Cum să urmărești Dragon Ball Super Online în 2020

Prima dată produsă în Japonia la mijlocul anilor ’80, saga Dragon Ball se întinde pe cinci serii, dintre care trei aveau o carte de benzi desenate manga corespunzătoare. Dacă sunteți nou la serial sau pur și simplu un mare fan care dorește să reînnumească acea scânteie de Super Saiyan care a insuflat-o în copilărie, există multe modalități de a urmări toate cele cinci seriale Dragon Ball online.


Seria despre care vom discuta sunt Dragon Ball, Dragon Ball Z, Dragon Ball GT, Dragon Ball Z Kai și Dragon Ball Super. Toate cele cinci sunt disponibile online, în japoneza originală și cu dubs englezești. Unele opțiuni de vizualizare sunt servicii de abonament plătit, iar altele sunt gratuite (deși mai puțin decât legale).

Să aruncăm o privire asupra modului în care puteți captura fiecare putere, transformare și Kame Hame Ha din seria Dragon Ball online.

Urmăriți Dragon Ball Z Online

Există patru servicii plătite care vă permit să vizionați cele cinci seriale Dragon Ball online cu abonament. Tot ceea ce este enumerat aici este inclus în ofertele din S.U.A. Cu toate acestea, conținutul geoblock al serviciilor, deci pentru a accesa unele emisiuni din țări din afara S.U.A., trebuie să utilizați o rețea privată virtuală. Aflați mai multe în ghidul nostru de geoblocare și în cel mai bun VPN pentru lista de streaming.

Hulu transmite Dragon Ball și Dragon Ball GT, dar acestea sunt disponibile numai în original japonez, cu subtitrare în engleză. Serviciul a inclus anotimpurile limitate ale Dragon Ball Z în engleză și japoneză, dar de atunci a eliminat seria din lista de opțiuni. Hulu Plus oferă un serviciu TV live în colaborare cu streamingul online. Cu această caracteristică, puteți viziona Dragon Ball Super și Dragon Ball Z Kai, care sunt în continuare difuzate în Cartoon Network din S.U.A..

Funimation este compania responsabilă de distribuirea tuturor serialelor Dragon Ball în SUA. La un moment dat, a purtat chiar și reperul anime-ului japonez Evangelion, dar, din păcate, nu mai face asta (dacă căutați asta, consultați ghidul nostru despre cum să urmăriți Evanghelia). Funimation include toate cele cinci seriale Ball Dragon. Oferă până la 10 episoade de fiecare gratuit, dar orice dincolo de asta necesită un abonament plătit.

Windscribe-protocol Setări

Dacă sunteți în afara S.U.A., Funimation funcționează numai dacă utilizați un VPN; la încercarea noastră, ExpressVPN a trecut cu ușurință, așa cum face întotdeauna. Citiți recenzia noastră ExpressVPN pentru mai multe despre acest furnizor fantastic.

Crunchyroll și VRV sunt alte două servicii de streaming de anime cu abonamente plătite. Ambele sunt totuși mai scumpe decât Funimation și totuși prezintă dubul original japonez și englez al Dragon Ball Super.

Stream Dragon Ball gratuit

Există multe site-uri de streaming neoficiale care vă permit să vizionați gratuit seria Dragon Ball pe computer sau pe dispozitivul mobil. Atunci când aveți de-a face cu astfel de site-uri, trebuie să fiți atenți și să faceți cercetările.

Multe dintre ele vă vor încărca computerul cu adware, malware și spyware, care sunt viruși nocivi care vă pot deschide către furtul de identitate. Dacă intenționați să utilizați un site web de streaming gratuit, vă recomandăm să utilizați un program antivirus puternic, multe dintre ele fiind gratuite. Consultați ghidul nostru pentru cel mai bun software antivirus gratuit pentru mai multe.

GoGoAnime este unul dintre puținele site-uri de streaming gratuit cu o reputație pozitivă și unul dintre singurele pe care le-am recomanda să le folosim. Are toate cele cinci seriale Dragon Ball în totalitate. Conținutul este în originalele japoneze și engleze.

Windscribe-Mining

În timp ce GoGoAnime este un site sigur, acesta are o problemă majoră cu reclame pop-up. Vă sugerăm să utilizați un blocant pop-up puternic. Citiți lista noastră cu cele mai bune blocante pop-up pentru recomandări.

Un alt cunoscut site de streaming gratuit de anime este AnimeFreak.tv. Are toate cele cinci serii, dar numărul de reclame porno care încadrează fiecare videoclip ar trebui să te facă să te gândești de două ori despre accesarea lui în compania mixtă..

Torente cu bala de dragon

Desigur, puteți merge pe ruta torrenting: ultima am verificat toate cele cinci serii de bile Dragon care pot fi găsite pe mai multe site-uri alternative de torrent. Desigur, nu suntem capabili să facem valabilitate pentru fiecare, dar cel puțin două ne-au oferit video și audio decente.

Ca de obicei, bineînțeles, asigurați-vă că îl jucați în siguranță și folosiți unul dintre cele mai bune VPN-uri ale noastre pentru torrenting sau vă puteți găsi la capătul unuia dintre acele notificări DMCA urâte și amenzile rezultate..

Urmăriți Dragon Ball Super pe Kodi

Kodi este o aplicație de home theater cu mai multe platforme, care este de aproximativ 15 ani. Nu transportă conținut, dar îl puteți încărca cu suplimente care au muzică, filme și emisiuni TV gratuite sau plătite. Pentru mai multe despre cum să utilizați Kodi, citiți ghidul nostru Kodi.

Puteți găsi toate cele cinci seriale Dragon Ball pe Kodi prin intermediul suplimentelor sale. Funimation are un supliment Kodi plătit oficial numit Funimation Now, dar există multe suplimente gratuite care au același conținut.

Unele dintre cele mai populare suplimente pentru Dragon Ball sunt 9Anime, Exodus, Covenant, AnimeGo și multe altele. Pentru mai multe despre suplimentele Kodi, consultați ghidul nostru pentru cele mai bune suplimente Kodi.

Legalitatea lui Kodi este adesea pusă în discuție deoarece o mulțime de conținut pe care îl poți accesa este piratat. Citiți articolul nostru legal este Kodi pentru mai multe despre asta. Deoarece vă permite să accesați conținut ilegal, cel mai bine este să vă protejați, anonimizând sesiunea de navigare cu un VPN.

VPN-urile vă tunează adresa IP către un server situat într-o altă regiune, permițându-vă nu numai să subvertizați eforturile de geoblocare, ci și să vă ascundeți navigarea de agențiile de aplicare a legii. Pentru recomandări, citiți cel mai bun ghid VPN pentru Kodi.

Gânduri finale

Franciza Dragon Ball a debutat pentru prima dată în 1986. De atunci, a reunit 700 de episoade. Este foarte mult conținut de digerat, dar este posibil să faceți acest lucru cu serviciul de streaming adecvat. Aceste platforme reprezintă o oportunitate vastă de a fi la curent cu aventurile lui Son Goku, în detaliu în fiecare bătălie epică, glumă crudă și fasole Senzu pe care franciza trebuie să o ofere.

Ești fan Dragon Ball? Ce platformă folosești pentru a lua fiecare kaioken și spirit-bomba prezentată de serie în ultimele trei decenii? Cunoașteți un serviciu gratuit de încredere pe care l-am ratat? Sună în comentariile de mai jos și anunță-ne. Ca întotdeauna, mulțumesc pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me