Cum să te uiți la Lucifer în 2020: Diavolul pe care îl cunoști

Lucifer este o emisiune TV bazată pe o serie de benzi desenate cu același nume, care a fost publicată de DC Comics. În serie, Lucifer, un înger căzut, decide să meargă la Los Angeles și să se distreze în loc să domnească în iad. 


El nu ascunde faptul că este de fapt diavolul, de fapt, chiar opusul: El se laudă și încearcă să convingă toată lumea, dar nimeni nu îl crede. În timpul serialului Lucifer, el se întâlnește cu un detectiv al departamentului de poliție din Los Angeles, Chloe Decker, și începe să o ajute să rezolve cazurile de omor.

Lucifer a fost preluat inițial de FOX, difuzând în 2016, dar a fost anulat în 2018, după trei sezoane. Totuși, atunci Netflix a decis să-i ofere lui Lucifer o șansă. La o lună după anunțul de anulare, Netflix a ridicat emisiunea și l-a reînnoit pentru un al patrulea sezon.

Cum să vizionezi Lucifer online

Dacă doriți să urmăriți online Lucifer, aveți o mulțime de opțiuni. Unul dintre ei este Netflix, unul dintre cele mai mari servicii de streaming de pe internet cu peste 148 de milioane de utilizatori și mii de emisiuni și filme din întreaga lume. 

În total, Netflix este un serviciu solid, dar calitatea și selecția ofertei sale depind de țara în care vă aflați. Acest lucru se datorează faptului că Netflix are drepturi de streaming asupra anumitor titluri din anumite țări.

Chiar dacă Lucifer a devenit o emisiune TV Netflix, aceasta încă nu este disponibilă în orice țară din lume. Acest lucru se datorează faptului că Lucifer a devenit o serie Netflix Originals începând cu cel de-al patrulea sezon înainte. Acest lucru înseamnă că al patrulea sezon este disponibil doar pe Netflix. 

Iată prinderea: doar pentru că Netflix deține drepturile de streaming pentru cel de-al patrulea sezon, asta nu înseamnă neapărat că deține și drepturile de streaming la seria anterioară din fiecare țară. În timp ce Lucifer este ușor accesibil prin Netflix în SUA și Canada, lucrurile sunt diferite în Europa.

how-to-ceas-lucifer-Netflix

De exemplu, în Germania nu îl poți urmări deloc pe Lucifer, în timp ce în România și Bulgaria, Netflix are toate cele patru sezoane. În U.K, pe de altă parte, puteți urmări doar cel de-al patrulea sezon, deoarece alte companii dețin drepturile mass-media pentru anotimpurile unu-trei.

Cu toate acestea, nu există griji, deoarece există VPN-uri și alte modalități care vă permit să vă bucurați de Netflix și de tot ceea ce oferă. Puteți consulta sugestiile noastre pentru cel mai bun VPN pentru Netflix, precum și articolul nostru despre cum puteți bate interdicția Netflix VPN. 

Dacă doriți cu adevărat să vă uitați la Lucifer, dar nu vă doriți să folosiți Netflix, încercați Hulu. Prima lună este gratuită, dar după aceea, va trebui să vă abonați la unul dintre cele trei pachete ale acestora. 

Hulu nu pare să fie prea afectat de disputa privind drepturile mass-media și are primele trei sezoane de Lucifer. Din păcate, însă, nu îl puteți urmări pe Hulu în afara S.U.A. Din acest motiv, poate doriți să consultați cel mai bun VPN pentru Hulu.

În cele din urmă, dacă doriți cu adevărat să vă bucurați de toate cele patru sezoane ale lui Lucifer, ar trebui să vă obțineți un cont Netflix și un VPN decent, care ar trebui să facă truc.

Cum să vizionezi Lucifer online gratis

Înainte de a începe să căutați opțiuni gratuite pentru a viziona Lucifer online, ar trebui să verificați mai întâi dacă streamingul online este legal în țara în care trăiți. În unele țări, streamingul nu este o problemă mare și puteți viziona gratuit Lucifer online, dar unele țări ar putea avea legi stricte împotriva ei. În orice caz, doar pentru a juca în siguranță, ar trebui să verificați cel mai bun VPN pentru sugestiile de streaming.

how-to-ceas-lucifer-free-de streaming-putlocker

Internetul vă permite să vizionați multe lucruri gratuit. Lucifer este unul dintre ei. Puteți urmări diavolul pe mai multe site-uri de streaming diferite, cum ar fi PutLocker și Couchsurfer. Cu toate acestea, prețul pe care îl plătiți pentru streamingul Lucifer este altul: securitatea laptopului. 

