Cum să te uiți la Archer Online în 2020: Lana, Lana, LAANAAA

Archerul ar putea fi spectacolul cel mai nebun din ultimele decenii, împingând limitele animației și bunului gust în egală măsură. Indiferent de povestea, scriitorii aruncă în glume necorespunzătoare, referințe din afara contextului și situații absurde. Pentru a vă asigura că puteți rezolva problema, am creat acest ghid despre cum să urmăriți online Archer.


În primele sezoane, Archer are loc în ISIS, o agenție privată de spionaj, în timpul Războiului Rece. Perioada de timp nu este clară, deoarece calculatoarele sunt diagrame greoaie, însă agenții și personalul de asistență se plimbă cu telefoane flip. De asemenea, suntem siguri că Uniunea Sovietică nu a avut un program android ucigaș (dacă androizii ucigași sunt chestia ta, citiți ghidul nostru pentru vizionarea Westworld).

Personajul principal este bărbatul-copil Sterling Archer, agentul principal al ISIS datorită mamei sale Mallory care conduce compania. El este ucigaș cu sânge rece, femeie, alcool și băiatul mamei, dar este, de asemenea, un depozit masiv de lucruri obscure.

Ajutându-l, împotriva judecății lor mai bune, sunt Lana, o războinică a Amazonului, precum și personalul de asistență al ISIS, de la contabilul Cyril Figgis, de la contabilul Cyril Figgis, șeful de resurse umane al luptătorului în cuști, Pam, și moștenitoarea tulburată, adezivă și lipitoare Cheryl.

După cum vă puteți imagina, grupul ajunge în situații nebune, iar scriitorii sunt buni să echilibreze clipurile personajelor, umorul vizual neplăcut și poveștile de la thrillere de spion ieftine, alimentate printr-o oglindă magică. Este un ceas grozav dacă aveți umor întunecat și shenanigani off-the-wall, așa că haideți să vedeți unde îl puteți urmări pe Archer online.

Cum să vizionezi Archer online

Archer este de la grajdul rețelei FX și, ca și fratele său, The Shield, este disponibil pentru a transmite în flux FX +, care costă doar 6 dolari pe lună și vă oferă acces la unele emisiuni bune. Cu toate acestea, este disponibil numai în S.U.A., de aceea va trebui să aveți o adresă IP a S.U.A., dacă sunteți interesat. 

Acestea fiind spuse, există o altă opțiune pentru fanii Archer din SUA: Hulu. Going for Hulu are avantajul că biblioteca sa de spectacole este masivă, așa că, pe lângă urmărirea Sterling și Lana bicker, puteți viziona și Bleach sau oricare din alte sute de emisiuni și filme..

arcaș-Hulu

Dezavantajul lui Hulu este că are unul dintre cele mai bune blocuri virtuale de rețea privată din afacere, așa că dacă vrei să îl accesezi din afara SUA sau chiar să folosești un VPN pentru confidențialitate, vei vedea un ecran gol cel mai mult a vremii. Vă va ajuta cel mai bun VPN pentru selecțiile Hulu.

Dacă nu sunteți fan Hulu sau FX + și sunteți în Europa, aveți noroc. Toate cele nouă sezoane de Archer sunt oferite în țările UE, precum și o mulțime de locuri care nu se află la îndemâna Bruxelles-ului. Dacă aveți un abonament Netflix și nu sunteți în Europa, puteți utiliza una dintre cele mai bune VPN-uri ale noastre pentru alegerile Netflix pentru a evita interzicerea Netflix VPN și pentru a urmări dezavantajele lui Cyril..

Archer-Netflix

Ne place ExpressVPN cel mai bine pentru a ajunge la Netflix și face o treabă bună să ajungă și la Hulu. 

Cum să vizionezi Archer online gratis

În această epocă a pirateriei digitale, cheltuirea banilor câștigați din greu pentru divertisment este o decizie conștientă. Pentru aceia dintre voi care nu simt că vor căpăta buzunarele unor directori bine călcați, rupți sau care se simt pur și simplu nihilici pentru a plăti pentru orice, există o mulțime de alte opțiuni pentru a urmări Archer online.

În primul rând, este streaming gratuit, care se face de obicei pe site-uri web neplăcute, cum ar fi Couchtuner și Putlocker, și nu implică nimic altceva decât să navigați acolo, să evitați câteva zeci de ferestre pop-up și să faceți clic pe emisiunea dorită. În momentul scrierii, Putlocker a avut toate cele nouă sezoane de Archer, dar Couchtuner nu a reușit.

Archer-putlocker

Nu am glumit când am spus că acele pop-up-uri sunt prețul pe care îl plătiți, de aceea vă recomandăm să utilizați un browser securizat și să instalați unul dintre cei mai buni blocanți pop-up, dacă nu vă place să vă infectați computerul cu mai mulți viruși decât un CDC laborator. 

Dacă contractezi ceva urât, folosește una dintre cele mai bune soluții antivirus pentru a scăpa de ea. Este posibil să doriți chiar să rulați o scanare după o scurtă vizită. Știm că am făcut-o.

Cum să te uiți la Archer pe Kodi

O altă opțiune de streaming, și nu mai puțin ilegală decât utilizarea Putlocker, este Kodi. Vă permite să rulați și să îl instalați pe aproape orice dispozitiv, dar este dificil de utilizat dacă nu ați obișnuit. Cu toate acestea, avem un ghid complet Kodi care să vă fie mai ușor, așa că verificați dacă doriți să aflați mai multe.

arcaș-Kodi

O privire rapidă în jur arată că suplimentul Poseidon are toate anotimpurile Archer. Îl puteți găsi sub unul dintre cele mai bune depozite Kodi de acolo, Kodil, și ar trebui să se dovedească ușor de instalat. Cu toate acestea, Kodi nu este legal, așa că vă recomandăm să folosiți unul dintre cele mai bune VPN-uri pentru alegerile Kodi atunci când urmăriți Archer sau orice altceva.

Torrenturi Archer

Ultima rută pe care o puteți face este partajarea de fișiere peer-to-peer sau torrenting, așa cum este mai bine cunoscut. La fel de popular ca Archer, există o mulțime de torente pentru plăcerea ta de vizionare. Totuși, torrenting-ul este ilegal, așa că înainte de a merge și a verifica, am angajat unul dintre VPN-urile de la cel mai bun VPN al nostru pentru redresarea torrenting, în acest caz NordVPN.  

Archer-torenți

Acestea sunt doar primele rezultate, astfel încât nu există lipsuri de opțiuni. Acestea fiind spuse, o privire rapidă la câteva comentarii sub unele dintre aceste fișiere arată că există un malware stropit printre fișierele video, așa că aveți grijă atunci când faceți clic.

Gânduri finale

Archer este un spectacol grozav și, după cum puteți vedea, nu vă lipsește opțiunile dacă doriți să-l urmăriți online, așa că dacă vă place să vizionați cu gura căscată, spionii incorecte din punct de vedere politic se sfâșie unul pe celălalt cu unii dintre cei mai buni repartizați ” Voi auzi vreodată, au la el.

Ce părere ai despre Archer? Este cald sau nu? Ce părere aveți despre opțiunile noastre de vizualizare? Știi ceva mai bun? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map