Cum să te uiți la Doctor Who Online în 2020

Călătoria prin spațiu și timp este ușoară dacă ești un Timelord. Pentru noi, cu toate acestea, oamenii obișnuiți, totuși, captarea programelor noastre TV preferate necesită să fim la locul potrivit la momentul potrivit sau cel puțin suficient de aproape pentru a seta înregistratorul. Pentru fanii Doctor Who fără mașina lor de timp, asta înseamnă să fii în Anglia la 19:00. în noaptea de duminică.


Fanii din afara Marii Britanii vor trebui să recurgă la viclenie dacă vor să urmărească aventurile Gallifreyanului lor preferat. Din fericire, există o mulțime de alte modalități de a urmări emisiunea, cum ar fi serviciile de streaming.

Cu toate acestea, își schimbă regulat bibliotecile, făcându-le mai greu de urmărit decât sistemul de navigație Tardis. Acesta este motivul pentru care am creat acest ghid cu privire la modul de a urmări Doctor Who, pentru a vă menține la viteză.

Urmărirea clasicilor

Urmăriți Doctor Who Online
© Amazon

A vedea cele mai vechi aventuri ale doctorului este ca timpul să călătorești singur. Primele câteva sezoane ale emisiunii sunt în alb și negru. Abia a apărut culoarea a treia doctor.

Unele episoade mai vechi sunt pe discuri DVD și Blu-ray, așa că căutați-le pe Amazon. Dacă sunteți la fel de bătrân ca doctorul, este posibil să aveți un jucător VHS bătând în jurul lui, care poate reda casetele video vândute pe eBay sau din trunchiurile de mașini.

Cu toate acestea, nu totul din seria clasică este disponibil pentru a fi cumpărat. Casetele master pentru primele sezoane au fost șterse când BBC a șters o încărcătură din arhivele sale pentru a economisi bani în stocare (introduceți glumă belabored despre cel mai bun articol de stocare în cloud aici – ed.). Acestea fiind spuse, există audio pentru fiecare episod și puteți găsi videoclipuri care îl redă cu imagini statice din emisiuni.

La fel ca doctorul, utilizatorii Windows vor înțelege dificultățile de a lucra cu o mașină nesigură. În timp ce nu puteți călători în timp, dacă munca se pierde, vă puteți ușura viața, făcând o copie de rezervă în prealabil. Aruncați o privire la backup-ul nostru online pentru ghidul Windows pentru downdown.

De asemenea, veți vedea ce s-a întâmplat atunci când un spectacol cu ​​buget redus a încercat să pună monștri și străini pe ecran în fiecare săptămână în zilele anterioare CGI. Nu este întotdeauna drăguț. Totuși, lucrurile erau mai simple. Nu a fost nevoie să vă faceți griji în privința încălzirii globale sau a criminalității informatice.

Doctor Who Streams

Amazon Prime Video are cea mai recentă ediție a emisiunii în Statele Unite ale Americii, în Marea Britanie, unde Tardis pare mereu să se termine, telespectatorii pot urmări încarnarea modernă a seriei de pe Netflix. Dacă intenționați să vă înscrieți la acest serviciu, citiți articolul nostru de hacks Netflix pentru a vă ajuta să începeți.

Pentru plătitorii de taxe de licență britanici, BBC iPlayer vă permite să accesați episoadele moderne. Este blocat în afara Marii Britanii, dar există modalități de a evita acest lucru. Uitați-vă la cel mai bun articol VPN pentru iPlayer pentru sfaturi.

iPlayer

Găsirea seriei clasice la serviciile plătite este mult mai dificilă. Hulu a avut parte de episoade selecte în trecut. Vă recomandăm să căutați biblioteca actuală din regiunea dvs. pentru a vedea dacă sunt disponibile. Twitch și BBC au difuzat și episoade clasice, așa că urmăriți-le în caz că o fac din nou.

