Cum să urmărești Evanghelia în 2020, douăzeci de ani după

Când episodul final al lui Neon Genesis Evangelion a difuzat în 1996, publicul japonez a fost supărat. După ce a urmărit o serie care a ridicat anime-ul la un nivel provocator de gândire, finalul s-a simțit ca o abandonare. Nu numai că s-a terminat spectacolul lor preferat, dar finalul nu a reușit să satisfacă. Totuși, istoria privește în mod favorabil Evangelion, criticii numind-o un moment bazin în animația japoneză.


Netflix a anunțat că va adăuga Evangelion la biblioteca sa anul viitor, dar luna aprilie este încă departe. Cei care vor să vadă îngerii de luptă Shinji, Rei și Asuka într-un Tokyo apocaliptic sunt mai bine să caute alternative online, cel puțin deocamdată. DVD-urile și Blu-Ray-ul nu sunt opțiuni, deoarece drepturile sunt limitate în afara Japoniei.

Indiferent dacă sunteți un nou venit care dorește să vizioneze un reper în animația japoneză sau un fan animat care caută să vadă despre ce este vorba, am reușit să ridicăm unde puteți viziona emisiunea. Seria originală de la sfârșitul anilor ’90 este cel mai bun loc pentru a începe. Vă vom arăta cum puteți viziona Evangelion pe site-uri de streaming gratuite, servicii plătite prin VPN și chiar suplimente Kodi. 

Am făcut acest lucru și cu alte spectacole de reper; consultați piesele noastre despre cum să vizionați Game of Thrones și cum să urmăriți House of Cards pentru exemple. Dacă anime-ul nu este lucrul tău și preferi Netflix-ul obișnuit, consultă cele mai bune hack-uri ale noastre Netflix.

Urmăriți Evangelion gratuit

Un mod imediat și ușor de utilizat de a urmări Evangelion este prin streaming gratuit. Accesarea episoadelor de înaltă calitate cu dubluri sau subtitrare în engleză este ușoară, așa că este nevoie de puțin timp sau configurare pentru a începe vizionarea. Site-urile web pe care le au au seturile proprii, deoarece sunt adesea pline de reclame care conțin malware, dar există modalități de a le naviga în siguranță.

Pentru prima ta linie de apărare, mergeți cu unul dintre cei mai buni blocanți pop-up. Acestea ajută la diminuarea supărărilor și previn infiltrarea malware-ului în sistemul tău. Un alt strat de siguranță de adăugat este software-ul antivirus. Consultați recenziile noastre antivirus pentru a începe. Am revizuit unele dintre cele mai bune de pe piață astăzi și considerăm că avem un mâner pe care sunt cele mai bune soluții antivirus.

Accesarea site-urilor web cu ferestre de tip pop-up vă pune riscul de confidențialitate. Când accesați o pagină, nu primiți doar date, ci o trimiteți. Nu există nicio problemă decât dacă doriți să încetați să utilizați internetul; consultați ghidul nostru de confidențialitate online pentru mai multe despre acest lucru.

Deoarece nu mai accesați web-ul probabil nu este o opțiune pentru dvs., luați în considerare navigarea cu o rețea privată virtuală, care vă va cripta datele. Asta înseamnă că informațiile dvs. vor rămâne sigure în timp ce utilizați acele site-uri de streaming gratuit. Recenziile și comparațiile noastre VPN extinse vă vor ajuta să alegeți unul și să mergeți mai departe.

Nu în ultimul rând, am găsit două site-uri web care oferă întreaga serie Evangelion și filmele sale însoțitoare Moartea și renașterea și Sfârșitul Evangheliei.

Image-1-AnimeHeaven

WatchDub prezintă seria și filmele complete dublate în engleză. Dacă preferi să urmărești cu subtitrare audio japoneză și engleză originale, AnimeHeaven oferă versiuni de înaltă calitate a tuturor celor 26 de episoade și a filmelor cu această opțiune. 

Urmăriți Evanghelia pe Kodi

Dacă nu ați auzit de Kodi și despre cum vă poate îmbunătăți experiența de vizionare a locuinței, avem un ghid Kodi care vă poate duce la viteză. Este un centru media all inclusive, unde puteți descărca aplicații și servicii open source într-un tablou de bord unificat.

Printre numeroasele pluginuri pe care Kodi le oferă este KissAnime, un add-on care nu numai că oferă Evangelion, dar sute de alte spectacole de anime și filme. Are toate cele 26 de episoade din seria originală și cele două filme de urmărire în versiuni subtitrate și dublate.

Image-3-KissAnime

Ca amintire: încurajăm utilizatorii să respecte legile drepturilor de autor atunci când accesează pluginuri ale unor terțe părți pe Kodi. Compania nu este responsabilă pentru sprijinirea suplimentelor sau pentru a ajuta la problemele pe care le puteți întâmpina. Avem un articol despre cum să folosiți Kodi și să instalați suplimente dacă aveți nevoie de ajutor.

Luați în considerare adăugarea unui VPN la configurația dvs. pentru a ridica blocurile ISP și a avea acces la suplimentele Kodi. Citiți comparația noastră cu cel mai bun VPN pentru Kodi pentru sugestii.

Alte metode

Întrucât drepturile la Evangelion au expirat pentru mai mulți distribuitori din afara Japoniei, nu este ușor de găsit. Asta înseamnă că platformele de streaming majore, cum ar fi Netflix, Hulu și Amazon Prime Video nu le au. Chiar și servicii orientate către anime, cum ar fi Funimation, Crunchyroll și VRV, sunt scurte.

Totuși, totul nu se pierde, dacă preferați să îl plătiți și să-l urmăriți pe un serviciu de streaming de încredere. Amazon Japonia are toate cele 26 de episoade din serialul original, deși nu este clar dacă subtitrarea în engleză este o opțiune. Pentru a accesa conținutul respectiv din regiuni din afara Japoniei, veți avea nevoie de una dintre cele mai bune VPN-uri ale noastre pentru a face selecții de streaming, deși într-un anumit punct va face cel mai bun VPN pentru Netflix. Selecția noastră dintre cele mai bune VPN pentru Japonia este bine să mergem și aici.

Image-4-Amazon-Japonia

Dacă niciuna dintre opțiunile despre care am discutat nu funcționează, aveți o ultimă soluție: torentele. Căutați în Golful Piratelor sau pe unul dintre site-urile sale alternative, dar asigurați-vă că vă veți echipa cu unul dintre cei mai buni VPN pentru a face torrenturi din lista noastră înainte de a descărca ceva.

Gânduri finale

Vizionarea Evangheliei este ca un rit de trecere. Mulți o numesc o capodoperă, în timp ce unii o consideră supraevaluată. Influența sa, ca și fluidul LCL din interiorul unităților Eva, s-a răspândit în anime-urile moderne. Deși fiecare animafil vă poate spune părerile lor în cadrul emisiunii, puțini vă pot arăta unde să-l urmăriți.

Nu suntem cei care să lase drepturile de distribuție expirate să ajungă în modul de a experimenta o etapă importantă în animația japoneză. Deși este greu să găsești seria originală în afara Japoniei, există totuși mai multe moduri de a-ți repara Evangelion și de a utiliza o VPN este numitorul comun dintre ele.

Ce părere aveți despre Neon Genesis Evangelion? Există alte modalități de a urmări serialul original care ne-a lipsit? Spuneți-ne în comentariile de mai jos. Mulțumesc pentru citit.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me