Cum să urmărești scutul online în 2020: va fi o noapte lungă

The Shield este un exercițiu fantastic de povestire care urmează un grup de polițiști corupți din Los Angeles în prima decadă a secolului XXI. A fost difuzat între 2002 și 2008, așa că a fost umbrit de The Wire, ceea ce a făcut-o mai puțin de un hit decât ar fi trebuit. Totuși, acest ghid despre cum să urmăriți Scutul vă va seta pe calea cea bună pentru a o experimenta.


La baza sa, The Shield este o procedură care îi urmărește pe ofițerii Barn, un centru de poliție din Farmington, un district fictiv din LA. Accentul este pus pe Vic Mackey și pe cei trei ademeniți ai săi, care formează o echipă de grevă neortodoxă care merge după crimă în felul lor. Statutul lor special i-a determinat să creadă că sunt peste lege, determinându-i să devină atât de murdari încât sfidează credința.

Ceea ce face ca situația să fie atât de intrigantă și să distingă The Shield de milionul de alte spectacole de polițiști, este că nu numai că principalul protagonist este și un răufăcător, ci este profund simpatic și simpatic. Acest lucru nu este în mică parte datorită interpretării fantastice a lui Michael Chiklis, care te înrăutățește pentru Vic și pe ceilalți, în timp ce comit crime crude.

Adăugați la poveștile povestite cu un tocilar anemic care s-a transformat într-un maestru interogator, un căpitan de poliție ambițioasă diabolic, precum și apariții de-a lungul sezonului de Forest Whitaker și Glenn Close și veți primi șapte sezoane de televiziune care vă vor avea pe marginea scaunului. Să vedem unde să urmărim The Shield online.

Urmăriți scutul online

Spre deosebire de unele emisiuni iconice, cum ar fi Doctor Who, aveți mai multe opțiuni pentru a viziona legal The Shield online. A fost lansat inițial pe FX, astfel încât puteți găsi toate cele șapte sezoane pe FX +, serviciul de streaming al rețelei. Costă doar 6 dolari pe lună și primești o probă gratuită de șapte zile. 

The-Shield-FX

Cu toate acestea, la fel ca multe servicii din SUA, este disponibil numai pentru rezidenții din Statele Unite, ceea ce înseamnă că veți avea nevoie de o rețea privată virtuală pentru a vă distruge locația. O VPN îți orientează conexiunea la internet printr-un server securizat, nu numai că îți permite să te prefaci ca și cum te afli acolo, ci și criptează conexiunea ta, ascunzându-ți prezența pe internet.

Sunt o tehnologie excelentă, iar o privire rapidă în jur arată că cel mai bun VPN general al nostru, ExpressVPN, funcționează foarte bine cu FX +, așa că vă recomandăm să-i dați înapoi. Vine cu o politică de rambursare de 30 de zile în cazul în care nu vă mulțumiți.

Acestea fiind spuse, dacă nu sunteți prea interesat să cheltuiți acești bani pentru că aveți deja suficiente abonamente în streaming, aveți și alte opțiuni. Shield-ul este de asemenea pe Amazon Prime Video, dar vă recomandăm să-l asociați cu unul dintre cele mai bune VPN-uri ale noastre pentru alegerile Amazon Prime Video, cu excepția cazului în care doriți ca datele dvs. să fie protejate de tâlharii de colectare a datelor Bezos..

O a treia opțiune este să urmăriți The Shield este Hulu, care, la fel ca FX +, este disponibil doar în S.U.A. Dacă sunteți în afara SUA și doriți accesul la marea bibliotecă de streaming a lui Hulu, consultați cel mai bun VPN pentru selecția Hulu pentru a avea acces..

Netflix nu are drepturi asupra scutului nicăieri în lume, deci nu aveți noroc dacă sunteți un fan hard al serviciului. S-ar putea să luați în considerare o abordare mai comică asupra genului polițist-n-tâlhari și consultați ghidul nostru despre cum să urmăriți Brooklyn Nine-Nine

Urmăriți scutul online gratis

Dacă nu sunteți pasionat de plată pentru a viziona emisiuni, puteți merge întotdeauna pe ruta ilegală. Există mai multe opțiuni deschise pentru tine, cea mai simplă dintre ele fiind streamingul de site-uri web. Ne-am uitat la unele dintre aceste site-uri web și am descoperit că, la momentul scrierii, doar Putlocker oferea fluxuri de The Shield gratuit. Toate link-urile pe care le-am găsit pe alte site-uri erau moarte ca niște uși.

The-Shield-Putlocker

Așa cum am menționat în articolul nostru despre cum să vizionăm Outlander, a viziona orice lucru pe Putlocker implică navigarea pe calea ta printr-un câmp minier de reclame pop-up, multe dintre ele au rămas cu malware de o anumită descriere. Dacă veți utiliza site-ul web, instalați unul dintre cei mai buni blocanți pop-up și cel mai bun software antivirus sau lucruri neplăcute se vor întâmpla cu computerul dvs..

Urmăriți Scutul cu Kodi

Ca și în cazul fluxurilor ilegale, este greu de găsit The Shield pe Kodi. O privire rapidă arată că doar Poseidon, pe care îl veți găsi sub unul dintre cele mai bune depozite Kodi, Kodil, îl poartă în prezent.

the-scut-Kodi

Dacă citiți acest lucru și nu aveți idee despre ce este Kodi, dar sunteți intrigați, consultați ghidul nostru Kodi pentru a începe. Acestea fiind spuse, deoarece utilizarea Kodi nu este tocmai legală, poate doriți să aruncați o privire și la cel mai bun VPN pentru articolul Kodi pentru a afla cum să vă protejați împotriva amenzilor urâte pentru vizionarea conținutului piratat.

The Torrents Shield

Ultima opțiune pe care ți-o putem oferi este să torci pur și simplu The Shield. Este la fel de ilegal ca utilizarea Kodi sau Putlocker, dar vine cu problema că este ușor să fii prins în acest sens. Vă recomandăm să utilizați unul dintre cele mai bune VPN-uri pentru a face torrenting dacă mergeți pe ruta torrenting sau vă confruntați cu amenzi dure și poate chiar cu închisoarea.

The-Shield-torrent

Bunicul site-urilor web torrenting, The Pirate Bay – sau, în acest caz, o oglindă a acestuia – are o mulțime de opțiuni, dar fișierele masive cu toate cele șapte sezoane arată ca cel mai bun pariu. O privire rapidă în jurul site-urilor alternative de torrent arată că nu există nici o penurie de torenți The Shield.

Gânduri finale

The Shield este un spectacol de ultimă generație, care este un lucru absolut obligatoriu pentru oricine le place o poveste bună spusă bine. Deși îi prezintă pe băieți în albastru care își fac treaba la suprafață, este un studiu minunat asupra binelui și răului și, uneori, asupra stării umane. Sperăm că una dintre căile de mai sus te va ajuta să o urmărești.

Ce părere aveți despre The Shield? Îl iubești sau îl urăști? Aveți sfaturi pentru lucruri pe care simțiți că le-am pierdut? Vă rugăm să ne cunoaștem gândurile în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, vă mulțumim că ați citit.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me