Cum să urmărești Riverdale Online în 2020: Prinderea cu gașca

Lucrurile nu stau bine în orașul Riverdale, chiar și în afara dramei adolescente care plagiază trupa lui Archie Andrews. Cu destule referințe la luminile din trecut și la neon pentru a face chiar și Stranger Things să se estompeze, Riverdale merită un ceas (citiți cum să urmăriți ghidul Stranger Things). În acest scurt tutorial, vă vom arăta cum.


Există câteva modalități de a transmite stream-ul, dintre care unele sunt legitime și altele care nu. Găsirea emisiunii în rețeaua sa, Rețeaua CW, poate prezenta adesea mai multe probleme decât merită, în special în ceea ce privește tăierea cablului popular. Dacă doriți să vă zgâriați mâncarea în drama liceului, continuați să aflați cum să urmăriți Riverdale. 

Urmărește Riverdale Online

Așa cum am menționat, Riverdale se instalează pe rețeaua CW, care, din fericire, este mai accesibilă decât unele rețele de pe cablu standard. Puteți transmite gratuit episoade pe site-ul rețelei CW sau prin intermediul aplicației sale inteligente TV gratuit, cu reclame plasate pe parcursul fiecărui episod. Asta numai dacă sunteți în Statele Unite. 

Riverdale-cw

Din cauza geoblocurilor de distribuție, Rețeaua CW este aeriană numai în S.U.A., astfel încât dacă nu sunteți în afara continentalului 48, veți avea probleme, cu excepția cazului în care utilizați o rețea privată virtuală. Dacă nu știți, o VPN vă poate face să pară ca și cum sunteți în altă parte online, ocolind restricția exclusivă din SUA Rețeaua CW are. 

Cu toate acestea, niciun VPN nu va funcționa. Mulți gestionează slab platformele de streaming – citiți recenzia noastră pentru ProtonVPN pentru un exemplu – așa că veți dori să fiți echipat cu un performant solid. Cel mai bun VPN pentru ghidul nostru de streaming este un loc bun pentru a începe, dar puteți săriți doar hoopla și să vă înscrieți și pentru un cont cu ExpressVPN (citiți recenzia noastră ExpressVPN). 

În plus, Netflix transmite Riverdale. Toate sezoanele care nu difuzează în prezent în rețeaua CW sunt disponibile pentru a fi urmărite, sezoanele noi fiind adăugate la scurt timp după finalizarea la TV live. Acestea fiind spuse, geoblocurile se aplică în continuare, așa că citiți cel mai bun VPN pentru Netflix și cum să bateți ghidurile de interzicere VPN Netflix pentru a vă pregăti.

Urmăriți Riverdale gratuit

Puteți viziona Riverdale gratuit în Rețeaua CW, dar dacă nu doriți să faceți publicitate, îl puteți transmite gratuit și în alte părți. Bănuim că există destul de multe site-uri web care găzduiesc fluxuri, dar aruncând o privire în jurul nostru, am găsit toate anotimpurile pe Couchtuner și Europix. Acestea fiind spuse, în cazul în care anulați anunțurile de pe loc, site-urile respective vor pune probleme.

Riverdale-couchtuner

Sunt notorii pentru ferestrele pop-up, așa că asigurați-vă că sunteți echipat cu unul dintre cei mai buni blocanți pop-up înainte de a porni fluxul. Un browser cu blocant de anunțuri încorporat nu este o idee proastă, cum ar fi Opera (citiți recenzia noastră Opera). 

O altă problemă este informatica. Dacă site-ul de difuzare nu vă poate aduce bani care vă bombardează cu anunțuri, o va face trimițând malware pe lanțul rețelei. Cel mai bun ghid al nostru pentru software antivirus vă va asigura că sunteți protejat pe toate fronturile, dar dacă doriți să economisiți bani, puteți obține și cel mai bun software gratuit antivirus. 

Urmăriți Riverdale pe Kodi

Dacă se ocupă de site-urile cu bug-uri și anunțuri publicitare nu sună apetisant, puteți transmite fluxul pe Kodi. După cum puteți citi în ghidul nostru Kodi, este o interfață de centru media open-source care poate fi extinsă cu suplimente. Unele dintre aceste suplimente vă permit să trageți fluxuri (citiți cel mai bun ghid pentru suplimente Kodi pentru câteva exemple). 

