Cum să urmărești Showtime în 2020 via Streaming, Roku și gratuit

Showtime este o rețea de televiziune americană cu multe canale populare sub numele său. În 2015, a lansat serviciile de streaming de sine stătătoare care le oferă fanilor o opțiune continuă pentru mai multe dispozitive. Dacă urmați un conținut de înaltă calitate, live sau la cerere, atunci este o alegere excelentă, iar acest ghid vă va spune cum să urmăriți Showtime online.


Rețeaua Showtime a început în 1976, cu prima sa emisiune fiind concertul „Celebration”, cu spectacole de la Rod Stewart, ABBA și alți artiști cunoscuți. De atunci, baza sa de abonați a crescut rapid, iar programarea sa cuprinde acum filme și seriale de televiziune, precum Shameless, precum și meciuri de box și arte marțiale mixte.. 

Showtime Streaming Service

Timpurile s-au schimbat și multe persoane apelează la alternative de streaming din opțiunea de cablu restrictivă. Pentru a ține pasul cu mulțimea, Showtime a început propriul său serviciu de streaming, rivalizând cu like-urile Hulu cu vizionarea sa fără reclame.

Totuși, serviciul de streaming al Showtime nu trebuie confundat cu Showtime Anytime. Showtime Anytime este gratuit și disponibil pentru oricine are un abonament Showtime prin intermediul unui furnizor TV participant. Utilizatorii pot pur și simplu să se autentifice și să înceapă să urmărească prin intermediul aplicației Showtime Anytime sau online. 

how-to-ceas-Showtime-Showtime-oricând

Pentru a difuza Showtime nu aveți nevoie de abonament TV. Este un serviciu complet independent, care costă 10,99 USD pe lună. Noii abonați pot profita și de proba gratuită de șapte zile.

Acestea fiind spuse, Showtime este disponibilă numai în S.U.A., din cauza geoblocurilor, deci, dacă sunteți într-o altă țară, va trebui să utilizați o rețea virtuală virtuală pentru a obține o adresă IP a S.U. ExpressVPN vă poate ajuta cu toate acestea, așa cum veți vedea.

Cum să vizionezi Showtime

Una dintre cele mai ușoare metode de a începe vizionarea este prin abonarea prin site-ul său web. Puteți pur și simplu să vă înscrieți online și apoi să difuzați emisiunile Showtime pe orice dispozitiv, introducând detaliile de conectare Showtime. Veți obține totuși și procesul gratuit.

how-to-ceas-Showtime-site-înscriere

Showtime pe Amazon Prime fără cablu

În 2015, Amazon a lansat programul de parteneri de streaming în SUA, care de atunci a fost rebranșat ca Prime Video Channel și s-a extins în alte țări, cum ar fi Marea Britanie, Germania și Japonia. Permite rețelelor TV și altor furnizori de conținut să facă echipă cu Amazon și să ajungă la o audiență mai largă. 

how-to-ceas-oră de difuzare-streaming de-parteneri-program de

Multe alte canale de streaming sunt disponibile, inclusiv HBO și Starz, dar dacă vă întrebați cum să vizionați Showtime pe Amazon Prime, va trebui să fiți membru Amazon Prime și să cumpărați un abonament Showtime în cadrul serviciului. 

Cum să vizionezi Showtime pe Amazon

Dacă nu sunteți deja membru al Primei Amazon, atunci puteți face dublu procesele cu un proces prim gratuit de 30 de zile. După proces, Prime vă va costa 12,99 USD pe lună. Numai Prime Video este de 8,99 USD.

how-to-ceas-prim-Showtime-Showtime-free-trial

Dacă sunteți deja membru Amazon Prime, puteți accesa categoria „canale” și adăugați Showtime acolo. După ce s-a încheiat proba gratuită, Showtime vă va costa 10,99 USD pe lună în partea superioară a abonamentului dvs. Amazon.

Amazon Prime Video este disponibil pe mai multe dispozitive, inclusiv televizoare inteligente, dispozitive mobile și multe altele, oferindu-vă un răspuns complet despre cum puteți viziona Showtime fără cablu. Amintiți-vă doar că Showtime nu este disponibil în afara S.U.A., prin urmare, este posibil să fie nevoie să utilizați una dintre cele mai bune VPN-uri pentru alegerile pentru Amazon Prime Video pentru a avea acces.

