Cum să urmărești Liga Campionilor Online în 2020

Liga Campionilor este unul dintre cele mai competitive turnee de fotbal din lume, echipe de club de top din ligi europene luptând pentru titlu în fiecare an. Asigurarea drepturilor de difuzare este la fel de competitivă. Cu peste 300 de milioane de telespectatori care se adaptează celor mai mari jocuri, piața este profitabilă.


Să-ți dai seama cum să-l urmărești poate fi dificil, mai ales dacă locuiești în afara Europei. Jocurile au obiceiul să se deplaseze în jurul programelor și pot să se deplaseze pe un canal diferit din când în când. Am creat acest ghid pentru a vă arăta cum să urmăriți Liga Campionilor. Dacă sunteți mai mult fani de lupte, consultați ghidul nostru de vizionare a UFC online.

Într-o lume perfectă

Urmăriți Liga Campionilor online

Cel mai bun loc pentru a viziona un joc este stadionul. Biletele pentru jocurile din Liga Campionilor la cele mai mari cluburi pot fi ca praful de aur, însă, de multe ori, este necesară prezența la alte jocuri doar pentru a fi înscrise într-o tragere la sorți pentru a cumpăra unul. Biletele de ospitalitate sunt de obicei disponibile, dar pot costa sute de dolari.

Ferește-te de site-urile web care pretind că au bilete de vânzare, deoarece multe dintre ele sunt false. Procesul pentru obținerea biletelor corespunzătoare variază de la club la club. Adesea puteți găsi discuții despre cum să faceți acest lucru pe site-urile oficiale ale echipei sau pe forumurile fanilor moderați pe site-uri precum Reddit.

Dacă nu puteți obține bilete de meci, următorul cel mai bun loc de vizionat este un bar sportiv. Probabil puteți găsi unul dintre cei fără ajutorul nostru dacă locuiți în apropierea unui oraș important. Dacă preferi să te uiți de acasă, totuși, există o mulțime de opțiuni grozave.

Multe țări au Champions League pe cablu sau TV prin satelit, așa că uitați-vă să vedeți ce vă este disponibil la nivel local. Există, de asemenea, o mulțime de servicii de streaming, atât plătite, cât și gratuite, pe care le puteți utiliza. De asemenea, software-ul, cum ar fi Kodi, vă poate ajuta. Dacă doriți să urmăriți jocuri mai vechi, torentele sunt o opțiune.

Fotbal în S.U.A..

Fotbalul este din ce în ce mai popular în SUA, cu o ligă în creștere, iar echipa națională a femeilor fiind actuala campioană mondială. Vizionarea fotbalului în străinătate este mai ușoară ca niciodată, cu Champions League și alte turnee difuzate pe canalele din SUA. Cele mai bune VPN pentru ESPN sunt de mică ajutor, deoarece acest canal nu transmite Liga Campionilor.

Drepturile SUA la turneu sunt deținute de Turner Broadcasting System și Univision. Canalul TNT al Turner arată jocurile în engleză, în timp ce Univision are comentarii în spaniolă. Univision pare să aibă mai multe recenzii pozitive decât TNT, totuși, poate că a venit timpul să te gândești la spaniola ta.

Streaming platit

DAZN oferă toate jocurile Ligii Campionilor și este disponibil în majoritatea lumii. Pentru 9,99 USD pe lună, puteți viziona jocuri live și transmite fluxuri altele din ultima săptămână sau două. În experiența noastră, calitatea este bună, dar nu la nivel de cablu, și veți vedea wobble ocazional în timpul jocurilor live.

Are o selecție bună și de alte sporturi, inclusiv NFL, NBA, F1 și box.

dazn

DAZN este disponibil în majoritatea țărilor, dar există multe companii de streaming care operează doar într-unul sau câteva mii de locuri. În Australia, de exemplu, Optus vă permite să transmiteți jocuri de Champions League, precum și Premier League și internaționale.

