Cum să urmărești American Horror Story în 2020

American Horror Story este unul dintre acele spectacole care nu se pot opri niciodată. Reciclând distribuția și creând în fiecare sezon povești proaspete, terifiante, spectacolul poate continua la nesfârșit. Spectacolul a atras atenția unor celebrități de profil, precum Lady Gaga și Kathy Bates, ba chiar a primit nominalizări pentru mai multe Globuri de Aur.


Dacă doriți să fiți surprinși de hype, acest ghid despre cum să vizionați American Horror Story este pentru dvs. Vă vom arăta toate modalitățile de difuzare a show-ului online. În plus față de platformele oficiale pe care le transmite, vom oferi și modalități de a urmări gratuit AHS.

Urmărește American Horror Story online

Există o mulțime de modalități de a urmări online American Horror Story, cu atât mai multe decât alte spectacole. Transmite pe Amazon Prime Video, Hulu, Netflix și platforma de streaming gratuită FX + pentru reclame, FX +. Dacă locuiți în SUA și doriți să vizionați American Horror Story, există o mulțime de moduri, dar cei care locuiesc în străinătate vor avea o perioadă mai grea.

how-to-ceas-american horror-poveste-Hulu

Hulu și FX + sunt disponibile doar pentru rezidenții americani și, deși Amazon Prime Video și Netflix sunt disponibile în multe țări, diferitele biblioteci între locații pot însemna că nu puteți urmări American Horror Story.

Din fericire, există o cale în acest sens. Utilizând o rețea privată virtuală, vă puteți deghiza conexiunea, astfel încât să apară la serviciu ca și cum vă aflați într-o altă locație. Asta înseamnă că dacă vă aflați, spuneți, în Olanda, tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la un server din S.U.A. pentru a transmite fluxul Hulu.

VPN-urile funcționează prin conectarea la un server de la distanță înainte de a merge pe internet. Adresa dvs. IP și informațiile de geolocalizare sunt apoi înlocuite cu cea a serverului, ceea ce vă face să arătați ca și cum vă aflați într-o altă locație practic. Conexiunea dvs. este criptată cu protocoale VPN, de asemenea, ceea ce înseamnă că nimeni nu vă poate urmări (citiți descrierea noastră de criptare).

Vă recomandăm ExpressVPN. După cum puteți vedea în review-ul nostru ExpressVPN, combină tot ce ne dorim de la un VPN, cu viteze rapide, securitate ridicată și o interfață ușor de utilizat. Dacă doriți mai multe opțiuni, citiți cel mai bun VPN pentru Netflix, cel mai bun VPN pentru Hulu și cel mai bun VPN pentru ghidele video Amazon Prime.

Urmăriți American Horror Story gratuit

Găsirea unui flux gratuit American Horror Story este dificilă. După o grămadă de căutări prin Reddit, am găsit anotimpurile șapte și opt pe Couchtuner și anotimpurile unu-opt pe Tvids. Cu toate acestea, aceste site-uri web sunt definiția de schite, așa că asigurați-vă că utilizați VPN-ul nostru cel mai sigur pentru a rămâne protejat.

how-to-ceas-american horror-poveste-couchtuner

Cel mai bun software antivirus vă va servi bine. Aceste site-uri de streaming cerșesc pentru infracțiuni informatice, așa că dacă nu sunteți interesat de a vă infecta mașina cu malware, nu transmiteți fluxul decât dacă aveți un antivirus gata. Pe baza testării noastre, Bitdefender Antivirus este cel mai sigur (citiți recenzia noastră pentru Bitdefender Antivirus).

Pop-up-urile sunt, de asemenea, o problemă, așa că citiți și cel mai bun ghid de blocare pop-up.

Urmărește American Horror Story pe Kodi

Puteți viziona, de asemenea, American Horror Story pe Kodi. Kodi este o interfață front-end pentru serverele media, dar așa cum explicăm în ghidul nostru Kodi, puteți extinde funcționalitatea sa cu ajutorul suplimentelor. Deoarece platforma este open source, oricine poate crea un add-on, iar câțiva membri generoși ai comunității au contribuit cu un cod care vă permite să faceți flux.

Cel mai bun ghid al nostru complement Kodi detaliază preferințele noastre, dar nu ar trebui să instalați niciunul decât dacă sunteți protejat. Aceste suplimente ocolesc internetul și găsesc fluxuri pentru emisiunea pe care doriți să o vizionați de pe site-uri web, precum Couchtuner și Tvids. Sunteți în continuare difuzat de pe site-urile respective, dar Kodi găsește fluxurile pentru dvs..

Din această cauză, Kodi se află într-o zonă legală gri, așa că este cel mai bine dacă faceți stream doar când conexiunea dvs. este sigură. Multe dintre cele mai bune opțiuni VPN noastre vor funcționa bine pentru Kodi, dar dacă doriți să utilizați un VPN exclusiv pentru acea platformă, cel mai bun ghid VPN pentru Kodi vă poate fi de ajutor..

ExpressVPN este o alegere solidă, dar CyberGhost se clasează bine și pentru Kodi datorită serverelor sale de streaming specializate. Puteți afla mai multe despre asta în recenzia noastră CyberGhost.

Urmăriți American Horror Story Torrent

În cele din urmă, sunt torente. Torrenting funcționează prin conectarea computerului dvs. la o rețea de calculatoare, fiecare dintre acestea transferând o mică parte a fișierului. Deoarece nu există o locație centrală pentru fișier, este mult mai dificil să aplicați legile privind drepturile de autor cu privire la descărcarea fișierelor de torrent (citiți ghidul nostru ilegal pentru torent mai multe).

how-to-ceas-american horror-poveste-torrent

O căutare rapidă pe site-urile populare de torrenting arată că toate episoadele și anotimpurile din American Horror Story sunt disponibile pentru a fi descărcate. Acestea fiind spuse, nu ar trebui să descarci nimic fără VPN. Chiar dacă este mai dificil să aplici greve de copyright, se întâmplă, ceea ce înseamnă că poți fi pe blocul de tăiere dacă mergi la acesta neprotejat.

Cel mai bun VPN pentru ghidul torrenting ne arată preferatele pentru conexiunile peer-to-peer. NordVPN se află pe primul loc al listei, datorită în mare parte serverelor sale torrenting dedicate. Aceste servere sunt create pentru creșterea conexiunilor P2P pentru lățimea de bandă crescută și sunt doar unul dintre numeroasele tipuri de servere de specialitate oferite de NordVPN, după cum puteți vedea în recenzia noastră NordVPN.

Gânduri finale

Există o mulțime de moduri de a transmite în mod oficial American Horror Story, dar opțiunile gratuite sunt puține și departe. Indiferent de traseul pe care îl parcurgeți, ar trebui să utilizați un VPN pentru a ocoli geoblocurile pe care le-au pus platformele de streaming sau pentru a vă asigura conexiunea. Puteți citi recenziile VPN pentru a găsi cel mai potrivit pentru dvs..

Consultați și arhiva noastră de streaming pentru articole la fel ca acesta. De curând am publicat cum să vizionăm One-Punch Man și cum să vizionăm Zona Amurg, așa că, dacă te interesează aceste spectacole, citește ghidurile noastre.

Cum urmărești American Horror Story? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map