Cele mai bune suplimente Kodi 2020: pentru viziunea ta

Kodi este un centru media gratuit, open-source, care vă permite să importați și să categorizați conținutul digital. În acest ghid pentru cele mai bune suplimente Kodi, vă vom ajuta să extindeți funcționalitatea Kodi cu cele mai bune suplimente oficiale și neoficiale. Îți vom arăta cum să instalezi un supliment, să explici de ce ne place fiecare selecție și îți vom oferi câteva sugestii pentru a nu fi sigur când le folosești.


În momentul scrierii, completările din această listă funcționează. Acestea fiind spuse, mulțimea neoficială este o grămadă care se mișcă rapid, așa că există șansa ca nu totul să fie disponibil atunci când citiți acest lucru. Complementele oficiale, pe de altă parte, provin de la echipa Kodi și ar trebui să fie întotdeauna disponibile.

Ce este un complement Kodi și cum să instalați unul

Kodi este o interfață front-end pentru un centru media. Dacă este o definiție prea vagă pentru dvs., asigurați-vă că citiți ghidul nostru complet Kodi pentru unul mai detaliat. Folosirea lui Kodi este de a vă conecta la un fel de stocare media și de a acționa ca o interfață de utilizator pentru organizarea acestuia. Dacă vă interesează acest tip de configurare, consultați ghidul nostru pentru cel mai bun spațiu de stocare în cloud de pe Kodi.

Acestea fiind spuse, adevărata experiență Kodi vine prin suplimente. Acestea sunt, după cum sugerează și numele, adăugări la Kodi care vă permit să transmiteți fluxuri noi de conținut, să schimbați UI și multe altele.

Natura open source a lui Kodi permite tot felul de suplimente. Are suplimente oficiale, care se concentrează pe organizarea anumitor tipuri de conținut, dar terțe părți își pot adăuga și propriile.

Completele oficiale sau neoficiale, suplimentele Kodi vin prin intermediul depozitelor (repos dacă doriți unele credite Reddit). Repo-urile sunt ca diferite magazine care conțin suplimente. Unul se poate specializa în anime, în timp ce altul se concentrează pe sport. Unele, cum ar fi Walmarts din lumea Kodi, au puțin din toate.

Dacă căutați undeva pentru a începe, asigurați-vă că citiți ghidul nostru pentru cele mai bune depozite Kodi.

Instalarea suplimentelor este simplă. Dacă doar căutați suplimente oficiale, le puteți găsi în instalația dvs. Kodi. Cu toate acestea, suplimentele neoficiale vin prin intermediul unor terțe părți, prin urmare, va trebui să conectați build-ul Kodi la acel repo pentru a instala suplimente din acesta.

Există două modalități de a face asta: conectarea prin Kodi sau instalarea repo-ului printr-un fișier .zip. Acesta din urmă este mai consecvent și mai puțin vulnerabil la o oprire de repo, de aceea vă recomandăm să încercați acest lucru, dacă este posibil.

Activați surse necunoscute

Înainte de a putea instala și examina un repo, trebuie să permiteți lui Kodi să îl acceseze. În mod implicit, nu permite conexiuni din surse necunoscute, dar va trebui să vă conectați la unul pentru a naviga la repo și pentru a instala suplimente. Dacă vă preocupă doar de suplimentele oficiale, nu ezitați să săriți acest pas.

Din ecranul de pornire Kodi, efectuați următoarele:

 • Faceți clic pe „Setări” (pictograma cog).
 • Accesați „setările sistemului”.
 • Faceți clic pe „suplimente”.
 • Bifați glisorul „surse necunoscute” la dreapta.

În funcție de versiunea Kodi pe care o utilizați, setarea poate fi deja activată. Chiar și așa, este bine să verificați când începeți. După ce îl schimbați o dată, nu trebuie să mai faceți până la următoarea actualizare.

