Cele mai bune site-uri Torrent alternative

Aici, la Cloudwards.net, am vorbit despre torenting înainte și în articolul respectiv, am recomandat să folosim The Pirate Bay sau Kickass Torrents. Cu toate acestea, multe țări au blocuri care împiedică accesul utilizatorilor la oricare dintre aceste site-uri. În acest articol, vom arunca o privire asupra alternativelor la Kickass și Pirate Bay, pe care ar trebui să le poți accesa oriunde te-ai afla.


Cu toate acestea, înainte de a face acest lucru, un cuvânt de avertizare: dacă nu utilizați un VPN, conexiunea dvs. nu este sigură și oricine poate fi urmărit. Cu programele masive de spionaj pe care ANS le-a pus la punct, precum și spionarea de către ISP-urile americane, nu există nicio garanție că nu veți atrage atenția nedorită decât cu ajutorul unuia dintre cei mai buni furnizori VPN ai noștri.

În partea de sus a listei generale, avem, de asemenea, primele cinci dintre cele mai bune VPN-uri pentru torrenting. Dacă totuși, configurarea unui VPN nu este stilul dvs., există o ultimă opțiune, și anume torrentingul cloud. Fiecare dintre cele trei servicii revizuite în articolul respectiv vă va permite să nu doar torrentul în mod anonim, dar toate sunt, de asemenea, mult mai rapide decât torentele convenționale. Deși planurile gratuite cu fiecare impun anumite restricții grave, câțiva dolari pe lună vă vor permite să partajați fișiere cu conținutul inimii voastre.

Site-uri alternative de torrent

Mai jos veți găsi o listă rapidă de alternative la Kickass Torrents, precum și The Pirate Bay. Niciunul dintre cele de mai jos nu este garantat să funcționeze din locația dvs. (diferite țări au filtre diferite în loc), dar un pic de încurcat cu proxie și VPN-uri arată că majoritatea funcționează, de cele mai multe ori.

RARBG

Acest site oferă o selecție mai mică decât majoritatea, dar calitatea fișierelor de aici este destul de decentă. Fanii de calitate peste cantitate vor fi destul de fericiți cu acest site, mai ales dacă le place să urmărească filme și emisiuni TV mai noi. Cu toate acestea, nu este minunat pentru jocuri.

isoHunt

Acesta este unul dintre cele mai vechi site-uri de torrenturi, deși, datorită actualizărilor obișnuite de interfață de utilizator, nu ați crede. Site-ul oferă un pic de tot, deși secțiunea cu comentarii limitate face un lucru dificil să descoperi care încărcări pot fi de încredere și care nu.

LimeTorrents

Un alt site minuscul, LimeTorrents este drăguț, deoarece vă permite să știți dacă sunteți conectat la un VPN sau nu, oferindu-vă, de asemenea, o imagine de ansamblu plăcută dacă roiul cu care sunteți conectat este sănătos. Deoarece UI este un pic complicat de navigat, torrenterele cu experiență vor avea cele mai multe beneficii, în timp ce începătorii ar putea fi nevoiți să alimenteze un pic uneori.

1337X

Numele acestui site ar trebui să vă ofere o idee despre cât de vechi este și specialitatea sa, de asemenea, este filmele, spectacolele și jocurile mai vechi. Cu toate acestea, nu se ocupă doar de cei geriatrici pentru a-și aminti 1337 de discursuri și chiar mulțimea tânără va putea folosi acest site foarte bine.

yts.ag

Acest site este dedicat încărcătorului YIFY, așa că dacă sunteți fan al lui (ei bine, este cel mai probabil un „ei”), vă va plăcea acest site. Deși nu toată lumea poate fi un fan al acestui grup de crackers de filme, dacă vrei să găsești o bibliotecă de filme cu adevărat uriașă, știi încotro să te duci. În general, calitatea filmelor este excelentă, deși gusturile grupului pot fi puțin prea eclectice pentru unii.

EZTV.ag

Ce este la filme, EZTV este la emisiuni TV: deși calitatea nu poate fi întotdeauna în funcție de statutul Netflix, selecția este cu adevărat masivă. S-ar putea să petreci cât mai mult timp să decizi ce să urmărești ca să îl urmărești de fapt.

Seedpeer

Dacă simplitatea este lucrul tău, atunci asigură-te că vezi Seedpeer. Deși navigarea pe site poate fi confuză exact pentru că există atât de puține butoane, vă oferă o scurtă privire de ansamblu la îndemână a tuturor încărcărilor recente, ceea ce face căutarea unor torenți proaspeți să fie o briză.

Motoare de căutare pentru torrent

Dacă sunteți în căutarea unui anumit fișier sau ceva obscur, poate fi destul de complicat să găsiți. În afară de puținele pe care le-am enumerat mai sus, există și o mulțime de site-uri de torrente minuscule de care nimeni, cu excepția câtorva fani care nu au auzit. În acest caz, ajută la utilizarea unui motor de căutare pentru torrent; am selectat trei mai jos.

Toorgle

Cu o indexare de 55 de milioane de torenți, Toorgle este cea mai grea dintre cele trei. Interfața sa este, însă, un pic neplăcută, deoarece este practic un rezultat de căutare Google modificat, care nu filtrează duplicatele sau torrenturile de gunoi. Dacă totuși trebuie să găsiți ceva ciudat, acesta este cel mai bun pariu.

Proiect Torrent

Proiectul Torrent nu are doar indexate peste 10 milioane de torrenți, dar interfața vă permite să descărcați fișierul torrent sau legătura magnet direct din propriul site. Aceasta înseamnă că veți avea mai puține reclame pop-up care vă enervează în timp ce căutați, un bonus mare în cartea noastră.

Concluzie 

Și acolo îl aveți: mai multe site-uri alternative de torrent care ar trebui să funcționeze la momentul scrierii. Deoarece aceste lucruri sunt în general în flux, ne vom asigura să menținem această listă actualizată pe măsură ce trec lunile. 

Dacă descărcarea ilegală de filme și emisiuni TV nu este lucrul tău, poți opta întotdeauna pentru obținerea unui cont Netflix. Dacă selecția țării dvs. este un pic dezamăgitoare, puteți utiliza întotdeauna oricare dintre cele mai bune VPN-uri ale noastre pentru alegeri Netflix și urmăriți Netflix S.U.A. Dacă jocurile sunt lucrurile dvs., puteți consulta și cele mai bune cinci servicii cloud pentru jucători..

Vă mulțumim pentru lectură; spuneți-ne în comentariile de mai jos dacă aveți sugestii cu privire la site-uri de torrent bune. Nu uitați că descărcarea materialelor protejate de drepturi de autor nu este exact legală, așa că asigurați-vă că vă aflați în siguranță.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map