Cum să urmărești The Handmaid’s Tale în 2020

The Handmaid’s Tale trebuie să fie unul dintre spectacolele mai interesante pentru a accesa platforme de streaming în memoria recentă. Drama distopică a primit nenumărate premii pentru actorie, efecte speciale, cinematografie și multe altele. Dacă ți-e foame pentru crearea unei drame cu oameni politici religioși și politici greși – știm, ispititori – suntem aici pentru a ajuta.


În acest ghid cu privire la modul de a urmări The Handmaid’s Tale, vom oferi toate modalitățile de difuzare a emisiunii online. Unele metode sunt plătite, iar altele gratuite. Unele sunt legale, iar altele nu atât. Indiferent de dimensiunea cărții de buzunar, totuși, avem o modalitate de a urmări povestea The Handmaid’s Tale..

Urmăriți online The Handmaid’s Tale Online

Accesibilitatea nu este dificilă când vine vorba de The Handmaid’s Tale. Spectacolul este produs de Hulu și, la fel ca majoritatea platformelor de streaming, lansează simultan toate episoadele unui anumit sezon (la fel ca Netflix cu Black Mirror). De asemenea, Hulu nu este prea scump, cel puțin dacă sunteți dispus să faceți publicitate.

cum să urmărești hulu povestea roabei

În acest caz, parcurgerea traseului legitim nu este prea rău. Hulu este ieftin și, prin transmiterea acestuia acolo, veți putea să vă asigurați că obțineți un flux 4K. Acestea fiind spuse, asta nu este posibil pentru toată lumea. Hulu este disponibil numai în SUA datorită geoblocurilor riguroase puse în aplicare de rețele precum NBC. Dacă nu sunteți în afara SUA, nu aveți noroc.

Cu toate acestea, cel mai bun ghid VPN pentru Hulu ne poate ajuta. O rețea privată virtuală își maschează conexiunea la internet pentru a o face să pară ca și cum ai fi într-o altă locație. Când folosești unul, poți fi oriunde în lume și totuși parcă ai fi în SUA către Hulu.

Dacă doriți să urmăriți The Handmaid’s Tale, aveți nevoie de două lucruri: un abonament Hulu activ și care va fi localizat în S.U.A. Din fericire, un VPN poate elimina această din urmă cerință dacă nu locuiești în S.U.A..

Urmăriți gratuit povestea domnișoarei

Deși ieftin, Hulu tot costă ceva. Nu te teme, însă, pentru că există modalități de a-l transmite gratuit. Cea mai directă rută este Couchtuner, care are ambele sezoane ale The Handmaid’s Tale. Există și alte site-uri de streaming, dar am avut cel mai mult noroc cu Couchtuner.

Cu toate acestea, nu vă rulați și începeți să faceți streaming. Accesarea oricărui site care încalcă legile privind drepturile de autor este o modalitate bună de a obține malware. Înainte de a trage, protejați-vă împotriva potențialelor amenințări cu cel mai bun software antivirus. Vă recomandăm Bitdefender, deoarece vă poate proteja mașina în timp real împotriva oricărei infracțiuni informatice în timpul fluxului dvs. (citiți recenzia noastră Bitdefender).

Folosirea unui VPN nu ar strica. Bitdefender are propriile sale, dar după cum puteți vedea în recenzia noastră VPN Bitdefender, nu este chiar atât de grozav. Vă veți descurca mai bine cu oricare dintre opțiunile din cel mai bun ghid VPN, dar dacă nu vă interesează să citiți câteva mii de cuvinte pe VPN-uri, puteți citi recenzia noastră ExpressVPN.

VPN-ul vă va proteja adresa de IP de la orice persoană care dorește să înțelege conexiunea dvs. Când utilizați un VPN și un antivirus, nu veți fi protejat numai de malware pe site-ul web, ci și de oricine dorește să afle unde vă aflați. În plus, aceste site-uri web nu sunt legale, așa că dacă doriți să evitați o scrisoare de la furnizorul de servicii de internet, trebuie să ascundeți ceea ce faceți.

