se încălzesc, cu Disney, AT&T și Apple intrând în joc, va deveni din ce în ce mai important să fii selectiv. Deși concurența este întotdeauna binevenită, aceasta va fractura bibliotecile video, deoarece mult conținut va fi exclusiv. De exemplu, odată ce Disney lansează serviciul Disney +, va fi casa exclusivă pentru filmele Marvel și Star Wars, care au fost titluri populare pentru Netflix.

Deoarece majoritatea consumatorilor nu își pot permite – sau nu sunt dispuși să plătească – fiecare serviciu de streaming, va fi mai important ca furnizorii să ofere valoare și este greu să învingă valoarea pe care o oferă Amazon. Pentru 13 dolari pe lună, nu numai că veți primi transport de două zile, ci acces la Prime Video și subvalorata Prime Music, care este destinată să concureze cu Spotify și Apple Music.

Pe măsură ce stratosfera streaming devine din ce în ce mai aglomerată, mulți dintre noi vom căuta să ne distrugem și să ne consolidăm alegerile. Amazon Prime Video are sens dacă sunteți deja membru Amazon Prime și faceți cumpărături frecvent cu acesta.

Deși nu avem recomandări VPN pentru Amazon Prime Video, avem cel mai bun VPN pentru ghidul Netflix. La fel ca în cazul tuturor streamingurilor, utilizarea unui VPN pentru Prime Video vă va permite să accesați conținut geoblocat.

Dacă aveți comentarii cu privire la Amazon Prime Video și cum se acumulează Netflix și Hulu, informați-ne într-un comentariu sau pe un tweet. Ca întotdeauna, mulțumesc pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me