Cum să urmărești Game of Thrones în 2020: Iarna a venit

Începutul sfârșitului este aici. Au trecut aproape doi ani de când Starks și Lannisters au binecuvântat ultima dată ecranele TV, iar acum puteți obține o altă soluție a dramei fantastice care respiră foc cu sezonul opt. În acest articol, vă vom spune cum să urmăriți sezonul final al Game of Thrones, astfel încât să aflați cine ajunge pe Tronul Fierului.


Deși gândul la faptul că este sezonul trecut te poate lăsa să plângi în blănuri, cel puțin duminică seara vei fi plin pentru următoarele două luni. Game of Thrones a produs povești șocante, precum nunta roșie. Acum, armata regelui de noapte este pe drum și viitorul Westeros este în joc.

Nu vă putem acuza că doriți să urmăriți concluzia acestei povești uimitoare prin cârlig sau prin escroc. Din fericire, există multe moduri de a urmări sezonul final al seriei de succes a HBO, fără a fi nevoie să cântați un cântec de gheață și foc. Am inclus un amestec de metode plătite și gratuite, deși unele recomandări ale baremelor legale și ar trebui utilizate cu precauție.

Urmăriți online Game of Thrones

Game of Thrones HBO

Există multe servicii online pe care le puteți utiliza pentru a urmări Game of Thrones. Cel mai evident este abonarea la HBO. Dacă aveți un abonament prin cablu, veți avea acces la HBO Go, funcția sa din timp. Puteți utiliza, de asemenea, serviciul de streaming independent de la HBO, HBO Now, care are adesea o probă gratuită disponibilă când vă înscrieți.

Dacă sunteți membru Amazon Prime, puteți adăuga un abonament la canalul HBO la serviciul dvs. Un proces gratuit de șapte zile este disponibil, de asemenea. Pentru persoanele care doresc să utilizeze serviciul din afara S.U.A., vă recomandăm să utilizați unul dintre cele mai bune VPN-uri pentru alegerile video Amazon Prime. În total, este un serviciu destul de bun și merită investiția.

Hulu oferă un serviciu similar și, la fel ca în cazul HBO, există un proces gratuit. Acestea fiind spuse, datorită geoblocurilor, HBO și Hulu sunt disponibile doar în S.U.A. Puteți utiliza o rețea privată virtuală pentru a vă masca locația adevărată și pentru a obține acces. Cel mai bun VPN pentru HBO Acum și cel mai bun VPN pentru articolele Hulu au recomandări bune.

Dacă nu preferați să treceți cu dificultatea de a alege unul, vă recomandăm ExpressVPN. Cu aceasta, veți putea să vă distrugeți locația, precum și să beneficiați de lățimea de bandă nelimitată și securitate excelentă. Este și cel mai rapid VPN de pe piață. Aceste caracteristici combinate sunt motivul pentru care este cel mai bun VPN pentru streaming. Citiți recenzia noastră ExpressVPN pentru un aspect mai bun.

Urmăriți gratuit Game of Thrones

Game of Thrones Torrent

Dacă buzunarele sunt pline de scame, veți fi încântat să aflați că există modalități de a transmite gratuit Game of Thrones. O privire rapidă asupra lui Putlocker a fost promițătoare. Alte site-uri de streaming gratuit sunt în jur, dar fiți atenți, deoarece riscul de a vă infecta cu un virus este mare. Este o idee bună să instalezi și unul dintre cei mai buni blocanți pop-up.

Puteți merge, de asemenea, traseul torenting. O căutare rapidă pe The Pirate Bay a arătat că au fost disponibile episoade din anotimpurile anterioare, precum și sezonul opt. La fel ca și site-urile de streaming gratuit, totuși, există riscuri legate de torrenting.

Fie că este vorba de un site web de streaming sau de un torrent, vizionarea sau descărcarea materialelor protejate prin drepturi de autor încalcă legea. Cu toate acestea, nu suntem aici pentru a judeca, vrem doar să vă facem conștienți de pericole. În afară de asta, fișierele și fluxurile sunt adesea depistate de malware, astfel încât să vă protejați înainte de a vă răsfăța este o necesitate.

Folosind un VPN, vă veți păstra adresa IP ascunsă de furtunii și vă veți proteja de infracțiuni informatice. NordVPN este o alegere excelentă în acest sens. Are o securitate excelentă, inclusiv un killswitch și servere personalizate peer-to-peer. Nu este de mirare că este cel mai bun VPN pentru torrenting. Citiți recenzia noastră NordVPN pentru a afla mai multe.

Este, de asemenea, o idee bună să vă armați cu cel mai bun software antivirus. Vă recomandăm Bitdefender, deoarece funcționează bine în timp real. Dacă un virus s-ar invita la petrecere prin intermediul fluxului dvs., Bitdefender vă va proteja dispozitivul. Citiți recenzia noastră pentru Bitdefender pentru mai multe informații.

Urmăriți Game of Thrones pe Kodi

Game of Thrones Kodi

În mod alternativ, puteți utiliza Kodi. Dacă nu-i cunoașteți, este practic un home theater open source. Puteți să transmiteți fluxul de la acesta, precum și să stocați și să organizați media în cadrul acestuia. Poate fi instalat pe majoritatea platformelor și îl puteți adapta la preferințe. Vezi ghidul nostru Kodi pentru a începe.

Ca și torentul, Kodi în sine nu este ilegal (piesa noastră legală Kodi intră în mai multe detalii). Instalați depozite cu suplimente pentru a avea acces la conținut. Unele sunt oficiale și legale, în timp ce altele, cum ar fi Pactul, nu. Puteți accesa conținut piratat, cum ar fi Game of Thrones, prin intermediul acestei tabere din urmă. Cea mai bună listă de suplimente Kodi are recomandări.

Amintiți-vă doar că dacă utilizați Kodi pentru a transmite Game of Thrones, o faceți printr-un torrent. Utilizarea unui VPN pentru a vă proteja identitatea este o necesitate. Nu puteți bate ExpressVPN, dar CyberGhost oferă și un serviciu solid, așa cum puteți citi în recenzia noastră CyberGhost. Puteți vedea, de asemenea, cel mai bun VPN pentru rotunjirea Kodi pentru mai multe opțiuni.

Gânduri finale

După toată anticiparea, sperăm să puteți rezolva dragoni și drame acum, după ce cunoașteți modalitățile prin care puteți urmări jocul Jocurilor Tronurilor online. Puteți opta pentru un mod mai ușor, dar mai scump, și să vă înscrieți la un serviciu de streaming bine cunoscut sau puteți utiliza site-uri de streaming gratuit, torrenting sau Kodi.

Dacă îl alegeți pe acesta din urmă, asigurați-vă că rămâneți în siguranță cu unul dintre cele mai bune VPN-uri și un antivirus bun. ExpressVPN nu este doar un furnizor de top pentru securitate, ci oferă și funcții. În plus, oferă o garanție de returnare de 30 de zile, astfel încât să o puteți încerca mai întâi.

Spuneți-ne dacă puteți recomanda o altă modalitate de a viziona Game of Thrones online în secțiunea de comentarii. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map