Stream medicul care gratuit

Site-uri precum Couchtuner vă permit să reglați oriunde și oricând, dar legăturile au obiceiul să se regenereze de fiecare dată. Google este prietenul tău când vine vorba de găsirea lor.

Legalitatea acestor site-uri este deschisă întrebării. Dacă le utilizați pentru a vizualiza lucrări fără drepturi de autor sau pentru care ați plătit (dacă sunteți plătitor de taxe de licență, de exemplu), apele legale devin posibile.

Merită să aveți instalat un blocant pop-up atunci când navigați pe site-uri de streaming, întrucât nu știți niciodată ce se ascunde în fundal. JavaScript rău intenționat poate fi mai greu de observat decât Tăcerea.

Doctor Who și Kodi

Debutând în 2004, platforma mass-media Kodi a fost cu ceva mai lungă decât nu-Who. Este o modalitate excelentă de a vizualiza conținutul media. Dacă vă interesează să-l încercați, citiți ghidul nostru Kodi pentru sfaturi despre configurarea acestuia și obținerea la maximum.

Are o selecție largă de suplimente care vă permit să transmiteți fluxuri media și puteți găsi unul cu Doctor Who. Este o aplicație software excelentă și pentru tinkerers, așa că ar trebui să se potrivească cu Wannabe Timelords în jos. Consultați articolul nostru despre cele mai bune depozite Kodi pentru mai multe.

Ascunderea în spatele canapelei

Există, de asemenea, locuri în care poți turna episoade Doctor Who. Torrenting-ul este o zonă legală gri, dar primele episoade din anii ’60 pot fi împărtășite în anumite țări. Drepturile de autor folosite pentru a expira 50 de ani de la crearea unei lucrări, și încă o fac în multe părți ale lumii, făcându-le domenii publice.

Datorită unui monstru care ar speria chiar și Doctor Who, avocatul corporatist, multe locuri au extins durata dreptului de autor la 70 de ani, așa că dacă sunteți rezident al uneia dintre aceste țări, va trebui să așteptați mai mult dacă sunteți nu dorește să-ți donezi pălăria pirat.

Dacă vrei să cauți colțurile mai întunecate ale web-ului, s-ar putea să te descurci singuri cu câțiva monștri. Virusii, troienii și alte gremlins se pot ascunde în spatele celor mai nevinovate link-uri cu aspect. Streamingul și site-urile torrenting trebuie utilizate cu atenție. Vă recomandăm să nu faceți clic pe anunțurile lor și să verificați dublu nimic din ceea ce intenționați să faceți clic.

Protejarea conexiunii dvs. cu o rețea privată virtuală vă poate oferi liniște sufletească. Ca o șurubelniță sonică, un VPN poate rezolva multe probleme doar printr-o simplă apăsare a unui buton. Folosește și articolul nostru despre securitatea VPN și vei fi mai greu de hackat decât Dalek Pathweb. Înscrierea la unul dintre cele mai bune VPN-uri pentru torrenting vă va ajuta, de asemenea, să vă feriți de ochii nevăzători.

Gânduri finale

Aventurile cu prilejul doctorului au fost concepute ca un mijloc de a aduce istorie copiilor. Atunci când extratereștrii și monștrii au fost introduși, au avut parte de hituri mari cu spectatorii și în scurt timp istoria nesecată în centrul spectacolului.

În zilele noastre, televizorul ocupă un loc în spatele altor formate. Din fericire, asta nu înseamnă că nu ne putem bucura în continuare de spectacolele noastre preferate, chiar dacă trebuie să găsim noi modalități de a face acest lucru.

După cum puteți vedea, există aproape tot atâtea modalități de a-l urmări pe doctor, precum există doctori. Spune-ne dacă ai reușit să-l rezolvi pe Who folosind oricare dintre metodele descrise. Dacă cunoașteți unul mai bun, spuneți-ne despre asta în comentariile de mai jos. Mulțumesc pentru citit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map