Riverdale-Kodi

Am găsit toate anotimpurile în streaming în suplimentul Poseidon, dar și altele au fluxuri. Aceste suplimente funcționează prin extragerea fluxurilor de pe site-uri web precum Couchtuner și Europix și vă permit să alegeți pe care doriți să le urmăriți. În loc să găzduiască conținutul, pur și simplu freacă alte site-uri web.

Din această cauză, se aplică aceleași reguli. Veți dori un program antivirus gata. Pop-up-urile au o problemă mai mică. Mai important aici este utilizarea unui VPN. Atragerea acestor fluxuri nu este legală – citiți ghidul nostru Kodi pentru mai multe despre asta – deci protejarea adresei IP și a identității dvs. este importantă. 

Cel mai bun VPN pentru ghidul Kodi vă va seta pe calea cea bună. În mod surprinzător, ExpressVPN a preluat și lista respectivă, considerând că este probabil cea mai bună VPN în general, dar CyberGhost nu este nici o opțiune proastă. După cum puteți citi în review-ul nostru CyberGhost, acesta are o listă lungă de servere construite pentru streaming. 

Torrenții Riverdale

Dacă nu sunteți prea dornici de streaming, puteți descărca Riverdale local și urmăriți-l fără a vă preocupa de viteza internetului. Rețeaua CW nu vă permite să descărcați episoade, dar le puteți accesa în continuare prin torrenting. Dacă nu știți, torrenting vă permite să luați biți mici dintr-un fișier de la mai multe mașini și să le asamblați pe computer. 

Riverdale-torrent

Deși a trecut prin încălcarea drepturilor de autor în cea mai mare parte, există încă întrebări dacă torrenting-ul este ilegal. Așa cum se întâmplă în aproape toate celelalte modalități de a urmări Riverdale, veți dori un VPN, astfel încât să puteți rămâne anonim în timp ce faceți o tură. Citiți cel mai bun VPN pentru ghidul torrenting pentru recomandări. 

ExpressVPN funcționează bine pentru torrenting, dar ne place mai mult NordVPN, despre care puteți afla în recenzia noastră NordVPN. Privind în jur, am găsit Riverdale pe The Pirate Bay și LimeTorrents. Site-ul dvs. preferat alternativ pentru torrenting ar trebui să aibă și episoade disponibile. 

În plus față de un VPN, un antivirus este important, deoarece descărcați un fișier pe aparat. Cel mai sigur software antivirus vă poate face să vă configurați, dar vă recomandăm Bitdefender Antivirus mai presus de orice altceva. După cum puteți citi în review-ul nostru Antivirus Bitdefender, acesta oferă o protecție excepțională și o lungă listă de funcții, pentru a fi pornite. 

Gânduri finale

Riverdale este în valoare de un ceas, în ciuda unora dintre shenanigans-ul său liceal. Din fericire, este ușor de găsit între rețelele CW, Netflix, torrenting, Kodi și platformele de streaming online. Trebuie doar să vă asigurați că sunteți echipat cu un VPN și un software antivirus înainte de a vă aventura în adâncul Riverdale. 

Vezi și arhiva noastră de streaming. Acolo, veți găsi piese la fel ca acesta, astfel încât să puteți bloca până la conținutul inimii voastre. Recent, am publicat cum să vizionăm The Shield și cum să vizionăm Bleach, așa că aruncați o privire la acestea. 

Cum intenționați să urmăriți Riverdale? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, mulțumim pentru lectură. 

Întrebări frecvente de Riverdale

Despre ce este Riverdale?

Riverdale este inspirat din benzile desenate „Archie”. Deși nu preia povești din benzile desenate, majoritatea personajelor sunt acolo. Poveștile se schimbă de la anotimp la sezon, dar Riverdale se referă mai ales la crima din orașul natal al unui grup de prieteni adolescenți. 

Unde este filmat Riverdale?

Cea mai mare parte a filmărilor pentru Riverdale are loc în Vancouver, Columbia Britanică, Canada. Cu toate acestea, fotografia iconică de deschidere care arată orașul a fost luată în Harbor Springs, Michigan.

Ce canal este Riverdale On?

Riverdale este difuzat în rețeaua CW, dar este transmis și pe Netflix. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map