Cum să te uiți la Harry Potter: Harta ta Marauder pentru 2020

Ești o umilă Hufflepuff sau un Slytherin șmecher? Primul film cu Harry Potter a fost lansat în urmă cu aproape 20 de ani, dar cele opt filme din serie sunt clasici atemporali și magici, care încă surprind inimile a milioane de copii și adulți din întreaga lume.


Filmele se concentrează asupra tânărului vrăjitor orfan Harry Potter în timp ce se luptă cu vrăjitorul rău Voldemort în timp ce își face prieteni, studiază la școala magică Hogwarts și învață despre dragoste pe parcurs. Filmele – și cărțile pe care le bazează – își împlinesc adolescența.

Singura problemă este găsirea seriei pentru a o urmări. Ați putea filma filmele pe Blu-ray sau DVD, dar este posibil să nu aveți playerul potrivit. De altfel, este anul 2019, nu 2001. Dacă doriți să știți cum să urmăriți Harry Potter, există modalități mai bune de a face acest lucru, deci să parcurgem cele mai bune căi împreună.

Cum să vizionezi Harry Potter online

Dacă ați folosit Netflix, știți cât de frustrant este să auziți despre o nouă versiune de filmare sau seriale noi, excelentă pe platformă, doar pentru a descoperi că nu este disponibil în țara dvs. Aceasta nu este o problemă dacă utilizați un VPN și știți cum să învingeți interdicția Netflix VPN.

HarryPotter-Netflix-Australia

Dacă doriți să găsiți Harry Potter pe Netflix din SUA, veți fi dezamăgiți. Filmele sunt doar în versiunea australiană, franceză, belgiană, greacă, română, spaniolă și elvețiană a Netflix în prezent. Pentru o VPN care vă va permite să accesați Netflix în acele regiuni, vă recomandăm ExpressVPN (citiți recenzia noastră ExpressVPN).

Nici Harry Potter nu este disponibil pe Amazon Prime Video. HBO a deținut drepturile în SUA până de curând, dar au fost surprinse de SyFy Au fost și pe Hulu în 2018, dar nu mai sunt disponibile.

Închirierea Harry Potter nu este o problemă, deoarece filmele sunt disponibile pentru a fi închiriate sau cumpărate de pe YouTube, iTunes și Filme Google Play.

Dacă nu aveți un abonament prin cablu din S.U.A. și nu doriți să închiriați sau să cumpărați filmele, cel mai simplu și mai bun mod de a transmite Harry Potter este să utilizați Netflix și un VPN din cel mai bun VPN pentru selecția Netflix.

Cum să te uiți la Harry Potter gratuit

Desigur, nu toată lumea are un cont Netflix. Harry Potter este o serie populară, așa că este aproape garantat să se afle pe site-urile de streaming mai puțin reputate de acolo.

Depinde de tine să decidă dacă pirateria este lucrul tău. Nu o susținem și nu o recomandăm, ci doar vă oferim faptele. Dacă decideți să utilizați site-uri de streaming gratuit, actualizați-vă protecția antivirus. Dacă nu aveți un antivirus, instalați unul din lista noastră cu cele mai bune programe antivirus înainte de a continua.

Este, de asemenea, o idee bună să folosiți un VPN pentru a vă proteja. Unele, cum ar fi Surfshark (citiți recenzia noastră de Surfshark), vin cu blocaje malware, ceea ce ar trebui să vă ofere o protecție suplimentară.

Filme123, Putlocker, Yesmovies și Vumoo au la dispoziție serialul Harry Potter pentru a fi transmis, dar site-urile de streaming gratuite ca acestea joacă un joc constant de ascundere și caută cu autoritățile, astfel încât să poată rămâne online. Numele lor de domeniu se vor schimba, dar serviciile vor rămâne în mare parte identice.

