Cum să învingi interzicerea VPN Netflix din aprilie 2020

Nu toată lumea își dă seama, dar Netflix are o bibliotecă diferită de filme și emisiuni TV pentru fiecare țară în care este activă. Nu este singur în acest sens: Hulu, Amazon, precum și unii deputați Kodi au aceeași restricție. Ceea ce face ca serviciul de difuzare a numărului unu din lume să fie diferit este temutul interzis de Netflix VPN. Acest articol este despre cum să-l învingă.


Teoretic, orice geobloc precum Netflix ar trebui să fie ușor de ocolit prin simpla folosire a unei rețele private virtuale, o modalitate de a pretinde conexiunea dvs. provine din altă parte decât locația dvs. reală. Netflix, cu toate acestea, a pus unul dintre cele mai sofisticate sisteme de detectare a VPN pentru a se asigura că acest lucru nu se va întâmpla.

Înainte de a afla de ce a interzicerii, să aruncăm o privire la motivele care au stat la baza diferitelor versiuni ale serviciului pentru a începe. Vom încheia apoi oferindu-vă câteva VPN-uri care au reușit cumva să rămână cu un pas înainte de Netflix și vă vor permite să accesați Netflix de diferite țări – bine, de cele mai multe ori, oricum.

Dacă toate aceste whys și ce sunt prea multe informații pentru dvs. și doriți doar să cunoașteți cele mai bune VPN-uri pentru a învinge interzicerea Netflix VPN, vă recomandăm să treceți la cele mai bune VPN-uri pentru articolul Netflix. Dacă doriți să mergeți și mai repede, înscrierea la ExpressVPN este biletul de aur al accesării oricărui Netflix de oriunde. Cu acest lucru, să aruncăm o privire asupra punctelor mai fine ale dreptului de autor.

Cinci VPN-uri care funcționează cu Netflix 2020

Netflix și Distribuitori

Legea drepturilor de autor este responsabilă în principal de crearea a aproape 200 de netflixuri. Deși serviciul produce din ce în ce mai mult din propriul său conținut, majoritatea celor pe care le oferă este încă realizată și distribuită de către alții. Acest lucru înseamnă că aceste companii, la rândul lor, spun un lucru în ceea ce se arată unde.

Acest lucru se întâmplă adesea pentru că Netflix nu este singura petrecere care prezintă emisiuni TV și filme. Mulți distribuitori au tranzacții cu rețele din țări care oferă drepturi de vizionare exclusive. Distribuitorii cu greu pot vinde aceleași drepturi de două ori, ceea ce înseamnă că Netflix ar putea să li se permită să afișeze Burn Notice în S.U.A., să spunem că nu îl poate afișa în Olanda, unde o rețea TV locală deține aceste drepturi..

Acest sistem de licențe creează un patchwork ciudat a ceea ce este disponibil și ceea ce nu este în diferite țări. Abonații din SUA au de departe cea mai mare bibliotecă de care dispun, în timp ce unele piețe erau bine și cu adevărat cusute înainte ca Netflix să vină chiar pe scena.

Acești distribuitori sunt cei care determină ce se afișează unde, Netflix însuși are prea puțin de spus în această privință și a recunoscut că ar prefera să arate totul peste tot; după cum vă puteți imagina, există mai mult de câțiva concurenți care se opun acestui lucru.

VPN-uri de blocare Netflix

În calitate de client, abia observați nimic din acest lucru: accesați pur și simplu www.netflix.com și apare pagina principală pe care ați crescut-o pentru a cunoaște și iubi. Cu toate acestea, în spatele scenei, Netflix v-a redirecționat către site-ul țării din care îl accesați.

Rețineți că acest lucru nu are nicio legătură cu țara în care v-ați creat contul, asta afectează doar cât plătiți în fiecare lună (abonații asiatici, în general, plătesc puțin mai puțin decât cei americani, în timp ce europenii, în general, plătesc o sumă mai multă). Adresa IP de la care accesați site-ul determină dacă puteți urmări sau nu Black Panther.

Cineva cu un pic de înțelegător pe internet va fi dat seama de această descriere că tot ce trebuie să faceți este să activați un VPN și să vă deplasați. Un VPN va falsifica o adresă IP, plasându-vă oriunde trebuie să fiți pentru a viziona un anumit film sau o emisiune TV.

Asta făcea multă lume până în ianuarie 2016: toți cei mai buni furnizori VPN ai noștri vă permit să accesați Netflix fără un obstacol. Ceea ce s-a schimbat atunci a fost că distribuitorii cu care Netflix a făcut partener au început să-și dea seama că pierdeau bani pentru că oamenii foloseau Netflix pentru a viziona spectacole.

Întrucât pierderea de bani merge împotriva principiului de bază al oricărei afaceri, Netflix s-a aflat sub o presiune considerabilă pentru a împiedica oamenii să folosească un VPN, fără să pară doar să facă acest lucru. Ca răspuns, serviciul a creat cel mai bun sistem de detectare a VPN în afara Republicii Populare Chineze pentru a prinde autori..

Rezultatul a fost consternarea în masă, deoarece abonații de pretutindeni au fost loviți de erori de proxy la stânga, la dreapta și la centru, ceea ce le-a fost imposibil să urmărească să urmărească o emisiune decât dacă își opresc VPN.

Desigur, de fiecare dată când este pusă în aplicare o soluție pe scară largă, va exista unele daune colaterale. În acest caz, oamenii care foloseau un VPN pentru a-și proteja confidențialitatea nu au putut, de asemenea, să nu poată accesa Netflix, deschizând compania sub acuzațiile că a purtat un război pentru confidențialitate.

