Cum să te uiți mai bine sunați-l pe Saul în 2020: este totul bun, omule

Better Call Saul este o precupare a lui Breaking Bad și îl urmărește pe Saul Goodman – unul dintre cele mai colorate personaje din saga lui Walter White – în timp ce evoluează de la a fi un avocat în luptă în partea de jos a alimentației pe care am crescut să o iubim. Deoarece este un spectacol masiv popular, ne-am gândit că îi vom ajuta pe oameni să vă arătăm cum să vizioneze Better Call Saul online.


Numele real al lui Saul Goodman este Jimmy McGill, iar cândva a fost foarte diferit de semicriminalele care vorbesc fără probleme, etic, flexibile în Breaking Bad. Când se deschide mai întâi Saul Call, biroul său se află în spatele unui salon de unghii, practic nu are clienți și își petrece cea mai mare parte a zilei având grijă de fratele său bolnav, un partener la o firmă de avocatură topflight..

Jimmy a decis să-și pună trecutul ca un om în spatele lui și să se descurce cu seriozitate ca avocat în fața micuțului, dar circumstanțele conspiră împotriva lui – la fel ca și propriul său personaj – și încet, dar sigur, el este transformat în Saul Goodman.

Better Call Saul este la fel de mult un studiu al personajelor cum a fost Breaking Bad și îl recomandăm cu siguranță pentru oricine îi place dramele profunde. Cu toate acestea, orice faceți, nu-l urmăriți înainte de Breaking Bad sau veți distruge acest spectacol – în serios. Avem un ghid despre cum să urmăriți Breaking Bad, așa că verificați acest lucru mai întâi înainte de a urmări Better Call Saul.

Cum să vizionezi mai bine sunați-l pe Saul online

Până în prezent, patru sezoane de Better Call Saul au difuzat rețeaua de domiciliu a AMC, sezonul 5 pentru Better Call Saul fiind prevăzut pentru 2020. Deoarece AMC nu are o rețea de streaming proprie, cum ar fi, să spunem, Showtime o face (consultați cum să urmăriți ghidul miliardelor pentru un singur spectacol excelent în rețeaua), Better Call Saul poate fi găsit în integralitatea sa pe Netflix.

Mai bine-Call-Saul-Netflix

La fel ca un alt spectacol AMC, Mad Men, în măsura în care putem spune că Netflix de fiecare țară poartă tot ce este mai bine Call Call, ceea ce înseamnă că tot ce ai nevoie este un abonament Netflix și ești bine să mergi.. 

În funcție de locația dvs., Netflix poate costa cât 10 USD pe lună și deschide o lume uriașă de divertisment; o recomandăm oricui, mai ales că primești primele 30 de zile gratuit.

Cu toate acestea, dacă sunteți într-o țară pe care nu am verificat-o și nu aveți mai bine să sunați pe Saul în biblioteca dvs., va trebui să folosiți o rețea privată virtuală pentru a se preface ca în altă parte. purta aventurile lui Jimmy McGill. Pe scurt, o VPN vă va ascunde adresa IP și vă va permite să apară ca și cum ar fi altundeva, ceea ce este destul de util.

Cu toate acestea, nu puteți folosi niciun VPN ol pentru a accesa Netflix într-o altă țară. Examinăm motivele pentru care în lucrarea noastră aprofundată privind interdicția VPN Netflix, dar rezultatul este că doar o mână de servicii VPN pot ajunge în mod sigur la Netflix. 

Aflați cel mai bun VPN pentru piesa Netflix pentru crema culturii, deși dacă nu sunteți tipul de citire, puteți sări direct pe site-ul câștigătorului nostru, ExpressVPN.

Cum să vizionezi mai bine sunați-l gratuit pe Saul

Când vine vorba de transmisiunea legală, Netflix este cel mai bun pariu pentru a urmări mai bine Sun Call pe o țară. Cu toate acestea, internetul nu ar fi internetul dacă nu ar exista o mulțime de moduri mai ambigue din punct de vedere moral de a surprinde crearea unui personaj atât de ambiguu moral ca Saul Goodman. 