Showtime pe Roku

Dacă vă întrebați cum puteți viziona Showtime pe Roku, este ușor, deoarece există o aplicație dedicată pentru aceasta. Vă puteți abona la servicii direct de la playerul Roku sau Roku TV. Veți beneficia totuși de proba gratuită și, după aceea, va fi standardul de 10,99 USD pe lună. 

how-to-ceas-Showtime-Roku

Tot ce trebuie să faceți este să găsiți Showtime în „filme & Secțiunea TV ”din magazinul canalelor Roku și faceți clic pe„ + adăugați canal ”. După ce ați făcut acest lucru, puteți urma instrucțiunile de pe ecran pentru a finaliza înregistrarea pentru proba gratuită. Asigurați-vă că selectați aplicația de streaming și nu aplicația Showtime Anytime.

Utilizarea unui Roku pentru a viziona Showtime vă oferă o modalitate rapidă și ușoară de a viziona emisiunile și filmele preferate pe ecranul mare. În plus, după ce v-ați abonat, nu vă limitați să îl utilizați pe Roku, deoarece puteți utiliza datele de autentificare de conectare pentru a viziona Showtime pe alte dispozitive. 

Acum, așa cum am mai spus, Showtime este disponibil numai pentru a urmări în S.U.A. Dacă nu sunteți în țară, totuși, este totuși posibil să obțineți acces conectând Roku la un router VPN..

Urmărirea spectacolului pe Hulu

Dacă aveți un abonament Hulu, puteți adăuga Showtime, îndreptându-vă la setările contului și selectând „gestionați suplimentele”. De acolo, puteți adăuga Showtime la pachetul dvs. cu încercarea gratuită de o săptămână, care va costa 10,99 USD după primele șapte zile. 

how-to-ceas-Showtime-Hulu

Dacă sunteți nou la Hulu, vă puteți bucura de prima lună gratuit. Acest lucru se aplică și abonaților care se întorc eligibili, așa că merită aruncat o privire. După aceea, planul de bază al lui Hulu vine cu 5,99 USD pe lună. 

După ce ați configurat pachetul, puteți viziona emisiuni și filme Showtime dintr-o mulțime de dispozitive diferite, inclusiv dispozitive mobile, televizoare inteligente și console de jocuri. 

Totuși, cum ar fi Showtime, Hulu este disponibil doar în Statele Unite, deci dacă nu sunteți în țară, atunci lecția despre cum să vizionați Showtime pe Hulu devine ceva mai lungă. 

Mai întâi, va trebui să vă conectați la un server SUA printr-o VPN. Apoi, veți putea accesa Hulu, precum și adăuga Showtime la pachet. Avem o piesă dedicată pentru cel mai bun VPN pentru Hulu pe care îl puteți citi.

Cum să vizionați gratuit Showtime

Chiar dacă sunteți la curent cu diferite încercări gratuite, toate metodele de mai sus de a viziona Showtime înseamnă că va trebui să plătiți pentru un serviciu la un moment dat. Este posibil să vă gândiți cum să vizionați Showtime în direct și gratuit. Ei bine, există câteva moduri de a obține gratuit conținutul Showtime, deși este posibil să nu fie întotdeauna live.

Folosind Kodi pentru a urmări spectacolele de la spectacol

Dacă până acum nu ați auzit de Kodi, este un software open-source pe care îl puteți utiliza pentru a stoca și a organiza media. În mod esențial, îl puteți folosi ca home theater pentru a transmite filme și emisiuni TV. Este ușor de instalat și îl puteți personaliza pentru a se potrivi nevoilor dvs. Puteți citi ghidul nostru Kodi pentru a vă ajuta să mergeți mai departe.

După ce ați finalizat configurarea inițială, puteți instala depozite și suplimentele lor. Cu acestea, puteți accesa o tonă de conținut diferit. Puteți să aruncați o privire la cele mai bune depozite Kodi și la cele mai bune roundup-uri Kodi pentru a începe. 

