Cum să te uiți la bărbați nebuni în 2020: Înapoi la șaizeci

Vrei să știi cum a fost viața la începutul anilor ’60 pentru persoanele care nu se aflau în contracultură? Mad Men te-a acoperit. Urmează faptele bizare ale lui Don Draper, un executiv publicitar din New York și ale colegilor săi, pe măsură ce își fac drum într-un deceniu foarte confuz. Pentru a vă asigura că îl puteți urmări, am creat acest ghid cu privire la modul de a urmări pe Mad Men.


Așa cum spune prezentarea episodului 1 al lui Mad Men, episodul 1, titlul se referă la directorii de reclame, care s-au numit „nebuni” pentru stilul de viață agitat pe care îl trăiau în timp ce lucrau pe Madison Avenue. Pe lângă faptul că munceau ca nebuni, au băut, s-au jucat și și-au curviat viața în timp ce soțiile lor au așteptat cu răbdare să vină acasă, în eter în apartamente minunate din Manhattan sau în case din suburbiile din Jersey..

Don Draper este destul de mult purtătorul standard pentru acest stil de viață. Jucat de Jon Hamm, Draper stă la înălțime, are bărbia la fel de pătrată ca un bloc de tocare și poate vorbi în felul în care iese sau nu. În spatele acestui exterior cizelat, oricine, este înfășurat de secrete și dorințe, chiar el abia înțelege.

Nu este singurul. Întreaga dramatis personae este alcătuită din personaje complicate, cu arcuri puternice, care traversează tot ceea ce America din anii ’60 le poate arunca și ies pe partea cealaltă, schimbată. 

Dacă această combinație de piesă periodică și o scriere cu adevărat excelentă sună ca genul de lucruri pe care le poți acoperi pe canapea în timpul câtorva week-end-uri, citește mai departe în timp ce îți arătăm cum poți urmări online Mad Men.

Cum să urmărești Online Men Men

Mad Men a lansat inițial pe AMC, acasă la Breaking Bad și Better Call Saul, dar rețeaua nu are un site de streaming propriu, mai ales doar câteva dintre cele mai recente episoade și scurtmetraje conexe. Se pare că există o înțelegere cu Netflix, cu toate acestea, așa că majoritatea, dacă nu toate, emisiunile AMC pot fi găsite acolo. Mad Men nu face excepție.

Mad-men-Netflix

Am verificat site-ul Netflix al mai multor țări folosind o rețea privată virtuală și am găsit pe Mad Men în toate, și în toate cele șapte sezoane. Singurul lucru care a diferit între țări au fost subtitrările disponibile. Dacă vrei să urmărești Mad Men, Netflix este cel mai bun pariu al tău; poate doriți să consultați articolul nostru despre cele mai bune hacks Netflix pentru a profita la maximum de experiență.

Dacă vă aflați într-o țară pe care nu am verificat-o și se întâmplă ca Mad Men să nu fie acolo, sau chiar dacă pur și simplu aveți nevoie de subtitrări care nu sunt disponibile în țara în care vă aflați, atunci va trebui să aveți un VPN care să se răsfețe locația dvs. într-o țară la care ați ales. Pentru urechile novice, acest lucru poate suna mult mai complicat decât este, așa că vom explica.

Un VPN este un program care îți redirecționează conexiunea la internet și o criptează, făcându-l astfel încât să poți să pară oriunde serviciul la alegere are un server și să fii mai sigur, pentru a porni. Sunt instrumente destul de utile pentru a avea, dar nu doar orice VPN va funcționa cu Netflix datorită interdicției VPN. Dacă doriți să încercați cum funcționează, consultați cel mai bun VPN pentru articolul Netflix.

Cum să vizionezi pe Mad Men Men gratuit

De asemenea, VPN-urile vin la îndemână dacă decideți să parcurgeți o rută ilegală spre vizionarea Mad Men, mai degrabă decât pe Netflix. Site-urile de streaming ilegale, cum ar fi WatchSeries sau PutLocker, sunt libere de utilizat, dar adesea prezintă riscuri de securitate. Dacă decideți să le vizitați pe oricare dintre ele, va trebui să utilizați una dintre cele mai bune VPN pentru streaming sau riscați să vă expuneți la viruși și malware.

Ceea ce este, în timp ce aceste site-uri sunt foarte convenabile, ele trebuie să câștige bani chiar și fără abonați. Acest lucru o face bombardându-vă cu reclame, unele conțin cookie-uri rău intenționate. Pe lângă utilizarea unui VPN, poate doriți să instalați unul dintre cei mai buni blocanți pop-up și unele programe antivirus înainte de a vă aventura acolo.

Cu această exonerare din drum, am aruncat o privire asupra câtorva site-uri de streaming și am fost surprinși că Mad Men este destul de greu de găsit. Puternicul nostru obicei, PutLocker, nu l-a purtat, lucru ciudat, deoarece are o mulțime de alte spectacole mult mai obscure, precum The Shield și Timeless.

Mad-Men-watchseries

Cu toate acestea, WatchSeries are Mad Men, însă urmărirea acestuia va fi un exercițiu de frustrare, deoarece, chiar și cu toate protecțiile în vigoare, veți fi în continuare confruntați cu o mulțime de redirecții de pagini și pop-up. Bănuiesc că acesta este doar prețul gratuit.

Cum să te uiți la bărbați nebuni pe Kodi

Un traseu mult mai plăcut poate fi instalarea lui Kodi și urmărirea lui Mad Men în acest fel. Kodi a fost inițial dezvoltat ca o platformă de streaming media pentru Xbox, dar acum este disponibil pentru aproape toate dispozitivele de acolo. Consultați ghidul nostru complet Kodi pentru a începe să-l utilizați. 

Ca de obicei, am deschis pentru prima dată suplimentul Poseidon și am găsit acolo Mad Men, toate cele șapte sezoane. Dacă încă nu îl aveți pe Poseidon, se află sub unul dintre cele mai bune depozite Kodi, Kodil, și are aproape toate spectacolele din el. Cu toate acestea, întrucât aceasta este o încălcare a dreptului de autor, doriți să aveți una dintre cele mai bune VPN pentru Kodi angajate înainte de a naviga în marea joasă a pirateriei.

Mad Men Torrents

Vorbind despre pirateria directă, noi încă ne place foarte mult regulile antice ale școlarizării. Desigur, va trebui să utilizați una dintre cele mai bune VPN pentru torrenting atunci când utilizați partajarea de fișiere P2P sau veți face față unor amenzi foarte dure, dar este de neconceput că veți avea pe Mad Men trăind pe hard disk, ideal dacă nu nu aveți cea mai stabilă conexiune la internet.

mad-men-torenți

Pirate Bay are mai multe torente de Mad Men la care puteți scutura un stick, cu ambele sezoane disponibile separat sau chiar spectacolul întreg dintr-o singură dată (totuși va dura ceva până la descărcare). Majoritatea încărcărilor par a fi de asemenea de bună calitate, deși întotdeauna merită să citiți toate comentariile mai întâi.

Gânduri finale

Mad Men este un spectacol condus de personaje, cu povești bune și o privire intrigantă asupra unei lumi care a dispărut în toate doar câteva decenii. Îl recomandăm oricui caută o arsură lentă plină de mister, iar sfaturile de mai sus te vor ajuta să o urmărești online cu ușurință.

Ce părere aveți despre Mad Men? Prea lent sau doar corect? Spuneți-ne în comentariile de mai jos, precum și orice sfaturi pe care le puteți avea pe care nu le-am menționat. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map