Cum să o urmărești pe minunata doamnă Maisel în 2020

De obicei, Amazon Prime Video nu are o listă de spectacole. Totuși, recent, aceasta a fost schimbată. Minunata doamnă Maisel, The Boys and Good Omens s-au alăturat rândurilor lui The Man in the High Castle, cimentând Amazon Prime Video ca o platformă de streaming serioasă care poate face față celor de la Netflix. 


În acest ghid, vă vom arăta cum puteți viziona unul dintre cele mai populare emisiuni Amazon, The Wonder Mrs. Maisel. Spectacolul îl urmează pe Miriam „Midge” Maisel, o soție și o mamă ideale în anii ’50, care locuiește în Upper West Side din New York. După o serie de evenimente proaste, Midge se află în stare de ebrietate într-un club, descoperind un talent pentru stand-up comedy pe care nu a știut niciodată că îl are. 

Cu un scor general de 92 la sută la tomate putrede, The Wonder Mrs. Maisel este una dintre cele mai bune emisiuni TV din jur. În părți egale fermecătoare și hilară, doamna Maisel își aruncă personajele în cele mai improbabile circumstanțe, toate pentru a arăta cum o mamă și o soție răsfățate se pot desprinde din coajă. Citiți mai departe pentru a afla cum să o urmăriți pe Doamna minunată Maisel.

Cum să o urmărești pe minunata doamnă Maisel online

Așa cum am menționat, The Wonder Mrs. Maisel este un exclusiv Amazon Prime Video. Cu toate acestea, în funcție de locul în care vă aflați în lume, este posibil ca Amazon Prime Video să nu fie disponibil sau să aibă o altă bibliotecă de conținut.

minunat-Mrs-Maisel-amazon

Potrivit centrului de ajutor al Amazon, o mică selecție de titluri sunt marcate „vizionați în străinătate”, ceea ce înseamnă că le puteți urmări indiferent de locul în care vă aflați. Totuși, aici se pune accentul pe „mic”. Da, puteți transmite unele titluri oriunde în lume, dar majoritatea bibliotecii Prime Video se vor schimba. 

Din fericire, există o cale în acest sens. Folosind o rețea privată virtuală, puteți apărea la Prime Video ca și cum sunteți oriunde în lume. Un VPN vă schimbă adresa IP, care este ceea ce utilizează Amazon și alte platforme de streaming pentru a vă identifica locația. Deși similar cu un proxy, un VPN este o alegere mai sigură, pe care o puteți citi în VPN vs. proxy vs. Ghidul Tor. 

Amazon nu va putea detecta unde vă aflați dacă utilizați un VPN, așa că indiferent dacă sunteți în China sau Suedia, puteți apărea pe Amazon ca și cum ar fi, spunem, în SUA (citiți cel mai bun VPN pentru Ghid China). Mai mult, deoarece utilizați o nouă adresă IP, Amazon nu va putea urmări datele dvs., ceea ce este uriaș pentru confidențialitatea online.

Avem cel mai bun VPN pentru ghidul Amazon Prime, dar nu este surprinzător, cel mai bun pick-up VPN, ExpressVPN, pe primul loc. După cum puteți vedea în recenzia noastră ExpressVPN, funcționează ușor blocurile VPN pe care le are Prime Video și este rapid în acest proces. De fapt, ExpressVPN a luat coroana în cel mai rapid ghid VPN al nostru.

Cum să o urmărești pe minunata doamnă Maisel online gratis

Dacă nu aveți deja un abonament Prime, puteți viziona întotdeauna gratuit The Marvelous Mrs. Maisel, deși necesită să treceți prin câteva cercuri. 

După o căutare rapidă, am descoperit că toate episoadele The Wonder Doamna Maisel au fost transmise pe PutLocker și Europix. Există o mulțime de site-uri similare cu acestea, inclusiv CouchTuner, care probabil au și fluxuri. 

minunat-Mrs-Maisel-putlocker

Cu toate acestea, nimic nu este cu adevărat gratuit și acesta este cazul acestei rase de site-uri de streaming. Acestea sunt un teren de viață pentru o varietate de infracțiuni informatice, cu totul, de la malware la trackerele de browser gata să vă infesteze computerul.

Pentru site-uri precum PutLocker, un VPN este o necesitate – puteți găsi unele opțiuni în cel mai sigur ghid VPN – dar un antivirus nu este nici o idee proastă. Un antivirus sigur vă va asigura că nu sunt livrate pachete nedorite împreună cu fluxul dvs. Puteți citi cel mai bun ghid pentru software antivirus pentru recomandări, dar pe primul loc îl clasăm pe Bitdefender (citiți recenzia noastră pentru Antivirus Bitdefender).  