Motivul principal aici, la Cloudwards.net, pledăm pentru utilizarea unei VPN este să nu vizionăm filme – este doar un bonus. VPN-urile reprezintă prima linie de apărare împotriva supravegherii guvernamentale, precum și spionarea de către firmele de conducere ale guvernelor. A nu fi capabil să folosești o VPN, chiar dacă ai plecat într-o duminică după-amiază ploioasă, este un lucru rău.

VPN-uri care bat interdicția Netflix

Din fericire, mai mulți dintre cei mai bine clasați furnizori dintre recenziile VPN au reușit să pună laolaltă securitatea și protocoalele necesare pentru a evita detectarea de Netflix. Cu toate acestea, niciunul dintre acestea nu va funcționa tot timpul, va trebui să comutați din când în când serverele pe măsură ce Netflix se va conecta. Aceasta înseamnă că, chiar și după săptămâni de utilizare, uneori veți mai primi o eroare de proxy.

Cu toate acestea, un serviciu bun va avea mai mult de un server pentru a accesa Netflix, așa că, în general, tot ce trebuie să faceți este să accesați meniul VPN și să alegeți un server nou din listă. Până acum, cele mai bune rezultate au fost întotdeauna cu ExpressVPN, așa că recomandăm întotdeauna acest serviciu în primul rând, spre deosebire de IPVanish (citiți comparația noastră ExpressVPN vs. IPVanish). Pe lângă faptul că este cel mai bun VPN pentru streaming, este și cel mai rapid VPN de acolo. Citiți recenzia noastră ExpressVPN pentru mai multe detalii.

ExpressVPN este scump, totuși, pentru cei care consideră că are o investiție prea mare, am recomandat NordVPN. Cu toate acestea, în ultimele luni, vitezele sale s-au dovedit nesigure, iar cititorii au avut nevoie să circule prin zeci de servere înainte de a găsi unul care să funcționeze (citiți recenzia noastră NordVPN pentru detalii). 

Alte două servicii VPN care au venit pe radarul nostru mai recent și care fac o treabă decentă pentru a intra în Netflix sunt Astrill și Windscribe. După cum puteți citi în review-ul nostru Astrill, oferă prețuri bune și viteze decente, dar are probleme în a intra în orice altceva decât Netflix-ul american.

Windscribe este interesant, deoarece este singurul serviciu pe care îl recomandăm cu un plan gratuit, ceea ce îl face în mod implicit cel mai bun VPN gratuit pentru Netflix. Citiți detalii despre acest lucru în recenzia Windscribe și citiți piesa noastră Windscribe vs. NordVPN pentru a vedea cum se compară cu una dintre VPN-urile noastre de top..

Pentru mențiuni de onoare, am dori să vă adresăm revizuirea VPNArea și Ivacy. Aceste două servicii bat ocazional eroarea de proxy, dar se străduiesc să vină cu viteza necesară pentru a viziona orice în calitate HD.

Gânduri finale

Deși nu este în niciun caz o știință exactă, folosirea oricăreia dintre VPN-urile noastre preferate pentru Netflix ar trebui să vă ajute în majoritatea versiunilor Netflix, de cele mai multe ori. Prin încercare și eroare, precum și cu ochii pe Cloudwards.net, ar trebui să poți urmări orice vrei fără prea multe probleme. După ce ați intrat, ca să spunem așa, consultați hack-urile noastre Netflix pentru o experiență de vizualizare îmbunătățită.

Ce experiențe aveți cu interdicția Netflix VPN? Aveți vreun gând despre asta? Vă rugăm să vă alăturați discuției în comentariile de mai jos. Ca întotdeauna, vă mulțumesc pentru lectură și noroc că ați fost cu un pas înaintea Netflix.

Întrebări frecvente privind interzicerea VPN Netflix

De-a lungul anilor, am primit o mulțime de întrebări despre acest subiect. Mai jos veți găsi cele în care ne-am ocupat cel mai des.

 • Netflix mă va interzice pentru utilizarea unui VPN?

  Nu, folosirea unui VPN și Netflix nu vă vor pune probleme reale. Cel mai rău lucru care se va întâmpla este că vedeți mesajul „se pare că utilizați un deblocator sau un proxy”. În câțiva ani în care ne-am confundat cu VPN-urile Netflix, nu am primit niciodată un mesaj de la Netflix pentru a-l anula.

 • Ce vrei să spui cu „Servere comutatoare?”

  În loc să folosiți serverul pe care v-a atribuit VPN-ul dvs., trebuie să accesați meniul de setări sau servere și să alegeți altul. Conectați-vă la acesta, vedeți dacă funcționează cu Netflix, dacă nu, spălați, clătiți, repetați.

 • Este legal să urmăriți Netflix cu un VPN?

  Da. Nu trebuie să vă faceți griji pentru a vă confrunta cu probleme, tot ceea ce faceți este deasupra bordului.

 • Cum ocolesc blocul VPN Netflix?

  Prin utilizarea unui VPN. ExpressVPN face cea mai bună treabă, dar există și alte câteva care se descurcă bine.

 • Ce VPN-uri sunt blocate de Netflix?

  Tehnic, toate, deși unele trec mai bine de bloc mai bine decât altele. Dacă un serviciu VPN susține că nu este blocat, aceasta este o minciună.

 • Poate Netflix să detecteze VPN-urile?

  Da, și foarte bine, de asemenea. În experiența noastră, nu există acum o singură VPN pe piață care să ajungă întotdeauna la Netflix.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map