Cum să ocoliți o eroare de proxy Netflix în 2020

Dacă ați folosit vreodată un VPN și ați încercat să urmăriți Netflix în același timp, probabil că veți întâlni acel mesaj de eroare enervant m7111-5059 și textul însoțitor: „se pare că utilizați un deblocator sau un proxy. Vă rugăm să opriți oricare dintre aceste servicii și să încercați din nou. ” Acest articol se referă la evitarea acestei erori frustrante de proxy Netflix.


Dacă nu ai chef să citești prea mult și vrei doar să te întorci să urmărești deja Archer, cea mai bună modalitate de a evita eroarea de proxy este să te înscrii la oricare dintre cele mai bune VPN-uri pentru Netflix, ExpressVPN sau NordVPN și folosind serverele lor pentru a accesa Netflix.

ExpressVPN derulează în prezent o afacere prin care primești trei luni în plus gratis când te înscrii pentru un an, în timp ce NordVPN are un plan de trei ani aproape imbatabil. Ambele VPN-uri vin cu o garanție de returnare de 30 de zile, deci nu aveți nimic de pierdut.

Dacă doriți un pic mai detaliat, rămâneți pe măsură ce vorbim puțin despre cum funcționează eroarea de proxy și despre diferitele moduri în care puteți să o remediați atunci când apare.

De ce primesc o eroare proxy?

În general, veți primi o eroare proxy doar atunci când utilizați o rețea privată virtuală sau un proxy (duh) în timp ce intrați în Netflix. Există unele cazuri izolate în care persoanele care nu utilizează niciunul nu au fost lovite de eroarea preferată a site-ului Netflix, dar acest lucru este de obicei deoarece furnizorul de servicii de internet utilizează una dintre aceleași adrese IP pe care o folosește și o VPN. 

Netflix-Unblocker-eroare

Pentru explicația completă de ce Netflix nu vă va permite să utilizați un proxy, unblocker sau VPN, vă vom referi la articolul nostru despre interdicția Netflix VPN, dar, pe scurt, se datorează faptului că gigantul de streaming face tranzacții cu distribuitori de conținut pentru afișați doar anumite serii și filme în anumite locuri. 

Pentru a evita acest lucru, multe persoane au început să folosească VPN-urile pentru a apărea ca și cum ar fi fost, să zicem, în Statele Unite, astfel încât să poată urmări spectacole care sunt blocate în regiune. Acest lucru nu stătea prea bine cu partenerii Netflix, așa că Netflix a fost nevoit să pună în aplicare cel mai dur blocant VPN de acolo, rivalizat doar cu cel folosit de Hulu.

Cum ocolesc eroarea de proxy pe Netflix?

Desigur, blocul digital care nu poate fi hackat nu a fost încă inventat, iar Netflix nu este diferit. Tot ce trebuie să faceți atunci când vă confruntați cu eroarea de streaming este să schimbați pur și simplu serverele în VPN pe care le utilizați. Așadar, dacă vă orientați traficul prin Los Angeles, treceți la un server din San Francisco. Același lucru este valabil și pentru Europa: Amsterdam nu funcționează? Treceți la Paris.

server de-locatii expressvpn-review-

Există, totuși, două lucruri care fac acest lucru mai puțin simplu decât ar trebui să fie. Primul este că Netflix este mereu în căutarea adreselor IP pe care consideră că aparțin VPN-urilor sau proxy-urilor, așa că nu vă puteți aștepta ca noul dvs. server preferat să funcționeze prea mult timp. Din când în când va fi întâmpinat din nou cu eroarea de proxy Netflix și va trebui să găsiți un server nou.

A doua acțiune din unguent este că multe dintre serviciile care se consideră un VPN excelent pentru Netflix sunt altceva. Faptul este că, a face parte din serviciile de streaming este unul dintre motivele principale pentru care oamenii se înscriu la VPN-uri, așa că susținerea că puteți face acest lucru pentru clienți este o parte importantă în a face bani.

Cu toate acestea, în testarea noastră pentru VPN-uri care pot bate Netflix, am descoperit rapid că există doar o minoritate de servicii care pot evita eroarea de proxy Netflix, și nici măcar tot timpul. ExpressVPN și NordVPN ar putea fi cele mai bune VPN-uri de acolo, dar chiar și cu ele va trebui să faci dansul serverului Netflix din când în când. Totuși mai rar decât cu alții.

Alte opțiuni care ne plac cu adevărat sunt CyberGhost, VyprVPN și Windscribe, deși vă rugăm să rețineți că planul gratuit al ultimului nu oferă acces Netflix. Nu acuzăm nici serviciul: de ce să oferim ceva gratuit atunci când oamenii sunt atât de clar dispuși să plătească pentru el?

Ce proxy funcționează cu Netflix?

La o notă laterală, niciun proxy nu funcționează cu Netflix. Proxy-urile sunt mult în spatele curbei în comparație cu VPN-urile și încă nu am găsit unul în ultimii ani care să facă treaba. Dacă doriți să par a fi într-o altă țară decât cea proprie pentru a accesa Netflix, VPN-urile sunt calea de urmat. Avem un articol dedicat dacă doriți să aflați mai multe despre ce este un proxy și un VPN.

Gânduri finale

Sperăm că cele de mai sus vă ajută să remediați eroarea de proxy Netflix de care aveți nevoie. Utilizarea unui VPN este într-adevăr singurul lucru care va funcționa, și chiar și atunci, nu fiecare serviciu de acolo este un glont argintiu. Ne place foarte mult ExpressVPN și NordVPN să-și facă treaba, dar există și multe alte servicii acolo, care vor face trucul.

Care sunt experiențele dvs. cu eroarea de proxy Netflix? Obstacol insurmontabil sau supărare momentană? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, vă mulțumim pentru lectură.

FAQ

 • Cum pot remedia o eroare proxy Netflix?

  Există câteva moduri, dar vă recomandăm să vă înscrieți la un VPN care funcționează cu Netflix și apoi parcurgeți serverele până când veți găsi unul care vă permite să accesați Netflix din țara de care sunteți interesat. Recomandările noastre vor funcționa. , în cele din urmă.

 • Cum dezactivez un proxy sau unblocker?

  Accesați meniul VPN-ului sau proxy-ului și îl opriți. Desigur, veți pierde navigarea sigură în acest fel, așa că, în schimb, vă recomandăm să folosiți un serviciu VPN bun care vă va proteja și vă va permite să urmăriți Netflix.

 • Ce înseamnă Unblocker sau Proxy pe Netflix?

  În cazul Netflix, aceasta înseamnă practic orice serviciu care redirecționează traficul dvs. pe o adresă IP care nu îi place Netflix. Gândiți-vă la proxy-urile browser-ului precum ofertele HideMyAss sau VPN-uri precum CyberGhost și NordVPN.

 • Care este cel mai bun VPN gratuit Netflix?

  Nici unul dintre ei. Deși există câteva VPN-uri decente gratuite acolo, niciuna dintre ele nu are capacitatea de a trece prin blocul Netflix. Vă recomandăm să stați departe de orice VPN gratuit care pretinde că vă va intra în Netflix. Probabil vrea doar să vă faceți clic pe datele dvs..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map