Pop-up-urile plagionează, de asemenea, aceste site-uri de streaming, așa că asigurați-vă că citiți cel mai bun ghid al noștrilor blocanți. Deși utilizarea lor poate fi o problemă, site-uri precum PutLocker vă permit să transmiteți gratuit emisiuni TV gratuite. Cu toate acestea, pentru ușurință în utilizare și calitate, este mai bine să adoptați o abordare locală.

Din fericire, există opțiuni pentru asta.

Minunata doamnă Maisel Torrents

Cel mai bun mod de a viziona gratuit The Marvelous Mrs. Maisel este să îl descărcați. Nu îl poți descărca direct. Din cauza legilor privind drepturile de autor în cea mai mare parte a lumii, găzduirea unei descărcări complete a unei opere, cum ar fi o emisiune TV, este un mare nu-nu. Cu toate acestea, dacă utilizați o metodă de descărcare descentralizată, cum ar fi torrenting, puteți să vă ocoliți. 

minunat-Mrs-Maisel-torrent

Torrenting este ca și cum ai descărca biți mici dintr-un fișier de pe mai multe calculatoare dintr-o rețea. Deoarece nici o singură mașină nu deține totul, este mai ușor să ocoliți legile privind drepturile de autor. Fiți atenționat, însă, că conținutul protejat de drepturi de autor este ilegal în aproape toate țările. Acestea fiind spuse, dacă o vei face oricum, ar trebui să fii protejat. 

După cum s-a descris, o VPN vă schimbă adresa IP și este la fel de relevantă pentru torrenting, cât și pentru geoblocuri. Dacă folosești cel mai bun VPN pentru realizarea de torrenturi, poți descărca conținutul inimii tale, fără teama unei notificări de la ISP-ul tău sau, mai rău, a acțiunii din partea titularului dreptului de autor. 

Un VPN este esențial pentru torrenting, dar nici un antivirus nu este o idee proastă. Descărcați fișiere neoficiale de pe internet, ceea ce poate însemna întotdeauna probleme. Vă rugăm să citiți cel mai sigur ghid pentru software antivirus pentru recomandări.

Aruncând o privire pe site-urile populare de torrente – puteți vedea un exemplu ilustrat mai sus – am găsit cu ușurință fiecare episod al Marvelous Mrs. Maisel în cea mai înaltă calitate oferită în: 1080p. Există, de asemenea, o mulțime de semănători pe fiecare dintre fișierele pe care le-am găsit, ceea ce înseamnă că ar trebui să poți descărca un sezon complet cu ușurință. 

Cum să o urmărești pe minunata doamnă Maisel pe Kodi

În sfârșit, o puteți urmări pe The Wonder Doamna Maisel prin Kodi. Kodi este un software de centru media open-source, care este folosit în mod normal pentru organizarea de filme, emisiuni TV și muzică deținută. Cu toate acestea, prin utilizarea de suplimente neoficiale, puteți transmite gratuit filme și emisiuni TV.

minunat-Mrs-Maisel-Kodi

Aceste suplimente funcționează prin sporirea site-urilor precum Europix și CouchTuner, apoi livrarea fluxului prin interfața Kodi. Încă folosești site-uri de streaming ilegale, chiar dacă se face prin Kodi, deci ar trebui să-ți tratezi experiența de vizionare ca atare. Nu porniți un flux fără a fi protejat de cel mai bun VPN pentru Kodi. 

Am găsit fiecare episod disponibil cu suplimentul Poseidon, care are aproape fiecare film și emisiune TV pe care ți le-ai putea dori. Puteți afla mai multe despre utilizarea suplimentelor în ghidul nostru Kodi.

Gânduri finale

Minunata doamnă Masiel ar trebui să fie plăcută, indiferent dacă aveți sau nu un abonament Amazon Prime. Deși emisiunea este disponibilă gratuit pe diverse rute, nu ar trebui să le folosiți neprotejate. Asigurați-vă întotdeauna că sunteți protejat cu un VPN, indiferent dacă utilizați CouchTuner sau Kodi. 

Dacă doriți să aflați cum să vizionați alte emisiuni, asigurați-vă că consultați arhiva noastră de streaming. Avem articole la fel ca acesta, inclusiv recent publicat cum să privim Catfish și cum să vizionăm Sons of Anarchy. 

Cum o priviți pe doamna minunată Maisel? Ce părere aveți despre emisiune? Spuneți-ne gândurile în comentariile de mai jos. Ca întotdeauna, mulțumesc pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map