Cum să rezolvați Netflix Cod de eroare m7111-1331-5059 în 2020

Dacă ați folosit vreodată o rețea privată virtuală pentru a accesa Netflix-ul unei alte țări, veți găsi, la un moment sau altul, codul de eroare m7111-5059: „se pare că utilizați un deblocator sau un proxy.” În acest articol, vă vom arăta cum să remediați această problemă folosind oricare din mai multe moduri.


Cel mai bun și cel mai simplu mod este să vă înscrieți pur și simplu la cel mai bun VPN al nostru pentru Netflix, ExpressVPN. Este livrat cu o politică de rambursare de 30 de zile, iar dacă vă înregistrați utilizând acest link, primiți trei luni pe planul său pe tot parcursul anului. Cea de-a doua cea mai bună alegere este NordVPN, care are un plan excelent pe trei ani și aceeași garanție de returnare a banilor.

Ce este codul de eroare m7111-1331-5059?

Eroarea m7111-5059 este cam ceea ce spune pe staniu: Netflix a detectat că utilizați un VPN pentru a accesa site-ul și v-a refuzat accesul. Pentru orice motiv, VPN-ul sau proxy-ul pe care l-ați activat utilizează o adresă IP despre care Netflix știe că aparține unui deblocator și Netflix vă dă o eroare de proxy.

Netflix-Unblocker-eroare

Pentru a afla de ce, vă recomandăm să consultați piesa noastră cu privire la interdicția Netflix VPN, dar, pe scurt, datorită acordurilor de licență pe care compania le-a încheiat cu diverși distribuitori, Netflix afișează doar anumite conținuturi în anumite țări. Aceasta înseamnă că, dacă spunem, sunteți în Statele Unite și doriți să urmăriți americanii, trebuie să utilizați un VPN pentru a accesa Netflix European. Ironic, dar acolo te duci.

Cum să remediați eroarea site-ului Netflix

Există trei modalități prin care poți scăpa de codul de eroare m7111-1331-5059. Primul este cel mai ușor, dar nu funcționează întotdeauna: puteți schimba pur și simplu serverele cu VPN-ul pe care îl utilizați deja. Așadar, în loc să folosiți unul la New York, folosiți unul la Boston (sau Londra la Manchester, sau Amsterdam la Rotterdam; veți primi ideea).

server de-locatii expressvpn-review-

Cu toate acestea, unele servicii, indiferent de ce susțin, pur și simplu nu au sarcina de a perfora prin blocul VPN, așa că poate doriți doar să renunțați la ele. În schimb, vă sugerăm să consultați selecția noastră dintre cele mai bune VPN-uri pentru streaming, care nu vă aduc doar în Netflix, ci și alte servicii majore precum Hulu.

Așa cum am spus în introducere, pariurile dvs. cele mai bune sunt ExpressVPN și NordVPN (verificați cum se compară aceste două în comparația noastră ExpressVPN și NordVPN), deși dacă preferați caii dvs. un pic pe partea întunecată, dați-i lui ProtonVPN o fotografie. 

A treia dvs. opțiune este să renunțați pur și simplu la accesarea Netflix-ului unei alte țări și să faceți să faceți ceea ce vă oferă în țara dvs. natală sau să faceți un spectacol sau un film pe care sperați să îl vizionați. Deși partajarea de fișiere P2P nu este tocmai legală, împărțirea conținutului online datorită războaielor de streaming nu vă lasă prea multe de ales, acum este?

Cum să ocoliți m7111-5059

  1. Comutați serverele în VPN pe care le utilizați
  2. Utilizați un alt serviciu VPN
  3. Urmărește altceva sau torentează-ți emisiunea

Cum să comutați servere

Vom analiza puțin primele două opțiuni în acest articol. Dacă sunteți torenting după, consultați arhiva noastră torrenting sau consultați cele mai bune VPN-uri pentru torrenting.