Instalarea dintr-un fișier .Zip

Instalarea dintr-un fișier .zip este cea mai bună modalitate de a obține suplimente de la un repo, atât timp cât ai spațiu de stocare pentru a-l acomoda sau un plan nelimitat de stocare în cloud. Puteți descărca repoziția completă oriunde a fost găzduit, așa că veți avea întotdeauna acces la suplimentele din interior, dar este posibil să nu funcționeze dacă suplimentul a fost deconectat.

În primul rând, trebuie să găsiți fișierul .zip pentru repo. Accesați site-ul web unde este găzduit repo-ul și descărcați fișierul local. De exemplu, repoziția One Nation se găsește la http://www.onenation.info/Repo/. Faceți clic pe fișierul de acolo și va începe descărcarea.

După ce ați terminat, deschideți Kodi și faceți următoarele:

 • Faceți clic pe „suplimente”.
 • Accesați „browserul suplimentar” (pictograma casetei deschise).
 • Faceți clic pe „instalați din zip”.
 • Navigați și selectați fișierul .zip salvat.

După o clipă, veți primi o notificare activată suplimentară. Aceasta înseamnă că repo-ul este gata de utilizare și puteți răsfoi suplimentele sale alegând opțiunea „instalare din depozit” pe același ecran.

Instalarea de pe o adresă URL

Nu vi se oferă întotdeauna luxul de a instala dintr-un fișier .zip. Dacă utilizați Kodi pe un Raspberry Pi, de exemplu, încercarea de instalare dintr-un fișier .zip, cu stocare locală mică sau nu poate fi problematică. În aceste cazuri, este mai bine să instalați de pe o adresă URL.

Face același lucru ca instalarea dintr-un fișier .zip, dar în loc să îndrepți Kodi către fișierul .zip salvat local, îl îndrepți spre URL-ul unde este găzduit fișierul .zip. Din ecranul de pornire Kodi, efectuați următoarele:

 • Faceți clic pe „Setări”.
 • Accesați „manager de fișiere”.
 • Selectați „adăugați sursa” din coloana din stânga.
 • Faceți clic pe „.”
 • Introduceți adresa URL pentru depozitul dorit.
 • Dă-i un nume.
 • Finalizați pașii „instalați dintr-un fișier .zip”.

Ca și în cazul instalării de la .zip, veți primi o notificare activată suplimentară după câteva momente. Deoarece în mod esențial ați făcut același lucru, puteți instala suplimente în același mod, dând clic pe „Instalare din depozit” pe ecran.

Cele mai bune suplimente oficiale Kodi

Complementele Kodi „oficiale” provin din depozitul implicit. Nu va trebui să adăugați o repetare nouă, dar va trebui totuși să utilizați opțiunea „instalați din depozit” pentru a accesa suplimentele.

Există o mulțime de fețe cunoscute disponibile, inclusiv YouTube, SoundCloud și Spotify. Pentru acest ghid, ne concentrăm pe opțiunile mai puțin evidente, chiar dacă YouTube și Spotify sunt suplimente utile. Sunteți un utilizator de internet competent, deci nu vom trece peste aspectul evident.

Editor Keymap

Editorul Keymap este un supliment de utilitate obligatoriu pentru Kodi. Oferă o interfață grafică de utilizator pentru schimbarea mapărilor de intrare pentru controlerul pe care îl utilizați, fie că este vorba de o tastatură, o telecomandă universală sau altceva.

Este tentant să trageți o tastatură și un mouse în sufragerie și să o sunați pe zi, deși probabil că veți călători peste fire pentru următoarele câteva luni. Editorul Keymap face ușor să apucați o telecomandă de orice fel și să o configurați cum doriți. Chiar dacă telecomanda funcționează bine din cutie, suplimentul ar trebui să fie în continuare în arsenalul dvs. în cazul în care doriți să adăugați comenzi rapide sau să schimbați navigarea.