Urmăriți Harry Potter pe Kodi

Dacă nu vă place să vă riscați computerul cu ferestrele de tip pop-up și malware, luați în considerare streamingul Harry Potter folosind Kodi și streaminguri suplimentare.

Dacă nu ai mai folosit Kodi înainte, aruncă o privire la ghidul nostru Kodi pentru a începe. Este un player media pe care îl puteți instala pe orice, de pe computer până la dispozitivul dvs. Android. Puteți chiar să îl instalați pe Xbox One.

HarryPotter-Kodi-Yoda

Complementele în flux de pe Kodi au o senzație de „aromă a lunii”. Unii sunt susținuți câteva luni înainte de a fi renunțați, iar alții își iau locul. Multe sunt furci ale unuia dintre suplimentele originale de streaming, Exodus. Un loc bun pentru a urmări noile suplimente de streaming este lista noastră cu cele mai bune suplimente Kodi.

Complementele, cum ar fi Exodus Redux și Placenta, fac acum parte din „mulțimea veche”, în timp ce nou-veniții precum Seren, 13 Clovni și Yoda par să-și ia locul. Instalați unul sau două dintre acestea și vedeți câte fluxuri de Harry Potter puteți găsi.

S-ar putea să fie necesar să căutați depozitele de care aveți nevoie pentru a obține unele dintre aceste componente suplimentare, deoarece acestea se pot schimba destul de repede. Consultați lista noastră cu cele mai bune depozite Kodi pentru a vă ajuta să începeți.

Torente Harry Potter: Bună sau rea idee?

Nu suntem poliția morală aici la Cloudwards, așa că nu putem evita să menționăm torentele când vorbim despre Harry Potter. De exemplu, s-ar putea să vă întrebați că este torrent ilegal și sunteți liber să folosiți torentele pentru a descărca aceste filme.

HarryPotter-piratebay

Tehnic, când vine vorba de Harry Potter, torentarea nu este pe partea legală. Producătorii de filme de la Hollywood iau în serios încălcarea drepturilor de autor, așa că pentru a rămâne în siguranță, ar trebui să utilizați un VPN sau să alegeți un serviciu cloud torrent pentru a vă păstra identitatea ascunsă.

O serie importantă, precum Harry Potter, va apărea pe majoritatea site-urilor web torrent, dar, printre mulți „semănători” sau acționari, poate fi o fire de miere hollywoodiană care caută să-ți asigure adresa IP. Cu toate acestea, cu un VPN axat pe confidențialitate, cum ar fi Accesul la internet privat (consultați revizuirea PIA), acesta nu prezintă un risc prea mare.

O privire rapidă la proxy The Pirate Bay a descoperit că toate filmele erau disponibile și aveau o mulțime de semănători. Acestea fiind spuse, dacă sunteți în căutarea unui torrent, faceți acest lucru pe propriul dvs. risc.

Gânduri finale

Seria Harry Potter este una dintre cele mai de succes serii de filme și cărți realizate vreodată, iar cu serialul prequel Fantastic Beasts care va ajunge în teatre în următorii câțiva ani, franciza va atinge înălțimi și mai mari..

Nu recomandăm să-i torrentăm pe Harry Potter fără un VPN, așa că consultați cele mai bune VPN-uri pentru a face torrenting pentru a vă păstra identitatea. Utilizarea Kodi este o altă opțiune, așa că consultați ghidul Kodi pentru a vă pregăti centrul de media.

În afara închirierii sau cumpărării filmelor, cea mai bună opțiune pentru vizionarea lui Harry Potter acasă este combinarea Netflix cu un serviciu VPN, cum ar fi ExpressVPN sau NordVPN, pentru a transmite fluxul din una dintre locațiile pe care le-am menționat, cum ar fi Australia sau Franța..

Nu uitați să aruncați o privire asupra celorlalte articole de streaming pentru mai multe sfaturi și recomandări și dacă aveți propriul dvs. de împărtășit, informați-ne în comentarii. Mulțumesc pentru citit.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me