Cu toate acestea, deși Kodi în sine nu este ilegal, multe suplimente conțin conținut ilegal. De exemplu, Covenantul suplimentar vă oferă acces la conținut piratat. Acest conținut piratat ar putea să vă aterizeze în unele ape periculoase pentru drepturi de autor, deci asigurați-vă că utilizați un VPN pentru a vă ascunde amprenta digitală. 

Nu puteți bate ExpressVPN, așa cum puteți citi în recenzia noastră ExpressVPN, dar cel mai bun VPN pentru piesa Kodi are mai multe sugestii.

Cum să vizionezi Showtime pe Kodi

După ce am terminat să vă oferim 411 pe Kodi, vă vom spune cum să urmăriți conținutul Showtime pe Kodi. După o privire rapidă, am descoperit că putem viziona conținut Showtime în suplimentul Poseidon, care face parte din depozitul Kodil. 

how-to-ceas-Showtime-Kodi

Filme și emisiuni de tip showtime

Dacă există ceva specific pe care doriți să îl urmăriți, care este disponibil doar pe Showtime, puteți merge pe ruta torrenting. Există o mulțime de site-uri alternative de torrent din care să aleagă și de cele mai multe ori se întorc rezultate promițătoare.

Am găsit rezultate pentru piese originale de tip Showtime, precum Ray Donovan, și pentru serialele dramatice The L Word, mult așteptatul continuu, The L Word: Generation Q pe popularul site de torenting The Pirate Bay.

how-to-ceas-Showtime-the-pirat-bay

Pericolele torentingului

Amintiți-vă, însă, că torentul aduce unele pericole. Pentru unul, descărcarea poate fi livrată cu fișiere dăunătoare, ceea ce vă pune în pericol infracționalitatea. În plus, cea mai mare parte a conținutului disponibil pe site-urile de tip torrent este material protejat de drepturi de autor, ceea ce înseamnă că veți încălca legea vizionând-o. Nu suntem aici pentru a judeca, dar vrem să ne asigurăm că sunteți la curent cu riscurile. 

Având în vedere acest lucru, trebuie să vă asigurați că rămâneți protejat cu un VPN. Securitatea sa vă va feri de amenințări și vă va ascunde adresa IP de către amatori. NordVPN este o alegere excelentă. Are servere P2P personalizate, precum și o securitate excelentă, motiv pentru care este cel mai bun VPN al nostru pentru torrenting. Citiți recenzia noastră NordVPN pentru mai multe detalii.

În plus, amenințările cibernetice sunt o problemă reală, vă recomandăm să utilizați un strat suplimentar de protecție sub forma unui antivirus decent. Bitdefender este cel mai bun pariu. Vă va proteja împotriva oricărei amenințări lucrând în timp real, dar puteți citi recenzia noastră Antivirus Bitdefender pentru a obține o imagine mai bună.

Gânduri finale

Serviciul de streaming al Showtime are fluxuri live și conținut la cerere, inclusiv serii originale, sporturi, documentare, filme și multe altele. Puteți petrece vârste apăsând pe toate materialele sale și există multe moduri diferite în care puteți avea acces la el. 

Cu toate acestea, există câteva lucruri de care trebuie să țineți cont atunci când faceți acest lucru. Pentru unul, Showtime este limitat la audiența din Statele Unite, deci dacă nu sunteți în țară, va trebui să vă conectați la un server din SUA pentru a avea acces. 

Pe de altă parte, dacă intenționați să obțineți conținutul prin Kodi sau torrents, veți vedea conținut piratat și puteți confrunta cu pericole online în timp ce faceți acest lucru.

Pentru ambele probleme, un VPN va ajuta, iar ExpressVPN este liderul pachetului. Vă va primi cu ușurință o adresă IP a S.U.A. și vă va proteja împotriva oricărei urări online. Vitezele sale rapide și lățimea de bandă nelimitată vă vor oferi cea mai bună experiență atunci când vizionați filme și emisiuni Showtime. În plus, cu garanția de returnare a banilor de 30 de zile, nu mai aveți nimic de pierdut.

Dacă aveți experiență în privința modului de a viziona Showtime pe computer sau orice alt dispozitiv, informați-ne în secțiunea de comentarii. Asigurați-vă că consultați și alte articole de divertisment. Ca întotdeauna, mulțumesc pentru lectură.  

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map