Cum să te uiți la Cowboy Bebop în 2020 înainte ca Netflix să-l strice

Cowboy Bebop este un serial anime original care reușește să depășească atât de multe genuri, dar este un fior doar să-l urmărești din acest motiv. A transformat mulți sceptici în gândirea că animația japoneză ar putea avea un merit, până la urmă. Pentru a vă asigura că vă alăturați și pe rândul credincioșilor, am creat acest ghid cu privire la modul de vizionare Cowboy Bebop online. 


Anime original a fost lansat în 1998 și urmează la început aventurile lui Spike și Jet, doi vânători de recompense care călătoresc prin galaxia la bordul Cowboy Bebop, o mică navă spațială ținută împreună atât de ingeniozitate cât și de know-how structural. După câteva episoade, li s-au alăturat Faye și alții, Faye îndeplinind în special rolurile pentru multe dintre planurile bandei.

Spectacolul variază foarte mult ca temă. Atât Spike, cât și Jet sunt bărbați dezamăgiți, dar de principiu, trecutul lui Spike venind adesea să-l bântuiască. Pe de altă parte, Faye este un artist conmoral aproape imoral, creând tensiune în echipaj din când în când. Acestea fiind spuse, pe lângă explorarea acestor subiecte grele, Cowboy Bebop are parte și de o mulțime de râsuri, făcând un amestec neclar de tonuri, într-adevăr.

Cowboy Bebop a difuzat doar 26 de episoade și a devenit un pic clasic de cult. De asemenea, mulți sunt iubiți pentru simplul fapt că sunt unici. Găsirea ei online poate fi dificilă, așa că am pus la cale următoarele moduri prin care poți urmări Cowboy Bebop online.

Urmărește Cowboy Bebop Online

Când vine vorba de streamingul legal, există câteva opțiuni pentru a urmări Cowboy Bebop. Atât Hulu, cât și Amazon Prime Video îl oferă. Hulu este alegerea mai bună, deoarece puteți transmite doar conținutul inimii dvs. dacă sunteți abonat. Între timp, Amazon te face să plătești separat pentru spectacol, care este versiunea originală japoneză, așa că fie ai fi vorbit mai bine limba, fie ai învățat să trăiești cu subtitrare..

Cowboy Bebop Amazon

Ne gândim că, pentru majoritatea oamenilor, Hulu este pariul mai bun. Cu toate acestea, vine cu propria sa problemă, și anume că Hulu este geoblocat către oricine nu folosește o adresă IP a S.U.A. Este o rușine pentru oricine din afara statelor, întrucât Hulu are toate cele 26 de episoade de Cowboy Bebop, atât în ​​versiuni subbătute, cât și în mod dublu..

Cowboy Bebop Hulu

Dacă nu sunteți în America, dar doriți totuși să accesați Hulu – în afară de Cowboy Bebop, are și alte spectacole grozave, cum ar fi The Handmaid’s Tale și Castle Rock – puteți ocoli blocul folosind o rețea privată virtuală sau VPN. Am creat o listă cu cele mai bune VPN pentru Hulu, toate funcționând ca un farmec.

Ultima opțiune legală este Funimation, care poartă tot Cowboy Bebop atât în ​​engleză cât și în japoneză. De asemenea, are aproape toate anime-urile pe care le-ai putea viziona vreodată, câștigând o mențiune în ghidul nostru despre cum să vizionezi Dragon Ball. Dacă sunteți fan al genului, acest site este indispensabil.

Cowboy Bebop Funimation

Cu toate acestea, un geobloc își crește capul urât cu Funimation. Nu este la fel de strict aplicată ca interdicția Netflix VPN sau cea a lui Hulu, totuși, am reușit să trecem destul de ușor prin ExpressVPN. Vezi recenzia noastră ExpressVPN pentru a vedea detaliile acestui excelent serviciu VPN.