Urmăriți povestea domnișoarei pe Kodi

Dacă nu doriți să stați la birou și să urmăriți The Handmaid’s Tale, puteți folosi Kodi. Totuși, configurarea poate fi complicată, deci asigurați-vă că citiți ghidul nostru Kodi dacă nu sunteți necunoscut cu platforma. Pe scurt, este un centru media front-end care vă permite să organizați media stocată în rețea.

Multe suplimente neoficiale pentru Kodi vă permit să transmiteți gratuit filme și emisiuni TV. Mulți dintre ei au episoade din The Handmaid’s Tale – puteți citi cele mai bune ghiduri pentru suplimentele noastre Kodi pentru a vedea care sunt cele – dar vă recomandăm Exodus. Dacă doriți să aflați cum să o instalați, asigurați-vă că citiți ghidul menționat mai sus.

Legalitatea lui Kodi este complicată. Puteți citi ghidul nostru legal Kodi pentru specificații, dar ideea este că orice material protejat de drepturi de autor este, în general, un no-no. Avem impresia că batem un cal mort, dar calea în jurul unor astfel de blocuri legale este o VPN.

Puteți configura Kodi și puteți începe să transmiteți streaming fără VPN, dar nu este o idee bună. De fiecare dată când solicitați să transmiteți un episod, adresa dvs. IP și, ca atare, identitatea dvs. online, sunt trimise împreună cu aceasta. Oricine vede aceste informații, inclusiv ISP-ul dvs. și agențiile de aplicare a legii, va ști ce faceți.

Citiți cel mai bun VPN pentru ghidul Kodi pentru a vă ridica la viteză. Ne place ExpressVPN și pentru Kodi, dar NordVPN este o alternativă solidă, axată pe buget (citiți recenzia noastră NordVPN).

Urmăriți The Handmaid’s Tale Torrent

În sfârșit, puteți să tortați The Handmaid’s Tale. O căutare rapidă pe site-urile populare de torrent – suntem siguri că puteți ghici care sunt – arată că toate episoadele din anotimpurile unu și două sunt disponibile pentru descărcare. Dacă nu aveți cunoștință de modul în care funcționează torrentingul, citiți ghidul nostru despre torrenting.

cum să urmărești torentul de poveste al roaba

Nu este surprinzător, există probleme legale cu torrenting-ul. Caută încercările noastre de ghid ilegal de a elimina zona gri în care se ocupă, dar, indiferent, ar trebui să folosești și un VPN aici. Cel mai bun VPN pentru lista de torrenting este un loc bun pentru a începe.

ExpressVPN este solid pentru torrenting, dar ne place mai mult NordVPN datorită serverelor sale peer-to-peer dedicate. CyberGhost are și servere torentante, dar după cum puteți vedea în review-ul nostru CyberGhost, viteza este dezamăgitoare.

Chiar mai mult decât atunci când faceți streaming online, un antivirus este esențial atunci când faceți o torentă. Când descărcați printr-un link de magnet, nu există nicio modalitate de a spune ce conține fișierul torrent, ceea ce înseamnă că nu puteți ști ce puneți pe mașină. Cu toate acestea, dacă utilizați cel mai sigur software antivirus, sunteți bine.

Bitdefender preia coroana pentru asta, dar există și alte opțiuni dacă nu îți anunță fantezia. F-Secure este, după cum îi spune și numele, sigur, dar este costisitor așa cum puteți vedea în revizuirea noastră Antivirus F-Secure. Kaspersky Anti-Virus se clasează în mod constant în rezultatele laboratorului, dar există probleme cu privire la confidențialitatea utilizatorilor (citiți recenzia noastră anti-virus Kaspersky).

Gânduri finale

Există mai multe rute pentru a urmări The Handmaid’s Tale. Indiferent de ce luați, totuși, un VPN va veni la îndemână. Consultați recenziile VPN pentru a găsi un furnizor care funcționează pentru dvs..

Arhiva noastră de streaming ar trebui să fie de asemenea utilă. Acolo, puteți găsi alte articole ca acesta pentru a transmite cele mai recente filme și emisiuni TV pe web. Recent, am pus la punct cum să vizionăm Dragon Ball și cum să urmărim Black Panther, astfel încât să le verificăm.

Cum urmăriți The Handmaid’s Tale? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map