BBC iPlayer

Kodi luptă cu TV live, deoarece este dificil să găsești fluxuri de încredere online. Din fericire, BBC iPlayer este o modalitate gratuită de a viziona televizor de înaltă calitate. Deoarece provine de la sursă, este de asemenea fiabil.

Best-Kodi-add-ons-iPlayer

Singura problemă este că BBC iPlayer funcționează doar în Marea Britanie, la fel ca site-ul web la care este legat. Chiar dacă nu sunteți în Regatul Unit, puteți încerca suplimentul pentru a crede că utilizați cel mai bun VPN pentru BBC iPlayer.

FilmRise

Ne vom cufunda în mai multe platforme de streaming mari în următoarea secțiune, dar FilmRise este un loc bun pentru a începe pe finalul oficial al lucrurilor. Este o platformă de streaming gratuită, legală, care oferă acces la filme mai puțin cunoscute, probabil că nu se vor afișa în altă parte.

Best-Kodi-add-ons-Filmrise

O modalitate bună de a gândi acest lucru este ca secțiunea la cerere „gratuită” a unui furnizor de cablu. În timp ce nu puteți viziona orice doriți, există o gamă bună de filme și emisiuni TV într-o gamă largă de genuri.

plex

Instalarea Plex pe Kodi este ciudat, deoarece puneți o interfață de utilizator media în partea de sus a altuia. Cu toate acestea, este un bun element de luat în considerare, deoarece este mult mai neobișnuit decât Kodi și vine cu acces la bazele de date cu metadate, pentru a porni.

Chiar dacă sunteți mulțumit de interfața Kodi, Plex are valoare. Dacă faceți upgrade la abonamentul Plex Pass, puteți accesa media de pe serverul dvs. pe toate dispozitivele. Crearea dvs. Kodi poate fi pe un computer, tabletă sau telefon mic, iar Plex vă oferă o modalitate de a transmite conținutul serverului dvs. multimedia mai mare pe aceste dispozitive..

Browser PlayOn

Kodi include câteva suplimente familiare, cum ar fi YouTube, dar nu toate. Dacă doriți o experiență asemănătoare cu Roku pe Kodi, veți avea nevoie de browserul PlayOn. Asigurați-vă că verificați cum să folosiți Kodi în ghidul Roku dacă doriți să mergeți invers.

PlayOn deschide portierele pentru aplicații. Puteți găsi aproape orice platformă de streaming acolo, inclusiv Netflix, Hulu, Amazon Prime Video și multe altele. Acestea transformă Kodi dintr-un simplu centru media într-o casetă de streaming dedicată.

În plus, puteți înregistra conținutul pe care îl transmiteți. Dacă ați avut probleme să încercați să găsiți un film sau o emisiune TV care a fost redată pe Netflix, veți înțelege cât de neprețuită este această caracteristică. Chiar și fără o bibliotecă media, PlayOn vă permite să construiți unul de la zero.

Există însă un dezavantaj, cum este cazul celor mai bune lucruri. PlayOn costă bani, lucru neobișnuit printre suplimentele Kodi. Chiar și așa, taxa de 5 dolari pe lună este justificată, având în vedere cât de funcțional este suplimentul.

Baza de date de filme

Dacă nu doriți Plex, dar doriți totuși acces la metadate pentru a completa detaliile conținutului dvs., asigurați-vă că descărcați baza de date film. Are de la actori până la box art pentru filmele tale. În baza de date oficială există baze de date pentru muzică și emisiuni TV, de aceea această intrare va servi drept locativ pentru ele.

În timp ce biblioteca îți face mai atractive cu ajutorul box-art-urilor oficiale, cu fan art și multe altele, facilitează căutarea bibliotecii. Baza de date a filmelor scanează automat biblioteca dvs. pentru a găsi metadate, ceea ce înseamnă că puteți căuta în funcție de an, gen și multe altele.

