Cum să urmărești firul online în 2020, deoarece este prea bun pentru televizor

The Wire este unul dintre cele mai repere emisiuni TV create vreodată. A debutat în 2002 pe HBO și a aruncat fălcile din întreaga lume datorită povestirii sale vii și a viziunii brute, nefiltrate a străzilor dure ale Baltimore, capitala crimelor din acea vreme. Pentru a ne asigura că toată lumea are șansa de a experimenta acest lucru, am creat acest ghid cu privire la modul în care puteți urmări online The Wire.


Pe scurt, The Wire se referă la un grup de polițiști care urmează peștii mari din comerțul local de droguri prin atingerea telefoanelor, dar această descriere este ca și cum ai spune că Mona Lisa este doar un portret. Peste cinci sezoane, scriitorul David Simon ne conduce într-un tur al străzilor medii ale unui oraș sărac, abordând probleme sociale, cum ar fi dependența de droguri, starea școlilor și sărăcia.

Este, de asemenea, un spectacol politic, în multe feluri, care ne arată relațiile din sala de zi care au format un oraș profund corupt și înfrângerea care transformă un departament de poliție într-un vehicul pentru ascensiunea oamenilor în sus, mai degrabă decât o modalitate de a proteja și servi oamenii cetății.. 

Simon a atras din experiența sa ca jurnalist din Baltimore și așa arată. Fiecare linie de dialog pare apucată din viață. Personajele sunt perfect redate, de la narcisistul Jimmy McNulty pentru a-l solita pe lupul Omar și ambițiosul Stringer Bell, care vor rămâne alături de voi ani după ce urmăriți faimosul montaj al episodului final.. 

Totuși, liric destul de ceară. Haideți să aruncăm o privire unde să urmăriți online The Wire. În mod alternativ, dacă îți dorești o coastă mai vestică, totuși dorești să păstrezi intensitatea filmei, îți recomandăm ghidul nostru despre cum să urmărești The Shield, un spectacol la fel de bun, în care The Wire a fost acoperit..

Urmăriți The Wire pe HBO acum

Cel mai simplu mod de a urmări The Wire este să obțineți un abonament la HBO Now, serviciul de streaming HBO. Costă 15 dolari pe lună și vă va accesa nu numai The Wire, dar și la toate seriile excelente ale HBO, inclusiv Game of Thrones și Westworld. Nu este ieftin, dar merită.

The-Wire-HBO

Acestea fiind spuse, dacă nu sunteți în afara SUA, nu puteți accesa HBO Now, deoarece se află în spatele unui geobloc. În mare parte, asta are legătură cu problemele de acordare a licențelor, dar este o adevărată durere pentru fanii programării HBO. Dacă doriți acces la HBO Now din afara SUA, va trebui să aveți nevoie de o rețea virtuală virtuală.

Pe scurt, o VPN criptează conexiunea dvs. și vă permite să apară ca și cum ar fi altundeva. În acest caz, acesta ar fi cel mai mic 48. Nu toate serviciile VPN taie muștarul, deoarece HBO este gelos pe produsele sale, așa că nu vă puteți înscrie doar la unul. Am finalizat lucrările legale și am găsit cel mai bun VPN pentru HBO Now. Dacă sunteți nerăbdători, ExpressVPN este cel mai bun pariu.

În momentul scrierii, Netflix, Amazon Prime Video și Hulu nu ofereau The Wire pentru vizualizare, astfel încât HBO Now este singura opțiune de streaming legitimă pe care o ai.

Urmăriți online The Wire gratuit

Cuvântul dispozitiv din această propoziție este „legitim”, totuși. Există o mulțime de moduri de a viziona online The Wire sezoanele 1 până la 5 gratuit. Trebuie doar să fii dispus să îți murdărești mâinile. Vom vorbi mai întâi despre site-urile de streaming online înainte de a trece la opțiunile dvs. cu Kodi și torrenting.

Putlocker este probabil cel mai bun site de streaming – a fost singura noastră opțiune atunci când cercetăm cum să urmărim articolul Outlander, de exemplu – și are toate cele cinci sezoane ale The Wire disponibile pentru streaming. Un pic de a face clic în jurul arată că toate fișierele funcționează, de asemenea.

The-Wire-Putlocker

Cu toate acestea, atât cât ne place Putlocker, va trebui să instalați unul dintre cei mai buni blocanți pop-up înainte de a merge acolo sau veți ajunge să vă smulgeți părul în frustrare din cauza tuturor reclamelor care blochează ecranul de pe site-ul web. . Utilizarea celui mai bun software antivirus nu este nici un lux excesiv, deoarece majoritatea cookie-urilor site-ului web par să fie infectate cu malware.

Urmăriți Firul de pe Kodi

O altă opțiune este să folosiți Kodi, o extensie media dezvoltată pentru Xbox, dar care acum este disponibilă pentru orice dispozitiv imaginabil. Probabil îl puteți rula pe frigider în acest moment. Am aruncat o privire rapidă, iar The Wire este disponibil în prezent pe Poseidon, pe care îl puteți găsi sub Kodil repo, unul dintre cele mai bune depozite Kodi.

The-Wire-Kodi

Pentru a afla cum să găsiți și să instalați Kodil, consultați ghidul nostru Kodi, care conține toate instrucțiunile de care ați putea avea vreodată nevoie. Poate doriți să luați o scutieră la cel mai bun VPN pentru articolul Kodi în timp ce vă aflați, deoarece difuzarea prin Kodi nu este tocmai legală. Cu excepția cazului în care, desigur, vă place să primiți notificări de încetare și de dispariție de la furnizorul de servicii de internet.

The Torrents Wire

O ultimă opțiune este de a urmări The Wire se face prin torenting, dar se aplică avertismentele obișnuite. Pirateria este ilegală aproape peste tot, deci un VPN este o necesitate absolută. Deoarece majoritatea VPN-urilor nu reușesc să vă protejeze în mod adecvat datele, vă recomandăm să utilizați numai cele din selecția noastră pentru cel mai bun VPN pentru a face torrenting sau puteți face față amenzilor care pot rula în mii.

Cu acest avertisment în afara drumului, suntem încântați să raportăm că oglinda Pirate Bay pe care am folosit-o a fost plină de torenți de The Wire. 

The-Wire-Torrents

După cum vedeți, sunteți răsfățat pentru alegere. În plus, obțineți satisfacția de a viziona un spectacol despre supravegherea poliției prin eludarea supravegherii digitale.

Gânduri finale

Sfatele de mai sus ar trebui să vă ofere bine în drumul dvs. de a urmări The Wire online. Deși HBO Now este cea mai bună modalitate de a-l prinde, mai ales dacă utilizați ExpressVPN, există și modalități extralegale de a face acest lucru. Utilizarea unui VPN este o idee inteligentă și în acele cazuri.

Sperăm să vă placă care este probabil cel mai bun spectacol TV făcut vreodată și vă rugăm să ne informați în comentariile de mai jos dacă am ratat alte căi pentru a privi McNulty cu probleme. Mulțumesc pentru citit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map