Cum să urmărești lucrurile străine online în 2020: Havoc în Hawkins

Will Byers a dispărut în vara lui 2016 și, de atunci, a fost greu să nu fii cu ochii pe Hawkins, Indiana. Stranger Things a fost răspunsul la o întrebare pe care nimeni nu i-a pus-o, combinând horrorul Stephen King-esque, sincronizarea și un grup de prieteni îndrăgit într-o poveste de science-fiction care țipă de influențele sale. 


Din păcate, însă, este o exclusivitate Netflix și ignorând faptul că nu toată lumea poate accesa Netflix, va trebui să creați un abonament Premium pentru a putea urmări rezoluția 4K. Acestea fiind spuse, nu este nevoie să ne temem pentru că suntem aici pentru a vă arăta cum să urmăriți Stranger Things online folosind câteva legitime legitime și unele, bine, nu atât de legitime.

Urmăriți Stranger Things Online

După cum am menționat, Stranger Things este o exclusivitate Netflix, așa că, dacă doriți să o urmăriți așa cum a fost destinată, veți avea nevoie de un abonament. Totuși, în funcție de locul în care locuiți, acest lucru ar putea pune problema. Dacă locuiți într-o țară care oferă Netflix, ar trebui să fiți bine, deoarece gigantul de streaming a asigurat că show-ul său frontrunning are traduceri adecvate.

Din păcate, nu toată lumea este atât de norocoasă. China, de exemplu, are una dintre cele mai stricte interdicții mediatice din lume, după cum puteți citi în articolul nostru despre cenzură pe internet în China. Pentru a vă ocoli de acele geoblocuri, veți avea nevoie de o rețea privată virtuală, dar nu orice VPN ol nu va funcționa, așa cum puteți vedea în bucata noastră de eroare proxy Netflix.  

Va trebui să folosiți cel mai bun VPN pentru Netflix, ExpressVPN. După cum puteți vedea în review-ul nostru ExpressVPN, este cel mai rapid VPN din jur, este dotat cu o interfață fără sens și are o mulțime de funcții, de pornit. Cel mai important, totuși, te va duce în Netflix, așa că dacă călătorești în străinătate acolo unde Netflix nu ajunge, este un pariu sigur. 

Acestea fiind spuse, accesul Netflix este mare, așa că sunteți probabil într-un loc care poate accesa platforma. Dacă nu doriți să plătiți 15,99 USD pe lună pentru un abonament premium, totuși, va trebui să obțineți mai priceput pentru a difuza Stranger Things.

Urmăriți Stranger Things Online gratuit

Din fericire, există moduri de a transmite online Stranger Things gratuit. De fapt, sunt multe. Deoarece este unul dintre cele mai populare emisiuni TV, există fluxuri neoficiale pentru Stranger Things în aproape toate site-urile de streaming TV. Aruncând o privire în jur, am găsit episoade pe Couchtuner, Episoade noi și Putlocker. 

cum-la-ceas-străin-lucruri-canapea-tuner

Găsirea unui flux gratuit nu înseamnă însă că nu sunteți din pădure. Aceste site-uri web sunt ținte principale pentru criminalitatea informatică, ceea ce face ca VPN să fie cu atât mai importantă. ExpressVPN a luat coroana în cel mai sigur ghid VPN al nostru, în mod sigur, dar TorGuard nu este o opțiune proastă, fie (citiți recenzia noastră TorGuard). 

În afara rețelei de rețea, acele tipuri de site-uri de streaming prezintă câteva probleme pentru computer, și anume ferestrele de tip pop-up și malware. Asigurați-vă că utilizați unul dintre cei mai buni blocanți pop-up înainte de a ateriza pe site-ul web, astfel încât să nu fiți bombardat cu anunțuri. Din fericire, majoritatea sunt gratuite. 

Un antivirus este important, de asemenea, pentru a fi prins într-o botnet sau a descărca ransomware în timp ce se confruntă cu Demogorgon nu este ideal. Cel mai bun ghid pentru software antivirus este un loc bun pentru a privi, deoarece toate opțiunile vă vor proteja de amenințări la nivel local și online. Vă recomandăm Bitdefender (citiți recenzia noastră Antivirus Bitdefender).

Urmăriți lucrurile străine cu Kodi

Un alt mod de a viziona gratuit Stranger Things este cu Kodi. Dacă nu știți, Kodi este un software de centru media dezvoltat pentru Xbox. Cu toate acestea, având în vedere natura sa open source, acesta poate fi extins cu ajutorul suplimentelor, multe dintre ele care vă permit să frecați surse online pentru emisiuni TV și filme.. 

how-to-ceas-străin-lucruri-Kodi

Puteți afla mai multe despre Kodi în ghidul nostru Kodi și despre suplimente în cel mai bun program de completare Kodi. Pentru „Stranger Things”, am descoperit că Poseidon are în streaming toate episoadele, pe care le-am descărcat prin intermediul depozitului Kodil. 