Deschideți subtitrări

Baza de date pentru filme este excelentă, dar nu preia subtitrări. Dacă sunteți pasionat de torenting, știți deja că găsirea unui fișier cu subtitrări adecvate poate fi dificilă. Deschide subtitrare rezolvă problema, cu subtitrare pentru peste 4 milioane de emisiuni TV și filme în 75 de limbi.

În plus, este actualizat zilnic, așa că veți avea mereu acces la subtitrările de care aveți nevoie, indiferent de noul conținut pe care îl transmiteți. Pentru a urmări conținutul dvs. la volum redus sau pentru a vă da seama ce naiba șoptesc actorii, Open Subtitles este un element obligatoriu.

LazyTV

Platformele de streaming moderne oferă o mulțime de facilități pe care unii le pot asuma, inclusiv conținut curatat și jocuri automate. Când treceți de la platformele mai ușor de utilizat la Kodi, experiența poate cădea ușor. LazyTV oferă o soluție: redarea automată a conținutului, deci nu trebuie să ridici niciodată un deget.

LazyTV este ca un producător inteligent de playlist pentru Kodi. Puteți obține să joace primul episod neașteptat al unei emisiuni TV, dar este mai sofisticat. Puteți, de exemplu, să randomizați episoadele pentru emisiuni de comedie de schiță sau chiar să adăugați filme la playlist-ul emisiunilor TV. La fel cum aruncarea unui playlist de antrenament este lipsită de minte, LazyTV scoate indecizia din streaming.

Trakt

LazyTV îți cere să fii hands-off în timp ce Trakt îți cere să fii hands-on. Este nevoie de aspectele manuale ale platformelor moderne de streaming și le adaugă la Kodi. Funcția principală, pentru care se numește, este de a urmări ceea ce ați urmărit și ce nu ați avut. După ce ai finalizat conținutul, îi poți da un rating și îl poți odihni pe măsură ce îți faci drum prin restul bibliotecii.

În plus, puteți crea liste de urmărire. Trakt se integrează cu o aplicație desktop care vă scanează biblioteca media și vă permite să creați liste. Le puteți sincroniza pe dispozitive, așa că, dacă faceți o listă pe desktop, o veți găsi în Kodi.

SHOUTcast 2

Ne-am concentrat în principal pe filme și emisiuni TV, deoarece majoritatea suplimentelor se concentrează și pe acestea. În schimb, SHOUTcast nu face acest lucru. Este o platformă de streaming online dedicată radioului internet, cu peste 50.000 de posturi care pot fi ascultate în catalogul său, toate gratuit.

Gama de stații este excelentă. SHOUTcast servește totul, de la radio vorbind la reggae. Găsirea a ceea ce doriți este, de asemenea, simplu. Are multe funcții de filtrare care vă permit să sortați în funcție de bitrate, număr de ascultători și multe altele.

Imita

Mimic nu este un add-on necesar, dar majoritatea începătorilor ar trebui să-l descarce. Pentru Kodi este o piele care schimbă navigarea, aspectul și multe altele. Cu toate că există o mulțime de alte piele disponibile, Mimic este profund personalizabil, arătând puterea lui Kodi atunci când este împerecheat cu membrii inteligenți ai comunității.

Se inspiră din două teme populare Kodi: Aeon Nox și reFocus. Cu toate acestea, oferă un nivel mai profund de personalizare. Pagina de start, de exemplu, poate fi modificată pentru a afișa un perete de artă de film și emisiune TV sau o galerie de conținut prin care puteți derula.

Mimic funcționează îndeosebi cu ajutorul suplimentelor de metadate, cum ar fi The Movie Database. Vă permite să afișați arta fanilor, de exemplu, în loc de afișele oficiale pentru filme și emisiuni TV. Cu ajutorul complementului potrivit pentru metadate, puteți găsi fan art și adăugați-l pe pagina dvs. de pornire fără muncă suplimentară.