Într-adevăr, gândiți-vă la ce va face Saul.

Când vine vorba de site-uri de streaming neplăcut, puteți să vă alegeți, dar de-a lungul anilor am constatat că PutLocker este cel mai de încredere – sau poate cel mai puțin de încredere – al său. O verificare rapidă arată că are Better Call Saul sezonul 1 până la 4 acolo și în bună ordine, de asemenea.

Mai bine-Caul-Saul-PutLocker

Cu toate acestea, cu excepția cazului în care îți place foarte mult să fii bombardat cu reclame porno, jocuri de noroc și alte lucruri care se bucură cel mai mult în confidențialitate, îți recomandăm să instalezi unul dintre cei mai buni blocanți pop-up atunci când vizitezi PutLocker sau orice site ca acesta. De asemenea, în timp ce vă aflați, nu aveți una dintre cele mai bune soluții antivirus care rulează în fundal. Ne place foarte mult Bitdefender, așa că verificați-l.

Cum să te uiți mai bine cheamă-l pe Saul pe Kodi

O ultimă opțiune de streaming este Kodi, care, dacă nu ați auzit niciodată de aceasta, este o platformă media care a fost odată dezvoltată pentru Xbox, dar care acum este disponibilă pe aproape toate dispozitivele de acolo. Probabil îl puteți rula pe sistemul de operare al mașinii dvs., dacă doriți.

Dacă doriți să aflați mai multe despre cum funcționează Kodi, consultați ghidul nostru complet Kodi, dar se reduce la instalarea acestuia, atunci negociați-vă drumul prin cele mai bune depozite Kodi – și unele dintre cele mai grave – pentru a găsi suplimentul pe asta are emisiunea pe care o dorești. 

Am găsit Better Call Saul la suplimentul Poseidon, care poate fi găsit sub repoziția Kodil. Cu toate acestea, utilizarea Kodi pentru a urmări conținut protejat de drepturi de autor este ilegal din punct de vedere tehnic, așa că vă recomandăm să aveți una dintre cele mai bune VPN-uri pentru alegerile Kodi angajate atunci când parcurgeți această rută..

Mai bine cheamă Saul Torrents

Ultima opțiune pentru a urmări Better Call Saul despre care vom discuta în acest articol este chinuitoare. Dezavantajul său este că veți putea avea de fapt copii ale spectacolului în posesia dvs., fără a fi nevoie să vă bazați pe site-uri de streaming nesigure. 

Cu toate acestea, dezavantajul său este că torrentingul este probabil cel mai monitorizat mod de a-ți capta distracția preferată. Torrenting-ul fără a avea o VPN activată înseamnă doar a cere probleme.

Am găsit toate anotimpurile de la Better Call Saul pe The Pirate Bay, deși, ca de obicei, nu vom beneficia de calitate. Cu toate acestea, recunoaștem unele dintre mânerele încărcătorilor, deci ar trebui să fiți bine.

Mai bine-Call-Saul-Torrents

Înainte de a te aventura chiar pe The Pirate Bay sau alte site-uri de torrente alternative, vă recomandăm să consultați articolul nostru cu privire la cel mai bun VPN pentru torrenting, astfel încât să vă puteți păstra în siguranță. Dacă doriți să săriți misiunea de citire, suntem mari fani ai NordVPN când vine vorba de partajarea de fișiere P2P, astfel încât puteți verifica serviciul folosind perioada de rambursare de 30 de zile..

Gânduri finale

Better Call Saul este unul dintre spectacolele mai interesante prezentate astăzi, deoarece este unul dintre puținele care arată modul în care un personaj poate fi modelat în funcție de circumstanțele sale, chiar dacă acestea nu înseamnă să fie. În unele privințe, este chiar mai puternic decât Breaking Bad în această privință, deși îi lipsește explozivitatea emisiunii părintești.

Ce părere aveți despre Better Call Saul? Vrednic moștenitor sau sărman pretendent? Vă rugăm să ne informați în comentariile de mai jos, precum și orice modalități prin care ne-am fi ratat pentru a viziona acest mare spectacol. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map