Deși Kodi prezintă o față diferită, în mod esențial treceți prin același proces descris mai sus. Aceste suplimente nu conțin conținutul. Mai degrabă, ei caută online mai multe surse și vă permit să faceți flux de acolo. Din această cauză, se aplică aceleași reguli: utilizați un VPN și un software antivirus. 

Acestea fiind spuse, VPN este cel mai important deoarece mașina dvs. nu deschide site-ul. Totuși, acel canal este încă deschis, așa că, dacă nu îți dorești conexiunile necriptate sau notificările DMCA, ar trebui să îți ascunzi adresa IP. Cel mai bun VPN pentru ghidul nostru de streaming este un loc decent pentru a arăta, dar avem și un cel mai bun VPN dedicat articolului Kodi.

Urmăriți Stranger Things Torrent

Dacă nu sunteți prea dornici de streaming, puteți viziona local Stranger Things realizând un torent. O privire rapidă asupra site-urilor web populare despre torrent, precum The Pirate Bay și LimeTorrents, arată că toate episoadele sunt disponibile pentru a fi descărcate. Unele site-uri web, cum ar fi RARBG, au și versiunile 4K. 

how-to-ceas-străin-lucruri-torrent

Torrenting vă permite să descărcați biți mici dintr-un fișier din mai multe locuri. Acest lucru permite utilizatorilor să păstreze fișierele mai mult timp, deoarece fișierul nu conține date, deci nu descărcați tehnic. Puteți citi ghidul nostru torrent pentru anumite caracteristici, dar, pe scurt, este un mod priceput de a evita încălcarea dreptului de autor. 

Acestea fiind spuse, utilizarea unui VPN este importantă. Deși s-ar putea să ștergeți câteva descărcări peste furnizorul dvs. de servicii de internet, distracția nu va dura mult timp și veți fi afectat de o notificare privind drepturile de autor. Aceste observații pot fi intimidante, deoarece ISP spune, în esență, că veți fi la mila deținătorului dreptului de autor dacă continuați.

Cu toate acestea, dacă nu utilizați serverele DNS ale ISP-ului dvs., nu au de unde să știe ce descărcați și asta se întâmplă când utilizați un VPN. Cel mai bun VPN pentru ghidul de torrenting este un loc minunat pentru a verifica, deoarece toate opțiunile vă vor asigura că aveți o conexiune rapidă pentru torrenting, păstrând datele în siguranță. 

NordVPN se află în partea de sus a listei datorită numeroaselor sale servere de specialitate. Unele dintre aceste servere sunt proiectate pentru torrenting, de fapt, permițându-vă să utilizați pe deplin serverele cu o conexiune peer-to-peer care este foame de date. Citiți recenzia noastră NordVPN pentru detalii. 

Juriul nu este încă interesat dacă torrenting-ul este ilegal – puteți citi ghidul nostru ilegal de torrenting pentru a vedea cât de complex este, dar cel mai bine este să rămâneți în siguranță. Utilizarea unui VPN vă va ajuta să faceți acest lucru și să rămâneți ascuns de inițiativele de colectare a guvernului, precum PRISM în acest proces.

Gânduri finale

Stranger Things este unul dintre cele mai bune emisiuni difuzate în prezent, cu un procent de 95% din partea criticilor și a observatorilor de pe Rotten Tomatoes. Având în vedere că disponibilitatea sa este limitată la Netflix, totuși, nu toată lumea are șansa de a experimenta întâmplările ciudate din Hawkins, ceea ce este o rușine. 

Din fericire, există modalități de a viziona Stranger Things online, indiferent dacă este prin Netflix, Kodi, Couchtuner sau torrent. Dacă vă interesează să citiți alte ghiduri ca acesta, consultați arhiva noastră de streaming. Recent, am publicat cum să vizionăm Westworld și cum să vizionăm Doom Patrol, așa că citiți acele piese dacă sunteți interesat în vreun show.

Cum urmărești Stranger Things? Care sunt gândurile tale la emisiune? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, mulțumim pentru lectură.

Întrebări frecvente Stranger

Where Is Stranger Things a fost filmat?

Majoritatea Stranger Things sunt filmate în Atlanta și în împrejurimi. Puteți găsi o listă cu locații iconice de filmare în wiki Stranger Things. 

Despre ce este Stranger Things?

Stranger Things urmează un grup de tineri prieteni care încearcă să-l găsească pe Will Byers după ce va dispărea. De-a lungul călătoriei, ei descoperă experimente secrete și întâmplări ciudate care au avut loc în orașul Hawkins, Indiana. 

Cine a scris lucruri străine?

Stranger Things a fost scris și creat de Frații Duffer, Ross și Matt. Spectacolul aduce un omagiu anilor ’80 și este inspirat de Stephen King, John Carpenter și Steven Spielberg. 

Cât de înfricoșător sunt lucrurile străine? 

Stranger Things este mai înfiorător decât înfricoșător. Deși există o mână de sperietoare de sărituri, spectacolul se concentrează pe crearea unei atmosfere misterioase și fantastice. 

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me