Cele mai bune suplimente neoficiale Kodi

Kodi este open source, astfel că oricine poate descărca codul sursă și îl poate modifica. Echipa din spatele lui Kodi sprijină dezvoltatorii cu un kit de dezvoltare care permite programatorilor să sară mai departe și să creeze propriile componente suplimentare..

În timp ce skin-urile și altele asemenea sunt un joc corect, orice supliment suplimentar, pe care ne vom concentra, ajunge într-o zonă gri legală. Vom vorbi mai mult despre legalitatea Kodi și despre suplimentele neoficiale după această secțiune, dar nu ezitați să citiți ghidul nostru legal Kodi dacă doriți detaliile.

Tutoriale NaN

Tutoriale NaN este canalul Kodi dedicat pe care l-ați căutat, care are o captură decentă de ecran, un sunet bun și un narator competent. Noobs and Nerds este unul dintre cele mai bune repoziții, iar suplimentul său de tutoriale ar trebui să fie esențial pentru oricine folosește Kodi.

Include totul, de la instalarea Kodi pe Windows până la configurarea acestuia pe platforme speciale. Puteți învăța cum să faceți sarcini de bază, cum ar fi instalarea de complement-uri neoficiale sau să vă aruncați în interiorul Kodi cu seria „DaButcher Digs Deeper”. Tutorialele NaN nu par esențiale la început, dar când apar întrebări, este bine să avem o singură sursă pentru răspunsuri.

Complementul provine din depozitul Noobs and Nerds, pe care îl puteți găsi la http://nan.aftermathwizard.net/nanrepo/.

Exod

Exodul a fost un element principal pentru Kodi de ani de zile, dar după ce platforma a fost închisă și s-a făcut liniște radio la capătul dezvoltatorului, parcă favoritul fanului a mușcat în cele din urmă praful. A revenit la viață, totuși, sub forma Exodus Redux, epitomul de streaming pe Kodi.

Best-Kodi-add-ons-Exodul

Are aproape fiecare film și emisiune TV pe care ai putea dori să o transmite, multe dintre ele tocmai au difuzat sau au intrat în teatre. Exodus realizează o astfel de bibliotecă masivă folosind „razuitoare”, roboți concepute pentru a merge pe internet și pentru a găsi surse video pentru conținutul pe care doriți să îl transmiteți.

Nu este diferit de a accesa unul dintre aceste site-uri web și de a găsi singur fluxul, deși poate avea mai puține reclame. Întrucât încalcă toate tipurile de legi, la fel și la fel ca și prin extindere, este important să utilizați Exodus doar cu o rețea privată virtuală.

Vom vorbi mai mult despre importanța VPN-urilor la sfârșitul acestei secțiuni, dar asigurați-vă că așteptați să porniți Exodus până când veți configura unul. Puteți găsi Exodus la https://i-a-c.github.io/repo.

Nemesis AIO

Nemesis AIO este un sexist, dar util, suplimentar pentru Kodi. La fel ca Exodus, acesta examinează surse online pentru conținut și vă permite să alegeți un flux. Acestea fiind spuse, se simte mai curat decât Exod, cu secțiuni specifice numite „pentru el” și „pentru ea”.

Best-Kodi-add-ons-Nemesis

În funcție de ceea ce te afli, Nemesis va fi un răspuns la nevoile de streaming sau doar un alt supliment suplimentar. Secțiunea „pentru el” are subiecte precum culturismul și filmele cu gangsteri, în timp ce secțiunea „pentru ea” oferă tutoriale de machiaj și rom-com-uri (v-am spus că este sexistă). Există și o secțiune „pentru copii”, cu filme Disney și filme educaționale.

Chiar și cu categoriile sale oarecum restrânse, Nemesis AIO are mult conținut. Are navigare fluidă, preluare rapidă și o varietate de conținut, inclusiv anime, muzică și cărți audio. Trebuie doar să săpați pentru a găsi ce doriți. Cu Nemesis AIO veți obține și Nemesis, care este o versiune mai tradițională a suplimentului.

