Cum deblochează site-urile Torrent în 2020: mări noi pentru pirați

Torrenting-ul în sine este legal în majoritatea țărilor, dar site-urile web despre torrent sunt utilizate în principal pentru piraterie. Din acest motiv, multe dintre aceste site-uri web sunt blocate, ceea ce le face mai greu de accesat. Am creat acest ghid pentru a vă spune cum să deblocați site-urile de tip torrent în mod sigur.


Torrenting-ul este, practic, partajarea de fișiere online și există multe persoane care îl folosesc pentru a partaja sau descărca lucruri legale, cum ar fi freeware și conținut neautorizat. Acestea fiind spuse, majoritatea conținutului sunt filme, jocuri și cărți, care sunt protejate de drepturi de autor.

Dacă le descărcați, veți fi plimbat pe un teritoriu ilegal. Nu suntem aici pentru a vă spune ce să faceți, dar ar trebui să știți care sunt riscurile implicate dacă intenționați să încălcați legea.

Interdicții de torentare

Motivul principal pentru care site-urile de tip torrent sunt blocate este combaterea încălcării drepturilor de autor. Rețelele locale, precum locul de muncă sau școala, le blochează adesea, dar și furnizorii de servicii de internet pot face acest lucru. În Marea Britanie și în alte țări, ordinele judecătorești obligă ISP-urile, dar ISP-urile pot alege, de asemenea, să o facă ca o precauție împotriva legilor de piraterie largă ale unei țări.

Dacă încercați să accesați un site web blocat, este posibil să fiți întâmpinat cu un mesaj de avertizare care vă amintește de sancțiunea pentru încălcarea dreptului de autor. Pedepsele diferă de la o țară la alta. Unii închid ochii, în timp ce alții impun pedepse cu închisoarea și amenzi puternice. Pentru mai multe informații specifice fiecărei țări, consultați celelalte articole despre noi.

Totuși, interdicția și monitorizarea nu funcționează. Site-urile populare de torrent, cum ar fi The Pirate Bay și Kickass Torrents, își schimbă ușor numele de domeniu uneori pentru a rămâne live, așa că este o idee bună pentru numele site-ului Google, mai degrabă decât să îl introduceți în bara de adrese. În plus, este ușor să ocoliți blocurile.

Cum deblochează site-urile Torrent

Puteți utiliza un proxy pentru a debloca site-ul web torrent pe care îl doriți. Nu sunt de încredere și nu includ criptarea, ceea ce te-ar lăsa vulnerabil. Citiți comparația VPN vs. proxy vs. Tor pentru a afla mai multe.

Cea mai bună modalitate de a debloca un site web torrent este utilizarea unei rețele private virtuale. Vă va păstra protejat cu securitatea acesteia, iar adresa dvs. IP va rămâne ascunsă. De asemenea, majoritatea au o politică fără jurnaluri, ceea ce înseamnă că nu va exista o înregistrare a activităților dvs. online. Puteți alege doar una dintre cele mai bune liste VPN, dar trebuie să vă asigurați că este potrivită pentru torrenting.

În afară de securitate și confidențialitate bună, aveți nevoie de un ucigaș. Aceasta va împiedica conexiunea dacă nu reușește și opriți detaliile dvs. VPN ar trebui să treacă și testele de scurgere DNS.

Veți beneficia de unul care are o lățime de bandă nelimitată și viteze bune pentru descărcări mai lente. Este important să rețineți că nu toți furnizorii din revizuirile noastre VPN permit traficul peer-to-peer, deoarece folosește prea multă lățime de bandă, deci va trebui să vă asigurați că alegeți. Pentru a vă salva dificultățile, ne-am asigurat că recomandările noastre corespund criteriilor de mai sus.

NordVPN

NordVPN este o alegere excelentă pentru torrenting. Are unele dintre cele mai bune securități de pe piață și include un killswitch. De asemenea, are servere P2P personalizate pentru o mai mare securitate. Adăugați la asta serverele sale dublu hop și politica strictă fără jurnaluri și puteți vedea de ce este cel mai bun VPN pentru torrenting.

