Cum să urmărești atemporalul în 2020, deoarece timpul este un Wastin ”

Deși acum este în afara aerului, Timeless este unul dintre puținele emisiuni anulate înainte de timpul lor, care are un final satisfăcător. Urmează trei călători în timp ce repară istoria americană de la sabotaj de către o organizație misterioasă numită Rittenhouse. Dacă intrați în istorie cu o răsucire, este o opțiune destul de bună, motiv pentru care am creat acest ghid despre cum să urmăriți online Timeless.


Atemporal a fost difuzat pe NBC pentru primul său sezon, dar a fost anulat, deoarece acele 16 episoade nu au adunat audiența pe care a dorit să o vadă rețeaua. De asemenea, presupunem că costul ridicat al realizării unui spectacol în trecut a jucat rolul său; rochiile zdrobite și trăsurile trase de cai nu sunt ieftine. 

La final, însă, NBC a decis să opteze pentru un al doilea sezon de Timeless. Cu toate acestea, după ce cele 10 episoade au ieșit, au ajuns la concluzia că axarea spectacolului a funcționat mai bine, deși nu înainte de a comisiona o finală specială din două părți care a legat cea mai mare parte din capetele libere ale spectacolului..

La fel ca multe emisiuni de nișă, Timeless nu a atins țintele dorite de rețeaua acestuia, ceea ce a fost o adevărată rușine pentru fanii săi. Spectacolul oferă un mix bun de istorie americană, acțiune și suspans, în timp ce personajele și interacțiunile lor te vor amuza. Adăugați la aceasta o poveste generală foarte interesantă și aveți un spectacol care vă va fi distrat pentru toată perioada scurtă de rulare.

Cu acest ghid, puteți viziona Timeless de oriunde și urmați aventurile lui Lucy, Wyatt și Rufus. Să începem.

Cum să vizionezi Timeless Online

NBC nu are niciun serviciu de streaming, așa că, spre deosebire de Arrow, nu puteți viziona Timeless pe un canal online proprietar. În schimb, aveți două opțiuni, în funcție de ce parte a Atlanticului vă aflați: Hulu și Netflix. Desigur, puteți să vă falsificați locația folosind o rețea privată virtuală, dar vom ajunge la asta.

Hulu este un serviciu de streaming excelent, care oferă tone de spectacole, printre care Archer și The Handmaid’s Tale, așa că atunci când ați terminat cu Timeless, mai aveți multe de urmărit. Cu toate acestea, este disponibil numai în Statele Unite, așa că veți accesa un geobloc dacă încercați să accesați site-ul din orice altă parte. 

Hulu atemporal

Singura modalitate fiabilă de a vă ocoli printr-un bloc este folosind un VPN, un program care vă poate distruge locația. În cazul Hulu, acest lucru este îngreunat, deoarece serviciul merge în mod activ după adresele IP pe care le-a identificat ca aparținând unei VPN. Prin urmare, dacă nu utilizați una dintre cele mai bune VPN pentru Hulu, veți avea parte de un moment rău. 

Dacă acest lucru pare a fi o problemă prea mare și sunteți în Europa, aveți noroc: EU Netflix are ambele sezoane atemporal. Cu toate acestea, finalul în două părți lipseste.

Netflix atemporal

Netflix are o colecție și mai mare de emisiuni și filme decât Hulu, așa că, în opinia noastră, este o ofertă ceva mai bună decât concurentul său – ca bonus adăugat, nu are reclame. Devine o afacere și mai bună dacă utilizați una dintre cele mai bune VPN pentru Netflix, deoarece acest lucru va elimina toate restricțiile geo, ceea ce înseamnă că veți avea acces la o mulțime de spectacole.

Cum să vizionezi Timpul gratuit

O altă opțiune, dacă doriți să urmăriți cam toate lucrurile acum, este să mergeți pe drumul pirateriei. Avem trei opțiuni pentru dvs., dacă sunteți interesat de asta. Vom începe să aruncăm o privire la streamingul ilegal. Există aproximativ o duzină de site-uri din care puteți alege, dar ne place PutLocker, deoarece puteți dezactiva cu ușurință anunțurile sale folosind oricare dintre cele mai bune blocante pop-up ale noastre.

De fapt, chiar dacă preferați să parcurgeți calea legală, va trebui să apelați la PutLocker pentru a urmări finalul, deoarece, din anumite motive, Netflix nu îl are. Piracy salvează ziua aici, deoarece nu numai că sunt ambele sezoane pe PutLocker în totalitate, finală este, de asemenea.

PutLocker atemporal

Fiți avertizat, însă, că puteți avea probleme dacă veți fi vizitat site-uri de acest gen. Din acest motiv, vă recomandăm să utilizați una dintre cele mai bune opțiuni ale noastre VPN și cele mai bune programe antivirus atunci când vă puneți pălăria cu craniu și încrucișare..

Cum să vizionezi atemporalul pe Kodi

O altă opțiune mai puțin decât legală este utilizarea Kodi, o platformă de streaming media dezvoltată inițial pentru Xbox, dar care este disponibilă pe scară largă. Probabil puteți utiliza sistemul de operare al mașinii dvs. pentru a o rula până acum. Dacă doriți să aflați ceva mai multe despre Kodi înainte de a o instala, consultați ghidul nostru complet Kodi pentru a vă conduce pe drum.

În general, suplimentul Poseidon este locul în care găsiți cele mai multe emisiuni TV și filme, iar Timeless nu face excepție. L-am numit unul dintre cele mai bune suplimente Kodi pentru un motiv, până la urmă. Are atât sezoane, cât și finale disponibile pentru vizionare.

Torrenturi atemporale

Dacă toate lucrurile de mai sus sună a fi distractive pentru tine, dar preferi să mergi la școală veche, atunci torenting Timeless este foarte mult o opțiune, deși ai mai puțin de ales decât o faci în mod normal cu alte spectacole. Lipsa de popularitate a Atemporalului este oglindită de numărul foarte mic de torrente pe care le-am putea găsi. 

Torrenturi atemporale

Niciun cuvânt cu privire la faptul dacă finalul este inclus în torenturile sezonului 2 atemporal și ne-am bucura dacă cineva ne-ar putea anunța în comentariile de mai jos.

Ca de obicei în cazul torrentingului, trebuie să fii foarte atent sau să riști să primești amenzi. Am creat o listă cu cele mai bune VPN-uri pentru torrenting, toate garantându-vă să vă ferim de ochii polițiștilor cu drepturi de autor în timpul descărcării..

Gânduri finale

Timeless este un spectacol destul de bun, care acordă o atenție deosebită detaliilor istorice, dar totuși oferă încă o distracție amuzantă prin istoria Statelor Unite, cu o distribuție memorabilă și un mister intrigant. Sperăm că sfaturile de mai sus vă vor ajuta să o urmăriți și să vă bucurați la fel de mult ca noi.

Ce crezi despre Timeless? Avea dreptul NBC să o anuleze? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și nu ezitați să împărtășiți orice modalități de a viziona emisiunea pe care am putea să o ratăm. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map