Îl puteți găsi în depozitul Stream Army, care se află la http://streamarmy.co.uk/repo/.

Incursiune

Exodus Redux a schimbat experiența și, în timp ce cea mai mare parte a acesteia este încă intactă, fanii Exodus duriști ar putea să tânjească vechiul prieten. Incursion este o furculiță Exodus care este aproape identică cu vechiul supliment.

Best-Kodi-add-ons-Incursiune

Acesta reunește filme și emisiuni TV, sporind surse online pentru a găsi fluxuri. Veți găsi categorii similare cu exodul și o mulțime de funcții de filtrare și navigare. În plus, vine cu un set de instrumente de întreținere extins pentru integrarea serviciilor terților și gestionarea surselor de flux.

Incursiunea provine din repo TVAddons, pe care îl puteți găsi la http://fusion.tvaddons.co.

9Anime

9Anime este un site de streaming popular pentru anime, care are o gamă largă de conținut sublipit și poreclit. 9Anime.tv, site-ul pentru care este numit plug-in-ul, continuă să fie puternic, iar suplimentul Kodi îl folosește ca sursă de difuzare a spectacolelor de la Cowboy Bebop la Evangelion.

Spre deosebire de multe suplimente neoficiale, acesta provine de la 9Anime. Există și alte versiuni, cum ar fi cea care provine din Locker-ul lui Cypher, care nu funcționează, deci asigurați-vă că descărcați suplimentul doar de la sursă.

Puteți să-l instalați direct ca un add-on cu Kodi fără a trece printr-un depozit. Descărcați fișierul .zip de la https://github.com/DxCx/plugin.video.9anime și folosiți metoda „instalați din .zip” de mai sus pentru a vă configura.

XXX-O-DUS

Deși nu este cel mai bun supliment neoficial pentru toată lumea, XXX-O-DUS este cel mai bun supliment pentru adulți pentru Kodi. Am acoperit deja cea mai bună VPN porno, așa că folosirea unuia dintre aceste servicii cu XXX-O-DUS pare o potrivire făcută în cer (tipul de rai pervers).

Best-Kodi-add-ons-XXX-O-DUS

Este ușor să aveți o mentalitate occidentală că cel mai mare lucru de care vă preocupați pornografia este să aveți un alt furnizor important sau un furnizor de servicii de internet să afle despre metoda preferată de divertisment manual. Cu toate acestea, în multe părți ale lumii, inclusiv în anumite zone din Africa și Asia, streamingul porno este ilegal și găsirea accesului la acesta este dificilă, în cel mai bun caz.

Un complement precum XXX-O-DUS deschide porțile inundabile. Dacă vă aflați în China, unde streamingul porno vă poate da o pedeapsă cu închisoarea, asigurați-vă că o transmiteți doar cu cele mai bune servicii VPN pentru China.  

Provine din depozitul Stream Army, la momentul scrierii, pe care l-am conectat la intrarea Nemesis AIO de mai sus.

cCloud TV

cCloud TV este lipsit de opțiuni precum Exodus, deși încearcă să îndeplinească o sarcină similară. Cu toate acestea, spre deosebire de Exodus, cCloud TV poate transmite în direct TV, inclusiv sport. Există un canal pentru aproape tot, inclusiv fluxurile pentru NFL.

Totuși, testarea noastră cu ajutorul suplimentului a fost foarte ușoară, așa cum se întâmplă în cazul suplimentelor Kodi. Unele fluxuri vor fi redirecționate către alte canale – Fox Sports 1 a fost de fapt un A&De exemplu, fluxul E – dar am putut găsi ocazional fluxuri.

Best-Kodi-Add-ons-cCloud TV

În afara sportului, cCloud are multe de oferit. Există, de exemplu, 24/7 fluxuri de documentare aleatorii, fluxuri de știri internaționale în direct și multe altele. În timp ce va trebui să vă vânați pentru un flux activ, cCloud respectă promisiunea live a TV-ului gratuit.

