Cum să te uiți la Outlander Online în 2020: o Saga scoțiană

Outlander este unul dintre puținele spectacole de succes pe care le-a produs serviciul de streaming Starz. A fost întâmpinat cu aclamări, în mare parte din partea fanilor, și a fost reînnoit recent pentru a cincea și a șasea sezoană. Deoarece mixul de romantism, intrigă și evenimente istorice este greu de găsit online, am creat acest ghid cu privire la modul de a urmări Outlander.


Outlander este un amestec interesant de elemente. Este povestea lui Claire Randall, o fostă asistentă de război, care este transportată de la sfârșitul anilor 1940 până la mijlocul secolului 18, în timp ce a investigat pietrele legendare în picioare, în timpul unei călătorii în Scoția cu soțul ei.

Scoția poate fi ciudată în cele mai bune perioade, însă perioada în care Claire se regăsește este una de revoltă, când mulți scoțieni, în special cei din Highlanders, încercau să-l pună pe tron ​​pe regele Charles. Rebeliunile jacobite au fost treburile îndelungate și sângeroase, care au schimbat Țările de Jos pentru totdeauna, conținând sfârșitul culturii gaelice așa cum exista în Scoția.

În afară de toate acele tumulturi, în Outlander există și o mulțime de romantisme, în timp ce Claire se găsește călcată de mulți bărbați drăguți și înveseliți. Simultan, emisiunea sare din anii ’40 pentru a arăta cum se confruntă soțul lui Claire cu dispariția ei bruscă.

În total, se întâmplă multe, iar Outlander se distrează cu numeroasele ei întoarceri, precum și cu o poveste destul de amuzantă. Să vedem unde îl puteți urmări pe internet.

Urmăriți Outlander Online

Cel mai simplu mod de a urmări Outlander este de a merge la Starz și de a viziona acolo. Acestea fiind spuse, este disponibil doar pentru rezidenții din SUA, cum ar fi, spun Hulu (consultați cel mai bun VPN pentru Hulu). Oameni din alte țări sunt geoblocați să privească. Există modalități în acest sens despre care vom vorbi puțin. Oricum, veți obține o probă lunară a serviciului gratuit, ceea ce ar trebui să fie suficient timp pentru a vedea dacă vă place suficient pentru a rămâne.

Outlander-Starz

În afara S.U.A., cel mai bun pariu pentru vizionarea Outlander este Netflix. O privire rapidă în jur arată că ar trebui să fie disponibilă în majoritatea țărilor UE (am verificat Cipru, Olanda și Italia), precum și Canada. Accesarea Netflix-ului din alte țări este totuși dificilă. Niciuna dintre cele mai bune alegeri proxy gratuite noastre, de exemplu, nu poate trece de interdicția VPN Netflix.

Outlander-Netflix

Dacă doriți să accesați ofertele Netflix ale altor țări sau să vizionați Starz din afara S.U.A., va trebui să aveți nevoie de o rețea privată virtuală. Vă recomandăm ExpressVPN, deoarece este cel mai VPN rezistent la Netflix pe care l-am testat. Deși va trebui să comutați serverele periodic, la momentul scrierii, am trecut prin câteva țări bine, fără o eroare proxy la vedere.

Dacă doriți să aflați mai multe despre ExpressVPN înainte de a face angajamentul, consultați recenzia noastră ExpressVPN. Dacă doriți să explorați alte opțiuni, citiți cel mai bun VPN pentru articolul Netflix. Un test rapid arată că toate selecțiile din acea listă vor funcționa și pe Starz. Pe lângă ExpressVPN, NordVPN și CyberGhost vă vor duce acolo unde doriți să fiți.

Urmărește Outlander online gratis

Desigur, aceasta fiind internetul și toate, nu trebuie să plătiți decât dacă doriți. În loc să scuipați prin toate site-urile de streaming dodgy, am decis să facem săpăturile și am constatat că singurul care nu ne-a spamat cu un milion de pop-up-uri și care a efectuat și Outlander a fost Putlocker.

Outlander-putlocker

Este posibil să doriți totuși să utilizați unul dintre cei mai buni blocanți pop-up în timp ce accesați acest site web, deoarece am primit rapoarte în trecut cu privire la traficul de droguri. Vezi și recenziile noastre despre software antivirus, doar în cazul în care blocantul de anunțuri nu este suficient.

Torrents Outlander

Pentru cei care sunt mai mult torrenting decât streaming, am făcut, de asemenea, o verificare rapidă pe The Pirate Bay și am găsit mai multe torente active din Outlander, dar nu am putut găsi unul care a avut toate anotimpurile într-un singur fișier..

Outlander-torenți

Desigur, se aplică rezervările obișnuite. Este posibil ca torrentul să nu fie ceea ce este publicitat și, pentru tot ce este bun și sfânt, trebuie să utilizați unul dintre cele mai bune VPN-uri pentru torrenting atunci când accesați The Pirate Bay sau site-uri web alternative pentru torrent. Dacă nu, este posibil să fii într-o lume rănită, deci activarea unei VPN este doar mișcarea inteligentă. Preferatul nostru este NordVPN. Citiți recenzia noastră NordVPN pentru a afla de ce.

Urmăriți Outlander cu Kodi

Un alt mod de a urmări aventurile lui Claire este folosind Kodi, o platformă media dezvoltată inițial pentru Xbox, care este acum disponibilă pentru aproape orice dispozitiv. Configurarea inițială este copleșitoare și de aceea am scris un ghid Kodi pentru a face experiența mai plăcută.

Acestea fiind spuse, nu am reușit să găsim multe dintre cele mai bune suplimente Kodi care au transportat Outlander. Ne ghicim, deoarece emisiunea nu a făcut un nume atât de mare pentru sine sau există o discrepanță între fanii lui Kodi și fanii romanțelor de aventură scoțiene. Oricum, repo-ul dvs. trebuie să fie cCloud, care are o frumoasă bibliotecă de emisiuni TV.

ccloud-captură de ecran

Instalarea cCloud este ușoară. Trebuie doar să urmați instrucțiunile așa cum v-ar face cu orice altă aplicație și ar trebui să fiți bine. Consultați totuși articolul nostru despre cel mai bun VPN pentru Kodi, pentru a putea fi sigur că sunteți în siguranță în timp ce utilizați platforma.

Gânduri finale

După cum puteți vedea, există o mulțime de opțiuni online pentru fanii Outlander, deși unele sunt mai bune decât altele. Acestea fiind spuse, văzând ce a fost Claire până acum nu ar trebui să fie prea greu. Cu câteva clicuri de mouse, puteți fi așezat pe canapea urmărind ultimele episoade.

Dacă sunteți interesat să vizionați mai multe lucruri online, asigurați-vă că consultați biblioteca noastră de articole în streaming. Dacă interesul dvs. pentru securitatea online a fost înrăit datorită acestui articol, vizitați ghidul nostru de confidențialitate online sau parcurgeți selecția noastră a celor mai buni furnizori VPN.

Sunteți fan al Outlander? Aveți sugestii mai bune pentru vizionarea emisiunii online? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map