Primul lucru pe care îl puteți face atunci când doriți să scăpați de codul de eroare Netflix m7111-1331-5059 (sau codul de eroare sau codul de eroare, după caz) este să schimbați pur și simplu serverele în VPN pe care le sunteți folosind. Acest lucru este posibil în toate VPN-urile pe care le-am testat vreodată, de la Surfshark la Windscribe, dar vă vom arăta mai jos cum se poate face în ExpressVPN, deoarece, bine, s-a întâmplat să fie instalat în sistemul nostru.

În primul rând, deschideți aplicația ExpressVPN și încercați să accesați Netflix cu orice server doriți. În acest exemplu, am dorit să verificăm ce trebuie să ne ofere America, așa că am ales un server în New York. Cu toate acestea, am reușit să ne lovim rapid de eroarea site-ului Netflix, dar știm cum să o rezolvăm, așa că cel puțin nu este mesajul „Avem probleme acum să jucăm acest titlu”.

ExpressVPN-Connected-NYC

Următorul pas este la fel de simplu ca să găsești un alt server și sper să funcționeze cu Netflix. Din fericire, ExpressVPN are o mulțime de locații disponibile în Statele Unite, așa că nu va trebui să căutăm mult timp. După cum puteți citi în review-ul nostru ExpressVPN, pentru a schimba serverele, tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe un server alternativ și acesta va comuta automat.

ExpressVPN-Conectarea-DC

Am avut noroc de această dată, iar serverul pe care l-am ales a funcționat bine cu Netflix. Cu toate acestea, kilometrajul dvs. poate varia foarte mult, așa că așteptați-vă să devină o rutină obișnuită. Netflix blochează adresele IP în mod constant, deci nu vă așteptați ca un server dat să funcționeze la nesfârșit. Nu există o modalitate de a remedia Netflix care va fi permanent.

Ce VPN-uri bate Netflix Cod de eroare m7111-1331-5059?

Cu toate acestea, vă puteți ușura viața mult mai ușor în această privință, folosind un VPN care are o evidență mult mai bună în a bate această eroare de streaming. V-am spus deja despre ExpressVPN și NordVPN, ambele fiind grozave și din alte motive, dar nu sunt singurele pe care le puteți încerca.

CyberGhost, Accesul la internet privat și VyprVPN, de exemplu, fac o treabă excelentă de a ajunge la Netflix pe tot globul și ambele sunt puțin mai ieftine decât alegerile noastre de top. Cu toate acestea, nu sunt la fel de fiabile ca și câinii noștri de top, așa că așteptați-vă să petreceți puțin mai mult timp cu bicicleta prin diferite servere.

Tot ce faceți, totuși, nu vă înscrieți la niciun serviciu VPN vechi. Există o mulțime de persoane care pretind că puteți trece la erori de streaming, apoi luați-vă banii și vă lăsați stând cu privirea la un ecran negru cu un mesaj de eroare. Pentru a adăuga rău la insultă, unii dintre ei vor vinde datele de navigare, pentru a porni, așa cum a făcut Avast. Consultați articolul nostru despre cele mai proaste VPN-uri gratuite pentru mai multe exemple.

Gânduri finale

A vedea un mesaj de eroare în timp ce încercați să accesați Netflix al altei țări nu este altceva decât o frustrare momentană: schimbarea serverelor atunci când utilizați o VPN bună ar trebui să rezolve majoritatea problemelor. Dacă ați găsit un server care funcționează, chat-ul live al majorității VPN-urilor va putea să vă ajute.

Dacă nu sunteți sigur ce serviciu este cel mai bun pentru dvs., consultați articolul nostru despre cele mai bune servicii VPN sau, mai bine, verificați singur aceste servicii, utilizând politicile lor de rambursare. ExpressVPN oferă o garanție de rambursare de 30 de zile, la fel ca aproape toate celelalte din lista noastră, ceea ce înseamnă că puteți încerca fără riscuri pentru a vedea dacă vă intră în Netflix și chiar dacă vă place.

Vă dorim multă plăcere de vizionare și asigurați-vă că consultați articolul nostru despre cele mai bune hacks Netflix dacă doriți să aflați mai multe sfaturi și trucuri cu privire la serviciul de streaming. Spuneți-ne experiența dvs. în tratarea blocului Netflix în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, vă mulțumim pentru citire.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me