O puteți găsi în câteva repos, dar am avut succes cu repoziția Kodi Bae, pe care o puteți găsi la https://github.com/kodibae?tab=repositories.

SkyNet

SkyNet este un repo care acționează ca un add-on. Puteți să-l instalați la fel ca orice alt supliment, dar este într-adevăr o colecție de alte suplimente. Chiar și așa, este una dintre cele mai bune soluții all-in-one pentru Kodi, care acoperă filme, sport, emisiuni TV și multe altele.

Best-Kodi-add-ons-SkyNet

Una dintre ofertele deosebite din SkyNet este The Magic Dragon, un add-on video care are un avantaj unic față de alte platforme de streaming Kodi, prin faptul că are surse fiabile pentru conținut 4K. Am reușit să obținem filme mai noi, cum ar fi A Quiet Place și Annihilation, care rulează fără niciun sughiț.

SkyNet are nevoie de Maverick și Supremacy repos instalate pentru a funcționa, deoarece atrage suplimente de la ele. Cu toate acestea, nu am reușit să urmărim SkyNet. Dacă doriți, cel mai bun pariu este să folosiți Kodil, pe care îl puteți descărca de pe http://bit.ly/kodilrepo.

Rămâi în siguranță cu Kodi

Acum, ar trebui să izbucniți pe cusături cu conținut nou pentru a face flux, dar înainte de a apăsa „play”, ar trebui să vă conectați la un VPN. Cu poveste lungă, Kodi este legal, dar pirateria nu este.

La fel cum ați folosi cel mai bun VPN pentru torrenting la torrenting, ar trebui să utilizați cel mai bun VPN pentru Kodi atunci când utilizați Kodi. Un VPN va cripta traficul care iese din căsuța dvs. Kodi, astfel încât nimeni, inclusiv ISP-ul dvs., guvernul sau spectatorii de rețea, nu vor ști ce faceți, indiferent dacă încalcă Legea privind drepturile de autor pentru Digital Millennium.

În plus, o mulțime de conținut pe care îl veți întâlni pe Kodi este geoblocat, ceea ce înseamnă că este restricționat să fie transmis numai în anumite părți ale lumii. Un VPN te poate face să pară ca și cum ai fi într-o altă locație, așa că BBC iPlayer va crede că ești în Marea Britanie atunci când vrei să urmărești Graham Norton și Netflix va crede că ești în SUA când vrei să te uiți la ceasul House de Carti.

ExpressVPN este prima noastră alegere și nu doar pentru Kodi. Este alegerea noastră pentru cel mai bun VPN pentru streaming și cel mai bun VPN per ansamblu. Are un avantaj pentru ocolirea cenzurii aspre, viteze mari și practici de securitate impresionante, pentru a porni. Puteți afla mai multe despre asta în recenzia noastră ExpressVPN.

Gânduri finale

Kodi, chiar și cu toate aspectele sale, rămâne un tezaur al presei. Complementele oficiale se concentrează pe organizarea conținutului, pe configurarea periferice și pe îmbunătățirea experienței utilizatorului. Complementele neoficiale, pe de altă parte, oferă o mulțime de filme, emisiuni TV, muzică și multe altele, chiar și cu cele mai bune platforme de streaming nu pot face față.

Deși este interesant, trebuie să te ocupi de finalul afacerii înainte de a te scufunda. Un VPN este esențial atunci când folosești Kodi, deoarece îți va permite să accesezi conținut blocat în regiune și să rămâi protejat de urmărire. În plus, este plăcut să știți că orice suplimente ciudate pe care decideți să accesați nu vor fi înregistrate de un fluaj. ExpressVPN este prima noastră alegere, dar nu ezitați să citiți celelalte recenzii VPN dacă doriți să faceți cumpărături.

Ce suplimente aveți de instalat? Există vreo dor de noi? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map