Cowboy Bebop Adaptare la acțiune live

Popular ca Cowboy Bebop este încă, chiar și după ce au trecut 20 de ani, a fost inevitabil ca cineva să ajungă în cele din urmă să licențeze drepturile și să-l revoce. Netflix a fost primul care a ridicat acel anume anunt și a anunțat că va face o versiune live-action a anime-ului de reper. 

La momentul scrierii, nu a existat niciun anunț despre momentul în care va începe filmarea, cu atât mai puțin să fie difuzat. Netflix îl are în biblioteca sa, dar nu există alte informații decât o scurtă descriere despre care va fi spectacolul.

Cowboy Bebop Netflix

Vom actualiza acest articol când va veni momentul. Cu toate că, după ce am văzut ce s-a întâmplat cu Bleach, nu am spera că Cowboy Bebop de Netflix va fi unul bun.

Urmărește Cowboy Bebop gratuit

Cu toate acestea, dacă toate vorbirile de mai sus despre abonamente și VPN-uri sună ca o problemă prea mare pentru dvs., există și o mulțime de opțiuni de streaming gratuite disponibile. Am găsit Cowboy Bebop pe două site-uri de streaming ilegale, deși suntem siguri că pirații mai curați dintre voi ar putea găsi încă câțiva.

În primul rând, este PutLocker, care este o sursă destul de constantă pentru fluxuri de înaltă calitate, după cum puteți vedea singur în ghidurile noastre despre cum să vizionați scutul și cum să vizionați Archer. Nu numai că are toate cele 26 de episoade dublate în engleză, dar oferă și filmul Cowboy Bebop, singura dintre opțiunile noastre de a face acest lucru.

Cowboy Bebop PutLocker

A doua opțiune este Animefreak, un site de streaming ilegal dedicat – poate ați ghicit – anime rips. Interfața este la fel de plictisitoare ca orice, dar oferă toate episoadele de Cowboy Bebop atât în ​​dub engleză, cât și japoneză cu subs. 

Cowboy Bebop AnimeFreak

Totuși, ambele site-uri sunt pline de reclame pop-up și de alte trucuri urâte de malware. Din acest motiv, vă recomandăm să utilizați unul dintre cele mai bune blocante pop-up și una dintre cele mai bune soluții antivirus înainte de a vă aventura pe oricare site.

Cowboy Bebop Torrents

Dacă credeți că vizionarea dvs. ilegală de Cowboy Bebop este o școală ceva mai veche, atunci există mereu torent. O privire rapidă pe The Pirate Bay arată că există o mulțime de opțiuni disponibile, așa că nu va trebui să vă faceți griji să nu găsiți nimic, cum ar fi cu Timeless. Există mai multe torente cu toate cele 26 de episoade, precum și filmul și chiar coloana sonoră.

Cowboy Bebop Torrents

Cu toate acestea, ca în cazul tuturor lucrurilor ilegale de pe internet, este destul de important să vă protejați în timp ce utilizați partajarea de fișiere P2P. În caz contrar, s-ar putea să ajungeți prin a primi o scrisoare neplăcută sau chiar o vizită din partea paznicului dvs. local pentru drepturi de autor. Vă recomandăm să utilizați oricare dintre cele mai bune VPN-uri pentru torrenting, pentru unul, deși puteți utiliza și site-uri alternative de renume mai renumite..

Gânduri finale

Cowboy Bebop este un serial de reper care, la fel ca Evangelion, a modelat anime și a influențat și nenumărate alte opere creative. O recomandăm oricărei persoane care îi place o poveste profundă, cu o dezvoltare puternică a personajelor. Sperăm că sfaturile de mai sus te vor împinge pe tot ceea ce te-a împiedicat să îl privești.

Ce părere aveți despre Cowboy Bebop? Este o piesă de artă seminală sau doar câțiva maniaci care aleargă în jurul unei nave spațiale? Spuneți-ne în comentariile de mai jos. Dacă credeți că am omis orice căi pentru a privi Cowboy Bebop, am fi, de asemenea, mai mult decât fericiți să vă auzim. Mulțumesc pentru citit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map