Atât Couchsurfer, cât și PutLocker vă oferă acces gratuit la Lucifer și la multe alte seriale și filme, dar sunt încărcate și cu viruși și pop-up-uri rău intenționate, care ar putea să vă infecteze dispozitivul. 

Asigurați-vă că utilizați unul dintre cele mai bune blocante pop-up și software antivirus. Chiar și vizitarea site-ului ar putea fi periculoasă fără protecția corectă.

Cum să-l urmărești pe Lucifer pe Kodi

Un alt mod de a viziona gratuit Lucifer este folosind Kodi, o aplicație de home theater cu mai multe platforme, care a fost inițial dezvoltată de Xbox încă din 2004.

Puteți descărca și instala Kodi pe aproape fiecare dispozitiv, inclusiv Linux, Windows, iOS și Android (aflați mai multe despre cum să utilizați Kodi în ghidul nostru). Descărcarea și instalarea în sine a lui Kodi este total legală și una dintre cele mai bune opțiuni gratuite pentru organizarea filmelor și serialelor. 

Rămâneți pe partea legală, însă, depinde de modul în care folosiți Kodi, deoarece nu tot ceea ce faceți pe Kodi este legal. Complementele, de exemplu, nu sunt legale în mod implicit. 

Dacă nu doriți ca poliția să vă bată pe ușă (Lucifer nu va fi acolo cu ei), poate doriți să verificați dacă suplimentele sunt legale sau nu înainte de a decide să le descarce. 

how-to-ceas-lucifer-free-de streaming-Kodi

Am găsit toate cele patru sezoane de Lucifer în suplimentul Poseidon. Puteți obține acest supliment prin instalarea depozitului Kodil. Doar asigurați-vă că utilizați linkul de instalare potrivit, deoarece acestea se schimbă săptămânal. 

Un alt lucru la care ar trebui să vă gândiți cu adevărat este să utilizați un VPN pentru a evita probleme. Dacă doriți să fiți în siguranță, ar trebui să consultați cel mai bun VPN pentru ghidul Kodi.

Torrenturi Lucifer

Nu în ultimul rând, să vorbim despre torente. Torrenturile sunt o modalitate puternică – dar poate nu cea mai legală – de a urmări gratuit Lucifer online. Puteți găsi seria pe câteva site-uri de torrent, precum Knaben, The Pirate Bay și LimeTorrents.

Fiecare torrent oferă dimensiuni diferite de fișiere și vă permite să alegeți între ele. Puteți descărca episoade individuale sau sezoane întregi; depinde de tine. 

how-to-ceas-lucifer-free-de streaming-Knaben

Folosirea torentelor este ilegală și recomandăm oricui cu câțiva dolari în buzunar împotriva acesteia. Fie treceți direct la Netflix, fie utilizați un VPN pentru torrenting. Dacă doriți cu adevărat să faceți un torent, ar trebui să consultați cu siguranță recenzia noastră NordVPN, deoarece aceasta este una dintre cele mai bune VPN-uri pentru torrenting.

Gânduri finale

Poate ați auzit proverbul „Mai bine diavolul pe care îl cunoașteți decât diavolul pe care nu îl cunoașteți.” Ei bine, în acest caz, acest lucru nu este adevărat. Dacă nu l-ai urmărit pe Lucifer, încearcă. Este un spectacol minunat și disponibil pe internet. 

Fie că este vorba de Netflix, Hulu, servicii de streaming gratuite sau torrente, îl puteți urmări pe Lucifer aproape oriunde. Îl poți admira pe diavol făcând lucruri nu atât de rele chiar și pe televiziunea liberă. 

Ce părere ai despre Lucifer? L-ai urmărit? Ce părere aveți despre opțiunile noastre de vizualizare? Știi ceva mai bun? Spuneți-ne în comentariile de mai jos. Ca întotdeauna, vă mulțumesc pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map