Cum să deblocați Spotify în 2020 și să obțineți acoperire la nivel mondial

Spotify este unul dintre cele mai populare servicii de streaming de muzică din lume, cu milioane de piese de ascultat. Vă permite să vă bucurați de melodiile sau podcast-urile dvs. preferate, să împărtășiți listele de redare cu prietenii și să găsiți conținut de care vă interesează.. 


Din păcate, nu toată lumea are acces la ea. Vom arăta cum să deblocați Spotify în acest ghid.

Dacă doriți să vă înscrieți pentru acest serviciu, trebuie să știți că nu este disponibil în toate țările. Mulți utilizatori din întreaga lume primesc un mesaj generic care spune „Momentan Spotify nu este disponibil în țara dvs.” atunci când încearcă să descarce aplicația sau să acceseze serviciul online. Asta înseamnă practic că există geoblocuri în loc.

Deblocați-Spotify-eroare-mesaj

Acest lucru se întâmplă din mai multe motive. Spotify licențează piese de la diferiți artiști, etichete muzicale și deținători de drepturi ale conținutului, care pot alege țările în care ar dori să își pună muzica la dispoziție. Prin urmare, nu veți putea cânta sau asculta melodii speciale dacă trăim în afara țărilor „aprobate”.

Poate puteți accesa Spotify în țara dvs., dar locul de muncă sau școala a blocat serviciul. Acest lucru este adesea făcut pentru a păstra un capac în ceea ce privește utilizarea inutilă a lățimii de bandă sau pentru a vă împiedica să vă distrageți și să pierdeți munca sau orele de studiu. 

Acest lucru poate fi frustrant dacă doriți să vă relaxați cu muzica preferată în timpul unei pauze. Din fericire, puteți evita toate aceste restricții. Cu toate acestea, înainte de a ajunge la soluție, să analizăm motivele care stau la baza blocurilor Spotify. 

De ce este blocat Spotify

În prezent, Spotify este disponibil în 80 de țări de pe glob. În altele, este blocat pe baza termenilor și acordurilor lor cu proprietarii de drepturi de autor muzicale. Compania licita pentru drepturi de licențiere muzicală de la proprietarii legali ai conținutului, cum ar fi producătorii sau etichetele de înregistrare. 

Serviciile de streaming Rival, cum ar fi Apple Music, Pandora, Tidal și altele, licită pentru același conținut, ceea ce înseamnă că Spotify nu va putea opera în unele țări.

playlist playify

Nu numai asta, dar multe companii și organizații, precum școlile și alte instituții de învățare, blochează accesul utilizatorilor la platforma de streaming.

De fiecare dată când vă conectați la Spotify, va încerca să găsiți locația dvs. utilizând adresa dvs. IP. Dacă stabilește că este dintr-o țară neacceptată, vă va restricționa accesul la conținut. 

Chiar dacă este disponibil în partea dvs. de lume, nu puteți accesa toate melodiile, artiștii sau albumele, deoarece Spotify încorporează o bibliotecă de conținut diferită în funcție de locul în care vă conectați.

Deblocați-Spotify-app-descărcare-eroare

Detaliile dvs. de autentificare sunt stocate timp de 14 zile, timp în care puteți accesa streaming de muzică din orice țară. Cu toate acestea, după ce această perioadă va trece, va trebui să vă autentificați din nou. 

Aplicația va verifica din nou adresa dvs. IP pentru a stabili dacă sunteți în aceeași țară listată în profilul dvs., blocând sau care permite accesul în funcție de locația dvs.. 

Cum deblochează Spotify

Dacă te simți blocat de Spotify, există modalități prin care poți să te ocolesti, dar cele două opțiuni principale sunt utilizarea unui proxy sau a unei rețele private virtuale.

Proxy-urile sunt cel mai simplu și ieftin mod de a ocoli un bloc Spotify. Nu numai că sunt ușor de utilizat, dar și rapide, dar sunt foarte sigure. Vorbim mai multe despre securitatea proxy web în articolul nostru VPN vs. Proxy vs. Tor. Cu toate acestea, dacă sunteți interesat să folosiți unul, am creat o listă cu cei mai buni furnizori de proxy gratuite, dar nu o recomandăm.

Cea mai bună abordare este să configurați un VPN pe dispozitiv. Dacă sunteți deja familiarizați cu utilizarea unuia, este rapid și ușor de făcut, așa că puteți consulta lista noastră cu cei mai buni furnizori VPN din care să alegeți. 

Cu toate acestea, nu oferă toate aceleași caracteristici, așa că există câteva lucruri pe care trebuie să le luați în considerare înainte de a alege unul, în special pentru deblocarea Spotify. Cea mai importantă caracteristică este securitatea, inclusiv un comutator de ucidere și o politică fără înregistrare. 

Un comutator de ucidere împiedică expunerea adevăratei dvs. adrese IP, menținându-vă online anonim și nedetectat, în timp ce o politică fără logging vă protejează confidențialitatea, deoarece compania nu stochează informații despre activitatea dvs. online. Citiți articolul nostru despre securitatea VPN pentru mai multe informații.

Dacă utilizați Spotify pe dispozitivul dvs. mobil sau doriți să îl instalați pe mai multe dispozitive, asigurați-vă că VPN-ul pe care îl alegeți oferă aplicații multiplă. Citiți piesa noastră pe cel mai bun VPN pentru mobil pentru mai multe idei.

Cel mai bun VPN pentru Spotify

Pentru toate funcțiile menționate mai sus, am ales trei recomandări VPN care pot debloca Spotify în timp ce vă asigurăm conexiunea și vă păstrăm identitatea ascunsă.