Dacă un serviciu este limitat la o anumită țară, este posibil să îl poți accesa din altă parte folosind o rețea privată virtuală. Unele servicii încearcă să detecteze și să blocheze VPN-urile, dar altele sunt fericite să accepte clienții plătitori oriunde pot. Aruncați o privire la cel mai bun VPN pentru ghidul nostru de streaming pentru mai multe despre ceea ce face și nu funcționează.

Transmiterea gratuit a Ligii Campionilor

Dacă sunteți blocat undeva unde nu puteți accesa un serviciu plătit, puteți încerca să vânați pentru un flux gratuit. Există o mulțime de site-uri care transmit stream-ul Ligii Campionilor, cum ar fi Couchtuner, dar streaming-ul este ilegal în multe locuri, astfel încât poate fi o idee proastă pentru dvs..

UEFA, care conduce Liga Campionilor, are propria sa aplicație de streaming în direct, care, din păcate, este limitată la statistici audio și live. Cu toate acestea, se evidențiază aspecte importante, așa că este o modalitate excelentă de a capta jocurile pe care le-ați ratat. De asemenea, puteți urmări tragerea la sorți pentru fiecare rundă. Aplicația este disponibilă pentru Android și iOS.

Dacă încercați să găsiți undeva care arată finalele pentru Champions League sau Europa League, se presupune că vor fi afișate gratuit. A face libera finală este de obicei o condiție pe care UEFA insistă atunci când negociază drepturile. În Marea Britanie, de exemplu, BT Sport a difuzat ambele finale ultima dată, așa că uitați-vă la acest sezon.

Kodi și Liga Campionilor

Vizionând fotbal pe Kodi

Kodi este un player multimedia versatil, care vă permite să-l personalizați cu multe extensii, dintre care unele pot fi utilizate pentru streaming. Citiți ghidul nostru Kodi pentru mai multe detalii.

Dacă doriți să o personalizați pentru streaming, aruncați o privire asupra piesei noastre de pe cele mai bune depozite Kodi. Veți găsi acolo mai multe opțiuni bune. Dacă nu sunteți în joc cu software-ul, puteți obține o versiune personalizată făcută pentru dvs. Articolul nostru despre cele mai bune construcții Kodi are sfaturi despre ce să alegeți.

Există, de asemenea, mai multe extensii pentru fanii sportului. Nu ați fi aici dacă nu ați fost așa, așa că consultați ghidul nostru pentru cele mai bune suplimente Kodi pentru sport.

Torrenturi de fotbal

Torrenting-ul este o zonă legală gri și ar trebui să aveți precauție dacă căutați în jurul site-urilor web ale torrenturilor. Cele mai bune VPN-uri ale noastre pentru torrenting vă pot face conexiunea mai dificilă decât un Juventus din spatele patru. Folosește-l și nu există niciun fel de a fi prins în offside.

Unii furnizori de servicii de internet utilizează inspecția profundă a pachetelor pentru a accelera torentele. Dacă se întâmplă asta, vitezele dvs. de descărcare vor atinge solul mai repede decât Neymar, sub contact fizic. În cazul în care viteza dvs. nu este ceea ce ar putea fi, modul nostru de a accelera ghidul dvs. de conexiune la internet v-ar putea ajuta să obțineți încă câteva megabits pe secundă.

Gânduri finale

Există o mulțime de moduri de a urmări Liga Campionilor, oficială și neoficială, dar dacă există ceva de fotbal ne-a învățat, este necesar ca regulile să fie îndoite. Încercați să utilizați metodele oficiale dacă este posibil. Acestea sunt de o calitate mai bună și aveți mai puține șanse de a fi victime ale infracțiunilor informatice.

Dacă vă aflați într-o parte a lumii unde nu puteți accesa un serviciu oficial, există modalități de a vă ocoli blocajele regionale. Ghidul nostru de geoblocare vă va ajuta să accesați servicii de streaming indiferent de locația dvs..

Dacă sunteți disperat să vedeți cel mai recent joc, dar nu puteți găsi nicăieri care să îl arate, sperăm că ne-am ajutat. Dacă ați folosit sfaturile aici cu succes sau dacă cunoașteți un alt mod de a urmări Liga Campionilor, informați-ne în comentariile de mai jos. Mulțumesc pentru citit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map