NordVPN-Glisor1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Anterior

Următor →

De asemenea, are viteze bune și lățime de bandă nelimitată și poate fi folosit pe majoritatea sistemelor de operare. Există o fereastră de rambursare de 30 de zile, oferindu-vă suficient timp pentru a vă asigura că vă place. Citiți recenzia noastră NordVPN pentru mai multe despre servicii.

ExpressVPN

O altă alegere bună pentru torrenting este ExpressVPN. Are o securitate excelentă, precum și un comutator și nu ține un registru al activității dvs. online. Toate serverele sale pot fi utilizate și pentru torrenting. Nu există capace de lățime de bandă și este unul dintre cele mai rapide VPN-uri din jur.

ExpressVPN Website-

ExpressVPN-Înscriere

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunnel-Opțiuni

ExpressVPN-Full-App

Anterior

Următor →

Suporta sistemele de operare majore și este ușor de utilizat, în special pentru începători. Există o garanție de returnare a banilor de 30 de zile, deci nu ai nimic de pierdut. Citiți recenzia noastră ExpressVPN pentru un aspect mai bun.

CyberGhost

Puteți utiliza, de asemenea, CyberGhost pentru torrenting, deoarece are o securitate bună și nu păstrează jurnalele. De asemenea, are un comutator automat kills, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la conexiune. În lista sa de server există un profil torentant care afișează numai serverele P2P activate. Are o lățime de bandă nelimitată și viteze decente.

CyberGhost-Glisor1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Anterior

Următor →

Îl puteți instala pe majoritatea dispozitivelor și sistemelor de operare. Este printre cele mai bune VPN-uri ale noastre pentru mai multe dispozitive, deoarece permite conectarea a șapte în același timp. Un proces de șapte zile este disponibil, dar dacă aveți nevoie de mai mult timp, există și o garanție de returnare a banilor. Citiți recenzia noastră CyberGhost pentru mai multe informații.

Pericolele de torentare

Țările sunt încălcate împotriva încălcării drepturilor de autor prin blocuri de site-uri și proceduri legale. Dacă doriți să redați conținut protejat de drepturi de autor, ar trebui să faceți acest lucru cu protecția unui VPN.

Majoritatea torrenterilor sunt prinși de ISP. Vă poate vedea activitățile, așa că este ușor de descoperit dacă descărcați conținut ilegal. În plus, în UE, furnizorii de servicii Internet trebuie să păstreze datele utilizatorului timp de cel puțin 10 săptămâni, iar agențiile guvernamentale pot să le acceseze.

Există, de asemenea, grupuri de monitorizare a pirateriei care urmăresc conținutul descărcat. Aceștia pot vedea cine o descarcă și își notează adresa IP. Cel mai bun VPN pentru Germania are un exemplu.

Indiferent de modul în care sunteți prins, se pot trimite sesizări privind încălcările și procesele. Utilizând o VPN, veți masca identitatea dvs. reală și veți evita problemele legale.

Există, de asemenea, pericolul de torenți încărcați de virus. Aveți grijă atunci când alegeți un torrent pentru a nu deveni victimă a infracțiunilor informatice. Citiți comentarii sub ele, deoarece mulți utilizatori vor posta un avertisment dacă fișierul este rău. Chiar și așa, este bine să instalați și un anti-virus decent.

Gânduri finale

Sperăm, acest ghid v-a ajutat să deblocați site-urile web preferate ale torrentului în siguranță. Asigurați-vă că VPN are o securitate deosebită, un killswitch și o politică de confidențialitate decentă. Ar trebui să treacă testele de scurgere DNS și să aibă și servere P2P. În plus, lățimea de bandă nelimitată și viteze bune sunt un bonus.

Toate recomandările noastre vă vor oferi ceea ce aveți nevoie, dar NordVPN este cea mai bună alegere. Este un serviciu extraordinar și bifează toate casetele pentru torenting. Cu perioada sa de rambursare de 30 de zile, veți avea destul timp pentru a vedea dacă vă place.

Dacă aveți sugestii pentru deblocarea site-urilor de torrent, informați-ne în secțiunea de comentarii. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map