Fie că nu puteți asculta muzica preferată din cauza unui proprietar de rețea care blochează accesul, sau dacă locuiți într-o țară neacceptată, oricare dintre aceste VPN-uri vă poate ajuta să vă conectați.

ExpressVPN

ExpressVPN este cel mai bun VPN din jur. Securitatea este excelentă, cu o criptare AES puternică de 256 biți, protecție împotriva scurgerii DNS și un comutator de ucidere. Aceasta o face o alegere ideală dacă doriți să sfidați în mod sigur și rapid blocajele regiunii. 

ExpressVPN Website-

ExpressVPN-Înscriere

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunnel-Opțiuni

ExpressVPN-Full-App

Anterior

Următor →

Vitezele sale sunt foarte bune, motiv pentru care a câștigat primul loc pe cea mai bună piesă VPN rapidă a noastră. În plus, poate debloca Spotify și alte servicii de streaming de media, ceea ce îl face cel mai bun VPN pentru streaming.

Puteți instala ExpressVPN ușor și rapid pe dispozitivele Windows, macOS, Linux, Android și iOS. De asemenea, oferă o fereastră de rambursare de 30 de zile de care puteți profita înainte de a vă angaja la un plan mai lung, astfel încât nu aveți nimic de pierdut. Aflați mai multe în recenzia noastră ExpressVPN.

NordVPN

NordVPN este o altă alegere bună pentru deblocarea Spotify. Are o rețea mare de servere răspândită în întreaga lume cu servere specializate, astfel încât să puteți găsi o conexiune adecvată. Securitatea este bună datorită protocoalelor sale puternice de criptare, switch-urilor, serverelor dublu-hop pentru o protecție suplimentară și un instrument integrat de blocare a malware.

De asemenea, are o lățime de bandă nelimitată, iar viteza sa este bună, cu excepția distanțelor lungi atunci când are tendința de a încetini un pic. Nu este la fel de consistent ca ExpressVPN (citiți comparația noastră ExpressVPN vs. NordVPN pentru a afla mai multe). 

NordVPN-Glisor1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Anterior

Următor →

Cu toate acestea, funcționează foarte bine cu anumite aplicații, cum ar fi torrent-urile, motiv pentru care este cel mai bun VPN al nostru pentru torrenting. Vă va aduce, de asemenea, în Spotify și alte servicii de streaming.

NordVPN este ușor de instalat și utilizat și funcționează cu toate platformele majore precum Windows, macOS, Android și iOS. De asemenea, oferă asistență excelentă pentru clienți prin chat live sau e-mail, în cazul în care aveți nevoie. 

O fereastră de rambursare de 30 de zile este disponibilă, astfel încât să o puteți lua înapoi înainte de a vă abona. Citiți recenzia noastră NordVPN pentru o privire aprofundată a serviciului. 

CyberGhost

CyberGhost este un alt serviciu VPN care poate debloca Spotify. Are o rețea mare de servere care acoperă 60 de țări, securitate bună și o politică strictă fără jurnaluri, astfel încât confidențialitatea dvs. este respectată. De asemenea, oferă viteze decente și lățime de bandă nelimitată.

CyberGhost-Glisor1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Anterior

Următor →

Îl puteți instala rapid și ușor pe majoritatea sistemelor de operare majore, cu până la șapte dispozitive conectate simultan, motiv pentru care este unul dintre cele mai bune VPN-uri pentru dispozitivele multiple. 

Spre deosebire de primele noastre două opțiuni, CyberGhost oferă o garanție de returnare a sumelor de 45 de zile pe care o puteți reveni dacă nu vă place serviciul. Citiți recenzia noastră CyberGhost pentru mai multe detalii.

Alte motive pentru care ar trebui să utilizați un VPN cu Spotify

Un sondaj realizat de compania de cibersecuritate DynaRisk arată că ai mai multe șanse să fii hacked dacă folosești anumite servicii, cum ar fi Netflix și Spotify, printre altele.

Acest lucru nu este surprinzător, având în vedere numărul mare de utilizatori Spotify ale căror conturi au fost compromise, chiar dacă compania a negat cererea. La vremea respectivă, acesta a afectat mai ales utilizatorii versiunii gratuite a serviciului său. 

Utilizatorii sistemelor de operare Windows, Mac și Linux au raportat că programul își va deschide browserele implicite pentru a încărca site-uri infectate cu malware. Cu toate acestea, nu este clar de unde au fost achiziționate detaliile – cum ar fi e-mailurile, numele de utilizator, parolele și tipul de cont – pentru că sunt specifice pentru Spotify.

DynaRisk spune că hackerii vizează mărci mai mari nu doar pentru a fura informații valoroase, ci și pentru beneficiile bănești pe care le obțin de la revânzarea certificatelor furate către „clienții doritori care doresc un cont cu o fracțiune din costul de vânzare cu amănuntul.

Utilizarea unei VPN are beneficii de anvergură, principalele fiind securitatea și anonimatul online. Vă protejează confidențialitatea online și vă păstrează datele personale în siguranță de hackeri și terți, oferindu-vă mai multă libertate pentru a vă bucura de conținut digital online. Puteți, de asemenea, să curgeți mai repede fără a fi nevoie să vă întrerupeți între o melodie și alta.

Gânduri finale

Există mai multe modalități de deblocare a Spotify, dar acum știți cum să ocoliți cu ușurință orice geoblocuri și alte restricții, cum ar fi interdicția Netflix VPN, prin simpla configurare a unui VPN. Securitatea adăugată pe care o veți obține din utilizarea unui VPN face și mai atrăgător să aveți unul.

Dacă aveți întrebări, comentarii sau alte recomandări despre cum să deblocați Spotify, lăsați-le mai jos. Ca întotdeauna, vă mulțumesc pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map